21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#4022 Akkor játszátok azt. A két játéknak semmi köze egymáshoz. -
#4021 ilyen is lehet egy F1-es auto, ajanlom figyelmetekbe amikor lassitva elpattog a kanyarban:)
Williams F1 -
IXEMGabeo #4020 okés feltettem a drivert és mostmár happy van:) tényleg kell patch hozzá, mert még ígyse nyomom full maxon, h abszolút ne akadjon, de lényegesen jobb, sőt mostmár totál vezethető, viszont a rajtrács animáció az nagyon szaggat, de végeredményben nem az a lényeg, a versenybe mostmár tiszta...Valencián mentem gyönyörű a pálya, Kobával lettem 4. a 19. helyről... -
#4019 Milyen? -
#4018 Nezd meg milyen jatekok kapnak 8.5-9.5-ig:D:D:D:D:D -
#4017 Ferdíts csak. Senki nem adott rá 10 pontot. -
#4016 Kussolni nem kell ,nehogy már úgy érezze a CM, hogy milyen jó munkát végzett mert a fizetett tesztelők 10 pontot adtak nekik.
akinek ez meg így jó az magára vessen, soha ne tudjon jobb autós játékot élvezni . -
spiczi91 #4015 Miután a Hispaniaval kvalit nyertem, nem tűnik megoldhatalannak :D -
#4014 Hard+Monaco+Heavy Rain - legyél első:) -
spiczi91 #4013 A sínautó témához:
Drága barátaim, ez márpedig sínautó, Bahreinben van két kanyar, ahol csak 90% gázt lehet adni kijáraton, minden más helyen padlógázzal ki lehet jönni.
Amúgy kinek mennyi a rekordja Bahreinbe? 1.57.8-at jöttem prime gumival, option-el simán meglett volna az 56. Innen várom a holnapi rajtot :) -
#4012 Nem kell vele játszani. Én a Gridtől okádtam teliba a képernyőt, mégse vívtam keresztes hadjáratot ellene, max leírtam ha szóba jött hogy nem tetszett. Felejsd már végre el a játékot, nem vettétek meg úgy sem, semmi nem köt hozzá semmilyen szinten. Persze ha játszotok vele akkor játszatok, csak nem értem akkor minek kell ideokádani mindent, most vagy tetszik vagy nem... -
#4011 :) szerintem meg valami problema van a szovegerteseddel.... -
#4010 Valahogy nekem sem adja az első helyeket, sőt most utolsó lettem egy 20 körös futamon, mert elcsesztem és telibevertem a falat + mire visszaevickéltem a boxba, nem sikerült ledolgozni azt a 10 mps hátrányt a végétől... versenyen nagyon jókat lehet meccselni a géppel, de hogy pöcre nyerjem a kvalikat, meg első 3ba végezzek? az még messze van ezzel a Williamsal. -
#4009 nem húznál el innen?
2napja mást sem csinálsz csak azt szajkózod hogy milyen szar ez a játék.
Akkor mi a ****nak vagy itt? -
#4008 Ilyen gagyit azért senki nem várt, ekkora költséggel két év fejlesztéssel, gondolom hivatalos adatokkal stb...
A Codemasters azért nagy hírű fejlesztő, fene nem hitte volna, hogy ilyen lesz ... Griddel el voltam kb két hónapig ott még volt valamicske élvezet, de ez komolyan szégyen ...
Aki meg ezzel is esik-kel a pályán, az legalább ne magyarázza meg, hogy milyen nehéz is ez, meg hogy nem sínautó ! :) -
#4007 Pontosan. Az a pár % kormánnyal tolja, annak a 3/4ede sír, mert nem tudta mit várt. -
#4006 No ezaz semmi baj nem lenne a játékkal ha ezt csinálták volna.
