21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#2786 alonsos video az jó volt de a ps3as az nagyon nem tud vezetni :D:D -
#2785 Rossz hallgatni ahogy pörög a motor de nem válták el, vagy 16ezernél elváltja:) nem igazán érzik hogy hogyan kellene. -
#2784 Defektes gumival alig lehet a kanyarodni, meg lehet nyugodni:) -
#2783 Gondolom ebben a többség autómata váltóval megy majd, mert ahogy a videókat nézem elég soknak gondot okoz :DDD -
#2782 Oké, de mindenki beírja hogy hány %, mennyit foglal, letöltötte stb... semmi értelme 1 oldalon keresztül. -
#2781 F1 2010: Ferrari F10 @ Montreal - PS3
F1 2010 Gameplay Video - Hockenheim T-Cam with Fernando Alonso (Heavy Rain) -
SANTANTICA #2780 thx -
#2779 Buy-ra, automatikusan indul vásárlás után. Ha nem, a játék listában jobb gomb alatt lesz download. -
#2778 ti mire mentetek h nektek tölti? -
Redokee #2777 ha előrendelted, a libraryban ott van hogy aviable for pre-load. -
#2776 de én nem találok olyat h download vagy valami :S -
IXEMGabeo #2775 nyugi én csak a játék méretét kérdeztem akár eredeti, akár warez... -
#2774 másold át az egészet ahova akarod, és töröld le a clientregistry.blob filet mielőtt elindítod újra. -
SANTANTICA #2773 hogy lehet a steam alapértelmezett könyvtárát megváltoztani? illetve amit installál annak én adjam mag hogy hova menejn? -
#2772 igen,csak még nincs engedélyezve az hogy tudj vele játszani -
#2771 steamon már tölthető vagy mivan most?:D -
Redokee #2770 steam mióta warez?? -
#2769 Micsoda izgalmas téma megy itt:) azt hiszem -fav, mert innen már csak értelmetlen warez, szenvedés, hány giga, mivel lehet benne gányolni, szar mert nem szim és társai lesznek.
Jó szórakozást a játékhoz! -
IXEMGabeo #2768 remélem azért 7,4 GB körüli a file/játék mérete...nincs túl sok helyem:D -
#2767 Abban mar benne van a futtatashoz is szukseges helymennyiseg;) Fo a biztonsag;) Kellemetlen, ha valakinek van 8 GByte szabad terulete, feltelepiti, aztan nem tudja futtatni;) Sajat magukat vedig a jogi problemak miatt. -
#2766 mit nem értesz? 12 giga kell majd neki szabad hely,és XP vista vagy win7 -
#2765 minden,minden egyes új játéknál ezt eljátszák!! nem akarok offolni,de szerdán már játszható lesz,persze nekem lehet nem,mivel nincs demo,ezért nem tom kipróbálni,hogy menne-e... -
Redokee #2764 elképzelhető, hogy más mappákban is van hozzá kapcsolódó file. Meg gondolom kell a hely a mentéseknek stb...
7.74
steam library -
Laci82 #2763 Amúgy szeretem a steamet,ha akció van akkor jó dolgokat lehet kifogni olcsón. -
WhiteShark #2762 System Requirements OS: XP / Vista® / Windows 7
Hard Disk Space: 12.5 GB free hard drive space !!!
Akkor most mi van?
-
Laci82 #2761 Plussz legalább közel 4 ezerrel drágább mint pl egy itthoni dobozos verzió
Te tudod,én inkább megveszem 24-én az 576-ba. -
#2760 Igen,ez volt az EX-emmel is,be lehet állítani,énis sokat szenvedtem vele,de amikor nyomod a gázt akkor az egyik csík mozdul és, ott rákell nyomni a selectre, és ha felnyomod maxra akkor a throttle-nal rákell menni hogy minimum vagy maximum,már pontosan nem emléxem,és ugyanígy a féknél is. -
sakal6 #2759 nem 12gb-ről volt szó? ez nem is sok a mai szemmel nézve -
Redokee #2757 7.74GB a f1 2010 mappa a steam mappán belül -
sakal6 #2756 mekkora a mérete? a letöltött? -
#2755 Valoban jobb, de sajnos ~4000-rel dragabb, akcioban;)
En is Steam-en, online veszek mindent, amit tudok, altalaban olcsobb, de sajnos a Steam az Euros dolga miatt most kicsit draga:/
Ha nem lesz "demo", akkor szivesebben bukok 8000-et mint 12000-et;) -
Redokee #2754 fel van telepítve a game, csak még nem indul el :) hiányzik egy file, indításkor azt írja. Szept 24én 00:00 kor kapom meg a hiányzó filet :)) ezért jobb megoldás, mint a dobozos.
f1 2010 pc telepítve - steam -
#2753 én ott be se tom állítani, mert ha rárakom a FVA-ba (Ferrari Virtual Academy) Settigsébe a Customra a beállítást, mert nincs felsorolva a kormányok közt, akkor nem tok vele menni, mert a fék alapból 50%-ra befog és nem indul el az autó... -
#2752 csak jól be kell tudni állítani -
#2751 G25-tel sem túl jó -
#2750 jogos:D -
#2749 A kormányom neve: GENIUS Speed Wheel 3MT :D -
#2748 ez nagyon nagy hülyeség:D -
RYO21 #2747 Nah itt vannak a beállítások, csak németül. (PC)
-
#2746 Pár hozzászólás törölve. Senki nem kíváncsi rá, hogy mikor lesz virágbolti verzió. Warez topicba fáradjatok át. Köszönöm.