21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#2540 nem kötözködésképp, de AIt ezekből még mindig nem lehet leszúrni... ha ilyen egyszerűen lehet előzni ott az AI nem tudja megmutatni mit tud, mert totál gyenge fokozaton van valszeg. amúgy az egész totál arcade jellegű, megeszem a kalapom ha nem voltak bekapcsolva a segítségek... -
#2539 "csak" játékos. szimes szemmel még mindig nulla, de legalább nagyjából találja az iveket, de ez még mindig sehol sem gyors, ebben látni hol lehetne kanyaronként tizedeket verni. igazából még mindig vicc, hogy egy alien közeli, szim rajongó nem publikált normális videót.. :/
mert az hogy mennyire jó a fizika az a közel tökéletes körnél, határon autózásnál dőlne el. olyat én meg még nem láttam. -
#2538 viszont az AI igen jó, főleg mikor Kubicát akarja leelőzni a második kör közepén, szépen belegyez kubica, nem adja magát olyan könnyen:DD
fasza lett nagyon:)) -
IXEMGabeo #2537 annyira nem gáz a csávó sokkal rosszabbakat is láttam már...szerintem egész tűrhető játékos:) -
#2536 ha még nem lett volna:
http://www.youtube.com/watch?v=IFGibGlUPD4&feature=watch_response
jól tolja suzukában annyi szent:D -
#2535 Akkor bocs, én azt hittem .... -
#2534 Hulyen fogalmaztam es/vagy felreerthetoen;)
Ugy ertettem, hogy mint minden multiplatform jatek, ez is elsosorban konzolra fejlesztett, azon az elsodleges.
Azert nem artana, ha egy lazabb, arkadosabb jatek is normalisan kezelne a kormanyt. Lehet, hogy megtobben "lazitananak" vele, ha normalisan lehetne kezelni. Sokaknak az autovezeteshez a kormany all kezre, nem a gomb nyomogatas es a pucuka tologatas;) Attol meg a jatekmenet lehet arkad.
Persze, azt a szintu arkadot felejtsuk, ami regebben valamelyik NFS resz volt, ahol 1 balranyil pockolesre balra, 1 jobbra nyilra jobbra valtott savot:) A folyamatos nyilgomb lenyomasara pedig abba az iranyba driftelt;D Plusz pockolesre, meg savot is valtott kozben;DD
Akkor sokan elhittek magukrol, hogy mennyire jol tudnak autot tunningolni, festeni, es persze gyorsulgatni, driftelni;DDDD nem tudom, mennyien haltak meg utana az utakon, amikor apuci alajuk tolt valami fostalicska BMW-t;D -
#2533 Annyi koze van ehez, hogy abban is van 2010-es Ferrari;) -
#2532 Annak sajnos semmi köze ehhez ... -
#2531 Ha a Ferrari Virtual Akadémiából indulok ki ( aminek azért van egy kis köze ehhez) ott egész tűrhető a kormány és az FFB (..és jól állítgatható) tehát van remény arra , hogy ezzel nem lesz gond ebben a játékban , szerintem ! -
#2530 Igazad van, nekem is az volt a fő bajom GRID-ben, nekem sehogy nem sikerült lineárisra állítanom a kormányt, márpedig annál nincs bosszantóbb .
Én a videók alapján simán rá merném tenni a fél fizetésem, hogy ez ugyanolyan minőségű lesz. Ami persze nem baj, hatalmas közönsége van , normális fizikánál itt 100-ból 99 ember itt anyázna, hogy mi ez a vacak :) -
#2529 OK ,egyezzünk meg abban, hogy szép nagyon ! :) -
RYO21 #2528 Amit írtam az szerintem az fps miatt van. Mint tudjuk, a konzolos verzió 30 fps-el fog futni, PC-s reméljük többel.
Anno amikor elkezdtem játszani GRID-el, 28-30 fpsem volt, és eléggé sokat késett a jel (a játékban kb 0,5 mpvel később fordította el a kormányt).
Miután vettem új procit, a játékot tökéletesen lehetett irányítani (a fizika fikázását most inkább kihagyom :D). Minden real time volt. Megnéztem frapsel és 50-60 fps-t produkált.
Lehet hogy hülyeséget írok, de ez a én véleményem!
