21775
  • greg benz
    De ahogy elnézem ez valami kézi kamerás felvétel,szóval attól olyan valszeg..rosszul van beállítva a fehéregyensúly:)
  • greg benz
    Gondolom arra gondol,hogy a képen sárgásak a színek
  • palinho96
    igen..??? Én azt hittem, hogy off/low/medium/full (on)
  • padavanHUN
    A törésmodellnél állítólag két opció létezik a játékban: on/off.
  • palinho96
  • symbol
    tetszik a boxos jelenet, hangulatos. az is tetszik nagyon, hogy nem tolják a pofánkba a start lámpákat, hanem mint az életben, úgy látod. :)
    még az iracingben is a pofámba rakják. a fizika meg törésmodell kérdéses, nem tudjuk mi volt hogy be/kikapcsolva.
  • palinho96
    ??? milyen sárga effect??? :D
  • RYO21
    Nemtudom megérteni, hogy miért erőltetik ezt a ronda sárga efektet!
  • padavanHUN
    Még véletlenül sem veszi majdnem úgy, mintha semmi baja sem lenne, jól látható hogy nincs sebessége, nem tud kanyarodni, vagy ahol akar nagyobbat fordulni - utolsó, célegyenesre vezető kanyar -, ott ki is fordul rendesen. Ami gázosabb, az a törésmodell, mert ez eddig kevés. Remélem, hogy árkád üzemmódban ment a jóember, nem tudhatjuk mi volt ki- és bekapcsolva...

Amúgy nálunk szintén megtekinthető a videó jó minőségben.
  • adam46
    Tv cam nagyon rendben van.
  • Totti5
    Rfactorba tulzásba van véve, hogy 50el sem lehet kanyart bevenni, azért igazából is tempósan mennek be a boxba első szárny nélkül. Montoyáról volt egy videó anno aki rajtnál elvesztette de még utána is harcolgatott amíg beért a boxba.
  • palinho96
    ez egy elég nagy hiba, de majd a következőbe úgyis meglesz csinálva remélhetőleg... na meg amikor elveszíti a szárnyat akkor nincs leszorítás és elkéne reülni-e nem??? :S de Monacoba nem is lehet akkora tepóval menni mondjuk...
  • spiczi91
    Monacoban az úgyse számít, hogy van-e szárny.
  • laci 700
    A törött kocsival is majdnem úgy veszi a kanyart, mint amikor még egyben volt. :S
  • Totti5
    F1 2010 GC: Monaco az első fél perc nagyon rendben van aztán a játékos elveszti a fonalat.
  • palinho96
    rF-be én se, de ha van olyan modod amhol belelehet ragadni, azt küld már el e-mailbe, vagy linkeld pls... de ha videó is megetszi egyenlőre...
    Fatrral egyszer a sárba ragdtunk be a Daewoo Lanossal, és csak vizes kavicsok segítette ka kijövetelhez... Hozzásteszem, a kocsink nem egy nagy gép 1.5 6 szelepes motor... semmmi extra nincs benne...
  • adam46
    Ha, vizes a kavics, és nem állsz meg a kocsival, akkor ki lehet jönni simán. rFacktorba én még egyszer sem ragadtam a kavicságyba. Ügyesen kell kijönni. :)
  • SirAlo
    Hat... abbol a kvaicsagybol elobe nem tudott volna ki se jonni:D Meg rfactorba se tudok kijonni :(
  • leho94
    ennyi balfaszt..
  • barcames
    ma vagy holnap!
    mai és a holnapi napos sok kép és videónak kéne jönnie a játékról és sok sok infó...
  • palinho96
    Ezt lehet, hofgy láttátok már, de ha ezt nézem, asszem, hogy élőt nézek ... azok a kerekek, mikor lent vannak a kavicságyba... brutál... Várom már nagyon... :D
  • palinho96
    még szép hogy benne lesz ;) :D
    Hisz ez F1 2010... :D:D és a 2010-es szezonban fut a pályán a Hispánia!
  • adam46
    Ha te mondod. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Netcigányozás hatalmas szinten van, ugye?:D
  • FSpofon
    benne lesz a hispania!
  • Firerock
    és ez mikor fog kiderülni?:D
  • barcames
    Senki ne olyasmire gondoljon a meglepetés kapcsán hogy mégis lesz SC, vagy demó, vagy hogy a játék már aranyba ment. Sőt, még csak nem is egy F1-es kormány bejelentése lesz az a bizonyos titok. Ezeknél egy fokkal klasszabb dologra kell számítani.
  • barcames
    ááá nem semmi:D:D:D KELLLLLLL
  • csabush
    Az én apukám meg erősebb mint a tied...
    Komolyan mi ez óvoda? Egy ideig tök jó volt a topik értelmes dolgokról ment a társalgás, egy valaki elkezdett trollkodni és vége, mindenki megőrült. (persze akinek nem inge, ugyebár)
  • Firerock
    te kezdted és nem vagyok a komád...
  • tommygear
  • greg benz
    Egyet értek,mióta favoltam a topikot akárhányszor benéztem ez a színvonaltalan "társalgás ment"
    Kár,hogy egy amúgy jónak és színvonalasnak ígérkező játék topikját egy színvonaltalan társaság hazavágja.. (akinek nem inge nem veszi magára,ugatást nemkérek)
  • SL
    ban
  • padavanHUN
    Még azok is magasabb szinten voltak mint életed legokosabb mondata... :D
  • padavanHUN
    Mi van koma, zavar, hogy valaki szóvá teszi az utóbbi napok színvonaltalan hülyeségeit? Lehet, hogy te és a pajtásod jól érzitek magatokat a sok gyépé között - hasonló a hasonlót szereti -, de ez itt nem gyépé topiknak lett szánva, hanem egy játék topikjának. Szóval ha valakinek innen koccolnia kell, az lehet, hogy nem én leszek.
  • tommygear
    mennyi retardált jár ide
  • bertino

• Firerock
    milenne ha elmennél?
  • palinho96
    akkor megérdelmi... flőlem is lehet ő :D
  • adam46
    + Még, a te néhány értelmes hozzászólásod is.
  • symbol
    hajrá. iRacing topicban sem volt még soha gond. bár itt majd több melód lesz XD