21775
  • SirAlo
    En probaltam mar a Gokartot de azt egy jatek se tudja ugy leadni ahogy igazabol:D Es rfactorral is ligazok de szerintem ezzel a jatekkal is siman lehet majd jo ligakat csinalni nem nez ki rosszul, azok a kormanyok ahol sutil vezetett nagyon el voltak allitva szerintem de csak be lehet majd normalisan allitni
  • spiczi91
    Innentől kezdve ne is várd el, hogy bárki is szeresse a codemasterst, az már a túlnyomó többség gondja, hogy nem kell nekik ez ilyen mélységű setup, attól még a játék nem lesz jobb, sőt...
    Ha neked a CTDP mondvacsinált hasraütök fizika, akkor nálad súlyos gondok vannak.
  • adam46
    Még a vajas kenyeret is szimulátorosan kened meg. Kikapcsolod a TC-t, hogy azért ne tapadjon már annyira az a kés.
  • padavanHUN
    És majd a Codemasters pont a ti párezres hc szimes táborotokra alapozva fektet be egy AAA-kategóriás hc szim játékba, hogy aztán ebből a pár ezres hc szimes rétegből pár százan megvegyék, a többi meg letöltse, ja... Szembesülj a sziklaszilárd ténnyel: Vásárlóerő szempontjából légyszarnyit nem értek egy ilyen projekt szempontjából.

A túlnyomó többségnek ugyanis SEMMI szüksége ötvenezer opció mélységű setupolásra, csak szórakozni akar, és ha mondjuk alkalomadtán kicsit komolyabban is akar autókázni, hát arra is pont megfelelő az F1 2010 ennek a casual rétegnek, ami hozzátok képest E.M.P.I.R.E.

És lehet, hogy szerinted nem nehéz összedobni egy valószerű hc szimes F1-es játékot, bár gyanítom, te abból indulsz ki, hogy a rFactoros modderecskék miket művelnek és napra-nap dobálják ki az ilyen-olyan fizikával rendelkező, modonként teljesen eltérő tulajdonságokkal rendelkező hülyeségeiket. Olyan modderek, akik max tévében láttak versenypályát és versenyautót. Na, hát ilyen mondvacsinált, hasamraütök fizikát tényleg nem lehet nehéz csinálni, csak az pont annyit ér, mint a Trackmania nem létező fizikai szimulációja, mivel nem hiteles, így nem lehet reális sem, ebből kiindulva pedig az rFactor modok legeslegnagyobb része simán árkádfos. :)

Amúgy ha ennyire nem tetszik, akkor átfáradsz valamelyik fúdeszimulátoros játék topikjába és ott mosolyoghatsz a többi fúdeszimulátorosra, hogy ti mekkora királyságok vagytok a találgatós, hiteltelen fizikátokkal együtt.
  • IXEMGabeo
    íme egy kis törés:)
  • IXEMGabeo
    Gp3 -ra emlékszem arra mikor rohadtul össze lehetett törni az F1-es autót:D:D:D, oldalról meg tudtad perdíteni az F1-es autót azoknak meg leszakadt mind a 4 kereke meg az 1. hátsó szárnyak is...97-98-as játék, de abban nagyon faszán megcsinálták a töréseket
  • IXEMGabeo
    XDD

