21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#2622 F1 2010: Gamepro Video Review -
tmisi #2621 Pedig még nincs tiltott verzió sem... -
#2620 mekjelenésig nemszabad róla beszélni -
RYO21 #2619 Van itt valaki, aki játszott már a PC-s verzióval? -
Radian #2618 Igazat mondott,de ez nyilatkozat még akkor született amikor nem rakták bele a játékba fejlesztett felfüggesztés fizikát. Szóval nem tudhatjuk, hogy azután mennyivel lett jobb. Nem biztos, hogy olyan sokkal de Sutil nyilatkozatára nem lehet már hivatkozni mert nem a véglegessel játszott. -
Pitti #2617 Itt a válasz arra, hogy ez mennyire szimulátor, és mennyire van összhangban a kormányzás. Köztudott, hogy Sutil nagyon sokat játszik szimulátorokkal online. Valamint asszem F1-es autókat is ismeri kissé. Ha neki sem hiszitek el, akkor sajnálom.
Adrian Sutil: In this case I’m doing PR, but at home I am playing regularly, especially at the PC. Most GTR, a great game, which I enjoy because it’s more a simulation than arcade.
XboxFront: And what do you think of F1 2010? Would you put it into the arcade or simulation genre?
Adrian Sutil: The game is really fun, but I see it more as arcade, because it feels really different than sitting in a real Formula 1 car, where the reaction to steering is more direct. With F1 2010 is a real minimal lag.
-
#2616 Konzolon esetleg. -
IXEMGabeo #2615 egy érdekes, ám bugyuta kérdésem lenne...osztott képernyő lesz rajta? hiszen arcade/Szim és F1 miért ne lehetne? -
IXEMGabeo #2614 na és ezt most mi alapján kell belőni? az mondjuk nem jo szted, ha minden 50%? mi az optimális? -
#2613 F1 2010: Expert Race Setting: Part 1 mutatja a kormány beállításokat
F1 2010: Expert Race Setting: Part 2 - Replay látszik hogy blokkol a kerék -
GPx8 #2612 Az F1-ben folyamatosan változnak a szabályok (pl. tavaly még volt kötelező tankolás) és az autók kinézete is. Sőt, a pályák is gyakran változnak. Ezért, ha az adott évhez igazítják a játékot, ami nem kevés munka, akkor az nem annyira lehúzás. -
hpnx9020 #2611 Észrevettem .Nem én kezdtem. -
hpnx9020 #2610 oké -
#2609 Igen pusztán üzlet az egész.
Hadjuk ezt a tv, monitor csúszás témát. Hsz-ek törölve lesznek. -
#2608 Minden sport játéknál eljátszák ezt, pl. fifa, superbike. -
hpnx9020 #2606 Jogos.Inkább azt meséljétek el légyszives miért ekkora probléma beletenni a biztonsági autót egy játékba 2010 végén.?Az anyagi és egyéb duplán eladom ugyanazt kis extrával című megszokott kiadói szarságokon kívül.Mert ugye állítólag a 2011 ben már minden lesz.És akkor megérem megint a 2000-2001-F1 Carrier ugyanaz kiadás.Illetve a 2004-2005-2006 ugyanazkiadást. Mindegyikbe raktak egy kis pluszt ami már az előzőbe is betehették volna de a grafikai motor megvolt csináltak belőle 3 játékot lassan adagolva az extrákat.Most ugyanez lesz 2010-2011-2012 eljátszásával? -
#2604 Jövő héten mindenre fény derül, addig meg jegeljük a témát. -
hpnx9020 #2603 Még mindíg nem érthető ,hogy a kamera szempontjából a csávó valós idő a tv ben látott kép -xms?Egyébként meg kamuzott egy videót és tekergeti előtte a kormányt.Kamus. -
007 Zolee 007 #2602 Na hát ezt érdekesen fogalmaztam meg... -
#2601 K.Gyuri gyere visszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!!!!!! -
007 Zolee 007 #2600 A tv-képe csúszik kamerán keresztül, de a kormány (számítógépes a csávó kezében) nem csúszhat hiszen az nem a tv-ben van. Úgyhogy ha kamerán veszel fel valakit aki autóversenyes játékkal játszik tv-n, és a kormány jól van beállítva, full szinkronban kell lennie a kettőnek. -
