21775
  • IXEMGabeo
    remélem Dual Core proci alatt nem fog beszaggatni...
  • padavanHUN
    F1 2010 achievement lista magyarul.
  • padavanHUN
    Köszönöm szépen!
  • palinho96
    Hát kb olyan Dirt 2-es gpigényű... lol az megy rajtad csak a procim kicsi és azt akarok beszerezni... de rem mennifog!
  • Laceee
    ment
  • padavanHUN
    Tudnál nekem adni privátban egy elérhetőséget? Szeretném felvenni a kapcsolatot vele. Előre is köszönöm!
  • Laceee
    Aki a Dirt2 magyarította, az megcsinálja majd a feliratokat.
    "A játék szeptemberben jelenik meg és, ha fordítható főprojektként a leggyorsabban, azt fogjuk befejezni!" ezt írja.
  • barcames
    kormányok minden kocsiban teljesen le lesznek modellezve.
    csak gondolom pár kormány még a 2009-es...
    és ez f1 2010 minden licencet tartalmaz!!!!!
  • mcmoha
    Minimum gepigeny:

- Windows XP/Vista/7
    - DirectX 9.0c
    - Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
    - 1GB RAM (2GB for Vista)
    - Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
    - DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
    - Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
    - 12.5 GB Hard Drive Space
  • padavanHUN
    Lesznek.
  • padavanHUN
    A játék nem lesz honosítva. A CD Galaxis és az 576 is ezt válaszolta az ezt a kérdést firtató levelemre még az év elején.
  • Firerock
    tudtommal a 2 az nem,csak az 1
  • Prince23
    Meg van rá az esély, hisz a Dirt 1-2 is kijött.
  • barcames
    az egyik legjobb tesztpilóta!!!
  • barcames
    tuti lesz magyar feliratosan!
  • adam46
    Videókba látható. Meg írták, hogy a váltásanimáció csak a véglegesbe lesz benne.
  • Casillas
    és miből gondolod hogy lesznek kézanimációk? :)
  • GPx8
    Nézem a videókat és az jár az eszemben, hogy ez a Davidson gyerek baromira belejött a marketingbe, vagy már eleve is ilyen volt... :)
    Mind1, jó csinálja.
  • Alexease
    A szinkron szerintem kizart. Valszeg a felirat is;)
    Valamelyik elozo Codies jatekban meg a Magyar zaszlo (csapat, nemzet) is hianyzott;))) Termeszetesen Szlovak, Cseh, Roman stb. az volt...
  • palinho96
    nem minden esetbe...
  • adam46
    Amúgy, ezek nem egy szöveges dokumentumba vannak? Amit át kell írogatni?
  • palinho96
    tom...
    az infó rtanárommal programozunk és valamit sikerült megjegyeznem ill sikerült valamit összedobni! (;_;)
  • Laceee
    Életkor: 14-18 között , korán kezdted a myarításokat :P
  • Laceee
    Nem tudom melyik/milyen magyarosítást csináltál az rFactorhoz, de azt tudom, hogy én csináltam az elsőt (max 1 hét alatt): 2005. szept. 10. (már nem elérhető az oldal, költözés miatt), vagy itt esetleg: Ide később rakattam ki...
    Itt elérhető az összes SAJÁT magyarításom
  • palinho96
    ja és még a magyar at nem olyan világ nyelv, mint az angol német sőt, ahogy ismerem a Codisokat azok még Oroszt Kínait Japánt és Románt lehet hogy raknak bele!
    Magyar az csak a magyarosítással várható, vagy lehet hogy megjelenik később Magyarországon a Magyarváltozat is ... Gondolom űgy mind a Battlefield: Bad Company 2
  • palinho96
    fiygi az még a jövő zenéje... még meg se jelent, tehát nem tudnak fileket kimentegetni átírogatni stb.stb.stb!
    Nem olyan könnyű és pl az rFactor 1.verziójánaka a magyarításával dolgoztam 2-3 hónapot (ahogy megjelent onnantól nyomtuk) és csak a Főmenü lett kész a 3. hónap végére. (az almenük azok még akkor szóba se jöttek tehát várni kell!

