21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
peter0 #3820 Sziasztok!
-
#3819 :)
Legenden ez kb 15-20 hely körül lenne. :o) -
bgreg #3818 Már válaszoltam rá 2x-er és mondtam hogy nem lesz semmi gond. De kérdezd meg még 5xör és akkor válaszolok 5xör hogy nem lesz gond -
#3817 Ha új profilt csinálsz az nem lenne megoldás? Nekem holnap hozza a futár már alig várom. -
nono28 #3816 BMW-Sauber Bahrein időmérő 2:03:211 pole pozition,és valamiért kaptam 10 rajthelyes büntetést 11 helyről fogok rajtolni. -
Gruik #3815 Akkor is lehet defekt mikor ütközöl... -
ProEvoFan #3814 Délután megyek a játékért az 576Kbyte-ba.
CSak ez lenne a gondom...
Én is kipróbáltam (demo hiányában muszáj volt azt választani) h lássam h megy a gépemen.
Csak az bosszant h a WindowsLive profilomba belépet és adott 2 acsit is :((
remélem nem tiltanak ki a WindowsLiveról vagy banolják az eredeti játékaimat vagy tudom is én....fosok mint állat, kibaszott warez :W
Csak most az a poén,ha megveszem a játékot, akkor erre a profilomra nem tudom regisztrálni a az F1et???
Nem szeretnék új profilt nyitni, vagy az eredeti cd keyt elrontani....
Ha regisztrálom a profilomra a F1et, akkor kéri a cd keyt, és akkor felülírja a warez F1et a WindowsLiveon?
Valakinek valami ötlet?
Valaki mondjon valami ötletet pls mert nem akarom elbaszni az eredeti cd keyt! -
Árnyvadász #3813 Jó kérdés. Elvileg okozhat. Gyakorlati tapasztalatot azért nem tudok neked mondani, mert én nem szoktam agresszívan a rázóra tenni a kocsit. De azon a felületen sokkal jobban kopik a gumi az bizonyos.
Nem lehet, hogy használt gumival mész, esetleg nem mész ki időben a boxba? Pluszban ott van még a túlzott rázókő használatod. Sajnos csak találgatni tudok. -
#3812 Tulzott rázókőhasználat nem okoz defektet? -
Árnyvadász #3811 Várjuk az első benyomásokat :) -
Árnyvadász #3810 Nekem egyszer volt defektem (rohadt jól néz ki), de az annak a következménye volt, hogy négyszer viszonylag kis időintervallum különbséggel a sóderágyba kicsúsztam. Aztán a negyedik után mikor visszamentem a pályára valami nem stimmelt. Jött is egyből a rádióüzenet a mérnökömtől, hogy legyek szíves és fáradjak be a boxba :D -
#3809 Végre megérkeztek az 576-tól a tiszteletpéldányok. Este kezdetét veszi nálam is a forma-kockulás. :) -
#3808 Nektek is sok defektetek van vagy csak én vezetek agreszívan? 10 kör után szinte mindig defektetet kapok -
#3807 Nyalókásnál nekem az történt, hogy a 4. helyről kimentem kerékcserére, lecserélték, aztán lassan gurult előre a gép, de nem tudtam visszajönni a versenybe. Ki kellett lépnem a garázsba, buktam a versenyt. -
#3806 A nyalókás ember ellen a megoldás hogy nem mész be amikor a csapat behív...Rendszerint akkor vonul be mindenki..Kint kell maradni még 2-3 kört,és szinte üres lesz a pit. -
Pitti #3805 No, hát akkor meg is van oldva a probléma. -
#3804 verseny elott Tires es ott legalul be lehet allitani. 3 boxkiallast lehet betervezni. beallithatod, hogy melyik korbe jossz ki es milyen gumit kapsz. de ha verseny kozbe meggondolod magad akkor nem mesz be es a kovetkezo korbe nyomsz egy P-t es a csapat var a kor vegen a boxba. -
Pitti #3803 Verseny előtt nem lehet beállítani, hogy melyik körben legyen a boxkiállás? Mert ha azt át lehetne írni pl. 2 körrel korábbra vagy későbbre akkor el lehetne kerülni a boxutcai tumultust. Így nem jönne elő ez a bug. De én csak találgatok. -
#3802 lehet menni billel, tegnap melohelyen 1.56-ot mentem billel a Bahreini palyan -
#3801 Respect! -
#3800 Ami nekem nem tetszik, az a hibás bokszutca. Hibásnak tartom, mert hülyén értelmezték a szabályt. Kiállok negyedik helyről, és az egész mezőnyt elengedi a nyalókás ember, és utolsóként jöhetek ki. Ez gáz.
