21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #3967 megpróbálok akkor újabbat feltenni -
Neoncsoves #3966 kormánnyal játszol? -
IXEMGabeo #3965 dehát ez még az ajánlott követelményeken is túl tesz nemond már h ilyen VGA kártyával nem futna normálisan:D az nevetséges amikor minden más 2010-es game igen...Dirt 2-t pl nem próbáltam -
persze hogy nem csak a luzerek mondják akik full assiston játszanak billentyüzettel -
(1:45 hosszú, youtube elcsesztes és a video még1x ottvan :D ) -
nem bírtam magammal, codie kapja be, h nincs demo...
szinte csak monzát ismerem a pályák közül, kecibéna vagyok, 5 percet probáltam, stb, de ... a lényeg látszik: a játék bünteti a hibát, baromira nem egy könnyed sínautóka :)
(minden assist off, automata váltó, expert, 3 körös grand prix) -
Felinformaciok terjednek, azert van a felreertes. Egy bizonyos datum utan leadott rendelesekre mar nem szallitanak PC-s bobozos verziot. Jelenleg, ami van a boltokban, tuti mar egy honapja megrendeltek. -
Professional nehézség,minden help kikapcsolva Melbourne.
1.27.686 pole pozíció Force indiával....Csudás..
-
Cöhh : D srácok nem olvasok vissza : D de ma esős pálya qualifin nyomtam esős gumival 1:44 cska úgy próbából...mondom felrakom szárazat h mi lesz akkor : D és láss csodát esős pályán 1:36...kicsit furcsa nem? ezen lesz mit javítani : ) -
Azért askik dual core-al tolják jóval izmosabb vga figyel mellettük (Pl 4850).... -
Ez egy faszság úgy ahogy van. Mi az, hogy nem lesz PC-re dobozos? Ott áll bent a raktárban egy halom belőle. Körülbelül ennyit lehet adni egy ilyen oldal tesztjére és véleményére, akik még arra se veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek. 576-nál és CDGalaxisnál is van PCre dobozos! -
run as administrator?
régebbi vga driver?
-
Neoncsoves #3955 nem, full szárazság volt :)
úgy nézett ki a verseny, hogy 4. helyről kiálltam boxba a 4. körben. 15.ként jöttem vissza, feltornáztam magamat 6. helyig, aztán mivel volt aki kiállt boxba előrementem a 3. helyre, viszont észrevettem, hogy Vettel a verseny eleje óta első, és amikor a végén beértem, láttam hogy a 2. 18-20 mpvel később ért be mint ő o_O magyarul mindenki beállt boxba kivéve őt... -
IXEMGabeo #3954 majd akkor új drivert kell keressek lehet ez nem fekszik neki, volt már, hogy megoldotta ATI-nál a problémát amikor az volt...végülis nem veszíthetek vele -
#3942-re valaki? -
IXEMGabeo #3952 minden kikapcsoltam és még úgyis akad az egészról beszélek nem a menüben, ott egyáltalán nem még akkor sem ha FULL-on van minden...mutatja a pályát akkor elkezdi, de csak picit, lépkedek mondjuk az ENGINEER és a TYRES között szaggatos,
rajtrácson: nyomkodom a gázt és kb 2 sec mire reagál xD, hangok illetve fékezésnél is el van csúszva, mert azért még is csak szaggatás, tehát még jóval a féktáv előtt meg kell nyomnom a féket, mert különben túl megyek...
WIN 7 írtam 32 bites elégedett vok vele, VISTÁ-nál nehogy már ne legyen jobb
haverom régi driverrel tolja és simán fut neki 3 éves VGA kártyája van enyém: NVIDIA GT 240 DDR5-ös 1024 MB (korábban írtad, régi kártya amit átneveztek, de remélem nem ez a helyzet ennél)
és a Replay abszolút nem szaggat:D:D:D pont a lényeg amikor a futam van csak akkor... -
nem esett az eső? -
PedroSKA #3950 nem tudom telepíteni, hibát ír ki -
Neoncsoves #3949 miért van az, hogy vannak olyan versenyzők akiknek nem kell kiállni a boxba? o_O pl. nálam Vettel végig első volt 1 versenyben és mindenkire kb. 20mp-t rávert időben -_- -
én experten játszok, hrt-vel mentem 2.02-t, time trialon ferrarival 1.55-t, 13ik lettem, valahogy nagyon leköt a játék -
hmm
előszöris:
-milyen oprendszer?
