21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
barcames #2662 Ha van egy célod az életedben, egy igazi cél, nem számít, hogy szegény vagy gazdag származású vagy, ha keményen dolgozol és hiszel Istenben, elérheted a sikert az életedben. (Senna) -
barcames #2661 nem azért de akinek van egy ps3 vagy egy xbox360 kurva nagy tv-vel annak nem olyan nagy gond szerintem sőt akinek a legjobb számítógépe van fullos benne minden annak se! (de ha cigizel akkor az mert 1 hónapban elbaszol rá 15 ezret... de persze le is lehet tölteni és kipróbálod, hogy milyen... én sem veszek meg mindent csak ami nagyon kell meg tudom, hogy jó lesz és minőség) -
#2660 aha
és akkor annak hogy van >150k-s gépe amin futna a játék?
ostoba -
#2659 Akkor neki nincs szüksége konzolra, high end pécére, játékokra és internetre sem. -
#2658 nem. van aki 4 ezer forintból 2 hétig eszik -
#2657 ez nemigaz
mindenki megtudja hozni,áldozatért cserébe... -
#2656 Akkor nyalogasd a 2001es F1et, ha az jobb. -
IXEMGabeo #2655 nem mindenki konzolos és nem mindenki tudja megvenni... -
#2654 LOL, max 11500 konzolra, pécére meg 7 asszem. -
barcames #2653 milyen 16???? 10-12 között van apjuk! -
hpnx9020 #2652 És elnézést kérek,hogy olyan dolgok nekem természetesek lennének 2010 ben amit már 2001 ben is meg tudtak csinálni. -
hpnx9020 #2651 Igazad van 16 ezerért ne legyünk igényesek.Végül is ők ebből élnek. -
IXEMGabeo #2650 annyira felesleges dolgok le vannak szarva ezek:D sokan itt elég nagy igényűek... -
#2649 Füst effekt láthatóan igazából nincs F1nél. Egy egy nagyobb állókeres fékezésnél egy egészen minimális, ha van. Rajtnál sem füstölnek:), max a motor egy picit, ahogy elég pl egy kis olaj, de ez sem jellemző dolog, főleg nem mindenkinél. Kicsúszásnál lehet füst ha lemegyünk a pályáról max, meg ha álló helyzetben pörgettjük a kerekeket. -
#2648 DIRT 2be több por volt pécén? nem:) ( max sufni moddingal ) ennél nagyobb esőfüggöny hova kell? ha mögötte mész semmit nem látsz és teljesen elhomályosodik minden. -
#2647 Meg lehet nézni van statisztika rész benne. Dirt 2, Grid-be is volt. Meg folyamatosan nyomja a képernyőre töltésnél. Ezeket a statisztikákat. -
GPx8 #2646 Ez xbox verzió. Lehet, hogy a PC-n jobb/több lesz a füst és az eső függöny. (Pl. a GTA IV -ben is az xbox verzió butább. Kisebb forgalom, kevesebb effekt stb.) -
barcames #2645 csak az érdekel még, hogy az eredményeket a játékban majd meg lehet-e valahol nézni. (pl: futamok száma, győzelem, pontok, rajtelsőség stb.) -
barcames #2644 én konzolon játszok mindennel!:D -
#2643 fifa megint csak konzolon lesz jó :/ -
#2642 miért? -
#2641 Az is jó kis gém lesz, kötelező vétel. -
barcames #2640 hát ezt megnéztem és megint úgy vagyok, hogy minek néztem ide be mert most KELL:D
de ahogy elnézem a fifa11 csak ilyen december felé kell majd elkezdenem... -
#2639 Aznap, vagy másnap... kérdezd meg ott ahol vetted, h mi a szokás. -
attila46 #2638 Szerintetek a megjelenés napján már szállitják a megrendeléseket??,vagy csak rá néhány napra? -
#2637 Te miről is beszélsz?! ha nem tetszik akkor ne nézd, játszál mással... -
#2636 Jó lesz ez,már nagyon várom,mellesleg engem nem zavar,hogy árkádosabb lesz,mert nincs annyi időm hogy 100 köröket menjek,hogy jól szerepeljek egy-egy versenyen... meg szerintem sokan vagyunk így ezzel. -
IXEMGabeo #2635 nektek nem mind1, hogy milyen F1 game? ez nem elég igényes 2002 óta? le van szarva nekem ez élethű, és jobban bejön, mint az F1challenge pedig azt toltam és az is elment, de ez lényegesebben jobbnak tűnik... -
hpnx9020 #2634 Attól szimulátor ,hogy mindíg kicsúszol?Arra ott a ps2-es F1 Carrier. -
IXEMGabeo #2633 srác egyébként nagyon jól tolta, szerintem semmi segítség nem volt bekapcsolva és így is rendesen oda kellett figyelnie nehogy beszúrjanak oldalról...kemény lesz az AL
kár volt azért a 2-3 megpördülésért ugye, hogy mennyire kell itt koncentrálni?:D még az is lehet, hogy a szimesek is meglágyulnak ennek láttán, majd, ha észlelik, hogy ez mégsem ennyire könnyű akkor majd talán értékelni fogják a game-t -
hpnx9020 #2632 Ez fasza?Ez az imbolygás ami a felfüggesztést akarja szimulálni.A tükör 2001 es szint.Azért nézzétek már meg a F1 championship editiont.
Ott van esőfüggöny.És ez a gumifüst induláskor ami azonnal eltűnik.Remélem ez a kapkodó irányítás is csak a pécé gombos irányítás miatt van.Remélem ezek csak videók és nem a játék. -
#2631 És csak minimálisat késik a kormány, de ennél jobb nem lesz. Ez van... ez nem fog visszatartani semmitől:)
Esőbe nem lesz könnyő ott hamar meg lehet pördülni, szárazon meg... akik ültek F1es autóba pokoli tapadást éreztek szóval nem kell hogy minden kanyarba keresztbe álljon alattad, mert az nem lenne valós, határon autózva korán gázt adva a normális íveket elcspíve már odafigyelős lesz, de ezeken a videókon messze nem így mennek.
Ami nem tetszik és nagy baki az a boxutcában való közelekedés sutasága ahogy rángatva veszi át a vezetést az autómatika és idétlen mozdulatokkal áll be és jön ki a pitből... hogy ezt hogy gondolták azt nem értem, mint ha rfactort látnám... -
IXEMGabeo #2630 zene a képek, a bemutatása a pályának szenzációs most imádom:D -
IXEMGabeo #2629 nagyon fasza:) -
#2628 F1 2010 First 10 Minutes (Profile, Settings, Setup)
F1 2010 Bahrain Gameplay (PIP) with Fanatec Wheel (Directfeed) Xbox 360 PS3 -
grimm13 #2627 Érdekes hogy a menüje szerintem nagyon hasonlít az Assassin's creed 2-re :D Ti nem tartjátok kicsit természetellenesnek azt hogy azonnal ítélkeznek a sportfelügyelők verseny közben? Az életben azért van egy kis "hatásszünet". -
barcames #2626 1 hét múlva ilyenkor már mindenki reggeltől fogja püfölni a játékot:) -
#2625 nem lesz baj ezzel a játékkal:) bár a csávó elég érdekesen vezetett ha már beállítja az ideális ívet akk legalább azon menne :D -
#2624 biztos ki lehet, de az is biztos, hogy nem menüből. -
RYO21 #2623 Akkor miért kapőták meg a nagyobb oldalak, újságok ha nem beszélhetnek róla?
Csak azt akartam megtudni, hogy a PC-s verzióban ki-e lehet kapcsolni a fos efektet.