21775
  • lac coo
    Nem volt.
  • Alexease
    Remeges allitas lehet volt mar (nem emlekszem, el kellene inditani:P), de dinamika tuti nem (legalabbis, amig neztem, lehet mar az is "lett" valamelyik patch-csel:P).
  • Danecay
    A lenti videoban van remeges es mozgas allitas is, igy remelhetoleg a cockpire is igaz, lehet allitani, es nem kell majd piszkalni.

Ilyen jellegű állítás a 2015-ben is van emlékeim szerint. A remegést én tuti itt vettem le minimumra anno :)
  • Alexease
    Az FFB miatt jobban aggodom, azt sose lehetett sokkal hasznalhatobbra piszkalni:D
  • Alexease
    A 2015 meg fent van, majd utana nezek, mit lehet piszkalni;) A rendszer valszeg nem valtozott. Ha at lehet irni, akkor mar nincs nagyo gond. Az elozo osszes reszben, mindig azzal kezdtem, hogy 1 autot "rendberaktam" cockpit szinten:P

A lenti videoban van remeges es mozgas allitas is, igy remelhetoleg a cockpire is igaz, lehet allitani, es nem kell majd piszkalni.
  • Danecay
    Legalább ez is benne van plusz remélhetőleg a fájlokat is hátha lehet majd piszkálni. A tavalyi játékhoz is később már elég sok modifikáció készült, miután sikerül megoldani a fájlok ki-be csomagolását és szerkesztését. Igaz kamerával kapcsolatos modifikációval pont nem találkoztam, de hátha!
  • Alexease
    THX! Kamera allitas mar a 2015-ben is mukodott (ugy ahogy), azt elvileg tovabb piszkaltak, azzal nem lesz gond.
    A kameranal mar csak a dinamika a kerdeses, mert az eleg idegesito.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.17. 12:49:54
  • Danecay
    Itt egy videó amiben piszkálgatják a kamerát, igaz a T-Cam-et, de a funkciókat tekintve olyasmi mint a 2015
  • Danecay
    Erről beszélek! Van akinek ettől realisztikus a kamera nézet
  • GPx8
    Ha megnézed a legutóbb linkelt videót, ott úgy látszik, hogy el van tolva a T-Cam nézet kicsit balra(?).
    Így viszont elég béna vezetni, hiszen az F1-es versenyző középen ül.
  • Danecay
    Inkább a játékosoké! A legtöbben ebből és hátul tologatós nézetből nyomják. Pl. még az egyik, magát szimulátorosnak mondó haverom is T-Cam-ból nyomja kormánnyal, kesztyűvel :) Azt szoktam még szeretni amikor a nem valóságos T kamera nézet miatt sírnak, mert középen van, nem pedig eltolva jobb vagy bal irányban :)
  • Alexease
    Sajnos az egesz kormanyzas es az FFb effekt alapu. A kapott gumi/felfuggesztes infokat nem "kozvetlenul" a kormanyra tolja (legalabbis szimes stilusban, durva frissitessel, "nyomatek alapuan"), hanem egy elore beallitott effekt-gorbes cuccon keresztul. Ami X kormanyoknal, Y beallitasokon, Z igenyeknel meg jo is lehet (ha nem tortenik valami "kulonleges" az autoval vagy ha nincs az ember szimekhez szokva). De igenytol fuggoen gyorsan kiutkozik, hogy sajnos zsenge a cucc (nem erossegre), es erezhetoen nincs vagy erosen hianyos a kapcsolat a kormany es a felfuggesztes/gumi/aszfalt kozott:(

Valszeg a DIRT is effekt alapu vagy valami bovitett koncepcio. Jobb, de meg nem az igazi. Ott az aszfalt erzes a gumi miatt szar, vagy nem tudom, de nem jo, nem tetszik:)

Ha atultettek ide is azt a modszert, talan jobb lesz az FFB (foleg az itteni alacsony, kemeny, rrovid felfuggesztes, a korvetlenebb kormanyzas miatt). A gumi a videok alapjan jonak tunik (legalabbis ebben a stilusban).

De az eddigi bemutato videok alapjan, nem emlekszem, hogy valaki kiemelte volna, hogy (sokkal) jobb lenne az FFB es a kormanyzas:/
  • GPx8
    Nem tudom nekem a kormányzás teljesen érzéketlen a 2015-ös verzióban. (Warez, de pont ezért nem vettem meg).
    Egyáltalán nem akarom egy iRacing-hez vagy egy AC-hoz, ne adj'Isten egy Lfs-hez hasonlítani, de azért ez kevés volt 2015-ben is.
    (Főleg ha azt nézzük, hogy a DiRT -ben még az aszfalt is elfogadható, bár nem az erőssége...).
  • Alexease
    Talan van valami allitas, amit nem lattunk, ok meg nem foglalkoztak vele;) Vagy esetleg ugy lesz, mint a 2015-ben, amikor megjelent es azonnal megvettem, szinte szivrohamot kaptam, mert a kameranezet szar volt, es az uj engine miatt nem is lehetett allitani piszkalassal (mint az elozo osszes renszben), de 1-2 patch utan mar lehetett (ha jol emlekszem?!). Talan a warez miatt csusztatnak mindig 1-2 funkciot?!

