21775
  • Totti5
    Mit kell hozzá érteni?:DDDDDDD
  • pointer4
    Azért, mert te nem értesz a pckhez, még más foglalkozhat vele?
  • Totti5
    Pécén nagyobb a forgalom, de legalább szarul is megy:D és nem csak azért...

Mellesleg ahogy a Dirt 1-2 és a Grid esetében sem volt eltérés, itt sem lesz.
  • GPx8
    Nem tudom, nekem a GTA IV van meg PC-re és játszottam Xbox-on is. Ott pl. eleve sokkal kisebb a forgalom, szóval Xboxon lehet, hogy nem fog akadni, de hogy "lightosabb" lesz az is biztos...
  • bertino
    sohaj.
  • akyyy
    én meg xboxra veszem meg :) azon biztos nem fog akadni vagy nem nem indulni el :D érdekes ez lesz a harmadik codemaserses játékom már rajta:D
  • Totti5
    Amint megvettem a játékot már nem fog érdekelni a topik, persze nyilván nekem nem lesznek olyan kérdéseim hogy nem megy atin, dll hiányzik, kifagy, akad, bugos stb:D:D
  • laci 700
    sry... mire megírtam törölte az előttem író a hozzászólását... Lehet törölni!
  • laci 700
    #876 és még az előtt is be volt linkelve egyszer...
  • adam46
    Szerintem nagyban segítene, ha valaki csinálna egy OFF topicot. Oda át lehetne küldeni az embereket.
  • padavanHUN
    Na igen, tapasztalatból tudom, ha elkezdesz következetesen intézkedni, akkor meg közellenséggé válsz az efféle körök szemében... :D De hát aki nem tud írni-fogalmazni legalább hatodik osztályos szinten és letöltési, meg warez linkeket kér, gondolom mindenféle megfontolás nélkül lesz kitakarítva innét.

Úgy érzem, ilyen szempontból szeptember végétől kemény időszak elé néz a topik és a normális fórumozók csoportja. :D
  • Alexease
    Ezert nem lennek ilyen helyen hazigazda;)
    Amugy EZ a kutizsolt tuti hogy kamu reg, lehet hogy csak emiatt regisztralt;) Le kell vadaszni az IP-t, gep kodot, es meg kell nezni ki szorakozik;)
  • VRolee94
    Nagyobb betűkkel nem is lehetett volna kiírni a megjelenést szerintem a Bannerba mert akkor a többi dolog nem látszódott volna.
  • padavanHUN
    Hú, hátaz utóbbi kommentekből ítélve lesz dolga rendesen a házigazdának. :D

Amúgy miért akarják mindenáron letölteni ezt a videót? Nem elég online megnézni?
  • akyyy
    honnan toltotted le neked megvan ha nem mondod el szólok az asfának!
  • Laceee
    Megjelenés 2010.09.24 (Banner)
  • Muttley
  • Muttley
    +1 én is adam46-nak.
  • kutizsolt
    az f1 et honnan toltottetek le a 2010 est mer6t nekem nincs meg es kelne
  • adam46
    Köszönöm a támogatásokat, írtam e-mail-t moderátoroknak. Várom a válaszukat.
  • GPx8
    +1 adam46
  • Alexease
    Kezdodik az idiotiztum:))))) Eleg koran:/
  • akyyy
    Neked mármegvan honnan töltöttedleáruld el te zsemét!
  • kutizsolt
    valaki egy torrentet ad hogy honnan toltsem le??
  • Norberto91
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=FV2M4bVJjV8]F1 2010 Bővített fejlesztői videő #4[/URL]
  • laci 700
    +1 adam46
  • VRolee94
    +1 szavazat adam46
  • padavanHUN
    - 1 legyen szó... :D
  • padavanHUN
    Oké, akkor legyen adam46 legyen. Ez eddig három.
  • zsotesz
    akkor legyen neki kettő, én is adam46-ra szavazok
  • Laceee
    Na, ne komolytalankodjunk szavazzuk már meg a Házigazdát a topikban, van itt egy ember aki szívesen csinálná: adam46 , mi meg úgyis itt vagyunk, ha kell, ha nem
    szóval 1 támogatás/szavazat adam46-nak
  • padavanHUN
    Ohh, egy sértődött Hamilton fanboy. :D Ugye ide nem akarod áthozni az ottani ellentéteket...
  • Danecay
    Már csak az hiányozna :)
  • adam46
    Nem terveznék rá ilyet csak pár kiegészítést.
  • padavanHUN
    Én is Laceee-re szavaznék, kiegyensúlyozott, és ahogy észrevettem, hozzászólásaiban objektív ember. Én rá bíznám a topik jövőjét.
  • Laceee
    Én
  • akyyy
    nekem mind1, csak ne legyen felesleges csicsa a topikba, mert gyengébb gépeken belassul nagyon a böngésző-
  • adam46
    Szerintem meg tudnék vele birkózni. Van tapasztalatom ilyen téren is. SFL ligának is én voltam a Fő alapítója, (1 hónap múlva lesz 3 éves) és azt hiszem ligákat nehéz fenntartani főleg úgy, hogy mindig is ingyenes volt. Szóval, akkor úgy kérdem, hogy ki támogatna?
  • Firerock
    :D
  • Laceee
    Te leszel az első akit bannolnak innen, ha mégegyszer összemosod Alexease nevét az F1-el