21775
  • palinho96
    he? mivan???
  • tommygear
    alregeiddel jó lenne ha leállnál
  • palinho96
    lol észre veszed xDxDxD ennél a reumás csiga gyorsabb... nem bántásképp írom a modiknak csak ez elég lassú... :/
  • adam46
    Én is írtam már párszor. Még a Moderátorok figyelmébe topicba is. Azt írták észreveszem, ha reagálnak rá.
  • Totti5
    Neki kellene...
  • palinho96
    én már írtam az ő dolga végett a modiknak, de úgy néz ki még nem csináltak semmit... :(
    Szerintem is adam46 lenne a legjobb hg! :|
  • Totti5
    Jó lenne megsürgetni a dolgot, vagy ha nincs semmi reakció, akkor nem kapja meg.
  • lac coo
    No már az értelmiségnél is ez megy?
    Főnököd milyen kocsival jár, el kell adni !!! :)))
    Bocs az off-ért ....
  • palinho96
    menjél vissza, már más személyiséggel is idejössz basztatni minket!
  • SimonCar
    üdvözlet
    én a masiokui kisvárosból irok ide, a forma 1 magónadzsmant jogait képviselem. önök nem kértek negedéjlyt a topik és a forma1 kibeszélésrére. a jogokat nálam kapják meg. ha kérik. üdvözlettel.
    masikoru kimoran
  • palinho96
    adam46
  • Totti5
    Akkor most ki jelentkezett házigazdának?
  • palinho96
    lol xDxD xDDDD XDDDDDDDDDD :D:D:D Ez kibaszott nagy LOL xD
  • padavanHUN
    :D Milyen anyuci pénzéről beszélsz srác? Önellátó vagyok egy ideje...

A házigazdai szerepről pedig hetekkel ezelőtt lemondtam, amikor volt más jelentkező, de te nyugodtan mantrázd ezt a hülyeségedet, mintha tény lenne. A vita pedig tényleg nem a te tereped, ahhoz ugyanis komolyan kellene venni téged, de a leírt mondataidat elnézve ez igen nehéz lenne... Ja igen, még mindig nem tudom hol trágárkodtam az állításod szerint. Szóval segíts már ki ez ügyben te kis okoska, mutass már rá a trágárkodásra :D