De amugy hihetetlen, hogy sok-sok ev alatt, meg ha nincs is ra nagy igeny (normlais cockpit), csak betehetnenek mar 2-3 plusz allitast?! Tudja az engine, van ra lehetoseg (sot, 10x ennyit tud), miert nem lehet kipakolni a beallitasokat?!

Szinte csak ezen a nehany plusz alap beallitasi lehetosegen mulik, hogy boven tuti legyen a program.
  • adam46
    Nem is realisztikus, ilyen esőben nem engednék versenyezni őket, csak safety car mögött.
  • Totti5
    Ugyan az lesz. Inside simracing tesztelte belsőből végig dölöngélő kamerával...
  • Danecay
    Miért, az F1 1015 tetszett neked nem? Ez is vélhetően hasonló lesz csak több. Reméljük! :)
  • Danecay
    Ja, ja, félreérthető volt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "talán csütörtök este,,,......megjelenés napján már a torrenten fent szokott lenni,,,bizakodok ..hogy nem kell péntekig várni!!"

• Alexease
    Ezt most en sem veszem meg vakon;) Pedig ez jo resznek igerkezik, a frissitett engine es az uj fejlesztesek nagyon jonak tunnek. Az eddig megjelent bemutatok es videok alapjan is dicsertek.
    Eloszor megvarok nehany velemenyt es tesztet, foleg a kamera, kormany es FFB erdekel.
  • GPx8
    Codemasters F1 védjegye a T-Cam nézet...
  • Totti5
    Hú de jó a hang.

• haflac
    32 eur-ért előrendelhető a g2a-n.Nem tűnik rossz ajánlatnak.
  • lac coo
    Én hál istennek nem leszek otthon, szóval most ellenállok a csábitásnak és nem veszem meg vakon :)
  • attila46
    Megvéve.....kit érdekel a DENUVO...!!!Ezt honét gondoltad ,hogy a virágboltira várok.......((félreérthető volt....))
  • Danecay
    Ha tényleg DENUVO-s lesz, akkor várakozhatsz türelemmel!
  • Totti5
    Addig is

Illetve kint van GCn a Codie, szóval rakat videó lesz belőle, bár már nem oszt nem szoroz.
  • attila46
    talán csütörtök este,,,......megjelenés napján már a torrenten fent szokott lenni,,,bizakodok ..hogy nem kell péntekig várni!!

• attila46
  • Totti5
    Pénteken fog menni, csak letölteni lehet.
  • argo001
    Az én gépemen utoljára az F1 2014 futott problémamentesen, a 2015-ös program már nem volt hajlandó rendesen működni, így gyanítom, ez sem fog.
    De nektek jó játékot. :D
  • attila46
    Illetve valami elötöltési idő vagy mi...lehet ma még nem fog menni......korai öröm!!
  • attila46
    29 perc és játszom.......huráááááááá!!!
  • sertrex #18402
    F1 2016 Supported wheel list Revealed
  • Danecay
    Tesz be, persze csak ha akarsz, és kiválaszthatod az erősségüket is. Tesómmal így szoktunk nyomulni ha akad egy kis szabadidő :)
  • macleody
    Hogyhogy nincs benne nézet állítás? 2015-ben is van.
    2015-ben multiban tesz be AI-t is, vagy csak playerekkel lehet nyomulni?
  • szabii98
    Denuvo support page
  • Danecay
    És ezt honnan szedted? Én semmilyen erre vonatkozó infót nem olvastam sehol. Nem mintha nem lenne mindegy, ha jó úgyis megveszem, ha pedig mégis neked lesz igazad akkor marad a STEAM refund opciója kipróbálás gyanánt.
  • lac coo
    Dehogynem veszed meg.....:))))
  • szabii98
    Denuvo-t fog használni a játék, szóval a kipróbálásra (egy ideig?) majd más módot kell találni. :D
  • Alexease
    En meg ezt talaltam:)
    A jobb dolgok listazasa, bemutatasa.

Eddig eleg pozitivnak tunik a program fogadtatasa (meg ha csak etsztelok, akkor is), foleg az elozo evekhez kepest. Nem csak 1-1 szokasos hotlap meg zuzos video van, hanem boven vannak ujdonsagok, amiket szeretnek az emberek, erdekli oket, jo dolognak tartjak, es a videok alapjan boven osszetett az egesz.

Sajnos cockpit nezetek azok allitasa es visszapillanto meg mindig nuku:/

Nekem tetszik;) Nem mintha lenne idom, foleg normalisan hasznalni, de erdekelne a dolog. De sajnos ezt kiprobalas nelkul nem veszem meg. Hiaba a rengeteg uj lehetoseg, ha nem lehet rendesen beallitani a cockptet es a kormanyzas/FFB meg mindig "szegenyes", akkor ugy sem hasznalnam, csak addig, amig vegig nem megyek az uj dolgokon.