21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#2890 nem 3 perc mire megcsinálják a cracket észkombányj!!! -
Fantasy180 #2886 úgy ahogy itt is az újpest központnál!!! xbox ost!! -
Fantasy180 #2885 http://img299.imageshack.us/img299/1321/p2009101323.jpg
németeknél már kapható egy boltban! -
Fantasy180 #2884 hát azért nem. gridben jobb volt a törés.. igaz nem ilyan részletes de több minden roncsilódott benne... iracingbe is jobb törés van... de majd a 2011ben biztosan jobb lesz :) jelenleg nem ez a lényeg hanem a élmény... -
#2883 50 smashes in F1 2010, Xbox 360 version törésben, ütközésmodellben is aláz minden próbálkozást... -
IXEMGabeo #2882 tökmind1 a lényeg a csaták lesznek nem a törés:D az csak mellékes dolog, mi szakad le... -
attila46 #2881 http://f1game.hu/modules/kezikonyv/
aszt hiszem mindenre itt a válasz...
küll.a játék autómata mentésü
-
#2880 jajajj...pedig titkon abban reménykedten,kapunk olyan törésmodellt mint a túraautós játékokban,vagy a Gridben...:( rossz látni,hogy 200-al belemegy az ótó a gumifalba(persze a gumik nem esnek szét),letörik az első szárny,és vissszapattan,persze a festés,meg az autó marad ugyanolyan szép...:S tipikus F1C-s törésmodell -
#2879 nem kérlek a malájnagydíj az malayziában zajlódik...
a singapúrinagydí meg singapúrban... :D -
IXEMGabeo #2878 biztos a szabadedzést láthattad, max azt nyomhatják világosban... -
GazCamp3r #2877 más téma: vmi olyasmit olvastam, hogy benne van a játékban a szingapúri futam, ami ugyebár sötétben zajlik. Direkt letöltöttem az ezévi maláj futamot, ami szingapurban van, és világosba nyomták a versenyt :S akkor most hogy van ez? :D -
barcames #2876 mint a fifába h hülyülnek benne?! olyan nem kell -
GazCamp3r #2875 én azt sajnálom, hogy az alap jármű test az nem sérül, nem deformálódik :-/
csak a 4 kerék tud leszakadni, meg az első-hátsó légterelő :S
ami viszont tényleg pozitívum az az, hogy ha ez jön évente, vagy 2 évente, akkor már a következő verzsönnél hatalmas fejlesztések lehetnek, mert már most 70-80%-a tökéletes a játéknak -
IXEMGabeo #2874 érdekes nekem élethűnek tűnik...pont a legvégén a Ferrari, Findia kettős borulása nem annyira hű:D amúgy nem rossz -
#2873 Nem tudom volt-e már szó róla, hogy ha teszem azt 100%-os versenyt nyom az ember, akkor lehet közben menteni? -
#2872 http://www.youtube.com/watch?v=c3OWljOroD4&feature=player_embedded
egy kis törésteszt :D -
#2871 Szép szép, igaz nekem egyedűl az esős versenyek tetszenek, az elötted haladó vízfüggönyétől tényleg nem sokat látni. -
IXEMGabeo #2870 ja és akkor benyögné EMBER A PÁLYÁN:D szétröhögném magam -
#2869 "És mintha vörös lángnyelvek csapnának ki a Ferrari hátsó részéből! Valójában az csak a hátsó lámpa lesz..." -by Palik -
WhiteShark #2868 Meg "betapadt", elnyúlt, mint a rágógumi", "okán", versenyszemélygépjármű", meg ilyenek. Agyrém. -
WhiteShark #2867 Meg a Shell mérnökeiről. -
#2866 kurva jó lenne úgy tolni hogy egész végig a gumiról ordítoznak:DD -
#2865 Egyetértek:) -
WhiteShark #2864 Ez még viccnek is rossz lenne. Ő a magyar média egyik kolosszális szégyene! -
#2863 Ha palik beszélne benne tuti lehalkítanám nekem ne nyávogjon mint a fürdős k....va:D:D -
IXEMGabeo #2862 mekkora ötlet mint a FIFÁ-nál a magyar kommentátorok...ááá ha mondjuk beletennék a Gyulát akkor meg se venném/(ill le se tölteném) a játékot, vagy max az angol kiadását:D:D:D
Palik hangját én el tudnám viselni a baromságaival együtt, csak avval az lenne a baj, hogy miközben vezetnél, koncentrálsz beszól egy hülyeséget akkorát felnevetsz, hogy elb*szod a kanyart xDDD kis nehezítésképp -
GPx8 #2861 -
WhiteShark #2860 Akkor ingyen sem kéne senkinek, nemhogy pénzért! -
#2859 Holnaptól USA-ban kapható PC-re!
Szal aki ügyes az már 22-én játszhat vele :D:D::DD::D -
#2858 akkor lene legjobb a játék ha magyarul beszélne a játék mondjuk palik Laci nyomná a sódert -
#2857 fura ez a k.gyuri amugy, bármit ir neki az ember azt nem hiszi el.... de ha egy kiadó aztmondja neki hogy "igen fiam, kapsz egy tesztpéldányt akár két helyről is a megszabott napon" azt benyalja... aztán csinál egy hisztit, majd pár óra mulva ha mi sem történt volna:))) de tudom ez is engem minősít hogy ilyet merek írni:)))
lol:)
-
Fantasy180 #2856 jaja ott a pékséggel szembe van a vezér söröző mellet :D söröző be akartam menni csak mellémentem és oda tévedtem be :D (amúgy nem télleg csak a kirakatból láttam az F1 es posztert meg pár példányt kirakva a pult mögötti polcra és gondoltam bemegyek megkérdem mi a helyzet... és ot játszott egy ilyen kopasz muksó vele és csak xbox os verziókat adnak el... pc sek nincsenek nekik se ps 3 asak... -
#2855 jó de ezt k, gyurinak mondhatod, ő mindent jobban tud...
nagyon szánalmas
biztos bebógyózva mondom, legközelebb majd azt irom hogy én szorongatom az igazi példényt ugy még talán fel is tudok vágni vele..:)
hi-he-tet-len
fantasy te akkor kapizsgálsz valamit:))) nem messze lakok a bolttól:) -
Fantasy180 #2854 ja tamás nem beszél hülyeségeket... én is láttam egy xboxos verziót az újpest központi Xbox os boltba és ténylegesen normális példányvolt :)mert tesztelték a skacok bent -
#2853 te meg a forgalmazókkal való beszélgetéseiden még csiszolhatsz mert vagy letargikus magadba fordulás, vagy átverések sorozata... 576 meg társaik...
nem bogyóztam be -
#2852 Ma két forgalmazóval is beszéltem, egyikhez sem érkezett még be egy példány sem, járják a nagykereket és egymás elől viszik el az F1 2010 pédányokat - mármint foglalásban. Legkorábban holnap jutnak hozzá, de a kiadó által meghatározott forgalmazhatósági időpont szeptember 23. Tehát a haveroddal együtt álljatok le a bogyóval, mert szép kis flash volt ez, de azért néha józannak is kell lenni. :)
A lényeg: Ma még sehol nem kapható a játék. -
rolika1111 #2851 ne töröld ki azt a kommentemet hogy nem igazán érdekel mert akkor azt hiszik hogy miattad nem írok ide.:) -
rolika1111 #2850 de oké nem irogatok ide többet. :) -
#2848 Rolika, te ennyire kuplungos kisfiú vagy, hogy nem érted meg itt nincs warez? -
#2846 nem is konzol vs pc.