21751
  • barmi

• barmi

• IXEMGabeo
  • BoneDragon
    Ettől a német nyelvtől kiráz a hideg
  • a.carkey
    Első blikkre két hibát találtam benne:

Hálózatijáték egybeírva, ill. pontrendszer leírásakor a "minden versenyen az első tíz hely kap pontokat", és a "konstruktőri világbajnokságban ..." rész nem magyaros.

Amúgy nagyon jó lett!
  • TAMÁS_19!!
    szingapúr volt-e?

http://www.youtube.com/user/TeamVVV#p/u/1/ZAsQqE3_Hg0

szerintem még nem:DD
  • kirol
    Végre egy F1-es játék.
    Mióta várok már ilyet!
  • hpnx9020
    Ugyanaz aki eddig is.
  • hpnx9020
    A jobboldali kerék miért nagyobb mint a bal?
  • padavanHUN
    Hát úgy néz ki, az csak addig volt okés, amíg ígérgetni lehetett, most már a kérdő levelemre se válaszol se a Codie, se az 576... Ez utóbbinak azért vittem 40 előrendelést, azt megköszönték, aztán most már válaszra sem méltatnak, jó ez nekik így... Szóval benéztem.
  • IXEMGabeo
    ;) volt, de végre egy srác aki jól is tolta aránylag, jókat csatázott...:)
  • TAMÁS_19!!
    egy kis video:

http://www.youtube.com/watch?v=HuiayfcpX30&feature=player_embedded

szerintem még nem volt:)) bahrain

enjoy:)
  • Firerock
    és mi ahelyzet az ujasgirói példányoddal?
  • SirAlo
    a jatekkal nincs bajom csak masok ellen nem lehet vele versenyezni:( ebbe az F1 2010-be meg ez tetszene legjobban , masokkal szeretek versenyezni
  • Totti5
    A két játék majdnem egy súlycsoport. Ja nem:D azért a szarért te képes voltál fizetni? olyan szar benne Ferrari hangja hogy pár kör után kikapcsoltam mert már fájt a fejem.
  • SirAlo
    hmmm ahogy ovlasom a kezikonyvet megbantam hogy megvettem a ferrari academyt:( lehet jobb lett volna erre kolteni
  • JUVEfun
    Évek óta náluk vásárolok (és most nem pár db.-re gondolok)
  • atila4
    Nekem is leírhatnád privátba
  • JUVEfun
    Ez engem is érdekelne
  • RYO21
    Ez nagyon jól sikerült! Grat!
  • padavanHUN
    Nem sikerült, na mindegy, itt van:

http://www.kephost.com/view3.php?filename=c4b6h0q2ra8o3nrpk8fu.jpg
  • padavanHUN
    Ilyet én is tudok. :D

• GPx8
    xbox
  • atila4
  • Alexease
    Minden kiallitason, bemutaton 95%-ban arkadban es/vagy bekapcsolt segitsegekkel mennek. Ezert soha nem lehet semmi ertelmeset leszurni a grafikan kivul;) Meg kell varni a megjelenest...
  • adam46
    Most akartam írni, hogy olvastam a kézikönyvet, és a törésmodellezésnél 3 opció van ki kapcsolt, vizuális, és a teljes. Mikor mentek ezek a Gamescom felvételek mindenki fikázta, hogy letört első szárnnyal, hogy veszik ilyen gyorsan a kanyarokat? Nos lehet, hogy vizuális törés modell volt, amin meglátszik a törés, de nincs hatással a kocsi menettulajdonságaira.

Respect a fordításért. Nem kevés munka lehetett.
  • padavanHUN
    Örömmel jelentem be, hogy elkészültünk az F1 2010 kézikönyvének fordításával.

Itt megtekinthető, innen pedig letölthető.
  • Tormiee17
    Énis kiváncsi vagyok rá,ha akarod írhatsz egy pm-et :)
  • adam46
    Nem tudom mire gondolsz, de én már rendeltem játékot, könyvet, elektronikai cuccot amit ők hoztak ki, és mind a rendelés utáni napon itt volt. Esetleg privátba leírhatod kíváncsi vagyok rá.
  • akyyy
    nem szívesen árulom el, de én többször meggondolnám, hogy onnan rendelek-e :S
  • Tormiee17
    PL mire gondolsz? 8-10 játékot rendeltem tőlük és szerintem megbízhatóak,a futár sráccal már kb jól kijövök annyiszor volt itt :D
  • akyyy
    cdgalaxis jó lenne de sajnos a gls szállítja, és hát vannak náluk pár sötét dolgok...
  • JUVEfun
    Én is
  • grebber
    PC GAMES tesztje 87% (Német nyelvű)
  • Redokee
    Én steamen rendeltem előre pár hete. Én meg szinte mindent ott veszek... Mert állandóan minden kiadott patch feltelepítődik magátol, és mindig up to date bármilyen progi... ;)
  • Tormiee17
    Én a helyetekbe a konzolvilágról rendelném meg,ott ha előrendelésbe rendeled,ingyen házhoz viszik,igaz nemnéztem meg,hogy pc-re kapható e ott az F1,de én általában minden játékot onnan rendelek,és megbízhatóak,meg még a cdgalaxisról szoktam :)
  • IXEMGabeo
    Isten nem létezik, de ez nem az a topik...Senna Brazíl létére természetes, hogy vallásos...kicsit reálisnak kéne lenni MO-on...
  • JUVEfun
  • IXEMGabeo
    az is lehet valakinél futott a szekér elvesztette az állását megvan a gépe, de örül, ha fenntartja magát az illető, mert most krízis van (nem magamra gondoltam, hanem mások pl-jára) kicsit empátia kéne és oké
  • attila46
    Akkor konkrétabb leszek...én az 576 -nál rendeltem meg.Ott mi szokás,,,milyen gyorsan szállitanak???,mert erre vonatkozolag nincs tapasztalatom!!