amúgy igaza van, attól még leírhatja a véleményét:)
  • Totti5
    Itt max első hátsó szárny, kerekek, felfügg törés, és oldaldoboz, kaszni deformáció lesz, másra nincs is szükség. Aki azt várja hogy ripittyára töri majd, az kerülje el ezt a szar játékot.
  • padavanHUN
    Az hát, valami ligában nyomja a kisszobájában a sarokban, bukósisakban és verseny után kiáll az erkélyre pezsgőt locsolni, aztán nyilatkozik a fórumukban...
  • Totti5
    Csipogd már el hogy melyik videóban, melyik másodpercnél volt fals a kanyarsebesség? komolyan kiváncsi vagyok rá, mert semmi alapja, szikrája sem látszik annak amit te itt öszehordasz.
  • IXEMGabeo
    télleg autóversenyző vagy?:)
  • Fantasy180
    1 nem szarozom csak véleményt nyílvánítok hogy én hogy látom a helyzetet és személy szerint úgy ahogy előbb leírtam... én annak csak örülni tudnék ha tévednék.. de az eddigi videókból ez szürhető le. jó lenne ha jó kis szimulátor lenne.. én azért ebben reménykedem.. véleményt meg hagy nyílvánitsak már hiszem erről is szól a fórum.
  • Firerock
    linkt!:D
  • Prince23
    Kijött az utolsó dev diary is, már csak egy hónap van hátra a megjelenésig!!!! marketing Powa lesz állítólag mostantól
  • Alexease
    Codemasters (az Insane utan:P) evek ota a legjobb az alkatreszfizikaban es a -toresben. Nem hinnem, hogy ebbol kimarad. Valszeg azert "hangolniuk" kellett rajta, mert tuti, hogy a FOM ebbe is erosen beleszolt.

Amugy a videok alapjan semmi ertelme velemenyt nyilvanitani, mert semmkit nem tudunk a beallitasokrol.
  • adam46
    Egyik Lotusos videóban csak a szárny fele tört le. :D Ilyet Gp4 óta nem láttam.
  • GPx8
    Nem tudom mi bajuk van egyeseknek a töréssel...
    Leszakadnak a kerekek (mondjuk azoknak nem is nagyon kéne), a szárnyak, szerintem az orrkúp is le tud szakadni, de egy F1-es autóban nem fog deformálódni a cockpit és az oldaldobozok sem nagyon szoktak.
  • IXEMGabeo
    érdekes...olyan lesz amilyen, másoknak és nekem is akik szeretik az F1-et azoknak nem okoz gondot a játék beszerzése:P
  • Alexease
  • Héeder
    *Te pár videóból
  • Héeder
    Játszottál már vele, hogy így tudod hogy milyen a játék?
    Majd ha megveszed vagy letöltöd és kipróbálod szerintem utána kéne véleményezni, hogy a te beállításod szerint milyen!
    Mivel pár videóból, hogy szűröd le hogy hogy van beállítva az adott emberkének?
    Szerintem várjuk meg, hogy mi mit tudunk kihozni a játékból és csak utána szarozzuk. Ez a véleményem
  • adam46
    Amúgy, nem unod még ezt, a szimuláció témát? Ha, arcad lesz, akkor is megveszem. Kezd unalmas lenni a sok Vérpistike szlogenje.
  • Fantasy180
    de majd meglátjuk én kipróbálom azért... ha meg nem tetszik ez van.. remélem nektek fog...
  • Fantasy180
    istenem... nem arcade szart kell csinálni... mai technika megköveteli a szimulációt... és nem a 10 éves gyerekeknek csinálják.... és aki ült már igazi versenyautóba és persze tudja is vezetni... annak ezek után már nemkell más csak szimulátor... lehet ti olyanok vagytok hogy tök happy ha egy autó 280 al veszi a hajtű kanyarokat... de ha már f1 es játékot csinálnak akkor az egyenlő legyen már szimulációval kitűnő fizikával amit enm nehéz le programozni főleg hogy már szinte van egy engine ami valamenyire szimuláció lássuk ezta dirt 2 nél... plusz a forma 1 ben a törés legyen már élethű azt nem nehéz megcsinálni... egy f1 es játék a fizikát és a reális törést megköveteli... ezt vegyük már figyelembe hogy nem gokartok....
  • palinho96
    ott a poont. !!! xD
  • barcames
    sok elégedetlen évekig sírt h nincsen pc-re f1 játék most lesz megint... és ők 5 videóból megállapították milyen GRATULÁLOK!!! ha csak konzolra jönne akkor meg az lenne a baj...
    de nem értem akinek nem tetszik annak nem kell megvennie meg játszania se vele! azok menjenek rfactorozni és sz.....k le azt...
  • palinho96
    villogni fog nyugi... :D
  • Prince23
    Remélem amikor meg fog jelenni az F1 villogni fog a topikban lévő banner vagy legalább egy motorhangot alá tenno::DD
  • GPx8
    Sutil is T-Cam -ből nyomta... Sírok azért egy kissé...
  • palinho96
    :DDD
  • greg benz
    SG-n divat,hogy a sok véristván fikázza megjelenés előtt a játékot égre földre (videók alapján ofkorz),aztán mikor megjelenik behódolnak hogy ez mégis milyen istentelenülkibebaszottulkurvajó.
    Nem kell vele foglalkozni
  • palinho96
    xD Ennél jobbat még minek???
    A házadba egy virtuális pályán 160451 D-ben versenyezzenek igazi pilóták lekicsinyítve????
    A telhetelen egit!!!!
    Csináljatok magatoknak olyan játékot amire vágytok... és milyen szarul fog majd esni, ha azt mondják, hogy SZAR! 2évedbe telt és azmondják szar! :S

