21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
És eme "hatalmánál" fogva az ilyen csupa értelem megnyilatkozásokat élből törölhetné is. De szép lenne! -
ez lenne a legjobb,mindenkinek
rfactor topikba sincs semmi baj veled
szóval támogatlak,én téged már 1 hónapja is mondtalak:) -
SL #1421 téged minden autóverseny játék érdekel csak azért akarsz házigazda lenni hogy legyen egy kis "hatalmad" -
Támogatlak. -
Nekem már megvan a magam szerepe ebben a történetben (rajongói oldal), Alexase pedig úgy tűnik, egy értelmes, kiegyensúlyozott arc, a többi jelentkező zömével ellentétben. -
Hoppá! Akokr most ki lesz a hg itt?
Gyuri lemond Alexease pedig fellép... ??? xD -
Téged például feltétlenül támogatlak erre a posztra. -
skacok nem lehetne, hogy a bannerra kattntva bejöjjön a Warez fórum amit a sjátba lett rakva??? -
VIP tagsággal. Többek közt ezért is csináltam. :É -
Hogy lehet színezni a csíkot a képem mellett, úgy mint ahogy adam46-nak is van neki pls zöld..! Alexisnek meg nagyon sötét szűrke / fekete! -
Ez igen!
K.Gyuri az isten itt! x'D -
Mivel, mar engem is kezdett erdekelni a program, lehet hogy en is irok az adminoknak, a hazigazdajoggal kapcsolatban - talan engem kihuznak a kalapbol;) Aztan pucolok;))
Utana meg, a megjelenesig vagy utana, kitalalhatjatok bekesen, hogy kit szeretnetek helyettem;P -
Kösz. :D Mondjuk cirka 20 napja írtam nekik, szóval annyira nem nyomulós. -
aza qva... Simon ki van tíltava! -
Te jó ég, mi megy itt...
Valakit tegyenek már meg házigazdának, de ne valami "énakaroklenniahágé és fizetek is érte" nyomulós majmot, meg ne olyat, aki tört Windows Live-ről álmodozik...
Vagy ha nem lesz házigazda, akkor egy modi nyugodtan ledarálhatná a komplett utolsó egy oldalt.Ez nem F1 2010 topic, hanem 2010 Retardáljai topik most már... -
neked is...! 
-
kivánok...
-
mondjuk igaza van!
ha a motort nem is cserélik az oldalon, de a kinézetével lehetne foglalkozni! -
mégis könnyebb ide írni mint bármelyik másik magyar gamer fórumba. biztos ezért több a troll testvér is -
barcames #1404 3 napos képek -
OFF de én sem értem igazából mi ez. valaki írja már le lécci, mi a francnak nincs modi az oldalon vagy házigazda vagy admin, vagy leszaromén minek hívjuk. tényleg érdekel. ha az sg.hu tehet róla akkor kapják be ezerrel, arról nem is beszélve hogy az egész fórum motor is már olyan kőkorszaki mint a vicc és olyan alapfunkciók nincsenek benne, hogy röhej 2010-ben. ON -
Latom, buli volt, vissza sem olvasok, nem erdemes;)
Talan meg nem volt, kepek: http://hsw.hu.ip10.varolista.hu/index.php?headlinesid=15745
-
Apám van ám itt színvonal..
-
te olyan hülye vagy hogy az már fáj -
ja bocsi értelek ne vedd szemrehányásnkak!
Ok és megegyeztünk mostantól On van akkor??? -
de ah olvasol egy pici vel lejjebb, asszem még ezen az oldalom akkor látod hogy mivolt! ;) -
Bocs az offért, de tommygear egy szóval nem írta abban a hsz-ban(#1383), hogy a te alreged, viszont az már biztos, hogy valaki unatkozik. :D Szal nyugi...
Mostantól ON és ne válaszoljunk SimonCar-nak! ;) -
mivan vele? -
mama2? -
fársztó... :S -
SimonCar #1393
na elég az offból!!
ON
egy kis f1 es vicc.
mi a különbség a forma1 es kocsi és a forma1 körzött.
hát az hogy a forma1 az egy cirkusz . :D:D
egyébként tényleg jó vicc. ma hallottam.
már nemsoka van a játék megjelenéséig. -
grat...! :D -

-
kössz! -
vassgábor was reborn :D -
Direkt cukkol, ha nem válaszolsz rá megunja egy idő után. -
te okoskodsz másról állandóan, inkább te ne írj semmiről ide megleszünk nélkülded -
és nézd meg ezt az embért... NEM ÁL LE AZ ALREG szlogenjével...!
FOG MÁR FEL AZZAL A CSÖPNYI KIS ESZEDDEL, HOGY SIMON NEM ÉN!
Mostmár aztán csönd legyen csak a játékról dumáljunk!!! -
Még 36 nap és 10 óra a játék megjelenéséig! ;) (Y) -
500.