21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Jamaika king #1545 egy háttérdizájnt nem lehetne összehozni mint pl ami a tdu2 topikba van? -
Jamaika king #1544 legyél te a házi gazda. te nagyon üggyess vagy! -
Vegre sikerult osszehozni a bannert (IE alatt eddig nem volt jo egy "biztonsagi" kod miatt) es az alatta talalhato linkeket;)
Probaltam hasznos linkeket osszevalogatni, ahol meg lehet talalni minden fontosabb friss infot. Valoszinuleg, ez meg bovitheto, javithato lenne, de mivel nincs hazigazda, igy az admintopicon keresztul eleg maceras valtoztatgatni, mindenert irogatni, keregetni, kunyeralni stb.;) Igy egyelore ez marad, jobb mint a semmi:P -
Jamaika king #1542 tök kagyi baszmeg egy rohatt kormanyt nemtudtak beleraki a játékba hoy ugy mozogjon mint ahogy tekeri? tiszta szégeyen. -
én már írtam :/ sokkal előbb :\ -
TC lesz low, med, high és off.
Pit box controll - Automatic, tehát ki lehet kapcsolni azt is
Pit limiter dettó
-
na ez igen..... látszik, hogy egy rutinos pilóta ül a volán mögöt... itt nagyon feltűnik, hogy a kormány nem úgy mozog a játékban, mint ahogy Sutil forgatja...! Látszik ismeri a pályát... okosan engedi ki a hátsó sikánnál a reklán matricákra és szépen fogta meg, amikor ki akart alóla csúszni a szekér...! Grat Sutil :)) -
RYO21 #1538 Legalább, ne kontrollerrel játszott volna! -
-
Bocs, nem olvastam vissza.
-
Na király... nem csak al irányítással lehet a boxutcában menni... király...! -
Ez má' megvolt tegnap este, de azért köszi. :) -
Itt egy harmadik is.;)
-
Két új ingame videó a reggeli kakaó mellé. -
na.. erre vártam...most már biztos kell a játék.. -
bárki vehet gamescom belépőt -
nem tudom mier ilyen benaknak engedik meg hogy kiprobalhassak megjelenes elott:(( -
vagy legálább is nem értem mit kell berakni hova..??? :D -
de hisz már vagy másfél órája bennt van az új banner... :D én írtam rájuk... :D 

-
Alakul ez szépen. -
Kiraly!:))
Igy egy kicsit nehezkes berakni, mert az admin topicon keresztul probalom eljuttatni a kodot;) Az elso nem jott ossze, talan most, masodikra sikerul;) -
atom
-
na milyen az új banner:D
-
ja télleg még csak most nézem űber király lett.. :)))) -
Szexy. :D -
x'D
Na olvasgattam egy kicsit... Azt találtam, hogy amikor profilt csinálunk, úgy mint ar rfactorba lehet majd sisakot választani hogy milyenbe menj... origi(tehát minden pilóta a sajátjába) vagy egyedi... asszem ennyi... ;) -
spiczi91 #1519 Amúgy vszeg az alábbi hszben van a válasz a sisak gondra. -
barcames #1516 ez egy maclaren csak a sisak nem volt megcsinálva gondolom én:D -
spiczi91 #1515 Ott az orrán hogy Vodafone... XD -
spiczi91 #1514 Hááááááát, arra rájöttem hogy a sofőr egy balfasz, de hogy szimulátor-e, azt majd a megjelenésekor látjuk meg. -
Scumacherrel eg két kör gameplay :))) XDDD -
Autómata váltó:) -
-
barcames #1510 
le is lehet cserélni!
-
barcames #1509 van új videó az f1game.hu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gyönyörűűűű az irányítás nesze nektek még h nem szimulátor:D -
azzal sztem mindenki.. ;) -
-
Masik banner?:)))
f1_2010_sg_banner_03.html -
barcames #1505 videókkal is elégedett vagyok:) -
remélem is, bár már olyan tályékozott vagok ebbe, mint a tenyerembe.... xD De tegnap találtam rajta egy új cskot... x'D
#1502 xD nem baj amíg nincs meg addig ez is fasza!