21751
  • Totti5
    F1 2010: Gamepro Video Review
  • tmisi
    Pedig még nincs tiltott verzió sem...
  • lolSL
    mekjelenésig nemszabad róla beszélni
  • RYO21
    Van itt valaki, aki játszott már a PC-s verzióval?
  • Radian
    Igazat mondott,de ez nyilatkozat még akkor született amikor nem rakták bele a játékba fejlesztett felfüggesztés fizikát. Szóval nem tudhatjuk, hogy azután mennyivel lett jobb. Nem biztos, hogy olyan sokkal de Sutil nyilatkozatára nem lehet már hivatkozni mert nem a véglegessel játszott.
  • Pitti
    Itt a válasz arra, hogy ez mennyire szimulátor, és mennyire van összhangban a kormányzás. Köztudott, hogy Sutil nagyon sokat játszik szimulátorokkal online. Valamint asszem F1-es autókat is ismeri kissé. Ha neki sem hiszitek el, akkor sajnálom.

Adrian Sutil: In this case I’m doing PR, but at home I am playing regularly, especially at the PC. Most GTR, a great game, which I enjoy because it’s more a simulation than arcade.

XboxFront: And what do you think of F1 2010? Would you put it into the arcade or simulation genre?

Adrian Sutil: The game is really fun, but I see it more as arcade, because it feels really different than sitting in a real Formula 1 car, where the reaction to steering is more direct. With F1 2010 is a real minimal lag.
  • Lunki88
    Konzolon esetleg.
  • IXEMGabeo
    egy érdekes, ám bugyuta kérdésem lenne...osztott képernyő lesz rajta? hiszen arcade/Szim és F1 miért ne lehetne?
  • IXEMGabeo
    na és ezt most mi alapján kell belőni? az mondjuk nem jo szted, ha minden 50%? mi az optimális?
  • Totti5
    F1 2010: Expert Race Setting: Part 1 mutatja a kormány beállításokat
    F1 2010: Expert Race Setting: Part 2 - Replay látszik hogy blokkol a kerék
  • GPx8
    Az F1-ben folyamatosan változnak a szabályok (pl. tavaly még volt kötelező tankolás) és az autók kinézete is. Sőt, a pályák is gyakran változnak. Ezért, ha az adott évhez igazítják a játékot, ami nem kevés munka, akkor az nem annyira lehúzás.
  • hpnx9020
    Észrevettem .Nem én kezdtem.
  • hpnx9020
    oké
  • adam46
    Igen pusztán üzlet az egész.

