21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
De miért ennyire szélesek az első gumik? Olyan, mintha előre is hátsókat tettek volna fel. :D Plusz a járgány színe se stimmel. -
Remélhetőleg peccselik, akad még benne javítani, finomítani való. Grafba beletúrtak, eső jobban néz ki, meg sokszor jobban néz ki, de van amikor szétesik az egész ( visszajátszás főleg ).
-
FXAA inkabb kellene, nem ertem miert nincs, nalam most -igaz leginkabb visszajatszaskor...-tele van feher pixelpottyokkel eleg sok él..... -
Valami ilyesmi....:) -
Kijelző ( TV, monitor ) ha tudja a HDR-t és a játék is támogatja, akkor lehet csapatni neki... akár PC akár konzol.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 10:41:54 -
Az nem ilyen , konzolos, hdr tv s okossag ? Pc n nincs szerintem, ez nam az a hdr....
Ha jol tevedek :) -
attila46 #19487 HDR -t hogy lehet bekapcsolni.....egyszerüen nem jövök rá
-
gebali #19486 Nekem mindig van egy kalandor legalább, aki hamarabb megy ki, Race Directorban lehet csekkolni, milyen gumit kapott. -
Hotride #19485 video alapján, mint ha a game-ben szélesebbek lennének az első abroncsok :) -
Hogy nezzem , senkit nem lattam uj gumin :)) -
gebali #19483 Nézni kell más mit rak fel :D Race Directorban eléggé le lehet követni, meg amúgy Jeff is szokta mondani, hogy milyen keverék az ideális (mikor szól, hogy na akkor most kéne váltani). -
-
Arra szerettem vala kitérni, hogy mennyire találhatók meg az "arcade-elemek" a fizikában, mint például az olyan szintű tapadás, amely mellett még egy óvodás is kisujjal összeszedi bármilyen szituációból az autót. :) (Nem fikázni akarok, félre ne érts, csak mégis kell valami alap, amihez lehet hasonítani :D ) -
Összehasonlíthatatlan.
De amúgy ha engem kérdezel, bottal se, az rf1 CTDP ehhez képest retró minden téren.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.26. 22:26:03 -
Csak szerinted ! :)
Retro verseny,, regi vassal mai datummal.... -
Maceehun13 #19478 Csak szerintem néz ki hülyén a Pit-ben egy 88-as Mclarennél egy Modern monitor? -
CTDP-nél most a 2006-os modra gondoltam, ami rF1-hez volt. Ennek alapból jó volt a fizikája, a Mozso-féle fizika meg nagy királyság volt. :) -
Hotride #19476 Szerény véleményem szerint nem. Bár nehéz kérdés, mert egyikőnk se vezetett f1-es autót. Nagy tapadás miatt van egy kis arcade érzés,de valószínűleg ilyen életben is, teljesen rendben van amúgy. CTDP meg f1 challenge-ben elvolt túlozva a fizika, hogy jobban átjöjjön de én is azokon nőttem fel :)
Viszont a játékélmény plusz maga a game sokkal komplexebb, jobb. -
Mikor elkezd esni, honnan lehet tudni milyen gumi kell ?'kintmaradtam egy korrel tovabb, meg meg paran , Hamilton ott baletozott elottem, kimentem felraktam aegy kek vizeset, de csuszkaltam mint az allat, ket kor utan kicsit melegedett ugy mar kezelheto lett, de tobbiek mind interen voltak....
Latvany alapjan nekem eleg vizesnek tunt minden....:)
-
Milyen lett a fizika maga? Egy igényesebb rF1 F1 mod (pl. CTDP) szintjét megüti kb.? -
2021-ben lesz új motor, addig 1-2 kisebb változásoktól eltekintve marad a kaszni + motor a jelenlegi. -
Hotride #19472 Én se tudom egyelőre megközelíteni a valós illetve a Steam-os időket :) Spa-ba próbálkozom de fogalmam sincs hol lehetne még ennyit nyerni. Bár minden segítség kivan kapcsolva, de gondolom így a legvalósághűbb!? Driving force pro a kormány, de sztem itt vannak különbségek ki mivel tolja,vagy nem tudom.
Ez az első f1 sorozat amit megvettem, úgy voltam vele hogy mást pár évig nem változnak az autok, szabályok elleszek ezzel egy ideig és ahogy olvastam elég frankó lett :)
Ezt a brutál tapadást még szokni kell, lehet már öreg vagyok hozzá :) Azért respect az f1 es pilotáknak ilyen erőhatások mellett végig tolni egy futamot.. -
Graf nekem is fura, néhol nagyon sötét, meg a csillogó élek nálam pixelesek .... -
Tapadást így is alulméretezték :) meg az autók, motorok sem aktuálisak.
