21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Mit kell hozzá érteni?:DDDDDDD -
Azért, mert te nem értesz a pckhez, még más foglalkozhat vele?
-
Pécén nagyobb a forgalom, de legalább szarul is megy:D és nem csak azért...
Mellesleg ahogy a Dirt 1-2 és a Grid esetében sem volt eltérés, itt sem lesz. -
GPx8 #897 Nem tudom, nekem a GTA IV van meg PC-re és játszottam Xbox-on is. Ott pl. eleve sokkal kisebb a forgalom, szóval Xboxon lehet, hogy nem fog akadni, de hogy "lightosabb" lesz az is biztos... -
sohaj. -
én meg xboxra veszem meg :) azon biztos nem fog akadni vagy nem nem indulni el :D érdekes ez lesz a harmadik codemaserses játékom már rajta:D -
Amint megvettem a játékot már nem fog érdekelni a topik, persze nyilván nekem nem lesznek olyan kérdéseim hogy nem megy atin, dll hiányzik, kifagy, akad, bugos stb:D:D -
sry... mire megírtam törölte az előttem író a hozzászólását... Lehet törölni! -
#876 és még az előtt is be volt linkelve egyszer... -
Szerintem nagyban segítene, ha valaki csinálna egy OFF topicot. Oda át lehetne küldeni az embereket. -
Na igen, tapasztalatból tudom, ha elkezdesz következetesen intézkedni, akkor meg közellenséggé válsz az efféle körök szemében... :D De hát aki nem tud írni-fogalmazni legalább hatodik osztályos szinten és letöltési, meg warez linkeket kér, gondolom mindenféle megfontolás nélkül lesz kitakarítva innét.
Úgy érzem, ilyen szempontból szeptember végétől kemény időszak elé néz a topik és a normális fórumozók csoportja. :D -
Ezert nem lennek ilyen helyen hazigazda;)
Amugy EZ a kutizsolt tuti hogy kamu reg, lehet hogy csak emiatt regisztralt;) Le kell vadaszni az IP-t, gep kodot, es meg kell nezni ki szorakozik;) -
Nagyobb betűkkel nem is lehetett volna kiírni a megjelenést szerintem a Bannerba mert akkor a többi dolog nem látszódott volna. -
Hú, hátaz utóbbi kommentekből ítélve lesz dolga rendesen a házigazdának. :D
Amúgy miért akarják mindenáron letölteni ezt a videót? Nem elég online megnézni? -
honnan toltotted le neked megvan ha nem mondod el szólok az asfának! -
Laceee #885 Megjelenés 2010.09.24 (Banner) -
-
+1 én is adam46-nak. -
az f1 et honnan toltottetek le a 2010 est mer6t nekem nincs meg es kelne
-
Köszönöm a támogatásokat, írtam e-mail-t moderátoroknak. Várom a válaszukat. -
GPx8 #880 +1 adam46 -
Kezdodik az idiotiztum:))))) Eleg koran:/ -
Neked mármegvan honnan töltöttedleáruld el te zsemét! -
valaki egy torrentet ad hogy honnan toltsem le??
-
Norberto91 #876 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=FV2M4bVJjV8]F1 2010 Bővített fejlesztői videő #4[/URL] -
+1 adam46 -
+1 szavazat adam46 -
- 1 legyen szó... :D -
Oké, akkor legyen adam46 legyen. Ez eddig három. -
zsotesz #871 akkor legyen neki kettő, én is adam46-ra szavazok -
Laceee #870 Na, ne komolytalankodjunk szavazzuk már meg a Házigazdát a topikban, van itt egy ember aki szívesen csinálná: adam46 , mi meg úgyis itt vagyunk, ha kell, ha nem 
szóval 1 támogatás/szavazat adam46-nak -
Ohh, egy sértődött Hamilton fanboy. :D Ugye ide nem akarod áthozni az ottani ellentéteket... -
Már csak az hiányozna :) -
Nem terveznék rá ilyet csak pár kiegészítést. -
Én is Laceee-re szavaznék, kiegyensúlyozott, és ahogy észrevettem, hozzászólásaiban objektív ember. Én rá bíznám a topik jövőjét. -
Laceee #865 Én -
nekem mind1, csak ne legyen felesleges csicsa a topikba, mert gyengébb gépeken belassul nagyon a böngésző- -
Szerintem meg tudnék vele birkózni. Van tapasztalatom ilyen téren is. SFL ligának is én voltam a Fő alapítója, (1 hónap múlva lesz 3 éves) és azt hiszem ligákat nehéz fenntartani főleg úgy, hogy mindig is ingyenes volt. Szóval, akkor úgy kérdem, hogy ki támogatna? -
:D -
Laceee #861 Te leszel az első akit bannolnak innen, ha mégegyszer összemosod Alexease nevét az F1-el