21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#3982 Akkor te még nem láttál olyat, aki billel LFS-ezik? :)) Ugye?
Tudod mit nem lehet billel vezetni? Igazi autót. PONT. -
#3981 Köszi! Akkor kezdhetek spórolni rá, mert billentyűzettel valami gusztustalan az irányítás. -
#3980 Akkor nyomass egy egeres-billes videót LFS BMW F1 gyors körről ! :DDDD -
Kaká22 #3979 Arra van vmi megoldás ha a hang nincs?
Pontosabban egy hatalmas búgó hang van ami elnyomja a motorerőt és mindent.
Amint belépek a játékba kezdődik.Mi lehet a gond? -
#3978 -
#3977 "Amivel körbe lehet menni billel vagy valami hasonló szerkezettel, annak köze nincs az autóhoz, fizikához! PONT!"
F1Cket, rfactor elég jol tudom billel tolni, LFSt meg egérrel. -
#3976 33-35: driving Force GT
A múlthéten állították le szándékosan a gyártását,hét elején még 20k körül volt hét végére ahogy elterjedt a hír hogy nincs több szállítmány mindenhol felugrott 30 fölé az ára.
G25 szintén jócskán áremmelt ha még lehet egyáltalán kapni.
Esetleg Logitech Momo, kicsivel gyengébb kicsivel amatőrebb és a pedálja is 100% hogy elöbbutóbb tönkremegy (lehet javítani). Az most olyan 10-15 között figyel.
-
#3975 Sínautó témához:
Bármely autót öngyilkosság lenne valami gombokkal vezetni, Itt lehet. PONT !
Amivel körbe lehet menni billel vagy valami hasonló szerkezettel, annak köze nincs az autóhoz, fizikához! PONT! -
IXEMGabeo #3974 az túlzás azért...csak egy egyszerű játékos...amúgy karrierben elszúrtam a Virginnel Bahreinben 19. lettem csak és 9. helyről indultam segédletek kikapcsolva Custom beállítás szerint full töréssel, és csak Intermediate volt a gép skillje tehát eléggé távol állok a menőtől xDDDD mondjuk gamepaddal tolom és nagyobb az esélye, hogy megcsúszok, mint egy kormánnyal -
#3973 Néha túlzásba viszi a büntetést, bahrein random büntijeitől falnak mentem pl. Meg joyyal szinte lehetetlen korrigálni, kb 15 megcsúszásból 3szor hoztam vissza, többinél fel se dolgoztam h megcsúsztam már szembe álltam a mezőnnyel. Mielőtt vérpistikézne valaki, minden kikapcsolva, expert, és nem nyélgáz, satu kombó, de a random büntik előjönnek full kipörgésgátlóval is. Lehet kormánnyal jobb, majd kipróbálom, bár könnyed ökörködésnek így is tökéletes.
Én még mindig a GranTurismo sorozat fizikáját tartom a legélvezetesebbnek, tökéletes egyensúly, most a töréstől, meg ilyenektől eltekintve. Prolougeba az F1es Ferkával baromi jó Suzukán körözni. -
#3972 Tudom nem épp ide tartozik, de egy normális kormány pc-hez mennyinél kezdődik kb.? -
#3971 menő vagy -
#3970 igen (g25) -
IXEMGabeo #3969 legkönnyebb pálya:D mediumon Schumival szinte aláztam és az volt 1. futamon és ráadásul nekem még szaggat is a játék xD -
Árnyvadász #3968 Monzába még medium fokozaton is nehéz a féktáv ideális belövése. Iszonyat nagy a sebesség és onnan ezeket a szűk kanyarokat nem egyszerű bevenni. Videó alapján van mit még gyakorolnod, de szerintem kezdetnek eleve egy könnyebb fokozaton kezd és könnyebb pályán. Monza bár nagyon egyszerű vonalvezetéssel bír, de közel sem az egyszerű pályák közé tartozik. -
IXEMGabeo #3967 megpróbálok akkor újabbat feltenni -
Neoncsoves #3966 kormánnyal játszol? -
IXEMGabeo #3965 dehát ez még az ajánlott követelményeken is túl tesz nemond már h ilyen VGA kártyával nem futna normálisan:D az nevetséges amikor minden más 2010-es game igen...Dirt 2-t pl nem próbáltam -
#3964 persze hogy nem csak a luzerek mondják akik full assiston játszanak billentyüzettel -
#3963 (1:45 hosszú, youtube elcsesztes és a video még1x ottvan :D ) -
#3962 nem bírtam magammal, codie kapja be, h nincs demo...
szinte csak monzát ismerem a pályák közül, kecibéna vagyok, 5 percet probáltam, stb, de ... a lényeg látszik: a játék bünteti a hibát, baromira nem egy könnyed sínautóka :)
(minden assist off, automata váltó, expert, 3 körös grand prix) -
#3961 Felinformaciok terjednek, azert van a felreertes. Egy bizonyos datum utan leadott rendelesekre mar nem szallitanak PC-s bobozos verziot. Jelenleg, ami van a boltokban, tuti mar egy honapja megrendeltek. -
#3960 Professional nehézség,minden help kikapcsolva Melbourne.
