21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
barmi #2702
-
barmi #2701
-
IXEMGabeo #2700 -
#2699 Ettől a német nyelvtől kiráz a hideg -
#2698 Első blikkre két hibát találtam benne:
Hálózatijáték egybeírva, ill. pontrendszer leírásakor a "minden versenyen az első tíz hely kap pontokat", és a "konstruktőri világbajnokságban ..." rész nem magyaros.
Amúgy nagyon jó lett! -
#2697 szingapúr volt-e?
http://www.youtube.com/user/TeamVVV#p/u/1/ZAsQqE3_Hg0
szerintem még nem:DD -
#2696 Végre egy F1-es játék.
Mióta várok már ilyet! -
hpnx9020 #2695 Ugyanaz aki eddig is. -
hpnx9020 #2694 A jobboldali kerék miért nagyobb mint a bal? -
#2693 Hát úgy néz ki, az csak addig volt okés, amíg ígérgetni lehetett, most már a kérdő levelemre se válaszol se a Codie, se az 576... Ez utóbbinak azért vittem 40 előrendelést, azt megköszönték, aztán most már válaszra sem méltatnak, jó ez nekik így... Szóval benéztem. -
IXEMGabeo #2692 ;) volt, de végre egy srác aki jól is tolta aránylag, jókat csatázott...:) -
#2691 egy kis video:
http://www.youtube.com/watch?v=HuiayfcpX30&feature=player_embedded
szerintem még nem volt:)) bahrain
enjoy:) -
#2690 és mi ahelyzet az ujasgirói példányoddal? -
#2689 a jatekkal nincs bajom csak masok ellen nem lehet vele versenyezni:( ebbe az F1 2010-be meg ez tetszene legjobban , masokkal szeretek versenyezni -
#2688 A két játék majdnem egy súlycsoport. Ja nem:D azért a szarért te képes voltál fizetni? olyan szar benne Ferrari hangja hogy pár kör után kikapcsoltam mert már fájt a fejem. -
#2687 hmmm ahogy ovlasom a kezikonyvet megbantam hogy megvettem a ferrari academyt:( lehet jobb lett volna erre kolteni -
#2686 Évek óta náluk vásárolok (és most nem pár db.-re gondolok) -
#2685 Nekem is leírhatnád privátba -
#2684 Ez engem is érdekelne -
RYO21 #2683 Ez nagyon jól sikerült! Grat! -
#2682 Nem sikerült, na mindegy, itt van:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=c4b6h0q2ra8o3nrpk8fu.jpg -
#2681 Ilyet én is tudok. :D
-
GPx8 #2680 xbox -
#2679 -
#2678 Minden kiallitason, bemutaton 95%-ban arkadban es/vagy bekapcsolt segitsegekkel mennek. Ezert soha nem lehet semmi ertelmeset leszurni a grafikan kivul;) Meg kell varni a megjelenest... -
#2677 Most akartam írni, hogy olvastam a kézikönyvet, és a törésmodellezésnél 3 opció van ki kapcsolt, vizuális, és a teljes. Mikor mentek ezek a Gamescom felvételek mindenki fikázta, hogy letört első szárnnyal, hogy veszik ilyen gyorsan a kanyarokat? Nos lehet, hogy vizuális törés modell volt, amin meglátszik a törés, de nincs hatással a kocsi menettulajdonságaira.
Respect a fordításért. Nem kevés munka lehetett. -
#2676 Örömmel jelentem be, hogy elkészültünk az F1 2010 kézikönyvének fordításával.
Itt megtekinthető, innen pedig letölthető. -
#2675 Énis kiváncsi vagyok rá,ha akarod írhatsz egy pm-et :) -
#2674 Nem tudom mire gondolsz, de én már rendeltem játékot, könyvet, elektronikai cuccot amit ők hoztak ki, és mind a rendelés utáni napon itt volt. Esetleg privátba leírhatod kíváncsi vagyok rá. -
#2673 nem szívesen árulom el, de én többször meggondolnám, hogy onnan rendelek-e :S -
#2672 PL mire gondolsz? 8-10 játékot rendeltem tőlük és szerintem megbízhatóak,a futár sráccal már kb jól kijövök annyiszor volt itt :D -
#2671 cdgalaxis jó lenne de sajnos a gls szállítja, és hát vannak náluk pár sötét dolgok... -
#2670 Én is -
#2669 PC GAMES tesztje 87% (Német nyelvű) -
Redokee #2668 Én steamen rendeltem előre pár hete. Én meg szinte mindent ott veszek... Mert állandóan minden kiadott patch feltelepítődik magátol, és mindig up to date bármilyen progi... ;) -
#2667 Én a helyetekbe a konzolvilágról rendelném meg,ott ha előrendelésbe rendeled,ingyen házhoz viszik,igaz nemnéztem meg,hogy pc-re kapható e ott az F1,de én általában minden játékot onnan rendelek,és megbízhatóak,meg még a cdgalaxisról szoktam :) -
IXEMGabeo #2666 Isten nem létezik, de ez nem az a topik...Senna Brazíl létére természetes, hogy vallásos...kicsit reálisnak kéne lenni MO-on... -
#2665 -
IXEMGabeo #2664 az is lehet valakinél futott a szekér elvesztette az állását megvan a gépe, de örül, ha fenntartja magát az illető, mert most krízis van (nem magamra gondoltam, hanem mások pl-jára) kicsit empátia kéne és oké -
attila46 #2663 Akkor konkrétabb leszek...én az 576 -nál rendeltem meg.Ott mi szokás,,,milyen gyorsan szállitanak???,mert erre vonatkozolag nincs tapasztalatom!!