21751
  • padavanHUN
    Hát igen, a konzolok térhódítása az egyszerűbb lelkek értéktelen diadala...
  • GazCamp3r
    én is warezoltam boxon sokáig, de a neten játszás élménye miatt megéri az eredeti... (az más tészta, h most nincs boxom ASD:DAS: )
  • grebber
    LOL te olvasol is a világban??
    PC-re alig fogy valami.Amik nagyon mennek tehát milliós eladások az a SIMS-ek,WoW,és most a Starcraft 2 stb ha ,ég van egyáltalán.
    Minden más töredéket a konzolokénak.PL ott a mafia 2 most kiadás után már nem is tudom hány nappal közzé tettek konkrét infókat ps3 és xboxra már 16x ezer db-okat szortak el míg pc-ra csak az 1/5-ét.

Az én meglátásom az hogy azért fogynak jobban oda a cuccok mert adott HW.Nem kell szarakodni semmivel nincs az hogy most ez nem fut mert szar a VGA kevés a proci kell újat vennem 100ezerért hogy maxon menjen.
    Ott is van warez de szerintem még arra is lusták a külföldiek hogy letöltsék és kiírják.Kényelmesebb megvenni hiszen nekik ez nem pénz!
  • Firerock
    valaki elkuldene pm mi van bele irva? Teloval nemtudom megnezni...
  • kill3r21
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nemtudom honnan szültétek hogy boxon nincs védelem...rajta van az a lemezen, ha nem lenne a sima okositatlan box is vinné az irott lemezeket! :) tudtommal a firmware frissités tulajdonképpen azt a célt szolgálja hogy "átugorja" a lemezen a védelmet! Ezért kell lényegében "csak" lemásolni az eredetit!
  • norbi2fraktal
    nem a méret a lényeg :-P
  • barcames
    akik már kipróbálták:

hát...
    keserű a szájíz..
    sajnos joyal nem a legjobb, több okból... fékerő és gázerőt nem tudod szabályozni a ravasz gombokkal hátul, valamint az útontartás is érdekes, főleg monacoban
    kigyorsításoknál, ha csak megnyalod a rázókövet és teljes gázt adsz kis temponál már pördülsz
  • barcames
    xboxon 7 gb ps3-on 3.8 kb
  • kifli
    tehát kb az eladás 1/3-ada?
    ha így lenne megérné, mert ugye van 3 platform, és pécére (a könyebb számolás miatt) 33% adnak el, akkor az arányos megoszlás, mivel a 2 konzolra is 33-33% jut.
    Tehát, minden platformra, nagyából ugyanannyit adnak el (persze ahol pc-re box-ra és ps3-ra is megjelenik)
  • GazCamp3r
    az eddig megjelent nagy nevek alapján sztem bátran lehet állítani, h egy adott játék eladásainak maximum 30%-át teszi ki a PC, többit a konzol :-/
  • ratgab
    ÉS honnan tudod te ezt ennyire pontosan? Tán megvannak az valós értékesítési adatok? Mert ellenkező esetben ezek megint csak légből kapott számok!

És mielőtt flame war lenne belőle a valós adatokat csak és kizárólag a kiadók ismerik!
  • baca01
    ps3-on is... :)
  • WhiteShark
    Uramisten!
  • sakal6
    nemlenne butaság nyáron az F1-s 1 hónapos nyáriszünet alatt piacradobni, az embereknek elvonási tüneteik van olyankor
  • tommygear
    ne vergődj
  • barcames
    nem mondod
  • JUVEfun
    HAHÓ ! Még a 2010 - se jelent meg
  • barcames
    google! és menj aludni!
  • tommygear
    szerintem meg jövőre nem is jön, ez nem az ea games hogy kiadnak évente egy igénytelen nfs-t
  • HUN BECSEHELY
    Inkább 2011-Őszén.Butaság lenne ilyen játékot nyáron piacra dobni,amikor mindenki nyaral.
  • barcames
    szerintem 2011 nyarán
  • Enton
    Becslések szerint ugy kb egy év mulva 2011 szeptemberében. Hamarabb nem érné meg nekik, maximum is csak később.
    Amíg nem cseng le a 2010-es verzió addig biztos nem lesz 2011-es sem.
  • grimm13
    Az a bizonyos 2011-es verzio amit már mindenki emleget az mikor fog megjelenni úgy nagyjából ?
  • lac coo
    Néhány első kanyart rajt után azért megnéznék !:)))
    Az még a vérprofiknál is necces néha ...
  • adam46
    Egymás fikázását fejezzétek be. Használjátok arra a topicot amire való.

Rolika te hozzászólásaid meg mostantól nem törlöm, hanem had gyűljön, legalább hamarabb lesz meg topic ban-od.
  • Jacek
    elirtak a cimet a videonak, ez a multibemutatoja publik szerveren(gondolom csak az lesz):)) es azok mennek rajta akik meg mindig azt hiszik hogy ez szim:D
  • lac coo
    no majd megjelenés után lesz érdekes, ha ezek a szagértők egy kört nem tudnak majd menni baleset nélkül egy pályán se !

Akkor aztán lesz anyázás .( Bár pont miattuk van benne gagyi fizika, sajnos ...)
  • akyyy
    jah. http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1210882252&no=2810

ezzel kellet volna kezdnei és törölni a hozzászolást :S
  • Totti5
    Valami olyasmi, de a színvonal egyre lejebb van és egymás basztatásán kívül ma sem sikerült semmi érdemlegeset termelni a jónépnek.
  • akyyy
    meg xboxosok is.
  • JUVEfun
    U.A-a GalaxisNet -ben is ha online rendeled
  • lolSL
    persze
  • gera995
    ne viccljetek már 42fps em lesz f1be?:D ugyan ezen amin a dirt2be játszok?:D (1024x768 4x élsimítás high-on minden?:D:D)
  • Hunter of Deer
    lol épp most néztem a Cora-s újságot és 8k huf a játék szerdától. :D lehet benevezek egyre :)
  • barcames
    tökéletes
  • palinho96
    nem olyan 42 fps kornyékére 20%-os romlás assze... :D
  • gera995
    sziasztok dirt 2be 34fps akad 1024x768ba 4szeres élsimítás minden high-on f1 be mire szákítsak 30-32fps?
  • palinho96
    ja nem neked szólt bgreg MOST....
  • palinho96
    ha xBox-os vagy akkor húzzál a konzolosok fórumába.... Ott írd le ezeket a baromságokat, amiket ide írtál... adam pls Bannold már ezt a gyereket... itt rontja a levegőt... :S ...Szánalmas...
  • GPx8
    Ennél jobb törésmodell szvsz. nem kell. Ez nem roncsderbi.