-
barcames #2527 hát elég hamar fékez néha:) de amúgy széééép nagyon:) -
#2526 Na, Csütörtökön fog megjelenni az F1 :D 1 nappal hamarabb jön EU-ba -
IXEMGabeo #2525 egyetértek itt is csúszott picit, a játék amúgy gyönyörű, Hockenheim hangulata odabasz -
#2524 Forzában jó és a Race Proban is. Az F1 nem konzolos cucc, hanem multiplatform, ahogy a GRID is az volt. Azért nem volt jó GRID kormánnyal, mert a fizika sem volt túl jó, meg minek ahhoz kormány? kontrollerrel hatásosabban lehetett irányítani. Egy nem szimulátor játéktól nem szebed elvárni hogy úgy kezelje a kormányokat mint az iracing és ennek az ég világon semmi köze a konzolhoz, sosem volt a múltban sem. -
IXEMGabeo #2523 elég laza üzemmódban vezetett nem mérvadó, nem ment annyira a határokon látható volt -
#2522 Remeljuk;)
Bar a GRID-ben is a kormanyzassal voltak gondjaim:) Ezek a nagyreszt konzolos cuccok altalaban olyanok, mintha kormanyzasnal a kontrolleres pocoktologatast csak egyszeruen at lehetne allitani normalis kormany tekeresre;) Mindig komoly hianyossagok vannak a kormanyszogek, -elfordulasok, -linearitasok stb. beallitasaiban.
Ami valahol termeszetes, mert ezeknek a fejlesztese, valszeg elsosorban konzolos, az eladasok/bevetelek miatt. De talan, ennel valtozik majd a helyzet. -
#2521 GCn volt Monacos player aki minden 2. kanyarba keresztbe állt. Álló kerekeket még én sem láttam, de nem hiszem hogy diísznek van ott az BAS off, meg kitudja hogy a féknyomás mire van nekik állítva, mennyire nyomják, és persze hogy mikor kezdenek el fékezni. -
#2520 3* LOL -
RYO21 #2519 Reménykedjünk, hogy a konzol ereje miatt van késés! -
#2518 Meg egy het, aztan kiderul;)
Nekem meg mindig, mint korabban is, a kormanyzas gyanus. Remelem, lehet majd allitani a kormany- es a kormanyzas szoget?! Raadasul, eddig egyik videoban sem - ha jol emlekszem - volt szinkronban a ket kormany, jatekon belul csuszott... -
#2517 jaja, sehol semmi látványos. a srác meg nem nagy tehetség, azért illene legalább az íveket tartani, viszont az is lehet, hogy szimplán lazán ment, enyhén adott gázt és nem fékezett határon. ezt igy nehéz megállapítani. iracingben a felvezető köröm is sokkal jobb, már nem azért... :D -
#2516 Hát végigszenvedtem ezt a videót, én egy árva ellenkormányzást, kipörgést, blokkoló kereket nem láttam, pedig folyamatosan rontott a srác ....Elvileg ha jól láttam minden segítség ki volt kapcsolva.A kormányzás meg nagyon lágy, és pontatlan ....
Ezt hamar meg fogom unni . -
#2515 Nem én kezdtem... -
Fantasy180 #2514 new vidió...
First look+commentálás játék közbe! -
ToMy_ #2513 Sőt, Szujó Zoltánt is választhatod.
Édes Istenem, annyira jó, hogy elkezdődött az iskola, és ilyenkor már azok a retardok is hozzáférnek a géphez a suliban, akik elől anyuapu otthon elzárja a billentyűzetet... -
#2512 tudom, sok az oldal, de ha ennyit nem tudsz a játékról, akkor inkább olvass vissza... és ... a Google a barátod :D -
#2511 En megertem mindkettotoket, a nevek alapjan a foci-klanhoz tartoztok, igy ertheto a dolog;) -
#2510 a karrier modban az uj csapatok közül lehet majd választani? (pl: lotus virgin ilyenek?) -
#2509 Ketto uj XBox-os kep:) Fantasztikus:D -
barcames #2508 siettem na de te tökéletes vagy! minden topicban belém kell kötnöd?! (hát igen sajnállak, hogy nincs senkid akivel törődj és velem szarakodsz...) -
barcames #2507 angol cikk van benne 2 új kép! -
#2506 kérdezd a kedves magyar tanárát :) -
#2505 Mit jelent az , hogy "kérdjen" ? A kérjen és a kérdezzen összevont alakja? -
barcames #2502 :D csak poénból írtam neki:D de itt ne kérdjen torrentet meg ilyen szarokat:) -
#2501 a gépigényét sem tudod xD :D cask a GA-ját... ugyan olyan, mint nekem (HD 4850 512...) Nekem a DiRT 2 simán ment... :D -
barcames #2500 neked nem fog elindulni! felejtsed el! -
brasco84 #2499 mondjuk ja :D:D