-a 20gb az simán elég,az nem lehet hiba
-új vga driver?
-Fifa replay nekem is szaggat,szóval valszeg nem gépfüggő mivel mindenkinek akad
-töredezettség mentesítést próbáld ki
-ha ez sem segít,szólj és megpróbálunk valamit kitalálni -
IXEMGabeo #3944 bocs h káromkodtam, de baromira ideges vagyok... -
IXEMGabeo #3943 én bazmeg mindjárt kiugrom az ablakon mi a franctól szaggat akkor nekem? WIN7, DUAL CORE 3.0 GHZ, Memória is laza 2 GB elég annyi, VGA kártyámat leírtam, de akkor baromira pipa vagyok ahogy Firerock gyanította kezd beigazolódni, jól rábaszhattam a videokártyára, pedig eddig minden gond nélkül futott rajta és még a hűtése is jó, nem forró semmi, nem porosodik be egykönnyen...mondjuk az is érdekes, hogy egy Split Second abszolút nem szaggat rajta, de egy FIFA 2010 is néha meg megakad hogy van ez akkor?
mégegyre tudok gondolni a winyomon összvissz van 20 GB hely, mer annyira tele van és lehet emiatt ilyen szaggatos picit...
(nem vok számítógép zseni másra nem tudok gondolni) -
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy versen yközbe hogy lehet beszólni a boxba, hogy a nem tervezett kiálláskor pl ne kemény hanem lágy gumit tegyenek fel? Most lesz malaysia nagydíjam és a futam elején esni fog, de ha elkezd száradni akkor meg ugye rögtön kell a száraz gumi és nem akrom h intermediat.et tegyenek fel. -
PedroSKA #3941 could not get package information. verify that you are running the setup program from the install disc -
Kaká22 #3940 Csak olyan bosszantó,hogy vettem egy drága kormányt,update-tem SP3-ra és így sem tudok játszani.Manapság meg windows 7-t nem olyan egyszerű szerezni
Egyébként aki a razor féle verziót játsza,a kód a 01911 féle volt?
-
PedroSKA #3939 azzal csinálom -
gép restart és Daemon Tools Lite-tal próbáld meg csinálni... :S -
PedroSKA #3937 valami 0x80070002-t ir ki telepítésnél és nem megy tovább. tudjátok mi lehet az oka? -
Kritikai sikerek + videóteszt! -
aha én ... Dual-Core CPU 2.21GHz és fullosan megy High-on...
Nem szaggat... Nagyon fasza... :D Nincs felhúzva... :D -
zsotesz #3934 kb. 1 hónapja telepítettem a win-t, driverek frissek, elvileg sp3 telepítés után nem kell újratelepíteni a drivereket. Mindegy jó ez nekem win7-en is. -
IXEMGabeo #3933 van itt valaki, aki DUAL CORE-s CPU-val tolja és nem szaggat neki???? -
Én is XP-n nyomuluk .. nem tudom mi lehet a gond... esetleg egy full újratelepítés vagy DX, VGA driver frissítés...
SP3 után nem kell az Alaplapi driverek újrarakni/felrakni???
-
én így szeretem... majd ha profibb leszek... (mondjuk most s vagyk rossz), majd felnyomom legendre... am q** jó a gém! XD -
zsotesz #3930 Hali, nekem ugyanez ez a gondom xp-nél, nem találtam rá megoldást. Viszont win7-re felment símán. -
hard?:D -
hát igen
ez a játék legnagyobb problémája
túl könnyű...
legend szinten Sauberrel 2 verseny után 50pont:S -
de egyébként én már Kínába jrok és ott csak a 8.lettem... Hard-on... :S -
az kevés... én 1:49-et mentem a Lotussal ABS-sel (kipör.gátló nélkü...) XD
mondjuk én gokartozok is ... XDD