21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
barcames #1503 holnap lesz sok infó a játékról ha minden igaz:) -
barcames #1502 eléggé -
IXEMGabeo #1501 ügyes a srác...:) Montreal az egyik legjobb pálya -
CSAK MÁR RÉGI... :((( -
GPx8 #1499 http://www.youtube.com/watch?v=1dm1PWu-tlQ&NR=1
Itt legalább nem T-Cam-ből nyomják... -
GPx8 #1498 Kösz, már látom. :) -
barcames #1497 akinek box van annnak az akinek ps annak meg az:D -
Nézd akormány közepét, ha látod... ha nem látod, hogy mi van ott, akkor megmondom... ;) -
x -
GPx8 #1494 Ez Pc vagy xbox? -
kinézet az nagyon bejön:D -
Fail Castel -
barcames #1491 ez a kanadai videó már szééép az autó mozgása kiváló a hang is szép:) a grafika hát hibátlan:)
am a pilóta keze vagy is újai tuti fognak mozogni a végleges verzióban:) -
RYO21 #1490 Nabaszki, nem töltötte be az előbb a másikat, és azthittem még nem lett belinkelve. Sry
De legalább jól be tudom linkelni. -
RYO21 #1489 -
Reméljük. Fékerő kérdéses, hogy lesz? Nem lesz? -
Az optionsba még tuti nem volt beálligatva az "érzékenység meg hát felvétel és kicsi akésés!!! -
Van egy kis kontroller-animacio csuszas a kormanyzasnal, remelhetoleg csak kinezetre ilyen, es nem ennyivel kesobb reagal:) -
Kezdődik.
-
Jamaika king #1484 tessék? miért kwell engemet itt is bántani , amikkor megpróbálok szépenn kérdezni!! -
Ha nem lenne elegge feltuno, Jamaika king valakinek az alregje, flame-elni jott be...
Sajnos a topic hazigazda reszevel nem foglalkoznak, itt ugy nez ki nem lesz, marad a jatek, a topic valszeg hasznalhatatlan lesz;) -
Jamaika king #1482 kösszönömm, akkor nézzeg valammi olccsó kór mányt, azzal lehht jobb lesz irányíthatóság ni. -
ahogy akarsz, csak a kanyrokat könnyebben tudod bevennikormánnyal, mert asszem még most sincs kipörgés gátlóó és a kanyarok kijövetele az nehéz lesz gázadassal megoldani ;) Kormányt javaslok ehhez nem kell ilyen 50k-es... elég ide egy egyszerű...! :D -
vegyél kontrollert, de ne gyalázd a játékot billen
-
na ez már jobb és végre már Ferrarival... THX Gods!!! x'D -
Jamaika king #1478 szerintettek ehez ke-e kormány vagy jó e a nyíl a kocsi menéséez? mer neem igazáól az lene a legjob ha a gombal is mehettnék. -
Ja, jól tolja a srác. Elvileg volt olyanról szó, hogy a véglegesben benne lesz a váltóanimáció. -
Nem bánom, ott is nézik elegen. :) -
Ő ismeri a pályát:) nagyon jó. Amit viszont nem látok, hogy a pilóta ujjai mozognának váltáskor:I -
Jamaika king #1474 helló belló!
mivel nekem is mercim van már szeretnék vele menni, volt itt egy kép aon nagyon szép a merci. -
Remélem nem bánod, hogy berakom ide is.
-
Majd Sutil bemutatja jól. :D -
Gamescom: Montreal, 3 körös verseny.
Na, ez már sokkal jobb, mint az előző! -
igazából azt sem értem miért hagyják, hogy ilyen gagyi promoja legyen a gammának. én tuti elébe mentem volna ezeknek és ilyenkor felmerül, hogy miért nem ültetnek oda egy komolyabb csávót (egy profi "szimest" mondjuk) aki aztán tolná neki max nehézség mellett, igazi (!) kemény csatákat bemutatva... jobban nézne ki és jobban mutatna reklámként mint egy kacsázó kétballábas szerencsétlenkedése. de nekem mondjuk mindegy. -
barcames #1469 ez a videó még nem az amire várunk...
amúgy a pálya a kocsik kidolgozottsága életű irányítással sem lesz baj szerintem csak egy tudatlant ültettek a kormány mögé:S (már megint) -
Kamerás felvétel, amit közel sem adja vissza a színeket, mélységeket. -
jah, jó tom, hülye vagyok. elírtam. azt akartam írni, hogy ott bezzeg aztán mindent lehet ezer felé állítani. :) -
F1c be rFactorba lehet állítani. Károsodás mértéke. 1-100%- ig -
Kormányfordulást is megoldották. Törésmodellre pedig ennyiből nem lehet látni semmit. Első szárnya nagy sebességnél tört le. Tehát jól van az úgy, hogy az egész letörik. Meg jó lenne, ha ki lehetne ugrani rajtnál. -
jah, az lehet. minden igy van a játékban. amit nem is értek. mert a segitségek is on/off. nah de kérem. f1c 99-02-ben meg komolyabb játékokban azért lehessen már testreszabni. mi van ha valakinek a sima segitség (on) túl sok, viszont az off kevés? szóval ejnye. pedig ez nem lett volna nagy idő és pénzbefektetés...