21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nem értem, hol késik a kinevezése ennek a szerepkörnek, egyre sürgetőbb lenne a dolog. Már most is van törölni való hülyeség gazdagon... Mi lesz itt premier időszakban? -
lol eltűnt a nero xD
2perc és újrarakják tehát max 2 peces késés lehetséges... xD
Ha eltűnt a CD/DVD sebaj van annyi pénzük, hogy egy komlett, tejútrendszerre néző luxus villát tudnak venni a Jupiteren Atomérűvel és ingyen fuvart a legmesszebb lévő galaxisba... (2 nap alatt)
LoL ekkora buziságokat...Ne fórumokon olvasgass, hanem ezen az oldalon és a Szept. 24.-éig nem változik semmi akkor ide többet ne írj... xDxD
Meg hogy értettétek ezt az EGo motoros cuccot...
Lehet hogy a fejlesztőjüknek az EGÓjuk lefüstölt...
Vagy a másik változat (E/1-be fogalmazok):
"Tegnap reggel felkeltem olyan 8 óra körül.
Beértem a Codemastersnek a cégépületébe és tesztelem a játékot.
Olyan 12 óra fele a bal illetve a jobb kezemnél lévő v16-os EGo motorok felrobbantak... Én túléltem..."
xD xD xD xD xD xD xD xD xD
Az EGO motor nem egy Hardwer -szerintem- hanem egy szoftver amit köztudottan nem lehet megfogni, hacsak nincs kiírva Lemezre.
Sztem a te géped mellet sincs egy koplett motor...
Na pá.. -
Úristen mennyi hsz, így az évszázad vihara után. Lassan tényleg jó lenne, ha lenne házigazda. -
Végtére is teljesen igazad van. -
Igazad van. -
-
amíg reagáltok nem fog. szal ti is hibásak vagytok... :p -
hagyd, ez az sg, legalább van egy kis élet, meg pár idiotán jót röhögünk, ennyi.
játék megjelenik úgyse ezzel fog senki foglalkozni. -
takarodjmár innen -
loool 

-
bgreg #1250 Eddig valóban vicceltem, de most kaptam a hírt, amit sajnálattal közlök embertársaimmal:
A Codemasters bejelentette az F1 2010 később jelenik meg a boltok polcain,miután a Nero Expressz eltűnt a gépükről, és ezáltal nem tudják kíírni a játékot DVD-re.Ígérik, maximum egy két hónapos késés várható -
Basssszátok meg bgreg és simon car....!
Ilyen hülyeségeket egy Gy.P.-s gyerek nem hablatyol össze úgy hoggy még 5 ilyen, és beírok a modiknak, hogy kérjek nektek egy egészséges bannt...
Bazz hol olvastad, hogy felrobbant amotor xDDD Sehol...
Hol olvastad, hogy elhalasztják Sehol...
Na hát akkor meg...
Vagy a nyelv tudásotokkal vagy a szemetekkel vagy az egész fejetekkel van qva nagy probléma...
MINDENKINEK MONDOM AKI MEG MÉG ÉSZNÉL VAN, EZEK UTÁN, AZ TUDJA, HOGY A JÁTÉK:
2010.SZEPTEMBER (IX.HÓ)(9.HÓ)(KILENCEDIK HÓ). 24.-ÉN
(HUSZON NEGYEDIKÉN) JELENIK MEG!!!!!!!
Azért írtam ki mindenhogy a hónapokat/napokat mindenhogy, mert látom hogy vannak itt olyan tudatlanok is, akik nem ismerik a betűket/számokat.

-
barcames #1248 Az autó beállítása több elemből épül fel. Amikor egy pályára érkezel, az autó már be lesz állítva egy jó alapra: a kulcs a saját vezetési stílusodhoz igazítani az autót. Például ha agresszív típusú sofőr vagy, valószínűleg nagyobb túlkormányzottságot szeretnél. Kétféleképp változtathatod meg az autót: vagy beszélsz a versenymérnököddel, hogy állítsa be neked, vagy saját magad állítod be az autón.
-
Na ott van. Pályákat CAD rajzokból csinálták, meg körbefotóztak minden pályát méterről méterre, vagyis nagyon pontos lesz. -
nagyd már. nem kell rá reagálni. egyébként nincs semmi baj azzal ha LSFezik, csak lolos hogy nekem is beajánlotta a cuccot amikor aktivan iracingezek...
