21750
  • Shep
    Egyébként lehet, hogy valamit állítani kellene és akkor nem lett volna az, hogy a boxból kifele jövet simán átvágtam a fehér vonalat és nem járt érte semmi.
  • Muttley
    Egyébként meg honnan tudnánk mi a szimuláció?
    ??
    Hát onnan, hogyha vkit érdekel a téma, jó pár lehetősége van, hogy elmerüljön benne, milyen is a szimuláció. Akár hallgatólagosan, akár saját élményként. A fizika az fizika marad mindenütt, csak az F1-ben, ugye nagyban játszanak ;)
  • Shep
    Ja, szerintem jópofa visszanézni, mit csinált az ember de itt
    1. rohadt rövid időt játszik vissza
    2. szarul néz ki az egész
    3. így tényleg nem sok értelme van
  • Skynet
    A modot nem kötelező leszedni,és modolják csak ez így ebben a formában semmimás csak egy Need For F1......
  • hpnx9020
    Én sem.
    Én a visszajátszás videóra gondoltam.
    Egy safety car jobb lett volna.
  • Shep
    Hát mert az olyan koca versenyzők, mint én örülnek ha nem kell egy egy hiba után újrakezdeni a versenyt. Nem mindenki pro ám.
  • hpnx9020
    Minek visszajátszás?
    De most komolyan?
  • Shep
    Ok, köszi volt egy halvány sejtésem ,hogy ott lehet de akkor most megerősítettél.

Egyébként nektek is elég sokat tölt?
  • hpnx9020
    Ezt honnan is tudhatjuk?
  • Jacek
    szo szerint pocsekul van megoldva:(
  • Tormiee17
    Replaynél kiírja a jobb alsó sarokba. F12
  • IXEMGabeo
    áruld már el Anthony Davidsonnak mi köze volt a játékkészítésében? terveket csinált? utasítgatott? nem én úgy tudom maximum a promóciót reklámozta, interjúkra válaszolt mikor kérdezték a játékről mit tehet az róla h "ilyen" lett? te szerinted?
  • hpnx9020
    Sőt írhatnánk be köridőket,hogy értelme is legyen.
  • Shep
    Ami szerintem elég pocsék lett az a visszajátszás, távoli kamerából tök idétlenül fest az egész, mintha matchboxokat húzgálna valaki spárgán.

Na a flashbacket, hogy tudom akkor előcsalni?
  • bgreg
    isten mentsen hogy moddolják, az rfactornak nevezett semmit moddolják és azt nem nevezném semminek
  • hpnx9020
    Távol álljon tőlem,hogy vitázzak veled vagy bárki mással .
    Én is elkezdtem acarrier módot williams-el.
    Hetedik vagyok az időmérőn.
    Holnap folytatom.
  • Jacek
    siman kiabalhatsz is kozben:D
  • Skynet
    Isten ments a shiftben legalább hátsókerekes autóval ki is lehetett pördülni egy rosszabb gázadásra...
    Itt nagyot kell bénázni egy szaros kipördüléshez is....

