21751
  • kirol
    Kipróbáltam, szép, jó meg minden, csak ez fura:
    - easy-re raktam a játékot és már az elejét nem bírom teljesíteni. Az első 15-be kellene bekerülni az időmérőn, de egyzserűen nem bírok 22-nél feljebb jutni, bármennyire küzdök. 2:04-as első én meg 2:11-nél nem tudok jobbat menni.
    Na innen elég gáz a helyzet.
    Ti hogy vagytok ezzel?
  • lac coo
    ..itt kicsivel több ,nagy polygon számú autó rohangál egy időben, talán azért spórolnak.....?
  • Prince23
    Hát nem tudom, de a DiRT 2 ezerszer szebb az F1 2010-hez képest. Az is Codies játék, és már egy éves. Ja és természetesen konzolon szép, erre értem. PC más téma.
  • Totti5
    Codie mind a 3 platforma ugyan azt a magas minőséget szállítja. ( PS3on kicsit gyengébb mint a Pc-360, Pcn ici picit szebb mint a 360 ). Semmi drasztikus és szembevágó különbség nincs.
  • lac coo
    Miért verne oda? Max feljebb tolják a post process effekteket, újra modellezni, texturázni nem fognak semmit. Főleg mert alapon konzolra készült ...
  • Totti5
    mert az nagyon más lesz:D nagy az isten állatkartje...
  • Prince23
    Osztom a véleményt, majd a PC verza grafikailag alávág a konzoloséknak. Ez így édes kevés.
  • Jacek
    neki ez jott le:D
  • adam46
    Ronda a környezet. WTF?
  • Neoncsoves
    nem ezen van a lényeg
  • lolSL
    nagyon meleg kézfogással gratulálok ha ott veszel tv-t.
  • Jacek
    meg egy kis off:) kotelezove tennem a demo kiadasat megjelenes elott minden jatekhoz! mert ez olyan hogy elmegyek autot venni de nem probalhatom ki, mert is? vagy elmegyek TV venni a mediaba de ki van kapcsolva minden TV es nem nezhetem meg milyen a kepe:D sorolhatnam....
  • Muttley
    Ezt most találtam a tube-on.
    Ez alapján tényleg Arcade, de ez nem mérvadó.
    Várjuk a véleményeket. :)
  • IXEMGabeo
    bazmeg ne mások véleményére adj hanem előbb tapasztald meg a játékot le van szarva ki mit mond

(bocsi a káromkodásért)
  • Jacek
    Ha megvetted, szerintem eleg jogod van kiprobalni.
    En kiprobalom, ha jo megveszem ha szar nem veszem meg ennyi.. lehet warezpistizni de 100+ eredeti jatekkal szerintem folosleges:) de en nem veszek zsakbamacskat!!!
  • IXEMGabeo
    hülye állatja...
  • szabii98
    Szeretnéd :D
  • Redokee
    ekkora szopást :D mi megvettük és még 2napig itt dekkolunk game nélkül, a warezosok meg má rég verik rá.. .:D
  • barcames
    itt nem lehet ilyet mondani!:)
  • szabii98
    linkt
  • barcames
    akik ma kipróbálják majd írjanak véleményt! és képeket is köszönjük előre is:)
  • Jacek
    van demo, mar toltheto:D
  • barcames
    hát nem tudom kezdek félni...:S sok a negatív vélemény... azt tudom mondani lehet, hogy tudom miért nem volt demó:S
  • Muttley
    Ja, van egy arc egy másik fórumon,
    aki EZT írta erről a játékról.
  • barcames
    akkor nem
  • Imremagdi
    Dx9.0 támogat a PC verzió, azt írják hamarosan jön PC-re a DX 11 Patch.

De mi van ha csak DX10 tud a kártyám? Akkor is szebb lesz a game?
  • Muttley
    Király

A közjó érdekében megnézhetnéd, hogy milyen experten. Változik szim irányba a fizika is, vagy csak az ellenfelek nehezednek? Check it out, please.
    3)-hoz:
    A fizikán én azt értem, hogy ha berakód kanyarba túl nagy sebességgel-kisodródsz, kanyarból kijövet rossz helyen adsz gázt-kifarolsz, féket adagolni tudod-nem blokkol, ha blokkolod a féket, akkor csúszik stb.-stb.-stb.
    Ilyen szemszögből nézve mit mondasz?
  • OMEGA RED
    ez az ádám dolgozzál csak! nagyon ne menny messze a topiktól mert lesz dolgod bőven... a köv napokban a sok idióta biztos itt tölti drága perceit.
  • OMEGA RED
    még így sem vágom teljesen... sry de soha nem volt live-os játékom. Valaki bővebben tudna mesélni akkor mi ez a év végére érkező live-os dolog? vagy linket ahol már ki van ez vesézve elolvasnám szívesen.
  • lolSL
    csak amerikai címmel kell regisztrálni egy accountot itt: http://www.xbox.com/en-US/
  • OMEGA RED
    "Fontos tudni: Formula One 2010. A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhető el Magyarországon."

ezt légyszi fejtsed ki bővebben. Nem is lesz multi akkor Mo-n amíg a live-nem támogatja? vagy mivan? én erről az infokról lemaradtam... nem tiszta!
  • lac coo
    Nekem rohadt fura a látószög mintha "nagyításon " lenne, tehát szűk látószög....
  • bakkerman
    no warez! but hnap délután mi is nyomni fogjuk
  • IXEMGabeo
    xDDDD ezt nem lehetett kihagyni
  • oneal1
    most akkor én mondom, hogy hogy lehet ilyet kérdezni...? :D
  • lolSL
    nem
  • adam46
    Amcsi 21. Európa 24.
  • tommygear
    de most nem 22 az amerikai megjelenés?