Fantasy180 #2599 a másik és a legnagyobb esélyes az az hogy volt a kezembe ilyen Fanatec kormány és lehet állítani a winfosba hogy mekkora legyen a holt játéka.. és szerintem ezen kicsit nagyobb ra van álítva hogy finomabb legyen a kormányzás... és az intenzitása is le van véve... amúgy kicsit száraz pályán a játék szerintem GRID es irányítású.. legalábbis nekem G25 el a grid is így mozog... (nem fikázásképp mielőtt egyesek belém kötnek) -
hpnx9020 #2598 Nem mhz hz de teljesen jó amit mondasz.Ezt mondom már mióta és pontosan 3ms a válaszidő.És értsétek meg,hogy tv-t tv-ben nézni csak csúszással lehet.Ki kell próbálni egy mezei webcammal. -
Fantasy180 #2597 nagy a vitatkozás látom.. arra senki nemgondol hogy azért késik a kormányzás mert steering help van neki bekapcsolva... F1C nél is ez volt nálam steering help bevan kapcsolva akkor késik mert a gép próbál segíteni a jobb ívek kihasználásában!! vagy még lehet a tv miatt nem látom pontosan mien tv ez.. de ha valaki tudja nézze meg a teljesítményét hogy hány MHZ es és azt hogy mekkora a válasz ideje... akik nemtudják milisec be írják le... általában ezek a monitorok 3 M/s esek... szal képesek enyit késni... -
#2596 a pc-t miért nem birjátok normálisan leirni mert már idegesít h mindenki ugy irja h pécé -.-" istenem ird már le normálisan -.-" -
#2595 pedig logikus, ha alulkormányozott akkor a monitoron fordul előbb mint a kezében -
#2594 -
#2593 jajj
ez nagyon nagy butaság volt:D -
#2592 bazz lehet azért késik, mert valaki Alul és valaki Túlkormányzottan szereti az atót... az is lehet hogy a videófevétel is belejátszik, de lehet, hogy a srác épp túlkormányzottan :D -
#2591 Nem vitatkozni akarok, úgy sincs értelme...
De annál nincs unalmasabb mint egy "döglött" autóval menni hónapokat!!!!
Aki érti érti, aki meg nem annak nem is kell ! :DDD -
#2590 Nekem meg már elegem van az odaokádott félkész, összespórolt szutykot bámulni, amik pécés űberszim címszó alatt futnak. Ok, jó a fizka, jóa vezetés, de minden más rég elavult. Inkább legyen szép és tartalmas prezentációban és felőlem lehet kevésbé hardkór... legalább az élvezet a toppon lesz. -
GPx8 #2589 Akik már próbálták, nem írták, hogy nincs "földi fizikája"...
Ha valami jól néz ki, akkor már árkád?
(Ha lehetne benne "Power UP"-okat felvenni a pályán, meg nitrózni meg nagy színes fényújság szerű nyilak mutatnák a kanyarokat mint pl. az Nfs carbonban, vagy minden kanyart be lehetne venni 300-zal, akkor lenne árkád). -
#2588 Én már öreg vagyok ehhez....El sem hiszem, hogy egy autós játéknál az a lényeg mennyire szép .Mikor még soha nem vezettem szimulátort akkor is okádtam az árkád gyökérségektől, nem mondom, hogy vérprofi legyen, de legalább valamit lássak azért a földi fizikából :))))) -
#2587 Brutalis:)))) A szinvonal gyokalatti!:))))) Es meg meg is magyarazza:D -
hpnx9020 #2586 Szerintem amig nincs a gépben a lemez ne is beszéljünk ilyesmikről,hogy miket láttunk itt ott. -
#2585 DIRT2be késik amúgy? már nem emlékszek rá, de akkor megnézem a demot mindjárt. Ha ott nem vagy nem zavaró, akkor ez sem lesz más. -
hpnx9020 #2584 De remélem nem valami éppenhogy pécébe fogod betteni crt monitoron nézni aztán fikázni. -
hpnx9020 #2583 pl: 60i/60p mód: 1/15 sec., 1/30 sec.A késés ha érted de biztos. -
#2582 -
hpnx9020 #2581 Tessék pont ezt írtam párral lejjebb.Halolover legalább racionális.