legyenek nyugodtan szimes igények is, itt is, de ez a fikázás, látatlanban, ki se próbálva, meg semmi, kurvára gáz, kár is reagálni rá. -
Amúgy meg:
Exkluzív kérdezz-felelek az F1 2010™ vezető fejlesztőjével - Magyarul! -
És szerinted kit érdekel egy párezres réteg igénye? Mármint piaci értelemben, nagyban gondolkodva. Jó válasz: Senkit. És szerintem ne csak a LFS-t próbálgasd, hanem annak topikját is, ezt pedig nyugodtan hanyagolhatod, mivel úgysem érdekel a cucc. A vinnyogásra meg senki nem kíváncsi, LFS-ezzé' oszt jóvan. -
Na, itt van bgreg méltó társa. :D -
Sajnos te egy beteg ember vagy. Problémáddal fordulj pszichológus kezelőorvoshoz. -
barcames #1241 szerintem zárjuk be a fórumot szeptember 24-ig
ennek nem lesz értelme sok csicska írogat össze vissza... -
bgreg #1240 nem, régebben úgy volt, hogy nintendo ds-re meg pspre jön. -
High end PC #1239 Régebben nem úgy volt, hogy ez a játék csak PC-re jön? -
bgreg #1238 most kaptuk a hírt, hogy a játék nem tudja tartani az előre eltervezett megjelenési dátumot, mivel elfogytak a DVD-k amire kíírják azt.A codemastersnél igérik amilyen hamar csak lehet elugranak a legközelebbi TESCOBA és orvosolják a problémát. -
barcames #1237 hány kört mentél vele? -
betegek XD -
Jó azért állj le ezekkel:D Ne ijesztgess,a végén még valaki elhiszi. -
SimonCar #1234 biztos szétforgatták -
SimonCar #1233 Hivatalos: külföldi fórumokon írták, hogy tesztelés közben a játék motorja (EGo) felrobbant és a fél adat elveszett. De az usb-n megmaradt néhány adat. Ez a szerencsénk. -
bgreg #1232 Hivatalos! A játék nem 09.24-én jelenik meg, hanem 10.24-én mert elnyomtatták és világszerte ez került mindenhova!! A megjelenésig még 2 hónap! -
SimonCar #1231 próbáld ki a live for speedet. -
nah az ilyen hozzászólások nem kellenének. Pont a Shift az, amiből akár rFactor legjobb modjait verő autókázós élményt lehet kihozni. Tökös grafika, és zseniális hangok, meg javított, tuningolt fizika. Röhejes vagy.
Alex: Cockpit nézetben nem is mozog a pilóta feje. Olyan mint az iracing alapból. Se oldalra, se sehova. Igy könnyebb hotlapokat is futni, de na. azért az élemény más. És szerintem az élményt kellene előrébb venni, akár arcade játékosról akár szimesről legyen is szó. kíváncsi leszek meg lehet e majd buherálni a statikus belső nézetet. Bár kötve hiszem. Ha olyan lenne mint az iracingben amit linkeltem, és még ugye eső meg etc, nah az brutál lenne. -
SimonCar #1229 ez a játék nagyon gagyi lesz a fizika alapján. olyan nfs shift szerű. csak ez még kínai is. -
A videok alapjan ebben (F1 2010) baromijo belsonezet lehetne, legalabbis az alapjan, hogy Tcam-bol nagyon jol mozog a pilota feje, teljesen valosnak tunik. De a cockpites felvetelekben mar nem. Vagy csokkentettek vagy egyszeruen teljesen mast szamol, hogy ne "zavarja" a nagykozonseget:D -
Hivatalos railer és bizonyítja, hogy hazudik bgreg:D:D
Ti voltatok ma rally-n Tótkomlóson???? xD qva fasza volt...:D -
klasszikus XD ezért éri meg fórumozni :DDD -
jaj :( szar ügy, remélem rendeződnek azért dolgaid. :)
bár most meg hogy sikerült iracingben működésre bírni azt a motion cockpi view plugint, kezdem fapadosnak érezni ezt a belső nézetet ami alapból itt is lesz. még mielőtt lehurrognának a fanok, érdemes megnézni mindenkinek ezt: link. legalább kikapcsolható cucc is jó lenne, de szóval ez akkorát dob a vezetési élményen, hogy hihetetlen. remélem nemsoká hivatkozási alap lesz minden autós játéknál. :) -
Tenyleg?! Nem mondod?! Jo hogy szolsz:))
Te sem valtozol semmi...:P -
megélhetési demóról beszélt:) -
barcames #1222 demó nem lesz! -
Ebbol a programbol meg barmi lehet, meg kell varni a megjelenest;) Addig semmi biztosat nem lehet tudni, csak talalgatas, flame-eles az egesz;)
De azert erzem en is a valtozasokat, a kiadott reklamok, promok, interjuk, videok stb. hatasat:
1. Eloszor egyaltalan nem erdekelt a dolog, eleve az F1 nem nagyon izgat, foleg hogy Codies, "mindenkinek", multiplatform jatek.
2. Kesobb mar kezdett erdekelni, legalabbis a "demot" terveztem kiprobalni, kicsit tesztelgetni, aztan del:)
3. Meg nehany info utan, a "demo" kiprobalasat kovetoen, ha megfelel az igenyeimnek, a megvasarlas mellett dontottem;P
4. Most mar lassan ott tartok, hogy talan mar "demo" nelkul, azonnal megveszem;DDDD
Egyelore ezt a tervemet gazdasagi korlatok szorongatjak, mert ismet 3 honap fizetessel tartoznak, jelenleg az iRacing-et sem tudom befizetni (pedig az alap:P):/ Ha nem valtozik a helyzet, sajnos en is, "megelhetesi demo-s" leszek:DDDDDDDDDD