21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#3900 be kell szereznem egy kormányt :D bill-el nagyon szar tolni xD -
#3899 Jó programokat megveszem , de ez nem tartozik közé :) talán majd a folytatást , hátha fejlődnek kicsit fizika terén , nem is kicsit. -
#3898 Hát szerintem nem jó. Én a HRT-vel kemény keveréken és kb fél tankkal mentem 1.59.0-t versenyben természetesen max erősségen segítség nélkül , alap setup. Torro rossid meg jóval gyorsabb kocsi , de lesz az majd jobb is ;) -
#3897 Na mentem pár gyakorló kört. Medium szinten, az easy nagyon szar. 1 Rohadt kanyar van ami majdnem minden körben megszívat. Állandóan ott pördülök meg mert túl gyorsan gyorsítok ki...
Amúgy egész jó lett a játék. Nekem teljesen fullon megy, ahogy a dirt2 is.Persze a felbontás 1280X1024 de hát a monitorom ennyit tud.
-
+
ide is! ;) -
ProEvoFan #3895 F1 2010
mindenki csak ír róla, de még senki nem vette meg :))
én már igen -
#3894 HRT
Legend szint
minden kikapcsolva
Melbourne 14. helyen bejöttem. Akkor is bajnok leszek ha nem idén a jövő évben tuti:). -
Timbu #3893 http://www.sg.hu/cikkek/77154/nem_lesz_dobozos_f1_2010
Ennek van valóság alapja? -
attila46 #3892 AZ jó,de mért kellett ma egész nap azt hesszelni ,mikor jön és nem jött meg...é s még egy telefont sem kaptam,hogy nem hozzák.!!8-17 ig ,kedden ezért hivtak fel az 576 -tól.Tököm ki van !!! -
priluki #3891 komolyan mondom az agyamat eldobom.. küzdök a hátulján a mezönynek mégse legyek utolso.. 2 -en vannak mögöttem,erre belémjön az egyik és én kapok büntetést.. hát elmennek a ........ -
barcames #3890 van egy olyan érzésem h a codi hamarosan ki fog adni egy kurva nagy dlc-t -
Kaká22 #3889 Hali!Az vkinek előfordult,hogy a telepítés előtt egy hibaüzenetet jelezvén leáll.Error number: 0x80096010
Most próbálom követni a lépéseket,valószínű hitelesítési hiba,csak arra lennék kiváncsi hogy vki járt-e már így -
#3888 Toro Rosso-val 1.59.114 Bahreinbe. Az jónak számít?:) -
#3887 thx -
#3886 Nem igazán izzasztja meg a vga-t ,alig 60fokos,és 30-45
fps køzött ingadozik
5850-el.tuti a port miatt nem használja ki maximálisan. -
#3885 jah, én szépen elmegyek az útból de előlem sem nagyon akarnak eltakarodni... -
#3884 Igen, béna vagy. Rossz topicban keresgélsz. Ott van fent a linkje annak, amit te keresel. -
hambell #3883 Helló mindenkinek
Segítséget kérnék.
Nekem a RAZOR 1911 féle f1 van meg.Telepités után indul megy, minden szép,de nem tudok menteni sehol sem.Megtaláltam ahol lehetne de nem engedi, a kurzor sem megy rá a mentésre olyan mintha zárolva lenne.
Mi lehet a baj???? vagy csak béna vagyok????????? -
#3882 nem -
#3881 Az esőben bukott valaki, piros zászló. Légy kreatív! :D -
#3880 DHL-lel szállítunk. -
attila46 #3879 Sziasztok!!
Az 576 kb fútárszolgálatnak valaki nem tudja a telefonszámát??
-
#3878 Meg oké, hogy nem szimulátor, de azért a kurva anyjukért eresztik ki elém a boxutcából a felvezető köröseket, amikor én gyors körön vagyok? Ezért úgy megb.nák őket az életben, hogy csak úgy zúg... -
#3877 Alt+Enter. -
#3876 nyomtam egy alt + tabot játék közben és azóta kis képernyőben van. hogy tehetem vissza fullba mert ez így zavaró :/ -
#3875 Na megtaláltam a legrohadtabb, legelbaszottabb dolgot a játékban, amitől legalább 15-20%ot bukott nálam.
