21750
  • Jacek
    Tenyleg Bahreinben mit lehet menni billel? itt nincs kormany:P
  • [HUN]FaTaL
    Visszaolvastál? 30fpsre van limitálva az engine.
  • hpnx9020
    Most jön az,hogy csináljak jobbat ugye?
    Csa sajna én a fogyasztó vagyok ők mewg belőlem élnek(illetve belőled).
    Úgyhogy elvárnám a pénzemért(vagyis a tiedért),hogy kapjak is valamit.
  • Jacek
    Akinek akad:) most nezegettem itt melohelyen van ido:P nem ertettem mert nincs rendes fps mert azert kicsit keves hogy 35 atlagban:) oke hogy 1920x1080 es ultra beallitas.
    Namost vagy driver(a 10.9-es Cat-ban elvileg benne van a jatek) vagy tenyleg valami van ezzel az enginnel, vegre megy a 2 GPU a game alatt,nade 40% terhelesen:D mind a 2-o....... azert az vicces ..

Ablakos modba kapcsolok(felbontas marad) folmegy 45 fps atlag kornyekere, ez tok jo de tudni kell hogy a 2 GPU-s kartyak ablakos uzemodban kikapcsoljak a masodik GPU-t:D:D:D szoval vagy varni kell driverre vagy ez ekkora kokany:)
  • Skynet
    Mókázthatsz meg rinyának nevezheted a sok károgót de igazuk van.
    A szimuláció talán még a GRID-eknél is gyengébb....
    A törés szinte zéró...
    Kit érdekel a vizes aszfalt meg hogy hogy néz ki az eső ha egyszer maga a játék nem okoz abszolút semmi kihívást, és a szimulációtól fényévnyire távol van...
    De csak a kedvedért: Az eső látványos. Az esős úton jobban csúszkál az autó, de ha ilyen lenne élőben akkor Anettka is forma1-es pilóta lenne....:D
    Egyszerüen akármennyire állítgatod hogy nelegyen segítség,az autó alig pördül meg, ha nekimész valaminek szinte meg se kottyan hacsak nem nagyot rottyantál...Ha letolod az ellenfelet a pályáról például meg se árt az autónak...
    Ahelyett hogy raktak volna bele valami értelmes szimulációbeállítást (Lásd például GTR ahol arcade-tól a szimulációig mindenhogy be lehet állítani az egészet) az interjúzgatás helyett....
    Ez így 2010-ben minden csak nem komoly F1 játék...Egy élményautózgatás kihívás nélkül.
    Kíváncsian várom ha 20 perc gyakorlás után egy szaros force indiával elverem 1 ellenfél kivételével az egész mezőnyt akkor LEGEND fokozaton egy mercivel mitfogok menni...Álomidőket? Mert ilyen kihívási szint mellett kb 10 kör alatt fogom körözni a 2. helyezettet egy teljes futam alatt....
  • Totti5
    Mondj még hülyeséget, jó nagyokat lehetőleg...
  • [HUN]FaTaL
    Én nem szóltam egy szót se a játékról, nem szimulátor, nem is azt vártam, de valamiért egyelőre nem tetszik, igaz csak gamepaddel próbáltam.

De nem vitázom veled, mert a többi topicból kiderült számomra, hogy neked minden szemét tetszik ami mostanában megjelenik :D
  • hpnx9020
    Ezt látva el is hiszem
    Komolyan mondom.
    Ez olyan mint a ps2 es régebbiek persze csak warezosak.
  • Totti5
    Mert én nem olyan szimulátort várok? én vagyok a hülye jah. Hülyeségen kívül semmi újat nem tudtunk ma sem meg a játékról, mert mindenről mert a téma csak a játék tartalmát tekintve még csak bele sem kóstoltak az egyének... persze leszólni könyebb, nyilván.
  • hpnx9020
    Köszi.
    Még úgyis megmagyarázza ,hogy nem is látta.
    De legalább warezmentes.
  • Muttley
    Ha F1 szim kell, ajánlom mindenkinek az
    rFactor - Grand Prix 1979 MOD -ot
    Na, ha valami, akkor az szimulátor. ;)
  • ProEvoFan
    tehát ráregisztráltathatom a profilomra annak ellenére h a játék listámon ott a warez F'?
    az fasza lenne, csak nehogy elkurja a cd keyemet:S
  • hpnx9020
    Mi?
    Hogy a hülyeségeddel kérkedsz?
    Vagy a tudatlanságoddal?
    Nem.
    Csak betük sorozata vagy.
  • [HUN]FaTaL
    Nem zavar senkit, csak úgy véded mintha már 500 kilométert mentél volna vele :)
  • hpnx9020
    Az fps-t már valaki részletezte.
    25 fölött mozgókép van.
    Te látod a különbséget?
  • Totti5
    Így van, zavar?
  • hpnx9020

