21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
hpnx9020 #2995 Na pont erről beszéltem.
Az 1920*840 az szerinted full HD?
Egyébként ha utánaolvasnál tudnád,hogy ki,meddig használta a full hd-t.
1080p van az pedig 1920x1080p és nem i meg alacsonyabb sor. -
#2994 Inkább arról lehet szó, ha szapulod a csapatot, akkor nagyon könnyen felbonthatják a szerződésedet, vagy inkább nem te leszel az első számú pilóta a csapaton belül. -
IXEMGabeo #2993 gondolom nagyképűségi mutató, meg ilyenek...az lenne nagy, ha befolyásoló tényező lenne a média a game-ban vagyis mondjuk szarul kezeled a médiát akkor sokkal alacsonyabb morálod lenne a kövi futamon ezáltal pl nem vennél jó rajtot, lecsúsznál az ívekről meg ilyenek...bár ez csak elmélkedés, de biztos baromság:D -
#2992 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi a lényege a riportereknek való válaszolgatásban? Népszerűbb leszek, ha szimpatikus vagyok? -
tmisi #2991 -
#2990 Miért ne oszthatná meg a véleményét? Talán aki megveszi az más verziót kap vagy mi? -
#2989 -
OMEGA RED #2988 én azon se csodálkoznék ha matchbox -al játszanál. vagy valami fa kockát tologatnál a szőnyegen én brummognál hozzá :) -
#2987 hi 1920*840-be fúlHDÉ tolom. -
#2986 jah,már értem,kinntvan boxon -
#2985 miről beszélsz? -
#2984 Gratulálok annak aki már le warezolta, de ne itt ossza meg véleményét. -
OMEGA RED #2983 magyar nyelvezet nem lesz benne gondolom.... remélem gyorsan készítenek azért hozzá magyarítást a fordítok. mert nem azért rinyálom mert nem tudok de nem eleget... azért korrektebb lenne minden ha magyarul irná ki a szinkron már luxus lenne de szöveges azért elkélne szerintem. -
GazCamp3r #2982 csávó nagyon profin vezet, de a végén mindig elrontja :D -
#2976 biztos, ott más modellek lesznek:)))))) -
#2973 F1 2010 SPA Gameplay (PIP) with Fanatec Wheel (Directfeed) Xbox 360 PS3 -
GPx8 #2972 Ha tényleg holnap kezdik postázni, akkor elvileg a személyesen odafáradó ügyfeleket is értesíteni fogják... De a megjelenés elvileg péntek, úgyhogy lehet, hogy csak aznap. -
tmisi #2971 PH-n valaki írta, hogy neki már telefonáltak, csütörtökön viszik. -
OMEGA RED #2969 én is 576-ról rendeltem de még se íze, se bűze... remélem azért nem hanyagolják el az ügyfeleket. -
GPx8 #2967 Jó, majd aztán írd be, hogy szar az irányítás meg a fizika... -
IXEMGabeo #2966 ezt már kérdeztem korábban is sajna nem:/:) pedig nagy ötlet lenne az extras vagy a bonuszhoz betenni -
IXEMGabeo #2965 azért csak nem olyan nagy gáz...aki ügyes az úton tudja tartani... -
GazCamp3r #2964 az egyetlen ami ellened szól, az az, hogy engem igen is érdekel, hogy milyen xbox joyjal játszani, mert egyelőre csak az lesz nekem a PC-s verzsönhöz. -
#2962 arra gondolt, csak arra nem gondolt hogy a konzolon 20 milliós eladás 10%-a is nagyon nagy eredmény PC-n manapság. -
#2961 Bar annyira nem izgat, de nem lehetne esetleg a warez-szeru es a konzolos hozzaszolasokat eliminalni?!:) Mindkettonek van sajat topicja. Igy 10%-ra redukalodna a hozzaszolasok szama;)
Mint irtam, engem nem izgat, de valszeg aki PC-n elorendeli/megveszi az szeretne a jatekkal kapocsolatban olvasni, kerdezni, segitseget kerni stb., es nem ezt a sok sulettlenseg erdekli.
Es meg meg sem jelent..
Kit erdekel itt, hogy hany Giga a PS3/Xbox warez, miert szar a "ravasz" iranyitas a bananon, melyiket hogy kell masolni, chip-elni, hogy mukodik egy ehez semmi koze masok program lopott verzioban, es hasonlo peniszsegek?!?! -
hpnx9020 #2960 Egyébként nem is értem a dolgot.
Ez a generáció hd ra van kihegyezve kép és hang tekintetében is.
Enélkül kár fogyasztani az áramot. -
hpnx9020 #2958 Pontosan.Jól írod.
Legalább 5000 es kábel.
1080p-s tv nem full hd cimkés gagyisztán ami ps3 nál 1080p-nél riceg.
Hangrendszer és mehet.
Ha nincs crt tv-n is jó csak kicsit fura ha valaki így cikiz. -
#2957 dx11 is. -
#2956 PC-s verzió támogat valami DX10 effekteket, vagy full DX9.0c lesz a game? -
GPx8 #2955 Van itt olyan, aki 576-tól rendelt PC-s verziót és már értesítették? -
barcames #2954 ez csak bemásoltam!
de szerintem is tökéletesen mehet mert amikor sutil ment karral hibátlanul tudta irányítani:)
lehet a csávók nem ért az ilyen játékokhoz vagy nemtom...
valaki meg azt írta szar a grafikája:S hát igen 15 éves tv tuti meg hdmi kábel nélkül... -
hpnx9020 #2952 Ez egy nagy kamu.