Mondjuk ha lenne magyar Codis a fejlesztők között akkor azok ah ügyesek és akarják is akkor csinálnak neki és legrosszab esetbe is 2011 Feb.-Márc-ra kész is lenne!
  • SirAlo
    Vagy legalabb magyar felirat lessz?
  • SirAlo
    Magyar szinkronnal nem fog jonni a jatek ? ugy lenne meg az igazi;)
  • adam46
    Kb olyan, de aki nem tud angolul annak nehezebb dolga lesz. Viszont a beállítási lehetőségek tökéletesen elegendőek. Szerintem senki nem akar majd a rugózás részletes beállításával bajlódni.
  • samsung123
    az interjúzás kb. olyan lesz mint a Mass Effekt 2 párbeszédei...
  • Laceee
    Nagyon egyben lesz ez a játék.
    A Codies rájött, hogy csak finomhangolni kell az autókat a boxban, nem verseny mérnök szimulátort készítenek.
  • padavanHUN
    A legutóbbi fejlesztői napló magyar felirattal itt.
  • Danecay
    Egy kérdés. Ti hallottatok valamit a szélernyék efektus esetleges hiányáról, mert én olvastam olyat is, hogy nem lesz a játékban?
  • Danecay
    Én elképzelhetőnek tartom, hogy ez így marad a végleges változatban is, méghozzá a kormányon történő kézanimációk miatt (gombok nyomkodása, csavargatása) Ha minden csapat kormánya különbözne, annyi féle képpen kellene leanimálni az egyes kézmozdulatokat ahány csapat van. Én is jobbnak tartanám ha minden autó megkapná a maga kormányát, de sajna látok rá esélyt, hogy nem így lesz.
  • adam46
    Igen, ha a Ferrari nem félti, akkor más csapatnak sem nagyon kell. :)
  • Laceee
    Akkora titok, hogy tele van a net képekkel, onboard videókkal.

• Alexease
    "max ellenfél erősség mellett (gondolom még az is kevés lesz...)"
    Nem biztos;) Ha az AI-t az arkad-reszhez lovik be, a segitsegekhez, es nem tud majd skalazni, akkor szivatos lehet;) A Grid-ben volt, hogy az ellenfelek fizikajat csak korulotted szamolta 4-6 autonak, a tobbit droton huztak;D Pl. ha atallitottam az aszfalttapadast nullara, akkor en es a mellettem levok csak alltak, porogtek, az elol levok elhuztak mintha tokeletes lenne az aszfalt;DDDD Valamit be kell aldozni a grafika oltaran;)
  • akyyy
    én úgy tudom az istállok titokban tartják, hogy néz ki a kornányuk, és hogy mi hogy működik rajta. legalábbis régen erről volt szó.
  • symbol
    nagyon kiv leszek azért. :)
    mondjuk ha tolni fogom, tuti csak single playerben, max ellenfél erősség mellett (gondolom még az is kevés lesz...), de a drirtnél meg a gridnél nem hangoztatták tudtommal ennyire a szimességet, szóval remélem tényleg igaz, és minden kikapcsolva nem lesz gyerekjáték.

amúgy érdekes azért, mai szemmel nézve, pl a GP4 is egy totál arcade gamma, ennél szerintem sokkal jobb lesz/lehet majd ez. és ezt mégse akarják sokan szimnek elfogadni. :)
  • Alexease
    Csak poen volt;)
    Egyelore barmi ami szobakerul a jatekkal kapcsolatban, nagyreszt csak talalgatas;) Meg csak a promo/reklamokat latjuk, demo sem lesz, ebbol meg barmi kisulhet (a vegen meg jo is lehet).