21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9930 Velem nem tudom mi van. NÉha még az RD fórumos időket is megfutom, feltekert motorral 2-3 kör behozni 5 másodpercet lágyo, ha ők keménnyel vannak. Időmérőn 6-tól 14. helyig minden -
#9929 valahogy énis monaco után fellendültem.. igaz 1 körön még mindig jobb vagyok mint versenyen.. :D -
#9928 Monaco óta sokkal gyorsabb vagyok az AI-nál, minden ezután következő versenyt megnyertem Silverstone-ig. Fogalmam sincs mi történt, még mindig legenden van. :D -
#9927 tököm tele van két dologgal:
1: replay oltári szar állandóan kifagy
2: rendszeresen összeomlik a mentésem és kezdhetek mindent elölről !
:))))) -
#9926 Hol találom a replay filet, nekem rendesen szarakszik, lefagy stb ... -
burkos01 #9925 Nem én voltam. De érdekes. -
barcames #9924 elég fura oldal :D
még a fészbukra is kitették ezt a hozzászólást lol
-
burkos01 #9923 Ugyan így voltam Angliában. Intermediet gumival. Alig bírta ki. Izgi volt. De megnyertem. -
#9922 Beszart a motor szabadedzésen XXD -
#9921 Valencia esős idő. Challenge accepted. 3. helyről indulok, lazán lerajtolom őket aztán imádkozom h 11kört bírjon a gumi D: -
#9920 Kamu Gyuri azt hiszi mindent megengedhet magának, de persze csak az oldal keretein belül, mert csak ott tud bannolni. Posztert meg megmondta, hogy ne nézegesd, hanem játsszál. -
#9919 régebben az ilyet hívtuk sulinetes hülye gyereknek :p -
#9918 Aki jobb volt nála arra aztmondta hogy csal és kirakta a szánalom ligájából:D -
barcames #9917 karrierben a rajt után a motor megfőtt rendesen -
#9916 Azok után, hogy mindenkit lecheaterezett aki a 2010-ben az első 100-ban lévő időt ment, már meg sem lepődöm (csomó ph-s srác van közte). Kis csíra ez a gyerek, az oldala is olyan. -
nyusz #9915 Egy admin szerintem nem engedhet meg magának ilyen stílust az oldalt minősíti. Akkor se ha más se emberi stílusban ír be. -
burkos01 #9914 #3 Brownie 2011-09-26 18:54
Idézet - daavidka:
tesztet meg ígértetek és semmi!
csak azon vagyok, hogy minél több lóvét kaszáljatok az oldalatokból..............
legnagyobb POÉN A POSZTER VOLT!!! :-x
AZ HOL VAN??????
Köszönjük a részvételt, törölve vagy az oldalról. Ilyen undorító hozzászólást még nem olvastam, pedig már volt pár. Önző kis fasz vagy (és nem kérek elnézést a kifejezésért).
Ez egy nonprofit oldal, négyen dolgozunk úgy a fedélzeten, hogy Gyurinak és Sityinek családja és magánélete van (ellentétben veled), én érettségizem, Ertzu pedig szintén a középiskolát nyomja csomó vízilabda edzéssel megspékelve.
A hasznunk ebből a néhány rendelésből néhányezer forint, mert nehogy már azt hidd, hogy minden játékból mind a 7000 forint a miénk... valamiből ki is kell fizetni a játékot a beszállítónak, okoska.
A tesztet megkaptátok, csomó videót és cikket tettünk ki, amúgy a játék már a múlt héten megjelent, Te is játszhatsz vele, mi a szarra kell még előzetes teszt - utólag?
A posztert pedig nem tudtuk megoldani, ez nem rajtunk állt. Köszönjük a részvételedet, viszlát.
Kamu Gyuri oldaláról egy kis szösszenet. (f1gh)
Mert kérdezni mert.
-
#9913 Én még csak Shangainál járok, nem láttam safety cart. Hogy oldották meg, hogy betartsd a szabályokat? Pl. ha fékezel, a mögötted levőt szabálytalan előzésre ne kényszerítsd stb.?
És online versenyen valaki találkozott már biztonsági autóval? -
nyusz #9912 Hello! Logitech wingman formula force gp kormányom van. Az a baj, hogy ha bemegyek verseny közben vagy verseny után a replaybe akkor nem tudok kilépni! csak ha az egész játékból kilépek..... láttam angol fórumokon hogy másnak is van ilyen problémája csak megoldás nem volt:S
zs. -
cargame #9911 Nagyon osszeraktak. Mar egy szezon alatt 2szer jott Safty Car ugy, h meg a szezon felenel sem jarok. Es mind a ketszer elcseszte a strategiat :DD
-
#9910 hát és szerinted a traction control az mi? kipörgésgátló :D -
#9909 lol, én azt hittem ,hogy az amikor az ideális íven tartja a kocsit. az nem kell nekem, nekem csak kis kipörgés gátló kéne. hamar kibaszom a seggit :( -
#9908 Tökéletes -
#9907 asust kellett volna és a HRT gyorsabb vele -
HUmanHunter #9906 gondolom mindenki ki akar fékezni mindenkit még az első kanyarban? :) -
barcames #9905 neten nyomtam pár futamot hát mint ha valami roncs derbi lenne.....
mindenki üt mindenkit -
#9904 Hawk hűtésű ? :-) -
argo001 #9903 Gigabyte. -
#9902 Melyik gyártótól vetted? XFX, SAPPHIRE, ASUS, MSI? -
argo001 #9901 Na, beüzemeltem a HD6850-et, DX11-ben szakít a játék. Szép lett nagyon! :) -
#9900 -
#9899 Bizony, de ennek semmi köze a leszorítóerőhöz. Gondolj vissza egy kicsit a fizikaórákra. A leszorítóerő függőleges irányú, ergo vízszintes irányú haladásra nem gyakorolhat hatást. Monzában azért lesz a végsebesség kicsi, mert a maximális szárnynak maximális a légellenállása. Az, hogy a leszorítóerő is ekkor maximális, a végsebesség szempontjából irreleváns. -
#9898 Hú tényleg. Mert miközben a hátsó szárny leszorítóerőt képez, nem okoz légellenállást. Akkor hogy tapasztja az úthoz a hátsó kerekeket? Netán 200 kiló? :) -
#9897 Akkor jóvan :)
Próbáld ki: tedd maxra a hátsó szárnyat Monzában és nézd meg mennyi lesz a végsebesség ;) -
#9896 *Control ... billel milyen amúgy az irányítás? RD-n nézem elég hihetetlen időket mennek, még gyorsabbat, mint néhányan kormánnyal. Montreal amúgy nagyon fekszik nekem, lassan kezdem megszeretni. -
#9895 Hatalmas tévedés. Mindig a leszorító erő maximalizálása a cél.
Amiről te beszélsz, az a légellenállás :) -
#9894 Traction Controll :) -
#9893 melyik a kipörgés gátló? :O billenytűzethez kéne :D -
#9892 Kipörgésgátló csak, azzal még nem tudtam megbarátkozni. Nekem túl könnyen kipörög. -
#9891 All Assissts OFF??