21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Vedd meg.
Két órát játszol, ha tetszik, megtartod, ha nem tetszik, ott a refund. -
Vagy még az is egyszerű, hogy kiírjátok ide a steam jelszavatok és akkor bárki kipróbálhatja ! :) -
Leg egyszerübben távsegítség felhasználásával bejelentkezik az illető a másik fél steam accjában akinek megvan az f1, majd ott beállítja magánaka beállítások, család fülnél, hogy használható a játékai ezen a számítógépen. ezután már csak ki kell lépni, és az illetőnél ott lesznek a játékok amelyet használható így.
De ha a másik játékos, bármelyik játékával elkezd játszani, kiírja a steam hogy 5 percen belül ki fog lépni a játék. szóval egy verseny közben ez elég fail :)
(én nem fogom megosztani így, bocsi. amúgy tényleg ott a visszatérítés, nekem egyből vissza is utalták az árát még anno az ets2-nek meg a farming simulatornak xD) -
Persze, online nem. -
Ennél egy kicsivel több közreműködésre lesz szükség. Ezt a leírást korábban olvastam már én is de nem annyira vágtam le a dolgot. Próbáld ki a Te környezetedben valakivel a dolgot valamilyen játékkal aztán majd írd le, hogy kell :)
Ebből ma mondjuk már úgysem lesz semmi mert sajnos mennem kell melózni. -
Annyi van, hogy asszem egyszerre nem játszhatjátok ilyenkor. -
-
http://store.steampowered.com/promotion/familysharing?l=hungarian
Köszi Puszi :D -
Siman visszaadjak, nekem kicsit tul is ment a ket oran, de nem is kerdeznek. Igaz nem azonnal, 14 napon belul, higy mikor utaltak vissza azt nem tudom mert az asszony kartyaja volt . -
Megveszed, kiprobalod, es ha nem tetszik, 2 oranyi felhasznalason belul belul visszadjak a penzt. Volt ra pelda a topic-ban. -
Nézz utána, hogy kell és megosztom veled! -
Én csak két kört szeretnék menni vagy verseny paszmek.. utána megveszem, HA tetszik :D -
Annyiért én is, de 35€-rt meg is lehet venni :) -
Nem tudom, én a karrier elején vagyok, 1 futamon vagyok túl :) -
haflac #18787 Én 60 eur-ért megosztom veled. :) -
De az a durva, hogy a karrier kezdetén nem volt ilyen. Valamelyik későbbi futamnál kezdte el. Volt valami frissítés, ami elbaszta? -
Biztos azert, mert jo moka lehet megosztani valakibvel a Steam dolgokat:)
-
Senki nincs benne STEAM-es "megosztós" mókában? :-((( -
JonasSandor #18783 Elkezdték fordítani a játékot 10% kész. -
Ugyanez van nálam is, szóval nem nálad lesz a hiba! -
Valaki Steamen megosztaná velem hogy menjek egy-két karikát? :D -
A kerrierben egyelőre feladtam Monaco-t, de ha legközelebb ott járok, kipróbálom, köszönöm! :-) -
Ez neki nem fog segiteni, ha kontrollerrel tolja es nincs rendes sebessegfuggo kormanyzas, hiaba pockoli odebb a pucukat (:D), a jatek nem fogja igy elforditani a kerekeket (nem tudna mashol egyenesen menni) :) -
1esben a belső kerékvetőt érintve, minél jobban befordítva.
0:38
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.28. 12:47:03 -
Ala kell tekerni rendesen, igazabol is alaszedik 180–270 fokot. De ha kontrollerrel tolod, akkor az talan gazos lehet, mert ott sok az alap segiseg (amit nem te allitasz), hogy vezetheto legyen. Annal alapbol sebessegfuggo kormanyzast szoktak kapcsolni, alacsony sebessegnel dupla annyit fordul. Talan van ra valami allitas.
Ha nincs, akkor kover gazon berakod:D Bar automata valtoval es TC-vel... -
Monacoban a hajtűben hogy kell elfordulni? Egyszerűen nem veszi be a kanyart. Akármilyen sebességgel megyek be, képtelen vagyok elfordulni ott. -
Kis kiegészítés: Csak a karier módban jön elő. Lényegtelen hogy mennyire veszem vissza a grafikát. Megy rendesen 60-70 fps-el, de a visszajátszásnál diavetítés. Más módokban viszont nem jön elő. Jah és pc. -
kékherceg #18774 A Zöldben kell lenni és az abban található számnak minél kisebbnek kell lennie. Az egész lényege az, hogy ne csökkenjen a távolság az előtted levő autó és közötted a virtual safety car alatt. Ha túl sok idő marad a zöldben, akkor magadtól lassultál le viszont, szóval a mögötted levő közelebb kerül. -
Köszi, megnézem. -
Solyom66 #18772 Tessék: F1 2016 Magyarositás
Nálam ez müködik. -
Solyom66 #18771 Pillanat mindjárt linkelem.
-
Megtennéd, hogy belinkeled? Amit én próbáltam a 2015-höz, azzal el sem indult el a játék. -
Solyom66 #18769 Ha valakit ördekelne akkor az F1 2015-re kiadot magyarositás müködik az F1 2016-ban is,Most az elöbb probáltam ki és nálam müködot,igaz olyan 98-99% magyarosit csak és csak a feliratokat.
-
Atlagsebesseget kell tartani, magyarul vissza kell lassitanod a sajat atlagtempod ala, ha piros akkor nem lassitottal megfelelo mertekben. -
Nem tudom, ma még nem játszottam de majd megnézem. Most épp Assettot nézegetem, új autók jöttek. -
Az előbb kaptam két áthajtásost. Ha a szám piros, az a rossz nekem, ezt értem. De ha zöld és növekszik, az mit jelent? -
Magyarázzátok el lécci, hogy működik a virtual safety car. -
Tényleg? Senkinél? :D De mi lehet a gond? -
Másnál is jelentkezett hogy a visszajátszások brutális alacsony fpsel mennek? Eddig nem volt baja, de ma valamiért egész nap ilyen. 9-11 fps -
kékherceg #18762 Szuper. Szívesen.