Továbbá pont emiatt már a második versenyen volt, hogy irreális lett a befutó. Liuzzi következetesen a 4.-5. helyen van. Oké, én Lotussal első, de az reális. D: -
#3799 Énis kipróbáltam. Billentyűvel. Azt hogy találták ki hogy az "Alt" billentyűt nem lehet beállítani váltónak, azt nemtudom. Világ életembe minden játékkal abban váltottam lefelé, a SPACE-el meg felfele. Autómata váltóval meg jáccon aki rászorul. A fizika a GTR-hez képest nagyon gagyi. De ami a legjobban idegesít (az "Alt" billentyű beállíthatatlansága mellett), az az, hogy billentyűzettel irányítani gyakorlatilag lehetetlen. Hiába kapcsolgattam ki-be minden hülye segítséget, a billentyűzet - vagy kormányzás - érzékenyéségét sehol sem lehet beállítani. Aki esetleg talált ilyesmit, igazán segíthetne. Így az autó össze-vissza rángat, nemlehet egy értelmes kanyart bevenni. A GTR-t is billentyűvel játszom, ott lehet érezni hogy csúszik az autó, nemtudja az ember a kocsira nehezedő erőhatások miatt eltekerni a kormányt, itt semmi ilyesmit nem éreztem. Nagyon vártam már, ezért nekem így nagy csalódás. Valaki elmondhatná hogy érdemes-e esetleg kormányt venni és azzal jobb-e, bár én világ életemben minden game-t billentyűzettel nyomtam. A kedvencem a GTR széria és a RichardBurnsRally. A GRID és DIRT számomra szintén elég élvezhetetlen, rángatós irányításű, egyáltalán nem érzem reálisnak az autók viselkedését azokban sem. Grafikai és egyéb problémáim nincsenek a játékkal, ha valahogy meg lehet oldalni hogy rendesen lehessen irányítani az autót, én szívesen játszanék vele, így azonban nemnagyon tudok vele mihez kezdeni sajnos... -
#3798 amúgy 1.ső versenyen medium-on mentem, olyan pályán amin még életemben nem játszottam, a practice-t véletlen kinyomtam, így a qualiba tanultam meg a pályát, (3.-4. körre már ment) 4sec-el jobb köridő a 2.nál a végén. Versenyen 30-sec-el nyertem :/ (10 kör)... én nem érzem az autót (mondjuk billen játszom) de sem a kanyarban, sem az egyenesben, se sehol; mintha egy dobozzal mennék -
Árnyvadász #3797 Játszani kell vele és akkor kijön, hogy jó ez. Az AI amúgy nekem is nagyon tetszik, mert figyel. Régebbi F1 programokba mentél vissza az ideális ívre a féktávnál és hátulról jól telibe trafált, vagy oldalról kilökött.
Persze ez nem azt jelenti, hogy itt nincsenek versenybalesetek, mert mentem pár custom versenyt és volt, hogy az első kanyarban nagy darálás lett. De az eddigi két karrieres versenyemen, nekem kellett igazán nagyot hibázni, hogy komolyabb ütközésem legyen.
Bahrein futamon nagyon tetszett, hogy az előttem lévő mémet újoncot, Hülkenberget egyszerűen nem tudtam befogni. 3-4 kör óta próbálkoztam (rövid versenytáv volt beállítva) és ha csak méterekkel, de mindig előttem volt. Jó párszor hibáztam is, aztán kezdhettem elölről az üldözést.
Annyi nem tetszett, hogy BMW Sauber pilótaként, azért ne Alonso legyen előttem, vagy volt mikor Hamilton is a képbe jött, még egyszer meg is tudtam előzni, de talán ez a medium fokozatnak tudható be, bár ahogy nézegetem a hozzászólásokat, lehet magasabb fokozaton is megeshet ilyen, bár padavan hivatkozott valami bugra is, szóval nem tudom.
