21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
inkább az a kérdés hogy Xp-n fog a futni,még nem láttam olyan játékot ami ne menne Win7en... -
Igen ezt ki is emelték esős versenyeken, ahogy szárad az ideális ív, úgy kell keresned az esőtócsákat, hogy lehűljön a gumi.
Megjelenés: Szeptember 24 -
GPx8 #578 Jól néz ki. Remélem lesz normális gumifizika és ha már eső, akkor felszáradó ívek, túlmelegedő esőgumi, ami visszahűthető a vizes részeken, különben semmivel sem fog többet tudni (fizikában) mint az F1 Challenge '99-'02... -
REmélem ki lehet kapcsolni az összes hud-ot. -
IXEMGabeo #576 hát ideje akkor új videokártyára beruháznom:S na meg ki tudja menni fog a Windows 7-en... -
ha jól tudom szeptember -
IXEMGabeo #574 ez a játék nekem kéne:) mikor is jön ki? -
Csekkoljátok. -
Értem most már köszi. -
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/to_IclklR2A&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/to_IclklR2A&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
scr utáni linket kell flash közé tenni.
ezt : http://www.youtube.com/v/to_IclklR2A&hl=hu_HU&fs=1& -
nem értem miért nem szúrta be, úgy csináltam, ahogy makróknál le van írva -
nem:D -
Kösz videót csak Vip tud betenni? -
-
Videó -
Hogy rohadna meg -
Nem Árkádos videó. Érdekes mert a beállításoknál ott van a box segédlet is. De jó lesz főbb segédletek benne vannak. :) -
IXEMGabeo #563 sziasztok, lehet tudni a gépigényét? -
Codemastersnél szokott lenni, és olyan amivel törtel is lehet multizni:D -
multi lesz benne? mert szim mód+rendes ellenfelek még javíthat:D -
A Codies nem hulye, valszeg tudna jot csinalni, ha akarna;) Autodinamikaban, toresben, alkatreszekben az egyik legjobbak. Mar az 5-10 evvel ezelotti jatekaik is olyan parameterekbol epitkeztek, olyan adatokkal szamoltak, mint pl. az ISI-engine (rFactor, GTR) - camber, caster, toe, spring, swaybar, trackbar, nyomatekgorbek stb. Csak egyszeruen a celkozonsegnek (a vasarloeronek) van beallitva, behangolva.
Ennel talan a nepszeruseg miatt tobb lehetoseg lesz komolyabb programot faragni belole az allitgatasokkal. De igazi szim nem nagyon lehetne belole, mert a jatekmenet, a koncepcio (karrier mod es egyeb koritesek) korlatozza a dolgokat.
De ettol fuggetlenul meg egy ertelmesen mozgo, mukodo, kezelheto auto, jatek meg lehet belole.
De amig nincs demo, addig ugyis csak talalgatasok lesznek.
(Vagy akkor sem, mert a demo csak arkad moddal jelenik meg, es csak a veglegesben elerheto a Pro mod:))) Ilyenkor termeszetesen a teljes verziot kell "kiprobalni":DDDDDDD) -
Menny vissza rfactor topicodba. Oda való vagy.
Ha meg tényleg ütős lesz, akkor se fogják úgyse elismerni. Mert hát az egonak árt:D -
Tökéletesen íven lehet tartani kontrollerrel, ahogy a gáz féket is lehet adagolni, tartani, persze ha téged odaültetnek akkor lehet te sem csinálod jobban az alatt a pár perc alatt... de nem is ez a lényege ezeknek, ezen kár lovagolni. -
Ha nem tetszik nem kell vele foglalkozni. Kiállításokon mindig a legkönyebb fokozaton a már felfoghatalan segítségekkel állítják ki, hogy aki odaül az azalatt a pár perc alatt ne a sóderba pörögjön. Rfactorból is lehet "árkéd" 1 gombos játékot csinálni ha az ember végigzongorázza az F1-F12, az sem különb annál mint amit a videón látunk, csak rondább:D
Ha a kódmesterek megadják a szabadságot hogy mi állíthassuk be az irányítást akkor nem lesz vele gond, persze akik nem tudom milyen szimet várnak azoknak most szólok hogy ez egy "árkéd fos" lesz, ugy sem fog nektek tetszeni, mert nem olyan mint az rfactor... nem is lesz olyan mert ez mindenkinek szól, nem csak azoknak akik "munka"szerűen szimeznek. -
Mindegyiknél azt mondják, hogy lesz szimulációs üzemmód. Ez kb annyiban merül ki, hogy nem automata a váltás, meg kicsit jobban csúszkál :D
Ránézésre még warezben se éri meg időt pocsékolni rá :D
Minden esetre, evvel a gamecontroller-el jól játszható lesz:
-
komolyan nem értem mit vártok olyan videótól amikor valszeg minden segitség be volt kapcsolva és szaros kontrollerrel nyomták amivel még csak az iven sem tudta normálisan tartani (mondjuk analoggal lehetne azért nagyjábóóól.... -
barcames #554 nekem tetszik:D de ez még messze nem a végleges verzió még több mint 2 hónapos melójuk lesz vele.
amúgy meg akinek nem tetszik annak nem kell majd játszani vele szerintem. -
jézusom de rossz (ennyi alapján legalábbis....) -
Lesz beállítás, hogy szimuláció legyen... -
árkád fos. -
az
-
érdekes -
GPx8 #548 Imádkozom, hogy ne árkád fos legyen...
-
a videó végén egy-két úgy kép(mostmár tényleg ingame):
-
barcames #546
mai kép -
barcames #545
új kép -
én konzolra veszem meg, mert a gép szar gyenge már nekem:D de amugy való igaz, konzolok messze nincsennek már olyan hű de szép grafikák.
egyébként jó képek csak kicsit bakisak, 200-nál azok a vizcseppek nem ugy álnak hanem mennek felfelé:D -
Szebb is lehet a PC sokkal!A játékfejlesztést a konzolok fogják vissza a szar hardverükkel. -
Laceee #542 A lényeg, hogy badarság olyat kijelenteni, hogy a Pc-s verza nem lesz ilyen a megfelelő konfigon. -
PS3on persze, de 360ról van szó. 360as DIRT2őn 4*AA van, PS3ason vagy nincs is AA vagy fele annyi. Eddig mindenhol 360on lett demozva, mutogatva és a képek is abból vannak ennek megfelelően.