21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
hpnx9020 #2580 Ugyanis amit ő csinál azt közvetlenül veszia kamera ami pedig atv-ből jön az egy 50-60-100 hz jel.De nem vitázom veled.Jobban tudod és én nem értem a dolgot. -
#2579 Ezen a videón kimondottan szar, de voltak GCs videók ahhol majdnem jó volt. Kár ezen vitázni, szerdán kiderül! ha késik ha nem én odaleszek érte és rongyosra fogom játszani. -
hpnx9020 #2578 em a fény hanem a kép.Nézz már utána a dolgoknak. -
#2577 Azta..rva!
Ezt nem is értem hogy lehet vezetni, simán van 5 tized késés a kormány és a játék kerekei között!!!! -
#2576 Késik a fény a tv-ből érkezve???
Atyavilág :))))) -
#2575 majd kikapcsolod azt az effectet amit a gridbe kellet azt ennyi -
#2574 Tényleg, ezek a marhák a tévében, meg benne ülnek az autóban. Hát szóljon már nekik valaki, tegyenek sámlit maguk alá :D -
#2573 Nemtom, en az utat nezem verseny kozben nem az autom hatuljat. Gyonyorkodni ott a depo meg a replay.
Plusz hatulnezetben egyszeruen nem lehet pontosan iranyitani. Nem erezni mennyit mozdul az auto egy kormanymozdulatra, hol kezdjek fekezni, befer-e meg, stb.
-
#2572 pedig alap úgy játszani, hogy lássam a kocsit
pl ilyen forza félékbe minek 200 autó ha mindben a földet nézném előtte
belső nézetben meg nem lehet semmit látni (F1-re ez nem lesz igaz szerencsére), teljesen értelmetlen kínzás úgy vezetni egy játékban. -
#2571 hát ha valaki hátulról fogja nyomni az elég gáz szerintem,a 10éves gyerekek játsznak úgy -
hpnx9020 #2570 Még mindíg nem érted miért késik a kép?Ráadásúl tesco gazdaságos samsungon játszik.Nehogy erre adj. -
hpnx9020 #2569 A komolyabb tv-kben van thx media director ott van a sötétebb sárgás képbeállítás.De még mindíg mondom:Nem mindegy miről és mivel szedték a képet. -
#2568 Settingsbe csak at lehet allitani. Meg van tv-n es monitoron is szinhomerseklet allitas, lehet azzal is megoldhato lesz. Bar en se ertem minek eroltetik ezt a szinvilagot, ez nem egy regi mozifilm basszameg. -
RYO21 #2567 Hogy dugnák fel a seggükbe a rohadt sárga effektjüket!
Miért pont a PC-s verziót kell elbaszni? Most várhatok hónapokat a modderekre! -
GPx8 #2566 Mér'? Mindenki T-Camból fogja nyomni, ott nem olyan zavaró, de gyanítom, hogy a többség majd hátulról tologatja mint a medzsó't... :D -
#2565 hát ez a kormány pontosság borzalmas:(
kicsit lelombozott -
#2564 Ez hogy jön ide?
..a többségének meg nincs munkája magyarországon... -
barcames #2563 pc-n az emberek többségének nem fog fullon menni... -
barcames #2562 KOREAi pálya nagyon szép lett és tök jó, hogy a háttérben még lehet látni, hogy folyik az építkezés nagy daruk:D:D:D -
#2561 Akkor csak jobb a kép PC-n.
Amúgy hogy miért nem képesek ugyan olyan színvilágot használni, ennyire bénák...
