21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
De ahogy elnézem ez valami kézi kamerás felvétel,szóval attól olyan valszeg..rosszul van beállítva a fehéregyensúly:) -
Gondolom arra gondol,hogy a képen sárgásak a színek -
igen..??? Én azt hittem, hogy off/low/medium/full (on) -
A törésmodellnél állítólag két opció létezik a játékban: on/off. -
-
tetszik a boxos jelenet, hangulatos. az is tetszik nagyon, hogy nem tolják a pofánkba a start lámpákat, hanem mint az életben, úgy látod. :)
még az iracingben is a pofámba rakják. a fizika meg törésmodell kérdéses, nem tudjuk mi volt hogy be/kikapcsolva. -
??? milyen sárga effect??? :D -
RYO21 #1456 Nemtudom megérteni, hogy miért erőltetik ezt a ronda sárga efektet! -
Még véletlenül sem veszi majdnem úgy, mintha semmi baja sem lenne, jól látható hogy nincs sebessége, nem tud kanyarodni, vagy ahol akar nagyobbat fordulni - utolsó, célegyenesre vezető kanyar -, ott ki is fordul rendesen. Ami gázosabb, az a törésmodell, mert ez eddig kevés. Remélem, hogy árkád üzemmódban ment a jóember, nem tudhatjuk mi volt ki- és bekapcsolva...
Amúgy nálunk szintén megtekinthető a videó jó minőségben. -
Tv cam nagyon rendben van.
-
Rfactorba tulzásba van véve, hogy 50el sem lehet kanyart bevenni, azért igazából is tempósan mennek be a boxba első szárny nélkül. Montoyáról volt egy videó anno aki rajtnál elvesztette de még utána is harcolgatott amíg beért a boxba. -
ez egy elég nagy hiba, de majd a következőbe úgyis meglesz csinálva remélhetőleg... na meg amikor elveszíti a szárnyat akkor nincs leszorítás és elkéne reülni-e nem??? :S de Monacoba nem is lehet akkora tepóval menni mondjuk... -
spiczi91 #1451 Monacoban az úgyse számít, hogy van-e szárny. 

-
A törött kocsival is majdnem úgy veszi a kanyart, mint amikor még egyben volt. :S -
F1 2010 GC: Monaco az első fél perc nagyon rendben van aztán a játékos elveszti a fonalat. -
rF-be én se, de ha van olyan modod amhol belelehet ragadni, azt küld már el e-mailbe, vagy linkeld pls... de ha videó is megetszi egyenlőre...
Fatrral egyszer a sárba ragdtunk be a Daewoo Lanossal, és csak vizes kavicsok segítette ka kijövetelhez... Hozzásteszem, a kocsink nem egy nagy gép 1.5 6 szelepes motor... semmmi extra nincs benne... -
Ha, vizes a kavics, és nem állsz meg a kocsival, akkor ki lehet jönni simán. rFacktorba én még egyszer sem ragadtam a kavicságyba. Ügyesen kell kijönni. :) -
Hat... abbol a kvaicsagybol elobe nem tudott volna ki se jonni:D Meg rfactorba se tudok kijonni :( -
ennyi balfaszt.. -
barcames #1444 ma vagy holnap!
mai és a holnapi napos sok kép és videónak kéne jönnie a játékról és sok sok infó... -
Ezt lehet, hofgy láttátok már, de ha ezt nézem, asszem, hogy élőt nézek ... azok a kerekek, mikor lent vannak a kavicságyba... brutál... Várom már nagyon... :D -
még szép hogy benne lesz ;) :D
Hisz ez F1 2010... :D:D és a 2010-es szezonban fut a pályán a Hispánia! -
Ha te mondod. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Netcigányozás hatalmas szinten van, ugye?:D -
benne lesz a hispania! -
és ez mikor fog kiderülni?:D -
barcames #1438 Senki ne olyasmire gondoljon a meglepetés kapcsán hogy mégis lesz SC, vagy demó, vagy hogy a játék már aranyba ment. Sőt, még csak nem is egy F1-es kormány bejelentése lesz az a bizonyos titok. Ezeknél egy fokkal klasszabb dologra kell számítani. -
barcames #1437 ááá nem semmi:D:D:D KELLLLLLL -
Az én apukám meg erősebb mint a tied...
Komolyan mi ez óvoda? Egy ideig tök jó volt a topik értelmes dolgokról ment a társalgás, egy valaki elkezdett trollkodni és vége, mindenki megőrült. (persze akinek nem inge, ugyebár) -
te kezdted és nem vagyok a komád... -
-
Egyet értek,mióta favoltam a topikot akárhányszor benéztem ez a színvonaltalan "társalgás ment"
Kár,hogy egy amúgy jónak és színvonalasnak ígérkező játék topikját egy színvonaltalan társaság hazavágja.. (akinek nem inge nem veszi magára,ugatást nemkérek) -
SL #1432 ban -
Még azok is magasabb szinten voltak mint életed legokosabb mondata... :D -
Mi van koma, zavar, hogy valaki szóvá teszi az utóbbi napok színvonaltalan hülyeségeit? Lehet, hogy te és a pajtásod jól érzitek magatokat a sok gyépé között - hasonló a hasonlót szereti -, de ez itt nem gyépé topiknak lett szánva, hanem egy játék topikjának. Szóval ha valakinek innen koccolnia kell, az lehet, hogy nem én leszek. -
mennyi retardált jár ide -
-
milenne ha elmennél? -
akkor megérdelmi... flőlem is lehet ő :D -
+ Még, a te néhány értelmes hozzászólásod is. -
hajrá. iRacing topicban sem volt még soha gond. bár itt majd több melód lesz XD