21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
GPx8 #3088 Hátra kell nézegetni. -
#3087 ajj faszom,de játszanék már vele!!!! -
#3086 de nektek hogyhogy megvan??? -
nyusz #3085 csak engem zavar hogy ha már cockpitben nem látszik, legalább felülre nem csináltak egy visszapillantó tükröt? -
#3084 Hát ha beállítod a féksegítséget akkor nem kell fékezni, amúgy ajánlott fékezni mert nem minden kanyart lehet fék nélkül bevenni. :D:D -
#3083 most tettem le a joyt :D
ez állat gec, kegyetlen jó a karrier mód.
"Van értelme a fejlesztéseknek?
Valóban szép a graf Boxon?
Milyen a fizika?
Van HC/ Simulator mód?
Milyen a sebességfeeling cockpit view-ban?"
1. Én úgy érzem javult a kocsi valamennyit , pedig csak 2 fejlesztést kaptam még, a hosszú egyenesekben gyorsabban tudok menni vele.
2. Jó a grafika, semmi baj nincs vele.
3. Fizika is jó, repül a szárny meg minden ha valaki beleduranntasz.
4. Ezt nem tudom én csak easyn nyomom de igy se olyan könnyü. Gondolom ha expertre teszed akkor már nagyon odakell figyelni mit csinálsz, hogy állítod be az autót, mikor jössz ki a boxba, stb.
5.Cockpit viewbe szerintem szar menni, nehéz eltalálni hogy mikor fékezz, hogy vedd a kanyart,stb.
Én a felső kamerás nézetbe nyomom, tehát ebbe:
-
#3082 Örömmel látom hogy nem csak én nem nagyon tudok még vele menni. :D
válasz erre | #3074
Hungaroringen Alonsoval voltam. Azt meg is nyertem száraz időben.
Szingapúrban Ladával voltam(Renault)-Petrov. Legerősebb esőben. 1kört alig bírtam menni.
Mind2 leggyengébb fokozaton volt.
ABS és kipörgéstgátlóval.
Egy kis gyakorlás és még faszább lesz a játék.
-
Pitti #3081 kanyarok előtt kell fékezni? vagy lehet nyomni folyamatosan a gázgombot? -
#3080 Ez a videó azért biztató egy kicsit. :) tényleg az eddigi legjobb/szebb. -
IXEMGabeo #3079 egyértelmű, hogy úgy lesz az igazi...azért gyakorolj csak:P nyugi elsőre én se leszek jobb, főleg az ismeretlen pályákon, na meg nekem meg kell szoknom még a kameranézeteket én eddig csakúgy toltam F1-es gamet, hogy billen autó hátulja nézet dehát alkalmazkodni kell nem lesz probléma -
#3078 jaja persze..csak most az elején még hagy legyen :D -
#3077 jaja...de most akarok majd vmi fasza kormányt venni :)de addig jó ez :D -
#3076 azt az ív segítséget ki lehet kapcsolni nem??!! -
IXEMGabeo #3075 gondolom gamepaddal tolod, ha igen akko nem lesz könnyű avval...majd megszokjuk -
IXEMGabeo #3074 Kivel voltál? milyen a környezet? milyen szinten kezdted? GP-t mentél gondolom:) -
#3073 -
#3072 okés, nem fogom rángatni :D de ez kb az első 2-300 méter egyike volt :D
nah pill és rakom a belső kamerás esőset :D -
#3071 Csak kipróbáltam az esőt is.
Előtte mentem már a Hungaroringen. -
#3070 Rámentem a kerékvetőre és nagyon csúszik. -
barcames #3069 nem rossz de ha még mész kb 40 kört akkor jó lesz és ne rángassad a kart annyira:) -
IXEMGabeo #3068 Ha Szingapúrral kezdesz kapásból esőben ne csodálkozz:D -
#3067 jójójójójójójójó -
#3066 Húúúú nagyon komoly a játék(xbox on játszok) Nekem nagyon tetszik, most próbáltam ki szingapúrt esőben, nagyon szép és jó minden csak kicsit még gyakorolni kell mert alig lehet megállni a kanyarokban... Igaz az AI is csúszkál össze-vissza. :D -
IXEMGabeo #3065 végre valaki Schumival tolta , jó volt a csávó:) -
#3064 köszi -
#3063 Nem tettek több szezont a játékba. -
#3062 :DDD A GamesCom sem történt meg, és a sajtós kritikák is egytől-egyig lefizetett propaganda anyagok és a Codemasters döntötte le a WTC-t, nem? Te jó ég... :DDDD -
#3061 miért ne gondolkoznék?
Épp azért kérdeztem te....
Amúgy igen is ha több szezont tesznek egy játékba akkor azért csak felmerül ez az emberben nem?
Nehogy már ezt hülyeség legyen megkérdezni... -
#3060 Ez mar egy normalis bemutato az ISR-tol, bealliasok, verseny. Igaz, ez PS3 es volt valami kormanykompatibilitasi gond, de azert hasznalhato.
-
#3059 igaz:D -
#3058 Kormany?!:) Szerinted kormannyal ment?:)) HAtulrol tologatva, segitsegekkel, Xbox-on?:)) -
#3057 igen,igen
de elvileg év végétől elérhető lesz Mo.-n is -
Rudi50 #3056 "Fontos tudni: Formula One 2010. A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhető el Magyarországon."
Ez azt jelenti, hogy megint trükközni kell itthon ha valaki multiba akar játszani?
-
#3055 kormány válaszideje milyen? -
IXEMGabeo #3054 jöhet -
#3053 de így legalább látok :D..mindjárt rakok fel egy esőset és belső kamerásat...szart se látsz :D -
IXEMGabeo #3052 logikus;), de én elvállalnám a meló ezt a részét:D kár, hogy nem konyítok az ilyen műszaki cuccokhoz és a tervezéshez, sajna művészlélek sem vagyok xDDD -
GPx8 #3051 De szar ez így hátulról...! -
IXEMGabeo #3050 nem gáz:) igazából itt az lenne a poén és a valósághű, ha váltakoznának a pilóták, vagyis öregednének a játékban és pl ugyebár Schumi 41 éves Barrichello 37 éves randomszerűen a 2013-as évben mindketten visszavonulnak és így akkor a helyükre igazolnának új pilóták...de csak névlegesen pl Andy Soucek vagy Romain Grosjean, Nick Heidfeld stb. stb...érdekes egy élmény lenne,
(FIFÁ-ban is jönnek az ifik végülis, itt se megvalósíthatatlan;) ) -
#3049 de gondolkozol te azért amiket kérdezel? Mekkora munka lenne az szted??