A GTR-eket a menüből porba lehet butítani NFS szintűre. Itt is nyugodtan megcsinálhatták volna hogy legyen benne némi szimuláció, és aki akarja beállíthassa magának de szartak rá. Erre a szaínvonalra van igény 2010-ben. Itt az eredménye. -
#4005 na ez hasznos!!!!!! reszletesen mivel mit kell csinalni hogyha hiba van, amire gyanakodtunk a replay az baszakszik, az en problemam is ott van fos a game Crossfire/SLI-vel:)
tippek & trukkok
xp-s problemok minden van itt -
#4004 Akkor segítek,nem.:)
Nagy sebességnél persze a sok aerodinamikai elem odaszögez a földhöz. Viszont minél lassabban megy annál szarabb a tapadása. Füvön homokon kapásból halottak...
Egy kis gázfröccsre úgykéne pördülnije mint a huzat ehelyett itt ha kiforogsz üresből 1-berakva padlógázzal még húz egy körívet az autó mintha egy ladával akarnék pörögni...
Palik Lacin lehet röhögni mint autóversenyző de mégis van tapasztalata és egy szaros egyenesben alig tudott elindulni amikor anno kipróbálhatott egy f1-es autót...:D
Itt pedig rendesen művészet eldobni az autót...
Minden segítség off...Javítottam,elírtam. -
#4003 Olyan 10 evvel ezelott foltalaltak az arcade+sim modot:) itt a nehezsegi fokozat lenne ez, namost mit zavarna ha lenne egy ubertap fokozat ahol minden lehet allitani es reszletes? mert engem nem zavarna hogy arcade modban menyomom a gombot es korbe megy az auto!!
El is kuldom az otletet a codinak:) wii mario mintajara ha nem tudsz megelozni valakit, megnyomsz egy gombot es a gep megelozi utanna vissza kapod az iranyitast:) -
#4002 Befosok komolyan, ha szerinted ez a fizika nincs olyan, mint a TDU1-é :DDDDDDD -
#4001 - Momo racinggel nem lehet a kanapén fekve játszani.
- Nem úgy viselkedik, az az NFS.
- Túl könnyű.. Mondom, biztos én vagyok fogyatékos, hogy nekem nem az.
- Scriptelt megcsúszás.. WAT
- Ha finomhangolni kéne, felbaszna mint az állat. -
Kaká22 #4000 AUDIO PROBLÉMA VKINEK ELŐFORDULT MÁR? -
#3999 meg az is erdekes hogy ha 1 GPU megy akkor 60% ha ketto akkor 30%:) tehat ennyit hasznal, FVA maxon amit bir 150-200 fps fullhd-ben, Heaven Benc 5850-et megverem 20%-al tehat a gep eleg pajszer:) szoval anomalia van:) -
#3998 Egybol azt raktam fol:) nalam szerintem a 2 GPU-s kiepites kavar be, pedig erre volt a hotfix.. de menet kozben 30% a ket GPU kihasznaltsaga szoval lol -
#3997 Az a baj, hogy ez nem hogy nem F1 autó, de még csak nem is autó ! :)))
Attól hogy arcade még lehet alatta értelmes motor, Flat Out, CRC, TDU 1Nsane....Millió egy ....
Jó Santa Ride-ot majdem utoléri ! :))))
-
#3996 Momo racing van vagy 12 forint kb egy PS3-as gyari iranyito ara:D
Problema az hogy kb ugy videlkedik az auto mintha egy gyufasdoboz tetejebe beleszurnek egy gombostut es 2 ujjal forgatnam!
Igen tul konnyu legnehezebb fokozaton, hol a biztonsagi auto? mert fut ilyen ganen? scriptelt megcsuszasok! finomhangolasi lehetosegeg teljes hianya! stb -
#3995 Tök őszintén: szerintem igen. A tömegéhez és a méretéhez képest elképesztően kurva nagy felületen tapad egy bármilyen fél-utcai autóhoz képest. Nem véletlenül terheli a pilótákat több G oldalirányban egyes kanyarokban. Szóval szerintem a valóságban kb olyan érzés, mintha sínen húznák az autót.