Időmérő hosszú hétvégén. Első etap, tiszta idő, eső egész hétvégén nem lesz. Második etap, 65% esély esőre, ami el is ered. Tök felhős minden. Harmadik etap, 0% eső, egy db felhő sincs az égen. Könyörgöm, egy-egy szakasz között 5-10 perc telik el hétvégén, nem teljes napok, hogy hol van felhő, hol nincs. Ez nem dinamikus időjárás, hanem egy FOS. -
mikiking #3874 Olyan nehéz válaszolni erre a kérdésre,hogy "Sziasztok,lehet ketten jatszsani egy gepen,egymas ellen ??? Gamepad + bill kombinacio,vagy akarmi ... " -
#3873 Mi az istenér nem engedi verseny elején,hogy a kemény gumival kezdjek,hiába okézom le visszateszi a lágyat... -
#3872 Akinek a kormany kesik az a holtjatekot allitsa 0%-ra mert alapbol 5%-on van, de a valto keseshez meg nem talaltam megoldast :( -
#3871 Én ezt tudom, de nem is várok GTR minőséget:) Ha formula szimezni szeretnék, akkor LFS-ben gurulok FBM-el, vagy GTR/rFactor-ozom:)
Vagy még mindig ott a jó öreg F1 GP4:) -
#3870 akkor valami gebasz van nálad? bár nekem is néha érdekesen beröccen amúgy full sima, én a Replay-re gyanakszom, amit nem is lehet kikapcsolni... -
#3869 ne rövidített hétvégét nyomj, van ott Q3 ám ;)
bele is izzadt a tököm Hard-on... -
#3868 Na levettem mindent 0-ra és 640x480-ra állítottam.
De így se megy az fps szám 8 fölé.
És amúgy a dirt2 és a grid ami ugyanezzel a grafikai motorral hajtottak
1280x1024-be ment minden maximumon.
És a válasz mflex válaszára a GTA4 1280x1024-be ment és csak a látótávolságot nem tudtam maximumra állítani.
A többi minden fullon volt. -
#3867 Kiporges ugyben megegyszer:
Csak a lassu kanyarok utani kigyorsitasnal dobja el a segget ha el van forditva a kormany. Ha egyenes, akkor meg a razokovon is tapad. Nezzetek meg egy olyan helyen, ahol nem szokas lassan menni (hosszu egyenesek, tempos kanyarok). Ott full szim beallitassal is betapad mindenen, egyedul a soder fogja meg.
Kb. 3-4 helyen kell figyelni Bahrein-ben, hogy ne lepjunk koran a gazra. A tobbi reszen tok mas az uttartasa az autonak, jo lenne tudni miert. Dirt2-ben ugyanez volt. Volt kanyar amit irrealis tempoval be lehetett venni meg olyan is ahol ugy csuszott mintha jegpalya lenne.
Amugy messze nem vagyok szimes, csak ez nekem is egybol feltunt. Nem csipem az ilyet mert osztonosen megjegyzi az ember, hogy hol kell vigyazni es hol lehet izombol tolni mert ott hulye az AI. Nekem ettol kicsit ilyen csalas erzesem van. Maga a jatek ettol meg szorakoztato, es par hetig biztos lekot, legalabb megtanulom a palyakat:D
-
#3866 kiprobáltam nekem nagyon bejön :D:D -
#3865 Nem easy-n van. Pl GTR2-ben (tudom hogy az szimulátor, és ez meg nem) az egyenesben is ugyan úgy tudsz kanyarodni mint kanyarban, de itt ez egyenesben teljesen szabadon tudsz cikázni, de ahogy beérsz egy kanyarba megváltozik az autó irányítása és baromi könnyen beveszed a kanyart, majd ahogy kiérsz a kanyarból újra olyan mint volt. Próbálgasd hogy hogy kanyarodik egyenesben és a kanyarban is. Sztem észre fogod venni. -
#3864 Boxba is? -
#3863 Jah, nálam sincs ilyen "sín", én vagyok a sofőr! :) -
#3862 Akkor ne easy-n játsszon:) Én hard-on egy kövérebb gáznál pörgök-forgok a kanyarokban és teljesen ura vagyok a gépnek, arra megy amerre akarom, akkor fékezik, ha én fékezem. -
#3861 "pedig minden segítség off-on van." Olvasd végig :).