21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
twi452 #3048 a hangulat kifogástalan lesz :) -
#3047 még gyakorolni kell :)
-
#3046 hát nemtudom, szerintem nem hülye kérdés.
Elég gyenge igy hogy ugyan azzal az autóval fogsz lenyomni nemtudom hány szezont. -
#3045 már volt ilyen lérdés... de hogy változik... még a jövőévi csapatok se 100%-osak nem hogy az autók rfestése... sőt a beállítások se... persze... még ilyen kérdés...
Fából Vaskarika... -
#3044 sztem nem -
#3043 engem az érdekelne, ha pl lenyomok 5 szezont, akkor változik majd évről évre az adott autó formára vagy festére, matricák ilyesmi?
köszi -
#3042 lehet h rosszul tudom de azthiszem h igyvan "csapatváltás az év végén lehetséges" javítsatok ha nem igy van :) -
#3041 Helloka! engem az erdekelne hogy ha elkezdek egy szezont a kis csapatok egyikevel (persze nem 3 kor / futamra gondolok hanem ugy hogy azert legyen boxkiallas is meg minden) akkor azzal a csapattal kell vegignyomnom az egesz evet es akkor kovetkezo evben szerzodhetek mashova? csak mert ha evkozben tobbszor is lehet mashova szerzodni akkor sztem nemsok ertelme van a fejleszteseknek mert mire kihasznalnam addigra otthagyom az istallot :)
u.i: bocsi ha mar errol volt szo de mar annyi hsz van hogy nincs kedvem visszakeresni :D
thx -
hpnx9020 #3040 Én is kipróbálom azon is bár megvenni nem veszem meg majd megvárom amíg olcsóbb lesz.
Szerinted szebb lesz? Ps3-on?
Nincs egyforma játékom,hogy össze tudtam volna eddig hasonlítani itthon ugyanazt. -
#3039 kössz a törléseket ... ;) -
barcames #3038 apjuk én ps3-on nyomom majd -
barcames #3029 majd csinálok szép videót és elküldöm neked! -
hpnx9020 #3028 Konzolon nyoma sincs.Inkább olyan zavaróan steril.
Pécén nem tudom.
-
#3026 de egy picit a sárga kontraszt több ennyi... S: -
barcames #3024 neked meg ehhez a játékhoz! irigy mert neki nem fog menni... -
hpnx9020 #3021 Semmilyen sárga szín nincs. -
#3019 mi jo... jo kis f1es jatek lesz ez. -
GPx8 #3018 Hülyeség. Van egy csomó kamerával felvett gameplay videó... -
#3017 Sei nicht so pessimist. :)
A Codemasters nem kamuzós cég. -
hpnx9020 #3016 Azért készüljetek arra is,hogy a videókhoz semmi köze a játéknak. -
IXEMGabeo #3015 éppen elég volt, hogy 2x egymásután kilökték 2000-ben -
#3014 Van értelme a fejlesztéseknek?
Valóban szép a graf Boxon?
Milyen a fizika?
Van HC/ Simulator mód?
Milyen a sebességfeeling cockpit view-ban?
Nyomjad a gammát, vazze! xD
Várjuk a tapasztalataid. -
IXEMGabeo #3013 az állat, tehát még gondolkodni sem árt benne ez így más totális ok részemről ...és ez sztem teljesíthető, hogy most szabadedzésen veszel részt, akinek van türelme hozzá...hogy a fenébe ne érné meg -
barcames #3012 azért a karrier módban jó lett volna h a 7 szezonos résznél még mondjuk egy saubert is lehet választan:S -
csoli31 #3011 "Megkapod a jövő évi autót, ha kilököd kétszer Alonsot és Hamiltont."
"Lökd ki Schumachert és akkor meg tízszerezzük a fizetésed, és életed végéig nálunk versenyezhetsz"
Amúgy már nagyon várom, hogy megjelenjen végre! -
#3010 Na nyomom a karrier módot.
Egy dolgot hiányoltam míg nem kezdtem el játszani hogy majd mindig ugyanazzal az autóval kell mennem az egész szezonon át, de nem :D
vannak benne fejlesztések amiket megkapsz pl. ha szabadedzésen mész 5 kört.
mindig kiirja miért cserébe kapod meg az adott alkatrészt. -
#3009 bocsi de nem akarlak megbántani!!!
De ez már kint van vakegér.... :@ -
GazCamp3r #3008 nagy bánatom, h a codemasters nem tud kinőni ebből a sárgás színből :-/ grid, dirt 1-2, minden játékuk így néz ki... Dirt 2-nél már vmi alakult, de itt meg megint visszaestek :S -
#3007 -
#3006 -
attila46 #3005 Akkor van
-
#3004 Én tegnap este rendeltem meg,ma reggel 9-kor hívott a srác hogy csütörtökön megkapom! -
attila46 #3003 A cd galaxisnál még nincs ,de a 576 már visszaigazolt...illetve ,felhivtak.
-
attila46 #3002 Na nekem a fútár csütörtökön hozza!!!!!!!!! -
grimm13 #3001 Pont erre gondoltam :D Schumi mellett faxa lehet versenyezni .... -
GazCamp3r #3000 aztán meg Vettellel :P -
IXEMGabeo #2999 avval a majomparádéval tuti nem leszek...pláne nem Alonsoval pont ezt a két mocskot rühellem az egész száguldó cirkuszban:D majd legfeljebb, ha nagyon vezetni fogok a bajnokságban kilököm őket egyszer az tuti...tudom olcsó játék, hülyéknek, de a játékban bármit megcsinálhatsz az a jó...
egyértelmű kiscsapatokkal illetve egyszer Schumival leszek... -
#2998 ha hamilton vagy és jókat mondasz a csapatról akkor neked lopják el a ferrari tervzajzokat nem alonsonak :D -
IXEMGabeo #2997 ésszerűbb magyarázat...nem én kapom meg az elsődleges fejlesztéseket gondolod ebben nyílvánul meg, hogy lényegesebb kevesebb beállításom lehet a játékban, mint mondjuk a csapattársamnak? -
barcames #2996 én az időmérőre lennék kíváncsi nagyon:D
de most a szabadedzéseken nem láthatom a többiek eredményét? (vagy ha vissza megyek a boxba és a monitoron?)