Mindenesetre remélhetőleg úgyis modolni fogják...
    Apropó PS3-on jobb a törés/irányítás??
  • IXEMGabeo
    jó téma lezárva...én sem akarok vitázni tesó, részemről játszok csendben vele...
  • hpnx9020
    Így van.Egyébként meg honnan tudnánk mi a szimuláció?
    Legtöbben élőben sem láttak ilyen autót.
    Azt meg hogy milyen menet közben.
    Anthony Davidson tudta egyedúl a csapatból.
    Nem volt rossz pilóta de most csalódtam benne.
    A mostani munkásságát nem követem.
    A semmilyen effektek meg megoldások helyett a játék valóságra kellett volna összpontosítani.A kopár rajt a semmilyen célbaérkezés.A balesetek semmilyensée.Komolyan elbasszák az egészet.
  • hpnx9020
    De legalább a shift tedd hozzá
    :)
  • Shep
    Nincs itt hiba mindenki leírja a véleményét és kész. Nekem pl. bejön de én nem is vagyok nagy autós játékokat kedvelő egyén ezért nem is zavar, hogy nem tök szimuláció és ugyan én is hiányolok pár dolgot de azért el lehet vele lenni. :)
  • Skynet
    Talán mert 2010-ben ennyi év után mást vártak?:)
    Legalább a GRID színvonalát érné el vezetésben,de még ahoz képest sincs sehol.
    Tiszta Need For Speed..:D
  • hpnx9020
    Star wars fan vagyok de a force unleashed egy szar.
    Attól mert fan vagyok nem eszek meg mindent.
    Kb ennyit erről az istenítésről.
    Hozzáteszem anélkül,hogy játszott volna vele egy percet is.
  • Shep
    Hogy tudom a flashbacket előcsalni, mert a beállítások között nem találtam a rá vonatkozó gombot?
  • Jacek
    mi meg azt nem ertjuk hogy amikor rakatintottunk a topicra, nem az volt a topic cime hogy "F1 2010 istenites" lehet hogy aki bejon ide olvasgatni a negetivumokat is hallani szeretne, vannak nem fanboyok is!!
  • hpnx9020
    Nem hulladék csak nem az amit vártam.
    A billegő autó helyett rakhattak volna bele felvezető kört.
    A hülye interjúszoba helyett meg safety cart
    A csillivilli semmi értelme esőeffekt helyett meg mozgó kezet váltáskor(2001 ben is voltmár)
    De sorolhatnám.
    Ha neked tetszik tudomásul veszem nem bunkózom meg hülyézem le az embereket.
  • WhiteShark
    Én csak egyet nem értek. Akik rinyálnak, miért nem a toldozott-foldozott rFactor, LFS és társaival játszanak???
  • Jacek
    Minden arcadehuszar az rFactort tartja a szimek kiralyanak? elegge tevuton jartok:)
  • IXEMGabeo
    bízom benne, hogy online-on valaki elver téged Mr Proper...
  • bgreg
    persze mondom nyugodtan,semmi gond nem lesz.
    a károgó warezosokkal ne törődjetek jöttek divatfikálni, a nagy szim rfacotorosok, nah az rfactor az egy igazi szim, vérpisti készítette modok hát gg
  • IXEMGabeo
    "A warezos ps3 as játékomon ha letörik az első szárny vezethetetlen az autó.
    Itt nem."

ezt itt meg is mondták hogy hiba...nincs is vita, de azért nem egy hulladék game...
  • hpnx9020
    Jobb ez a topic mint bármelyik.
  • hpnx9020
    ps3 on főleg.
    Ez is a hozzáértését bizonyítja.
    77fps-en
  • Jacek
    Nade most csokolgasuk a kezuket? azert mert reg volt F1 PC-re? es nem ingyen adjak:)
  • hpnx9020
    Mondhatod neki.
    A warezos ps3 as játékomon ha letörik az első szárny vezethetetlen az autó.
    Itt nem.
    Ha ott gagyi autóval indulsz nem leszel első az tuti.
    Ha ott koccansz kitörik a kerék nem mész vele 315-öt egyenesben és 150-et kanyarban rázókövön.
    Gyerekek.Vagy ti régen nem játszottatok semmivel?
    Nincs viszonyítás?
  • Jacek
    aham etem ba... eke vagyok bocsanat!!! amikor eppen 50fps-el megy az erzeki csalodas:D
  • kirol
    Mert PC-n nincs warez!
    Csak boxon meg PS3-on! :D
  • IXEMGabeo
    nem a véleményeddel volt baj, hanem a játék fikázással...végre kijön egy játék, és akkor rögtön a hibát kell keresni benne...ennyi erővel te is tipikus Magyar vagy.

én csak ironizáltam nem személyeskedtem és egy szóval sem szidtalak téged
  • Totti5
    Akkor próbáld ki legenden, nem is értem mit fickózól addig hogy így vertem el meg úgy:)