A ravasszal tökéletesen adagolható a gáz-fék.
De millió variáció van gombkiosztásra és az A-X-B gáz fék beállítással ami szerintem jó tökéletesen megy.
Aki nem tud játszani az ne Monaco-val kezdjen.Amúgy is a legtechnikásabb pálya.Nem kocásoknak való.
Sajnos élőben nem tudod kipróbálni de ha rázókövön kis tempónál is adsz egy kövér gázt az ki fog pörögni.
Kipróbálhatod a zsiguliddal esős időben nyálkás leveleken.
A szokásos az irányítás a fizika miatt fura esetleg. -
#2948 Nem, semmi ilyesmi nem lesz benne. -
#2947 lesz valami extra cucc a jatekban? regebbi autok, esetleg a szezonban mar nem szereplo palyak (Ausztria, Francia)? -
#2946 Onnan tudja (na vajon honnan, olvasni kéne híreket), hogy kurvára igaza van. tessék felébredni végre.
Red Dead Redemption Xboxra és PS3-re is megjelent és mégis a 7 milliós példányszámot több, mint a fele Xbox360 tette ki.
És ez F1 2010-ből sem lesz másként, konzolra fogják vinni mint a cukrot
MW2 PC-s eladása "szégyelheti" magát a konzolokéhoz képwest, 7-11 %-ot tette csak ki, -
#2945 Hát igen, autós játékot kormánnyal érdemes játszani. :) Ez nálam simán jó pont. -
barcames #2944 sokan azt írják, hogy nagyon jó lett és szerintük az év játéka lesz:D ez az év játéka:)
de sokan panaszkodnak arra, hogy aki nem kormánnyal játszik annak fura lesz billel vagy joyal játszania és kell 1-2 nap gyakorlás mire tökéletesen fog menni. -
ratgab #2943 Bocs! #2938-nak akart volna menni! -
#2942 Ezt szerintem nem nekem akartad címezni. -
ratgab #2941 Képzeld el olvasok! Csak nem hiszek el mindent, amit leírnak!
Off
Okfejtés spoilerben, nem akarom szétoffolni a topikot, bocs mindenkitől!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mafia 2 kapcsán: Ott voltál, kezedbe adták az értékesítési adatokat? Biztos vagy benne, hogy azok valós adatok? Félreértés ne essék tisztában vagyok vele, hogy a Mafia 2 leszerepelt és azt is tudom, hogy miért! Én csak azt mondom, hogy ne dobálódzunk már ekkora számokkal, hogy több millió és fél millió! Ez általánosítás, van ellenpélda és van megerősítés mindkettőre. Ugyanakkor azt nekem senki ne mondja, hogy konzolra nincs olyan cím, ami bukik (mivel nem vagyok konzolos nem tudok ilyenről), csak ezt mindig elfelejtik megemlíteni.
Az a baj ezzel a témával, hogy mindenki csak 1 dolgot emel ki, de a mérleg másik oldala meg megemlítetlen marad. Igazad van, hogy ott nincsenek hardveres gondok és ez sokaknak könnyebbség (érthető is).
Én mindig azt mondom, amit nem tudnak eladni azt azért nem, mert nem jó!
És az tökmindegy, hogy az XBOX játék, PS3 játék vagy PC játék!
Ami színvonal alatti, sok vele a hardveres probléma, rossz a játékmenet, a nagy hype után kap egy kalap sz...t a játékos az a cím bizony nem fog fogyni! Gyakorlatilag ez a játék ipar természetes kiválasztódása (evolúciója ha úgy tetszik), az erősebb, életképesebb megmarad és erős utódokat nemz, a gyenge meg kihal. Fel tudok példának nem multis gameket is hozni , amiket tudom, hogy több 10 ezren lewarezoltak és mégsem lett bukta: Dragon Age (Oké aláírom Bioware mögött ott az EA), The Witcher (Ennél nagyobb sikertörténet nem is kell egy lengyel fejlesztőcsapatnak). Nem gondolnám, hogy az Assassin's Creed 2 bukta lett volna az Ubisoftnak. Most biztosan kihagytam még jól fogyó címeket PC-re, de ami meg elvérzett annak is megvolt az oka, amit már fentebb kifejtettem. Ez nem a pc-s piac temetése, ez a fejlődés kérem szépen (és nem a warez az oka a buktának: ha megvette volna adott fejlesztő rossz játékát, akkor is csalódott volna és a legközelebbit nem veszi meg tehát előbb-utóbb úgyis bukta lesz belőle).
Demo már szinte tényleg kihalt, ha kipróbálja és nem jön be nem lesz vásárlás (lehet ezért nincs is annyi demo mostanában). És sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a pc-s piac baromira felhígult, nagyon kevés az igazán jó játék és a sok a csalódást okozó gyatra port, vagy rosszul tálalt játékstruktúra, agyonhypolás után a hype miatt felfokozott állapotú csalódás (Istent várnak és jobbágyat kapnak, ennek lett az áldozata a Mafia 2 is sajnos).