1.27.686 pole pozíció Force indiával....Csudás.. -
#3959 Cöhh : D srácok nem olvasok vissza : D de ma esős pálya qualifin nyomtam esős gumival 1:44 cska úgy próbából...mondom felrakom szárazat h mi lesz akkor : D és láss csodát esős pályán 1:36...kicsit furcsa nem? ezen lesz mit javítani : ) -
#3958 Azért askik dual core-al tolják jóval izmosabb vga figyel mellettük (Pl 4850).... -
#3957 Ez egy faszság úgy ahogy van. Mi az, hogy nem lesz PC-re dobozos? Ott áll bent a raktárban egy halom belőle. Körülbelül ennyit lehet adni egy ilyen oldal tesztjére és véleményére, akik még arra se veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek. 576-nál és CDGalaxisnál is van PCre dobozos! -
#3956 run as administrator?
régebbi vga driver?
-
Neoncsoves #3955 nem, full szárazság volt :)
úgy nézett ki a verseny, hogy 4. helyről kiálltam boxba a 4. körben. 15.ként jöttem vissza, feltornáztam magamat 6. helyig, aztán mivel volt aki kiállt boxba előrementem a 3. helyre, viszont észrevettem, hogy Vettel a verseny eleje óta első, és amikor a végén beértem, láttam hogy a 2. 18-20 mpvel később ért be mint ő o_O magyarul mindenki beállt boxba kivéve őt... -
IXEMGabeo #3954 majd akkor új drivert kell keressek lehet ez nem fekszik neki, volt már, hogy megoldotta ATI-nál a problémát amikor az volt...végülis nem veszíthetek vele -
#3953 #3942-re valaki? -
IXEMGabeo #3952 minden kikapcsoltam és még úgyis akad az egészról beszélek nem a menüben, ott egyáltalán nem még akkor sem ha FULL-on van minden...mutatja a pályát akkor elkezdi, de csak picit, lépkedek mondjuk az ENGINEER és a TYRES között szaggatos,
rajtrácson: nyomkodom a gázt és kb 2 sec mire reagál xD, hangok illetve fékezésnél is el van csúszva, mert azért még is csak szaggatás, tehát még jóval a féktáv előtt meg kell nyomnom a féket, mert különben túl megyek...
WIN 7 írtam 32 bites elégedett vok vele, VISTÁ-nál nehogy már ne legyen jobb
haverom régi driverrel tolja és simán fut neki 3 éves VGA kártyája van enyém: NVIDIA GT 240 DDR5-ös 1024 MB (korábban írtad, régi kártya amit átneveztek, de remélem nem ez a helyzet ennél)
és a Replay abszolút nem szaggat:D:D:D pont a lényeg amikor a futam van csak akkor... -
#3951 nem esett az eső? -
PedroSKA #3950 nem tudom telepíteni, hibát ír ki -
Neoncsoves #3949 miért van az, hogy vannak olyan versenyzők akiknek nem kell kiállni a boxba? o_O pl. nálam Vettel végig első volt 1 versenyben és mindenkire kb. 20mp-t rávert időben -_- -
#3948 én experten játszok, hrt-vel mentem 2.02-t, time trialon ferrarival 1.55-t, 13ik lettem, valahogy nagyon leköt a játék -
#3947 hmm
előszöris:
-milyen oprendszer?
-a 20gb az simán elég,az nem lehet hiba
-új vga driver?
-Fifa replay nekem is szaggat,szóval valszeg nem gépfüggő mivel mindenkinek akad
-töredezettség mentesítést próbáld ki
-ha ez sem segít,szólj és megpróbálunk valamit kitalálni -
IXEMGabeo #3944 bocs h káromkodtam, de baromira ideges vagyok... -
IXEMGabeo #3943 én bazmeg mindjárt kiugrom az ablakon mi a franctól szaggat akkor nekem? WIN7, DUAL CORE 3.0 GHZ, Memória is laza 2 GB elég annyi, VGA kártyámat leírtam, de akkor baromira pipa vagyok ahogy Firerock gyanította kezd beigazolódni, jól rábaszhattam a videokártyára, pedig eddig minden gond nélkül futott rajta és még a hűtése is jó, nem forró semmi, nem porosodik be egykönnyen...mondjuk az is érdekes, hogy egy Split Second abszolút nem szaggat rajta, de egy FIFA 2010 is néha meg megakad hogy van ez akkor?
mégegyre tudok gondolni a winyomon összvissz van 20 GB hely, mer annyira tele van és lehet emiatt ilyen szaggatos picit...
(nem vok számítógép zseni másra nem tudok gondolni) -
#3942 Hello! Az lenne a kérdésem, hogy versen yközbe hogy lehet beszólni a boxba, hogy a nem tervezett kiálláskor pl ne kemény hanem lágy gumit tegyenek fel? Most lesz malaysia nagydíjam és a futam elején esni fog, de ha elkezd száradni akkor meg ugye rögtön kell a száraz gumi és nem akrom h intermediat.et tegyenek fel. -
PedroSKA #3941 could not get package information. verify that you are running the setup program from the install disc