-
IXEMGabeo #2560 2. pálya az gondolom Korea volt:) nem lesz könnyű ám az a pálya -
#2559 "de a pc verzió jóval részletesebb"
hol? ugyan az részletességben, nincs eltérés, a rács is ugyan az, de amíg 360on 1280*720 + 4*AA, addig pécén ennél nagyobb felbontáson és több AAval futtatták szemmel láthatóan amiatt látszik a korlát jobbnak az álló képen
-
#2558 jaja nincs értelme ezen vitatkozni egyértelmű melyiken szebb -
#2557 Ne kezdjük már ezt a "Melyik platformon lesz szebb?" témát. -
#2556 lehet megint én vagyok a hülye...de a pc verzió jóval részletesebb( oldalt a korlát hálója, rácsai a pálya mentén pl ki van rajzolva pcn, konzolon pedig nincs, ráadásul recenélküli is a a pc-s graf). Az xbox verzió kontrasztosabb..de szinet mindegyik játéknál, de ezt is pc 2mp beállitani..meg a szinezet és kontrasztban nagyban tudnak megtévesztőek lenni a képek (kinek hogy van beállitva tvje, konzolja, monitora, játékon belüli beállítás stb) Pc-n sárgás a kép..de kb ezt is 2 perc megváltoztatni (ahogy eddig is tettem). lényeg hogy semmiben nem lesz csúnyább(be is baszna) hanem jobb lesz a konzoltól. -
#2555 -
GPx8 #2554 Nem kaptad még meg a teszt-verziót? -
#2553 Akkor most erőteljesen rádcáfolok... -
Pitti #2552 Ahh, mennyi sületlenséget hordtok itt össze, égnek áll a hajam :)
Nem csodálom, hogy Alex nem reagál semmire, mert tök felesleges :D
-
barcames #2551 jaj :D már nem sokat kell kibírni -
hpnx9020 #2550 Egyébként a magasabb felbontás részletgazdagságot jelent nem azt ,hogy csillivillibb a grafika.Az más effektek feladata.Jó példa erre a Colin 2 ahol crt tv-n nincs kavicsfelverődés,vagy az F1 championship edition ahogy spórol a tereptárgyakkal a processzor.De sorolhatnám a GOW2 macskaköves mohás utcáin át sokmindenig.Sokan úgy fikáznak,hogy nem rendelkeznek megfelelő kijelzővel de nem is láttak olyat csak a pécé csak a pécé.Én konzol párti vagyok és nem ma kezdtem ,pécén soha nem játszottam nem is fogok.Szerintem aki arra szavazott anno ugyis annál marad aki meg konzolra az annál.Igazi profi gépet még nem láttam így összehasonlítani nem tudok játékokat pécé-konzol téren.Konzolt-konzollal igen ott is vegyes a kép.Azt ,hogy újságokban,fórumokon mit olvasok pláne megjelenés előtt.....Erről már írtam. -
hpnx9020 #2549 A konzol-pc összehasonlítás teljesen felesleges mert nem ugyanazon az elven működik.A "szarul optimalizálásból " meg látszik,hogy a pc nem az egyedüli céleszköz a játékfejlesztőknek.Ezek a felbontás baromságok meg akkor derülnek ki amikor tutira hiteles gépeken futtatod ugyanazt.Illetve ezt sem tudod mert ugye gépenként változik minden specifikáció. -
ProEvoFan #2548 butított grafika PCre?
miért is?erősebb egy mai középkategóriás PC mint egy konzol, az egy más kérdés h a fejlesztők szarul optimalizálnak, lásd GTA4, Metro, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition
szerintem mindenki ugyan azt fogja kapni minden gépen!PCa felbontás lesz nagyobb és a AF azt kb ennyi -
#2547 én a lotussal kezdek sztem majd a karrierbe :) -
#2546 az AI remek,végre látszik az,ami a valóságban is megvan,hogy egyenesben NEM lehet előzni! (persze egy meki elmegy egy virgin mellett,de ők más kategória). Végre számít,hogy mikor tudsz teljes gázzal kijönni a kanyaróbl! Szerintem ne ilyedjen meg senki,hogy eléggé "sín" szerű a fizika,a konzolok játékgépek,én konzolra még nem láttam szimulátort! Pécére egy teljesen más játékot fogunk kapni,megérzésem szerint butított grafikával,de jobb fizikával.
[szerinte jövőhét szerdán már játszható lesz] -
hpnx9020 #2545 Ha értenél hozzá tudnád,hogy a képernyő-kamera közti hz különbség miatt késik a kép.Mint mindenhol ahol tv-t nézel a tv-ben(itt a monitoron)Ha egy 30 milliós kamerával vették volna fel valószínű,hogy nincs ez.A képből ítélve ez pécé verzió mert a konzolok nem támogatnak több monitort. Itt meg van kető is.Az meg,hogy tűrhető a srác......ti,hogy vezettek kormánnyal?Még senki nem látta a játék dobozát sem de már megy a fikázás. -
#2544 várom nagyon már!
Érdekes ez az utolsó videó!
Kicsit könnyűnek tűnik. Remélem azért hasonló lesz a ferrari v ac- hez. -
#2543 én csak beraktam egy olyan videot amit szerintem még nem sokan láttak... és nekem az jön le, hogy az AI igen jó, valamit 6:02 nél lehet látni, hogy bizony ha vizes pályán jobban a gázralépsz megpördülsz és elment az egész futam... nekem ez pozitívum, ezen a videon én ezt szűröm le, valamint azt hogy a játékos, nem minden második körben látogatja meg a sóderágyat, és letudja olvasni a féktávok tábláit... ennyi -
IXEMGabeo #2542 előző videojában Hockenheimbe semmit nem kapcsolt be elvileg...gondolom akkor itt se még a szaggatott vonal segítség se volt... -
IXEMGabeo #2541 esőbe baromi nehéz lesz:O, tényleg életszerűnek tűnik, a töréssel se lesz itt gond
amúgy sokkal jobban fogom azt élvezni, hogy egy gyenge autóval előre török és előzgetek, minthogy unalmasan az élen legyek éppen ezért tuti a 7 szezont választom, melyben a 3 kiscsapat közül valszeg a Virginnel leszek:D