Ezt én nem értem!
    Ez még lassan kinyitja az ajtót ha kopogank.. és még telhetelenek, hogy ilyen szar fizika, olyan szar fizika...
  • Héeder
  • Totti5
    Egyik sem nyomta határon és nem is nyomta optimálisan. Sutil sem tudott vele mit kezdeni mert a kormány senzi nagyon el volt állítva vagy a steering help be volt kapcsolva és folyamatosan rossz íveken ment, de egy játék kiállítés expón ez van, ugyan ez van bármilyen autós cuccal, de az látszik hogy rendben van a dolog, elég jól skálázható és ez a lényeg.
  • symbol
    jó de ne egy überfoshoz hasonlitsuk már ha a legjobbnak akarták szánni. törés csalódás eddig nekem is. sokkal érzékenyebb autókra számitottam ilyen szempontból.
    fizika sem túnik nagy számnak, de mondom vidik alapján kétséges ki mennyire nyomta határon, vagy mennyire autózott biztonságosan. :)
    viszont codi nyomathatna már szingapúri esős belső kamerás videót XD
  • Totti5
    PS3as Sony féle F1el játszottál? na az nem szim, pedig ez is lehetne olyan és nem veszítene vásárlókat a Codie ( max 10 iracing lovert:D ), de nem olyan lesz!!
  • Fantasy180
    ez a kormány vita meg hülyeség... mert mindenki a windows ba avgy a játékba úgy konfigurálja a kormányzási szögét meg az intenzitását ahogy neki tetszik... ez a nem a játék hibája... be lehet minden kormányt úgy konfigurálni hogy úgy mozduljon ahogy a játékba... de az hülyeség mert mindenkinek úgy van konfigurálva ahogy neki jó és kényelmes...
  • Fantasy180
    dehogynem összes official videóban mondják plusz minden szar honlapon így van írva... oké nem arra számítottam hogy egy Iracing szimulátor lesz... de egy rfactor szintű legyen már ha realizmusra törekednek... meg addig úgyse tud senki semmit se mondani róla még ki nem jön aztán meglátjuk... és ezen felesleges vitázni... én személy szerint várom mert rohadtúl kiváncsi vok rá dirt 2 az jó volt abba még valamenyire élethű fizika volt..vagy egyszerűbb lenne ha nem ezeket a sajtótájékoztatókra basznák el az időt mega pénzt hanem még jobban a realizmusba fektetnék.. csak nem értem hogy miért híresztelik úgy ahogy... de mind1 én azért várom és remélem jó kis szimulátor lesz..
  • Totti5
    Nézitek is a videókat vagy csak nyomjátok a rinyát? van ahol jó a kormányzás, van ahol nem, ebből az szűrhető le hogy máshogy van belőve. Én rakat rfactor videót látok ahol 2 millit fordít csak és már veszi be a kanyarokat, akkor most szar az rfactor? nem csak úgy van beállítva...
  • ASR Godfather
    ha kormányra optimalizálták volna, nem így festene a kormányzás mint a videón.