Grafikai nekem fura, kontraszt, blúr valami nem kóser. Már kezdem megszokni, de először zavaró volt.
Be lehet kapcsolni pontos vonalfigyelést így simán elveszi a kört kvalin, ha órúzs tetjén pl 4 kerekes elhagyás van.
Vezetni nagyon jó, nagyon meg kell szokni, hogy sokkal gyorsabb az egész a tapadás meg embertelen...
-
Nem tudom, én nem szeretek így streamet nézni .... -
Megnéztem pár videót meg streamet, mindenki tv kamera nézetből tolja szamárvezetővel. Ebben mi a jó? -
Kitaposom a belet, de le se irom mennyivel vagyok lassabb mint a real ido ! :)))) -
Mondjuk attol, hogy nagyon tapad, ez nagyon messze van a sinautotol ! :)
Sot, kifejezetten jo , autos erzese van. Fektavot el lehet rontani, mivel tapad mint allat egyertelmu kisebb leszorito ero kell (!) , ugy meg mar kigyorson is adodhatnak problemak :) -
Most azon filózok, hogy játsszak vagy szerezzek egy trélert és elszállítassam a szétszakadt váltójú rönyómat a járdáról. -
Ez minden autonal igy van, milimeterre pontos vagy, akkor jo vagy ....:))) -
Ezert irtam, hogy droidok es nem pilotak;) Az elore "kitalalt kezelest" 99%-ban kell tartani, es akkor a technika biztositja a sinautozast. De aki neha leesik 95%-ra az kihullott:) Vagyis krv nehez vezetni, de aki tudja, akkor az auto irrealisan gyorsul, lassul es kanyarodik. -
Timbu #19462 Pont ezek az apróságok különböztetik meg Gutierezt Verstappentől. Meg elég megnézni a különbséget mondjuk Alonso meg Vandoorne között, holott ők ugyanolyan autóban ülnek.
Azt meg nemhogy ez a játék, az iRacing sem fogja tuni soha átadni, hogy milyen terhelést kell kibírniuk két órán keresztül.
(Talán tavaly volt Rosberggel egy interjú, amiben arról beszélt, hogy külön foglalkoznak a még légzésükkel is - féktávon kifujják az összes levegőt.)
Meg ilyen tekintetben az összes élsportoló droid, a futók pl. arra vannak "programozva", hogy 10 mp alatt kiadjanak magukból mindent.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.08.26. 11:26:05 -
Ez erős túlzás, gyorsan vezetni ezeket az autókat iszonyat nehéz. Ha nézed akkor látod hogy milyen hibákat vétenek, nem 1 hanem mind a 20 esik kel, a határokat keresgélve, mert ha kicsit is túllő valaki azt az új autó sokkal jobban megbosszulja, mert nagyon nehéz megfogni a több tapadás miatt. -
Ezek az autok "sajnos" ilyenek: a pilotak lenyegeben droidok, gyorsitasnal es fekezesnel kell a pedalokkal kicsit jatszaniuk, millimeterre eltalalni 2 oran keresztul a kanyarokat, a tobbit az "elektronika" megoldja;D De az F1-nek eppen ez a lenyege, ki epit az adott evben jobb autot es ki talal hozza jobb droidot;) -
Azt is nehezen hittem el, hogy ilyen szinten lehet elindulni ezzel az autoval, de tenyleg ilyen : rajtnal kettes vege fele mar padlon vannak ! :)
Nyomi egy autok ezek :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.26. 10:52:49 -
GPx8 #19458 Jó, de a DR elég béna aszfalton...
-
gebali #19457
-
En megadom ennek a Dirt Rally szintet , teljesen rendben van minden teren. -
gebali #19455 Bahreinben a hármas szektor legelején a hosszú jobbos ugyanez, nem kell elengedni most már.
Nekem olyan történt, hogy elment practice közben a négyes fokozatom (lehasznált, 80% körüli váltó). Azt mondták, menjek vissza a boxba, de nem találtam opciót a helyrerakásra, csak a következő szabadedzésre jött vissza, de ott is egy kör után elment. Valahogy helyre lehet hozni a váltót vagy akkor időelőtti váltócsere? Haas-szal vagyok úgyhogy annyira nem lep meg a dolog, de azért hat futam helyett mégiscsak kettőt bírt. -
En Kinaban dobbentem le hogy az 2016-ban ahol muszaj voltam elvenni ott most par körös kemenyebb keverekkel is nyelgazon atmegyek.