21751
  • barcames
  • terencehIII
    Ezt honnan vetted ?:)
  • attila46
    Na megnézetem a dirt2 demót!!
    Úgy néz ki csont nélkül fut...1600x1024 en néztem.
    a konfig . intel core 2 duo 4500
    3gb ram 800mhz
    geforce 9500 Gt 1gb
    Úgy hogy,valószinű fútni fog a F1 -is.HA nem akkor cserélek vidikártyát.
  • DeerHunter01
    miért lenne ?
    már a Dead Rising 2 is ott van tegnap óta torrenten, pedig azis asszem csak 28-án jelenik meg.
    off vége.

Amúgy jó game lesz megkéne venni pc-re majd ha lesz valami sg-s multis bajnokság vagy valami
  • balika16
    Jó nekik!:D
  • norbi2fraktal
    Egy szép kép
  • OMEGA RED
    na rászántam magam én is. legalábbis a sok videót elnézve már úgy gondolom megéri elővételben megvenni. pedig nem szándékoztam. mind1 vettem már sok zsákba macskát amivel aztán cumiztam remélem ezzel nem fogok. :)
  • GPx8
    Akkor lehetne, ha a sajtópéldányt kaparintották volna meg.
  • RYO21
    Nincs, és nem is lesz.
  • kirol
    Aha.
  • barcames
    van demó!
  • atila4
    Az is előfordulhat
  • pointer4
    Vagy épp hogy hamarabb lesz meg nekik :D
  • Fehercsoki
    Lesz demo?Legalább a fizikát meg szeretném nézni, hogy milyen lett.
  • atila4
    Ugyis megoldják a cracker csapatok.. csak lehet majd a warezosoknak várni kell rá
  • atila4
    xDXD
  • Tormiee17
    Mér milyen kormányod van?
  • Alexease
    Az FVA mindent tamogat, csak tudni kell beallitani;)
  • szabii98
    Valószínüleg olyan mint a fifa, 2011re elkészítik a csapatokat frissitésként a modderek.Ha végigvitted sztem vagy újra kezded 1 jobb csapattal vagy 2011 u.a. csapatokkal :)
  • palinho96
    basszos... ha olyan lesz az irányíátás, mint a Ferrari Virtual Academy-ban akkor megszopom... :(
    Olyan kormányom van amit nem támogat ... :S
  • barcames
    hülyültem:)
  • Gyocsika
    Néztem ezeket a teszt videókat, nagyon jól néznek ki.
    Az egyik videóból az derült ki, hogy az elején 3 gyengébb csapatból tudunk majd választani. Ebből kifolyólag olyan kérdésem lenne, hogy tovább is tudjuk majd játszani a játékot, mint 2010 ? Tehát h 2011 es szezon...? Ilyent lehet egyáltalán tudni már?

Köszi
  • Redokee
    Steamről már letölthető a játék annak, aki előrendelte! Csak még nem adják oda a serialt :(( Kicsit idegesítő az asztalomon a f1 2010 ikonja, és nem indul el még :((
  • TAMÁS_19!!
    barcames te egy zseni vagy :DD briliáns elme
  • pointer4
    A világ legnagyobb csacsiságát írtad, de kíváncsi lennék az alábbi kütyüim közül mit mozgatna meg a játékdobozod.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - WII kontrolleres fejmozgás követés (Freetrack) (erre mondjuk van alternatív megoldás)
    - usb csatlakozós igazi autóba való fordulatszámvezérlő
    - kormányra szerelhető vezérlőpanel, fokozat, fordulatszám, pitlimiter, tankolás... stb kijelző ledekkel, LCD-vel
    - 3 monitor
    - külön usb-s csatis kormány, külön usb-s csatis pedál, külön usb-s csatis váltó
    - soros portos vezérlésű (de azért van hozzá usb átalakító) Motion-Simulator, ami a játékból kijövő fizikai erőhatásokat követi jócskán redukálva az ülés mozgatásával (hopp, hogy ilyet nem tud kiküldeni a játék konzol)
    - 4. LCD monitor motec visszajelzésre, az autó állapotáról
  • barmi
    Ez a hét vicce akart lenni? jót röhögtem az 1x biztos ...
  • gera995
    geci nagy játék lesz ;)
  • adam46
    Ez komoly? Zsírr:D
  • a.carkey
    Monaco be, eső be, fullra minden, max. versenyzőszám, hátulról start, aztán ha türhető sebességel fut, akkor irány a bolt a PC verzióért. Ha nem, akkor a konzolosért.
  • a.carkey
    Nézd, tesztnek jó, különösen akinek nem egyhónapos frissítésű gépe van.
  • barcames
    hát lehet majd, de mondták, hogy a tört játékban csak 2 szezont tudsz majd menni és 2 csapattal jó lesz az neked
  • padavanHUN
    Remélem, kajak várni fogsz pár hétig, mire töltheted. És szerencsére a multiplayerhez köze nem lesz a sok töltögetőnek. :)
  • padavanHUN
    Összefoglaltuk az utóbbi pár nap érdekesebb eseményeit az F1 2010-el kapcsolatban.
  • hpnx9020
    Nemhogy konzolhoz?
    Alegtöbb kiegészítő konzolhoz van.
    És az első playstationomhoz is volt kormány és most is van.
    A pécédhez mi van?
    Mozgásérzékelő?Kormány?Mellény?
    Ezt a pécés überkedést.
  • attiGT
    remelem 1-2 napon belul lehet tolteni!
  • Lunki88
    Ha már csak a digitális letöltés marad, akkor (nálam) csak a steam jöhet szóba.
  • pointer4
    Jó látni, hogy a legtöbb X-Box tulaj (legalábbis ezeken a videókon) már annyira komolyan veszi a témát, hogy ez a Fanatec Porsche kormány alap tartozéknak számít. Nagyon helyes, nálunk meg még az is nehezen engedheti meg magának, aki igazán komolyan gondolja a versenyzést, nemhogy konzolhoz.
    Végre normális nézetből vezet a srác, de ami a kilencedik perc elején történik, az szörnyű... az a visszaforgatás...
    Viszont, hogy relatív nehéz elsőnek lenni a videók alapján, nagyon meglepő. Azt hittem ennél sokkal inkább a tíz éves korosztályt célozzák meg. Még a végén lesz valami jó ebből a progiból. :)
  • lolSL
    http://www.gamestar.hu/f1-2010-tv-reklam.html

Lényeg az utolsó pár képkockán: az előrendelések kiszolgálása után nem lesz kapható a játék PC-s változata boltokban, csak digitális letöltés lesz!
  • barcames
    még tegyétek be vagy 10x
  • Laci82
    Hmmm de várom már.
    A tv-ben ritkán nézem,de így vezetni szeretem ezeket a gépeket.