A másik amit nem értek, hogy miért zavar téged, hogy minden segítség on valaki végigmegy elsőre billel? -
Neoncsoves #3994 ja nem ezzel van a baj, hanem hogy a szimesek kezdtek örülni, hogy végre lesz valami használható f1 játék. amúgy tényleg vicces amikor 280km/h-val nyomulok a füvőn és ha kanyarodok akkor se csúszok ki :) -
#3993 van ati hotfix 10.9-es driverhez na és úgy tünik megoldotta a szaggatást
ati kártyások probálják ki nekem most bahreinben nem szaggatott és azelőtt pedig a 2-3 körben elkezdett szagatni -
#3992 Akkor mégis mi a fasszal van a gond? Hogy a HC sim rajongók a hiperfasza kormányukkal túl könnyűnek találják?? Tényleg nem értem.. Az vásárlók 95% ezekkel fogja nyomni:
-
#3991 Pedig pont ez a lényeg hogy sínautó ez...Az eddigi egyik leggyengébb F1 szimuláció.
Ki lehet menni Nürnburg ringre (de akár hungaroringre is) vannak szabad napok lehet rajta menni.
Még egy szaros NFS SHIFT-ben is többet kell gpészkedni hogy rajtamaradj a pályán egy mezei 2-300 lovas hátsókerekes autóval.
Itt elsőre végig lehet szaladni rajta minden segítség off,baromi nagyott kell ahhoz hibázni hogy pördüljön az autó.
Szeritned egy párszázkilós közel 900 lóerős f1 autót könnyebb kezelni mint egy bő 1-1.5 tonnás hátsókerekes utcai autót???
Egyébiránt nem érdekelne hogy arcade, ha nem lenne annyira arcade hogy még az NFS is atomszimulációnak tűnne ehhez képest..:D
Azért azt elvártam volna hogy legalább a GRID-ek szintjét hozza. Messze nem hozza. -
IXEMGabeo #3990 köszi az infót:) azt csinálom jelenleg, dolgozom az ügyön -
#3989 Mi is ezt probaljuk a neved alapjan beled verni, hogy nem azzal van a gond hogy arcade!:) mert pl a GT5 is arcade..
De nem fogod fol:) -
Neoncsoves #3988 nekem experten kormánnyal nagyon könnyűnek tűnik a játék amúgy... ritkán pörgök csak ki, ha ki is pörgök, mindig ugyanazon a ponton... lazulásnak jó a játék, de komoly versenyhez ennek nem sok köze van -
#3987 nem tuti a video kartya, de probalkozz uj driverrel..
Van akinel egy 4850-en fullon megy , ezt irja. Namost nalam C2d 3.8Ghz 6 giga DDR2-1066 4870X2-on elobb bementem Melbornben practicera celegyenesben 22FPS:D es szaggat mint a szar:) szoval vannak itt anomaliak, majd jon patch talan meg uj driverek, ennyi. -
#3986 F1 ? :DDDD
Ez sínautó, nyugodjatok bele.... -
#3985 Nem tudom észrevetted-e, de senki nem mondott olyat, hogy ez kurva jó szimulátor lenne. Annyit próbálunk eljuttatni a sötétebbek tudatáig, hogy kicsit sem sínautó. De valami miatt KIBASZOTT nehéz felfogni.. -
#3984 Itt van még egy. -
#3983 Kapcs be GT-r rakd be Nürnburgringet,válassz ki egy szaros 180 lovas BMW-t és minden segítség offolva EASY ellenfelek ellen nyomj egy versenyt billentyűzettel.
Most ugyan ezt csináld meg ezzel a játékkal is, csak nyugodtan medium vagy akár pro ellenfelek ellen.
De bizonyára az hogy míg a GTR-ben jó ha utolsó elöttinek fogsz beérni és f1-ben pedig első leszel az annak tudható be hogy az F1-es autó gyengébb,nehezebb mint maga a mezei 325i bömös, ezért dobja az f1 autó ritkán el a farát padlógázadásra, ezért nem lehet értelmesen visszapördíteni ha neadjisten kipördülnél és rossz irányba állna a gép orra,meg úgy egyébként az F1 2010 egy tökéletes félszimulátor, míg a GTR egy szánkószimulátor....
Lehet billentyűzettel mindent játszani,csak mivel ez a világ egyik leggyorsabb versenye így pont ennél a fajta versenynél jön ki hogy mennyire nem szimuláció ha minden segítséget kikapcsolva lehet irányítani billentyűzettel...