Nem a pécétek nem jó rá.
    Mindenki szenved.
  • RYO21
    Kint van a PC-s realease, de miért nincs telenyomva a topik képekkel, hogy nálam így fut, nekem ilyen grafon 60fps van stb hülyeségekkel?
    Tán nem jó a release?
  • hpnx9020
    Persze.
    Csak te vagy itt warez mentes.
  • Totti5
    Köszönjük. Biztos van még amit letöltöttél, játsz azzal...
  • hpnx9020
    Majd meglátod......
    Te is rinyálni fogsz.
    A megoldások már a 2001 ben is jobbak voltak.
    A csillivilli grafika már kevés!
  • hpnx9020
    Tipikus ostoba magyar ember vagy.Ha valakinek nem az a véleménye mint neked az minden csak nem szűzmária.
    Igenis gagyi a játék és nagyobb volt a füstje mint a lángja.
    Egy grid f1 es autókkal.
    Te meg yomd meg a pit limitert mert különben "lollipop" lesz.
  • Skynet
    Szerintem az hogy majdnem a legnehezebb fokozaton (Professional ellenfelek) 2. helyre qkvalifikálok egy Force Indiával az minden csak nem megfelelő kihívás....A 8 helyért kellett volna küzdenem,ehelyett 0.112-vel maradtam le Button mögött....:)
    Majd felrakom a nehézséget LEGEND-re,de szerintem az sem jelent gondot pár óra játék után....
  • Firerock
    miért van az hogy amikor bemegyek a boxba,és jönnék ki akkor nem enged csak 1mp után mert aztmondja "Wait for the lollipop" és télleg,a nyalókás nem csinál semmit
  • Totti5
    Valami értelmesről is lehetne beszélni az állandó rinya mellett.

Milyen az időjárás? milyen amikor leesik az eső, vagy amikor felszárad? slickel milyen vizes aszfalton? stb stb...
  • Itsuki
    attól h 200 éve nem jött ki f1es játék nem kell hasraesni tőle:) sokmindent átlehetett volna venni a régebbi játékoktól. de én legföképp a forma 1 "osd"ket hiányolom. nekem ne azt irja ki hogy a 6körbe mennyivel futottak gyorsabb kört hanem hogy mennyivel vannak elöttem vagy mögöttem. nekem föleg ez hiányzik. nem tudom ki hányadik stb...
    és attól nem vagyok szánalmas hogy elmondom hogy nem 1 szenzációs játék ,1 átlagos játék,és azért nem 8 évig fejlesztették hanem 1.
  • lac coo

És tényleg, erre még soha nem is gondoltam :))))
  • IXEMGabeo

rendben töröljétek és soha többé ne merjetek evvel a lomhalmazzal játszani, szánalmas:D
  • Alexease
    Sokmindent lehet piszkalni, az a kerdes, megeri-e;) A tapadasok, az FFB, a CatchUp allithato. Ugyanugy droton huzzak az ellenfeleket (korulottunk nehanyat nem), azoknak mindegy milyen fizikajuk van;) Bar ezt meg nem neztem meg pontosan...
    Az FFB-t is lehet rendesen piszkalni, allitani.
    A tapadasokat is, de azzal altalaban az a gond, hogy linearisan csokkenti/noveli a tapadast, attol meg a "gumigorbek" (slipcurve) nem valtoznak. De a legnagyobb baja, hogy mivel CatchUp van, a karrier es az egyeb "elore scriptelt" versenyeknek lottek, mert az AI nagyreszet nem fogja erdekelni, hogy milyen uton megy, csak a jatekosnak lesz nehezebb:) De ez majd kiderul, talan fejlesztettek meg valamit (bar tele van Dirt kodokkal...).
    Ma nem, de talan holnap jobban megnezegetem.
  • Leslie87
    Háááát gyerekek erre nem volt érdemes várni 8 évet....
    A fejlesztésnek az árát inkább adták volna a rászorulóknak...
    De a legdurvább hogy amikor törik az autó még 8 éve is ugyan így volt.
    Számomra csalódás!
  • Danecay
    Remélem bele lehet piszkálni a játékba és lehet majd javítani egyes dolgokon a játékélmény javára, úgy mint: autók viselkedése, pályatapadás, force feedback, kamerapozíciók. stb.
  • Tormiee17
    én se játszottam régóta,de azér egyből legnehezebbre tettem,és így már van kihívás.
  • Skynet
    Nem rossz de a szimulátortól messze áll, persze bolond volt aki ettől a fejlesztőtől szimulációt várt....
    Egyébiránt baromi könnyű....
    Kb 5 éve F1-eztem utoljára,azóta GT, GTR és társaikkal játszogattam.
    Most pedig minden segítség letiltásával, a számomra vadidegen Bahrein-i pályán 20 percnyi gyakorlás után Sutil társaként a 2. helyről fogok rajtolni...Minden segítség kikapcs,minden realisztikusra rakva, ellenfél Professionalra rakva....Kicsit gáz,arra számítottam hogy még medium beállításnál is küzdeni fogok....
  • Danecay
    Nekem sincs, ezért kérdeztem :)
  • bgreg
    de tudod lazán,semmi baja nem lesz teljesen jól fog müködni minden
  • ProEvoFan
    Csak most az a poén,ha megveszem a játékot, akkor erre a profilomra nem tudom regisztrálni a az F1et???
    Nem szeretnék új profilt nyitni, vagy az eredeti cd keyt elrontani....
    Ha regisztrálom a profilomra a F1et, akkor kéri a cd keyt, és akkor felülírja a warez F1et a WindowsLiveon?
    Valakinek valami ötlet?Tapasztalata h ilyenkor mi van?
  • lokika28
    hali lehet valahogy verseny közben állítani a box beállításokat?:O mert irta hogy 52% hogy eső lesz... mondom akkor felteszem majd az intermediate-et erre nemjött eső azt tette fel és hát kicsit belassultam:S
  • Itsuki
    hát nem valami szenzációs játék lett ez... gp 4et meglehetne oldani h 24 versenyző legyen és 19 pálya... ez nekem 1 szimpla dirt 2 mod. jáccani persze jó de van hova fejlödni...
  • mcmoha
    En nem probaltam mert a jatek sincs meg meg.:(
  • brasco84
    velem 1 szer csinálta.. csak 20%osat megyek, de ezentúl az utolsó körben fogok kijönni kb :D figyelem majd hányan mennek be, rohadt idegesítő..