Ezt leszámítva viszont jó kis verseny volt. Elég sokat hibáztam, de volt, hogy remek köröket sikerült teljesíteni. Csatáztam, ekkor elismerő rádióüzenetek jöttek, hogy nagyon ügyes vagyok :)
No meg persze meg is előztek. Rövid verseny miatt nem esett szét annyira a mezőny, ezért mindig volt valami. Nem igazán volt üresjárat.
-
#3796 Hú, nekem nem tetszik :/
Anno játszottam a GP1,2,3,4-el mind, az F1-2000 stb-vel, de ez sztem is "sín autó" :/
a graf pofás, a hangulat pofás, de a többi 0, még a SHIFT is jobb élményt nyújtott.. sorry ha ez valakit esetleg megbánt -
#3795 Ezt nem értheted. Kis koromban Minardi fanatikus voltam, mindenki rajtam röhögött hogy hogy lehet Ferrari csapat mellett egy kis gyökér csapatnak szurkolni...mondom azért mert az nagyobb dicsőség ha egy kiemelkedő teljesítményt elér egy kis csapat mint egy nagy csapat milliárdjai által elért bajnoki cím vagy kiemelkedő helyezés. Ugyan így van ez a Hispániával legkisebb költségvetésű csapat és próbál bent maradni. Kíváncsi vagyok ha a jövő évre is tudnak indulni vajon lesz e fejlődés és elérnek e mondjuk egy 91es Minardi évet. Remélem így lesz, ezért megyek vele, poénból hogy elmondhassam megcsináltam :). Amúgy 1-1,5 óra az egész, Bahreint már többször próbáltam megcsinálni de ezt a pitelést nem vágom. Csak egyszer akarok kiállni egész futamon még is kéri hogy álljak ki 2 körrel a pitelésem után szóval...nem értem még ezt a részt hogyan lehet beállítani. -
Gruik #3794 De igy még 1 pályát sem tudok végigtolni a carirern... Vége felé mindég elkezd szaggatni -
#3793 pozitivumot is tudok mondani:) az AI egesz jo , persze a figyelsz ra.. -
#3792 nekem is lassul, szerintem a replay lesz a ludas:) -
Gruik #3791 Még mindég várom a segitségeteket abban hogy mért van az hogy játszok kb 15-20percet, felmegy a játék memoria használata kb 900Mb-ra és akkor elkezd szaggatni a game... Win7-em 64bit van 4 Gb memáriával
-
#3790 -
#3789 Aham:) temerdek az idom:P -
zsebszi #3788 Jacek látom unatkozol. :) -
#3787 Adtam neki eselyt, mondom megyek egy 20 koros versenyt karrier modban:)
Na tenyleg real:) expert persze:) 9 rajthely:) rosberg megvert a versenyen mert az egyenesekben hiperugrast hasznalt:D igy 10-ik Lotus-al:) -
zsebszi #3786 Megtaláltam! :) -
#3785 MyF1 -
#3784 Hehe talan o mond ordas baromsagokat:) -
zsebszi #3783 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Hol lehet a videokarit állítani? Kicsit szaggat a játék és nem tudom hogy lehet butítani.
köszi előre is. -
#3782 nem rossz gém, én Hardon kezdtem, a Lotusnál, de Sakhir-ban a Q1-et elsőként zártam, mert futottam egy tényleg eltalált kört, bár szerintem a valóságban a Lotusal nem lehetne olyan kört menni :)
aztán a Q2-ben szépen elvéreztem, 17 rajtrács lett mert kaptam egy 5 helyes poziciós büntit mert valaki feltartottam pedig csak a nagy örömömben a 12. helyért óvatosan próbáltam a boxba hajtani...
a verseny végül full katasztrófa lett, az első harmadban szépen csurogtam előre de aztán megkoccoltam az előttem lévő versenyzőt, ki sem forgott, de kaptam egy áthajtásos büntetést, így szépen el is úsztak a szép reményeim.
U.i.: első körben mediumon ugrottam neki, de miután a Force India-val első lettem utcahosszal, inkább Hardon kezdtem újra, viszont az ideális kanyarjelzőt azt visszakapcsoltam, mert a pályákat azért kanyarról kanyarra nem ismerem...
nekem tetszik, vannak benne nagyon finom dolgok, hideg gumi, stb... szóval figyelni kell...
billen nyomom... -
#3781 K.Gyuri, Ulvar, Jacek! Fejezzétek be a személyeskedéseket. Ez nem a "Ki a fasza gyerek topic", ha "menőzni" akartok kérlek fáradjatok át másik topicba.