21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
hqx #18474 Tudom, de két óra szarra sem elég egy ilyen játéknál. Talán a Steam Családi Megosztás lehet még megoldás egyeseknek, de ahhoz ugye valakinek meg kell venni. -
a kormányzáson alakítottak valamit az előzőekhez képest? -
bizony, ha steam-en veszed meg és nem telik el a vásárlástól számított 2 hét valamint 2 óránál kevesebbet tettél a játékba akkor visszakérheted a pénzt. -
mardzso #18471 üdv! ps4-re vettem meg a játékot és a következő hibát tapasztaltam: a játék sokszor beszaggat, a kép néhányszor elcsúszik.. találkozott más is hasonló hibával? -
attila46 #18470 Gtx 650 Ti-m van ,,8gb ram,,Core i -5 3200.....szépen megy 30 fps.
-
Az kormányokon az LCD-k nálatok "be vannak folyva"? kipróbáltam több autóval is ULTRA grafikai beállítások mellett is, de ez mindenhogy ilyen:
A hangokkal van még olyan problémám, hogy a saját autómon kívül, a mezőny többi autójának a hangja akadozik.
A FFB-hez is meg kell még találni az ideális beállítást. Már 50%-ra vettem le a környezeti effektek erősségét, de még így is elég nagyot üt egy-egy kerékvető, viszont van amit alig lehet már érezni. Ez gondolom a kerékvetők jellegéből adódik :)
Egyébként egész jó, legalábbis az alapján amit eddig próbáltam. Kár, hogy nem T-Cam-ből játszom, mert ez a rész is inkább ebből a perspektívából szebb mintsem cockpitből, és még akkor lehet az LCD sem zavarna, úgy mint tavaly az elmosott kormány :) -
IXEMGabeo #18468 fasza ez a Haas...ha meglesz a jatek ezzel a csapattal csapatom majd -
Vízes teszt.
-
FX8350+GTX970+8GB -
Milyen konfigurációval játszol? Tavaly ps4re vettem, de idén lehet pcre venném, de csak ha menne rendesen :D Egy R9 270X 2 Gb nem tudom mire képes vele. -
Akkor gyorsan tiltsatok le a frissitest ! : -
A jobb tapadas vesztes mar a korabbi videokban is latszott, meg szarazon is. Es ami meg jobb, hogy sokszor lehetett latni sok aprobb kormany mozdulatokat ellenkormanyzasnal, amitol ismet jobbnak tunik (es talan a kormanyzas is kozvetlenebb). -
Akkor csak meg nezem majd , igaz nekem akkor keves a 770. -
F1 2016 - Launch Trailer
-
Tudtommal steamon vissza lehet kérni a pénzt ha nem tetszik... -
hqx #18459 Igazából, a megjelenés előtt pár nappal lenne jó tesztelni. De utána sem gond, csak adjanak lehetőséget az embereknek, mert ez így vicc!
#18446: Nem a védelem miatt kell megvenni egy játékot!:)
-
-
Ja és végre van ultimate AI nehézség is :)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.19. 10:23:33 -
Jobb egy kicsit, talán több az effekt is.
Viszont ami meglepő hogy a tapadásból megint elvettek, még jobb. Szárazon is érezhető, jobban pörög, kisebb a kanyarsebesség, kisebb a tapadás ( bár eddig csak az szuperlággyal mentem, de ha ott is érezhető ez milyen lehet a keményebb kopott gumikkal?! ) Kerékvetőket is átdolgozták van fizikai hatása az autóra, ellentartása, és simán meg lehet rajta csúszni ( értsd falba forduni ) ha úgy gyorsít ki az ember.
Hangok burutálisak, ez nagyon sokat fejlődött és beérett. Graf szebb, jobb a bevilágítás, élethűbb, viszont a gépigény is nőtt. Ultrán nincs meg a fix 60 fps, mint volt a 2015ben, vissza kellett venni ezt+azt. -
Biztos , hogy lehet.... -
Karrier módban nem is lehet automata váltót állítani? -
Menet közben billentyűzetet váltottam így az összehasonlításom nem releváns
-
Tavalyihoz kepest az ffb valtozott ? -
nekem a hangok nagyon bejönnek.
karier brutál, semmi segítség nincs, manuál váltó, 2 kört nem tudok menni edzésen és már kitörtem a kereket :D de quick racebe most nyertem egy magyar nagydíjt. -
AI motorhangot lehet állítani.
Kamera fel le mozgást lehet kilőni, a kanyarba nézést nem.
Eső az óriási, jóval kisebb a tapadás mint eddig valaha, még élethűbb.
-
1day megjelenésnél én még nem láttam hogy ilyen lett volna. -
Ok, köszi! -
hqx #18447 Mondani mindent lehet... igaz, amúgy is az átbaszós korszakot éljük...
Lenne eszük, akkor pár napra ki lehetne próbálni. A Steamen amúgy is működni szokott a dolog. Ha el akarják adni a programot, akkor nem nagyon értem, hogy miért kell ennyire rejtegetni!? Aztán meg majd megy a sírás a warez miatt.
Igazából annyira nem érdekel, de vannak furcsaságok.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.08.18. 23:11:17 -
kötsög denuvo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszönjük a vásárlást!
Elküldtünk neked egy megerősítő emailt.
-
Ezt is elmondták, olyan mint a 2015. Kicsit jobb mindenben de semmi drámai változás. De ez látható is... semmi zsákbamacska nincs ebben a játékban. -
hqx #18444 Videókból nem lehet megmondani, hogy pl, milyen érzés vezetni az autót. Az AC-s Ferrari SF15-T, és a Ferrari F138, videókból nem tetszett, de kipróbálva, mindjárt más volt a helyzet. -
Elmúlt 1 hétben úgy 20 órányi videót nézhetett róla mindenki, hogy milyen. -
hqx #18442 Az F1 2016 játék feloldásáig körülbelül 3 óra van hátra. Kb éjfél lesz. Azért egy demót kiadhattak volna, hogy mégis milyen lett. -
a lényeg ez:
Anything closer to the eye than the near clipping distance isn't displayed (it's too close) = ami közelebb van a szemhez, mint a near clipping pane, nincs megjelenítve (túl közel van).
-
Hát nem teljesen értem, de azért kösz :) -
Jah tényleg ! :) -
Near clipping distance and far clipping distance refer to the near and far plane of the viewing frustum. Anything closer to the eye than the near clipping distance isn't displayed (it's too close), and anything further away from the eye than the far clipping distance isn't displayed either (it's too far away). -
Próbáltam én is kísérletezni vele állítgatva a két szélsőséges érték között de nem láttam változást, így fogalmam nincs rajta min állíthat :) -
Nem mondom biztosra, de modellezésnél az az a dolog, mikor közel mész valamihez és bele látsz a belsejébe .
hogy ezt minek állítgatni azt nem tudom :) -
Mi lenne az a near clip plane?
Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.08.17. 20:34:42