21750
  • IXEMGabeo
    thx...csak akkor meg semmire nem reagál hirtelen de majd próbálgatom...mindenesetre felemelő érzés szaggatva tolni:D még előbb kell fékezzek meg minden, de majd megoldom...
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDD Az SP3tól, najó :D
  • Kaká22
    attól mert már sikerült így járnom.Pontosabban szólva bizonyos fájlok lejátszhatatlanokká váltak
  • [HUN]FaTaL
    Mégis mitől lenne adatvesztés egy javítócsomagtól?
  • Firerock
    custom-ra kell menni,nem a gampepadot kell kiválasztani
  • [HUN]FaTaL
    Vagy mi, my f1.
  • [HUN]FaTaL
    Kimész az "épületből" options és ottvan.
  • Firerock
    vagy télleg átBsztak az Nvidiasok...
  • IXEMGabeo
    még egy kérdés: hogyan lehet beállítani a gamepad gombjait? semmire nem reagál semmi beállítási lehetőséget nem találtam...
  • Kaká22
    Mi a kockázata annak,ha frissítek SP2-ről 3-ra?Nem szeretnék semmilyen adatvesztést,vagy rendszerhibát,de a játékkal viszont szeretnék játszani.
    Esetleg van vkinek tapasztalata erről?
  • IXEMGabeo
    pff ez fasza beigazolódott a gyanúm sajna szaggat, még lowon is, de ennek egyetlen oka lehet, Dual Core-s a procim más nem lehet...
  • Skynet
    A videó amit linkeltem: Minden kikapcsolva....Nincs kipörgésgátló,nincs abs nincs semmi. Full szimuláció módban olyan a game amit a videón látsz.
    Őadlógázas rángatásra is szinte eldobhatatlan a gép még füvön és homokon is...Rázókövön padlógázra remegésen kívül semmi sem történik. 200-al falrarántva lepattantam mint a szar semmi baja nem lett az autónak full realisctic törés mellett.....
    Ennyi.
  • Muttley
    6 éves unokaöcsém tutira élvezni fogja.
    Karácsonyra meg is kapja az NFS HP mellé.
  • release
    tényleg törik így!!
    másképp kérdezem: ha bekapcsolom a kipörgésgátlót és az ideális ívet úy nem lehet megoldani h törjön???

jah és nekem világbajnokságban volt csak 1q:S
  • release
    © klinsmann
    te tudod mértnem szeded le a netről és kész hatalmas game
  • klinsmann
    nahát most már tuti hogy nem probálom és nem is veszem meg arcad ratyi
  • Skynet
    Meg úgy minden még a rázókő is...A játékban vagy 10szer nagyobb a gravitáció olyan tapadás vanik:)
  • lac coo
    Tapad a fű meg a homok..van ilyen! :DDD
  • Hunter of Deer
    nekem van 3 practice 3 q es 1 verseny. a hosszu hetveget kell valasztani. nekem most az a gondom hogy idomeron mentem 1.59 et Lotussal mig masodik legjobb ido 2:03 volt :D szal kicsit nehezebbre kell allitani az egeszet :D jah es a tores engem is erdekelne , jah es megvalami a gumi kopas az megy magatol vagy azt is be kell kapcsolni?
    thx
  • Skynet
    Minden segítség off...Full szimuláció mód. No comment...:D

• release
    nekem tökéletesen fut 2 kérdésem lenne : 1. hol tudom beállítani h törjön az autó?
    2.mért nincs q1 q2 q3?? mért csak 1 q van??

vki pls
  • [HUN]FaTaL
    Rosszul látod ott a link a bannerban, amúgy meg nfo.
  • Imremagdi
    XP? Már bocs, de muszály SP3-at felrakni.
    Sp2-vel netezel, azt majd kiabálsz hogy virust kaptam, és szar a virusírtó..
  • Imremagdi
    VGA: 9800GTX
    CPU: Q9550

1920x1080 felbontás, és ultra beállítás, 4x AA.

És simán megy, nem esik 30 alá, legujabb fraps.
    Ez kinek nagy gépigény?

Össze-vissza beszél pár tizenéves..
  • Kaká22
    Hali!
    Service pack 2-vel nem indítja el a setup-t.Van vmi lehetőség,anélkül hogy telepíteném az SP3-t,hogy eltudjam indítani?
  • Laci82
    Sziasztok.
    nekem időnként megakadozik a játék.
    Másnál ilyen esetleg volt már?
  • pcmadrid
    hol lehet beállítani ,hogy az én kocsim is törjön?Valahogy nem tudok eligazodni ebben a játékban..
  • Vádá
    Tegnap hajnalban kipróbáltam. Minden segítséget egyből kikapcsoltam , de mintha nem történt volna semmi :D eléggé küszködni kell hogy megforogjak. Grafika az tényleg sztár , de ezt is vártuk , a körítés is állat mellé ( box , pedok stb stb...) Kicsit zavaróak ezek a töltögetések , de ezt is láttuk már a dirt -nél tehát nem meglepő. Autók , pályák nagyon jók. Ai hát nem borultam hanyatt tőlük mindegyik ugyan ott szitál be verseny alatt , de védekezik támad , játszható. Fun-nak nem rossz kis game , meg kell becsülni , hogy legalább már van egy new atós játék , csak folytassák szépen tovább.
  • thedriver
    Lehet, hogy nem mondok nagy újdonságot, de a Vsync korlátozza le az fps-t 30-ra. Azt kikapcsolva már nekem is megy 40-50 fps között fullon.
  • hpnx9020
    Multizzál megjelenés előtt.
  • atila4
    mostanában már a megjelenés után pár nappal jön a patch xD
  • Hunter of Deer
    helloka!
    lehet buta kérdés de azt hol tudom állitani hogy mennyire befolyásolja a törés az autó irányítását, mert mintha olvastam volna 1-2 nappal ezelőtt hogy lehet állítani hogy csak látvány vagy rendes törés legyen.
    amugy szerintem nem rossz játék, először minden segítséget kikapcsoltam de ha keményen adtam gázt már pördült is, úgyhogy az abs-t belőttem meg egy pár kör erejéig az ideális ívet mutató nyilakat is mert 300nál nemvolt időm még a térképet is nézni hogy mennyire durva kanyar jön :D

eddig nagyon bejövős a játék én nem is vártam többet úgyhogy nem csalódtam. esetleg aki formula force EX kormánnyal tolja tudna mutatni képet egy jó kormánybeállításról? nekem most minden alapon van+ bekapcsoltam az ffb-t.
  • twi452
    az ellen is ugyanúgy átmegy rajta..:D
    a nyalókásember miatt meg a hivatalos fórumokon is hisztiznek állítólag készül a patch :D
  • Tormiee17
    ez durva gépigény? 2 éves vassal lazán elfut
  • Carloska
    mé nincs benne?
  • bgreg
    multit nehezen fogod megnézni öreg
  • Carloska
    Nyomot már valaki vele multit? lassan megyek fel énis rá megnézni milyen a multi része :D
  • hpnx9020
    Megint nem ugyanarról beszélgetünk.
    Ez itt nagy hiba.
  • oregon1987
    Nagy kár hogy ilyen durva gépigénye van! Ultralowon nem túl jó játszani! :(
  • Skynet
    Szerintem azt a szabályt kifelejtették,amikor karrierben indítod a sersenyt a lakókocsiban,állítani tudod a nehézséget elemenként. Ott realisztikusra raktam a büntetés és egyéb nyalánkságokat de én sem kaptam semmit a fehér vonalért.