FSpofon: De te igen, a négyszavas röfögéseddel, igaz?
  • palinho96
    magvan. thx...! :/
  • leho94
    saját fórumokba nyisd
  • palinho96
    akkor linket vagy leírást hol tuduok nyitni jó helyre!
  • leho94
    de nem jó helyre nyitottad...-.-
  • palinho96
    Na itt az OFF/Waret topic is! :)
  • barcames
    nem az pc-s piacon fognak sokat keresni ha nem a konzolokon!!!! ezt ők is tudják.
  • symbol
    öcsém, ne legyetek már álszentek. nem mintha ezenn a pár vevőn múlna a dolog. mindig lesz aki megveszi és aki nem, a codi is is szarrá keresi majd magát rajta. akinek fontos, hogy megvegye az megveszi. azért mert itt egyesek elkezdik nyomni a szöveget, még nem fogja megvásárolni... arról nem beszélve, hogy mint mondtam, ez a projekt így is úgy is bőven nyereség lesz szvsz.
  • GPx8
    Viszont ha nincs demo és a játékosok - felülve a marketing dumáknak -, már sokat csalódtak, akkor nem csodálkozom rajta, ha valaki előbb ránéz a nem hivatalos verzióra vásárlás előztt, főleg, ha pár nappal a boltokba kerülés előtt megteheti.
    Szimulátort meg nem lehet "végigvinni" meg "kijátszani" szvsz.
    (Ill. ha lehet, akkor meg baj van....) :)
  • csabush
    Ez az egész warez, nem warez téma bullshit. Abban igazad van, hogyha valaki letölti, akkor ne álljon le fikázni, legalábbis ne lekicsinylő hangnemben. Ellenben ez ami itthon van, az anyagi helyzete az embereknek soha nem fog tudni lépést tartani a kiadott játékok mennyiségével. Nyilván én sem fogok megvenni 56ezer játékot, csak mert érdekel, hogy milyen... Ha valaki bírja pénztárcával vegye meg, aki nem az meg úgyis letölti.
  • Firerock
    és még ő akar itt házigazda lenni...
  • FSpofon
    hát te sem az okosak táborát erősíted
  • Firerock
    hát te nem vagy normális...
    Én is hamarosan előrendelem a játékot de nem érdekel hogy ki veszi meg vagy ki tölti le,ha megtehetné valószínű megvenné,de te csak vagánykodj anyuci pénzén. innentől kezdve nem kívánok vitatkozni veled.
  • Totti5
    Tiszteletben kellene tartani a normális vásárló/felhasználó "érzéseit". Aki kifizeti a játék árát az nem szereti olvasni azt hogy ki hogy kívánja ellopni, ki hogy és miként tesz szert rá hetekkel a hivatalos bolti megjelenés előtt. Igen ez böki az emberek csőrét, na nem azért mert sajnálja hogy ő fizetett a másik meg nem, hanem hogy a másik nemalán még és talán még az áll le fikázni és lenézni az egészet pl letöltöm kijátszom 2 nap alatt és letölröm... és hasonlóak.
  • padavanHUN
    Fú hát akkor hogy megnyugodj, én kérek magamra büntetőpontot, jó? :D (Te pedig tanulj meg írni a magyar nyelvtan szerint, mert ez ebben a formában borzalom.) És készülj rá: Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a tolvaj netcigányok ebből a topikból pusztuljanak. Na, még egy büntetőpont, de gáz, mi? :D A warez az nem gáz, de a warez elítélése az. Bemutatkoztál jóember, kőkeményen...

Egyébként hol trágárkodtam? Mutass rá! A netcigány nem trágár kifejezés, most szólok, csak becsmérlő. Márpedig a tolvajokat becsmérelni kell, nem pedig lovagkereszttel kitüntetni. Cáfold.
  • Firerock
    nem akarok én vitát de álszentkedni se kéne ám...
    és mégha télleg szent vagy akkorse kell ilyen hangnemben beszélni,és az sg fórumszabályzatban nincs olyanról szó hogy nem szabad a warezról beszélni,ellentétbe arról van szó hogy trágár szavakat nem lehet használni,ha mégis akkor büntetőpont a következménye...
  • palinho96
    na végre egy lelkes rajongó ;) a többiek mellett.!
  • GPx8
    Reméljük...
  • daver88
    Gameplay elején Hamilton úgy néz ki, mint egy Michelin baba...amúgy ígéretes..
  • greg benz
    Nem kicsit várom már ezt a játékot,a videók engem lenyűgöztek,VÉGRE kapunk egy tisztességes F1 játékot
  • adam46
    Ismét magas szintű hozzászólás.
  • palinho96
    1!
    Ez a régi Intel Pentium Dual 2.2GHz ez nem elég, kicsi!
  • akyyy
    hány procid van az már ez nemjó?
  • SimonCar
    van már vaslami info arról hogy lesz e felni kit vagy valamiylen futómű ültetés a játékban?
  • palinho96
    valamennyire igazad van...
    ebbe a mai világba nagyon kevesen vesznek meg origibe játékokat...
    te azok ritka egyike vagy aki ezeket megveszi... oké...
    pl nekem ezt se engedik meg, mert tesómnak az esküvője most volt... karácsonyra egy új procit kérek amit 2/3-ád Én fizetem... na nem kell senkit se leírni a warezolásért!
    Boccsa hosszú komért
  • barcames
    tegyük fel a karrier módban a 5 évben vagyok a ferarria leigazol és akkor vkinek el kell onnan menni:D
  • padavanHUN
    De arra utalt, szükségtelen félrebeszélni.