Hadjuk ezt a tv, monitor csúszás témát. Hsz-ek törölve lesznek.
  • Lunki88
    Minden sport játéknál eljátszák ezt, pl. fifa, superbike.
  • hpnx9020
    Jogos.Inkább azt meséljétek el légyszives miért ekkora probléma beletenni a biztonsági autót egy játékba 2010 végén.?Az anyagi és egyéb duplán eladom ugyanazt kis extrával című megszokott kiadói szarságokon kívül.Mert ugye állítólag a 2011 ben már minden lesz.És akkor megérem megint a 2000-2001-F1 Carrier ugyanaz kiadás.Illetve a 2004-2005-2006 ugyanazkiadást. Mindegyikbe raktak egy kis pluszt ami már az előzőbe is betehették volna de a grafikai motor megvolt csináltak belőle 3 játékot lassan adagolva az extrákat.Most ugyanez lesz 2010-2011-2012 eljátszásával?
  • adam46
    Jövő héten mindenre fény derül, addig meg jegeljük a témát.
  • hpnx9020
    Még mindíg nem érthető ,hogy a kamera szempontjából a csávó valós idő a tv ben látott kép -xms?Egyébként meg kamuzott egy videót és tekergeti előtte a kormányt.Kamus.
  • 007 Zolee 007
    Na hát ezt érdekesen fogalmaztam meg...
  • palinho96
    K.Gyuri gyere visszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!!!!!!
  • 007 Zolee 007
    A tv-képe csúszik kamerán keresztül, de a kormány (számítógépes a csávó kezében) nem csúszhat hiszen az nem a tv-ben van. Úgyhogy ha kamerán veszel fel valakit aki autóversenyes játékkal játszik tv-n, és a kormány jól van beállítva, full szinkronban kell lennie a kettőnek.
  • Fantasy180
    a másik és a legnagyobb esélyes az az hogy volt a kezembe ilyen Fanatec kormány és lehet állítani a winfosba hogy mekkora legyen a holt játéka.. és szerintem ezen kicsit nagyobb ra van álítva hogy finomabb legyen a kormányzás... és az intenzitása is le van véve... amúgy kicsit száraz pályán a játék szerintem GRID es irányítású.. legalábbis nekem G25 el a grid is így mozog... (nem fikázásképp mielőtt egyesek belém kötnek)
  • hpnx9020
    Nem mhz hz de teljesen jó amit mondasz.Ezt mondom már mióta és pontosan 3ms a válaszidő.És értsétek meg,hogy tv-t tv-ben nézni csak csúszással lehet.Ki kell próbálni egy mezei webcammal.
  • Fantasy180
    nagy a vitatkozás látom.. arra senki nemgondol hogy azért késik a kormányzás mert steering help van neki bekapcsolva... F1C nél is ez volt nálam steering help bevan kapcsolva akkor késik mert a gép próbál segíteni a jobb ívek kihasználásában!! vagy még lehet a tv miatt nem látom pontosan mien tv ez.. de ha valaki tudja nézze meg a teljesítményét hogy hány MHZ es és azt hogy mekkora a válasz ideje... akik nemtudják milisec be írják le... általában ezek a monitorok 3 M/s esek... szal képesek enyit késni...
  • gera995
    a pc-t miért nem birjátok normálisan leirni mert már idegesít h mindenki ugy irja h pécé -.-" istenem ird már le normálisan -.-"
  • lolSL
    pedig logikus, ha alulkormányozott akkor a monitoron fordul előbb mint a kezében
  • lac coo
  • Firerock
    jajj
    ez nagyon nagy butaság volt:D
  • palinho96
    bazz lehet azért késik, mert valaki Alul és valaki Túlkormányzottan szereti az atót... az is lehet hogy a videófevétel is belejátszik, de lehet, hogy a srác épp túlkormányzottan :D
  • lac coo
    Nem vitatkozni akarok, úgy sincs értelme...
    De annál nincs unalmasabb mint egy "döglött" autóval menni hónapokat!!!!
    Aki érti érti, aki meg nem annak nem is kell ! :DDD
  • Totti5
    Nekem meg már elegem van az odaokádott félkész, összespórolt szutykot bámulni, amik pécés űberszim címszó alatt futnak. Ok, jó a fizka, jóa vezetés, de minden más rég elavult. Inkább legyen szép és tartalmas prezentációban és felőlem lehet kevésbé hardkór... legalább az élvezet a toppon lesz.
  • GPx8
    Akik már próbálták, nem írták, hogy nincs "földi fizikája"...
    Ha valami jól néz ki, akkor már árkád?
    (Ha lehetne benne "Power UP"-okat felvenni a pályán, meg nitrózni meg nagy színes fényújság szerű nyilak mutatnák a kanyarokat mint pl. az Nfs carbonban, vagy minden kanyart be lehetne venni 300-zal, akkor lenne árkád).
  • lac coo
    Én már öreg vagyok ehhez....El sem hiszem, hogy egy autós játéknál az a lényeg mennyire szép .Mikor még soha nem vezettem szimulátort akkor is okádtam az árkád gyökérségektől, nem mondom, hogy vérprofi legyen, de legalább valamit lássak azért a földi fizikából :)))))
  • Alexease
    Brutalis:)))) A szinvonal gyokalatti!:))))) Es meg meg is magyarazza:D
  • hpnx9020
    Szerintem amig nincs a gépben a lemez ne is beszéljünk ilyesmikről,hogy miket láttunk itt ott.
  • Totti5
    DIRT2be késik amúgy? már nem emlékszek rá, de akkor megnézem a demot mindjárt. Ha ott nem vagy nem zavaró, akkor ez sem lesz más.
  • hpnx9020
    De remélem nem valami éppenhogy pécébe fogod betteni crt monitoron nézni aztán fikázni.
  • hpnx9020
    pl: 60i/60p mód: 1/15 sec., 1/30 sec.A késés ha érted de biztos.
  • lac coo
  • hpnx9020
    Tessék pont ezt írtam párral lejjebb.Halolover legalább racionális.