21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
barcames #2745 -
terencehIII #2744 Ezt honnan vetted ?:) -
attila46 #2743 Na megnézetem a dirt2 demót!!
Úgy néz ki csont nélkül fut...1600x1024 en néztem.
a konfig . intel core 2 duo 4500
3gb ram 800mhz
geforce 9500 Gt 1gb
Úgy hogy,valószinű fútni fog a F1 -is.HA nem akkor cserélek vidikártyát. -
#2742 miért lenne ?
már a Dead Rising 2 is ott van tegnap óta torrenten, pedig azis asszem csak 28-án jelenik meg.
off vége.
Amúgy jó game lesz megkéne venni pc-re majd ha lesz valami sg-s multis bajnokság vagy valami -
balika16 #2741 Jó nekik!:D -
#2740 Egy szép kép -
OMEGA RED #2739 na rászántam magam én is. legalábbis a sok videót elnézve már úgy gondolom megéri elővételben megvenni. pedig nem szándékoztam. mind1 vettem már sok zsákba macskát amivel aztán cumiztam remélem ezzel nem fogok. :) -
GPx8 #2738 Akkor lehetne, ha a sajtópéldányt kaparintották volna meg. -
RYO21 #2735 Nincs, és nem is lesz. -
#2734 Aha. -
barcames #2732 van demó! -
#2731 Az is előfordulhat -
#2730 Vagy épp hogy hamarabb lesz meg nekik :D -
#2729 Lesz demo?Legalább a fizikát meg szeretném nézni, hogy milyen lett. -
#2728 Ugyis megoldják a cracker csapatok.. csak lehet majd a warezosoknak várni kell rá -
#2727 xDXD -
#2726 Mér milyen kormányod van? -
#2725 Az FVA mindent tamogat, csak tudni kell beallitani;) -
#2724 Valószínüleg olyan mint a fifa, 2011re elkészítik a csapatokat frissitésként a modderek.Ha végigvitted sztem vagy újra kezded 1 jobb csapattal vagy 2011 u.a. csapatokkal :) -
#2723 basszos... ha olyan lesz az irányíátás, mint a Ferrari Virtual Academy-ban akkor megszopom... :(
Olyan kormányom van amit nem támogat ... :S -
barcames #2722 hülyültem:) -
#2721 Néztem ezeket a teszt videókat, nagyon jól néznek ki.
Az egyik videóból az derült ki, hogy az elején 3 gyengébb csapatból tudunk majd választani. Ebből kifolyólag olyan kérdésem lenne, hogy tovább is tudjuk majd játszani a játékot, mint 2010 ? Tehát h 2011 es szezon...? Ilyent lehet egyáltalán tudni már?
Köszi -
Redokee #2720 Steamről már letölthető a játék annak, aki előrendelte! Csak még nem adják oda a serialt :(( Kicsit idegesítő az asztalomon a f1 2010 ikonja, és nem indul el még :(( -
#2719 barcames te egy zseni vagy :DD briliáns elme -
#2718 A világ legnagyobb csacsiságát írtad, de kíváncsi lennék az alábbi kütyüim közül mit mozgatna meg a játékdobozod.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- WII kontrolleres fejmozgás követés (Freetrack) (erre mondjuk van alternatív megoldás)
- usb csatlakozós igazi autóba való fordulatszámvezérlő
- kormányra szerelhető vezérlőpanel, fokozat, fordulatszám, pitlimiter, tankolás... stb kijelző ledekkel, LCD-vel
- 3 monitor
- külön usb-s csatis kormány, külön usb-s csatis pedál, külön usb-s csatis váltó
- soros portos vezérlésű (de azért van hozzá usb átalakító) Motion-Simulator, ami a játékból kijövő fizikai erőhatásokat követi jócskán redukálva az ülés mozgatásával (hopp, hogy ilyet nem tud kiküldeni a játék konzol)
- 4. LCD monitor motec visszajelzésre, az autó állapotáról -
barmi #2717 Ez a hét vicce akart lenni? jót röhögtem az 1x biztos ... -
#2716 geci nagy játék lesz ;) -
#2715 Ez komoly? Zsírr:D -
#2714 Monaco be, eső be, fullra minden, max. versenyzőszám, hátulról start, aztán ha türhető sebességel fut, akkor irány a bolt a PC verzióért. Ha nem, akkor a konzolosért. -
#2713 Nézd, tesztnek jó, különösen akinek nem egyhónapos frissítésű gépe van. -
barcames #2712 hát lehet majd, de mondták, hogy a tört játékban csak 2 szezont tudsz majd menni és 2 csapattal jó lesz az neked -
#2711 Remélem, kajak várni fogsz pár hétig, mire töltheted. És szerencsére a multiplayerhez köze nem lesz a sok töltögetőnek. :) -
#2710 Összefoglaltuk az utóbbi pár nap érdekesebb eseményeit az F1 2010-el kapcsolatban. -
hpnx9020 #2709 Nemhogy konzolhoz?
Alegtöbb kiegészítő konzolhoz van.
És az első playstationomhoz is volt kormány és most is van.
A pécédhez mi van?
Mozgásérzékelő?Kormány?Mellény?
Ezt a pécés überkedést. -
#2708 remelem 1-2 napon belul lehet tolteni! -
#2707 Ha már csak a digitális letöltés marad, akkor (nálam) csak a steam jöhet szóba. -
#2706 Jó látni, hogy a legtöbb X-Box tulaj (legalábbis ezeken a videókon) már annyira komolyan veszi a témát, hogy ez a Fanatec Porsche kormány alap tartozéknak számít. Nagyon helyes, nálunk meg még az is nehezen engedheti meg magának, aki igazán komolyan gondolja a versenyzést, nemhogy konzolhoz.
Végre normális nézetből vezet a srác, de ami a kilencedik perc elején történik, az szörnyű... az a visszaforgatás...
Viszont, hogy relatív nehéz elsőnek lenni a videók alapján, nagyon meglepő. Azt hittem ennél sokkal inkább a tíz éves korosztályt célozzák meg. Még a végén lesz valami jó ebből a progiból. :) -
#2705 http://www.gamestar.hu/f1-2010-tv-reklam.html
Lényeg az utolsó pár képkockán: az előrendelések kiszolgálása után nem lesz kapható a játék PC-s változata boltokban, csak digitális letöltés lesz! -
barcames #2704 még tegyétek be vagy 10x -
Laci82 #2703 Hmmm de várom már.
A tv-ben ritkán nézem,de így vezetni szeretem ezeket a gépeket.