21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
itt vannak az új videók -
akár a vb-t is megnyerheted vele. -
Egy valamit nem értek... Mit keres a második videóban egy Lotus a 15./14. helyen? -
énse látok hungaroringet -
csak én nem találom a magyar videót?
az utolsó nekem spa-Virgin -
IXEMGabeo #1660 na és, ha úgy is van kit izgat ez? ettől még realisztikus -
Bazd lődd már le magad. Menjél Rfactor 2, vagy valami ultra szuper szimulátor topicba. -
Én sem találom! :S -
Fantasy180 #1657 összes oldal.. -
Fantasy180 #1656 grat már mindenki fikázza a kamuzós codelow céget :D -
Fantasy180 #1655 Ez az átka az egyszemélyes hírszerkesztésnek, hát persze, hogy amikor felpörögnek az események, akkor szólítják el az embert mindenféle ügyek, amik okán aztán az egész napnak lőttek… No de mindegy, behozzuk a lemaradást, kezdjük is mindjárt egy igen érdekes felvétellel, amikben egy McLaren csókolja meg egy Ferrari hátsóját és egy Force India is érintett a karambolban. Nos: Leszakadó alkatrészek kihúzva – pedig a sebesség elég nagynak tűnik – törésmodell – ha ennyi az egész – szintén kihúzva, mert ez biza nem törésmodell, csupán egy teljesen átlagos és teljesen árkádos parasztvakítás. Letört a McLaren terelőszárnya és a kereke? Le. No de mi van a Ferrarival, amibe belecsókolt? Na, az kérem szépen tank üzemmódban kolbászol a pályán és jaj annak, aki beleszáll. Érdekelne, vajon mindeddig a Codemasters fejlesztői megnyilatkozásaikban miért emlegették sűrűn az elképesztően részletes törésmodellezés úttörő jelentőségét? Ilyet már a GP4-ben is láttunk és az óta eltelt némi idő… meg amúgy is, az eddigi videókban ami eme összetevőből látszott, az tényleg egyenlő a nullával. Ez kissé kiábrándító… -
spiczi91 #1654 Ez nem is mondta senki hogy attól vált tehetségessé, ki is tűnt a mezőnyből. A szimulátorban nem érzed az erőhatásokat, és ez egyúttal a legnagyobb hátránya is. Nem érzed a segged alatt az autó minden rezdülését. Egy normális szimben azért nem minden olyan egyszerű. Az nyilvánvaló hogy a kettőt nem lehet összehasonlítani. -
Fantasy180 #1653 adrian sutil mit nyilatkozott... arcados... enyit erről -
Eléggé úgy tünt hogy a TC maxon volt, mert semmi megcsúszás, ami valjuk be még a legprofibb ( valódi ) pilótánál is előfurdul, főleg hogy nincs már TC. -
IXEMGabeo #1651 egész jól tolta csak kár volt az ütközésekért... -
Egész jó minőségű Monza eső onboard! -
IXEMGabeo #1649 legalább a Hamilton esett ki:D:D:D -
Nem a szimulátortól vált tehetségessé:) kitünt a többiek közül mert tehetséges. De elmondták ők is hogy a szim arra hogy a koncentrációt és a precizitást, a hiba nélküli körözgetést fejlessze, de különösebben semmi nem jön át abból amit egy valódi versenyeutóban érzel, akár az autóval akár a pályával kapcsolatban. A szimben minden "egyszerűen tűnik". -
spiczi91 #1647 "valóságtól teljesen elrugaszkodott szemetekkel"
Toyota mérnök-e vagy?
-
spiczi91 #1646 Ez nem egy mátrix, ez játék, amit te valamiért mrha komolyan veszel. Megcáfolnám Sutilt, tudod van valami magyar srác, aki a szimulátorból elég sokra vitte, nem is tudom, valami Michelisz talán... meg ott van még valami Kiss is, de ezek tényleg hót noname figurák egytől egyig ;) -
Esküszöm vak vagyok. Hanyadik videóban van a Hungaroring? -
GPx8 #1644 Akkor meg még biztosan lehetne bonyolítani, mert lehet, hogy a különböző autókon másképp viselkednek az oldaldobozok. Mondjuk a Ferrarin kicsit horpad, a Lotuson meg egyből törik... 
-
Pedig horpad az. Nem egyszer látni hogy amikor egymás mellett izmoznak és valamelyik az első kerekével rátart a másikra az álltalában az oldaldoboznak szokott nekikoccanni ( rosszabik esetben a keréknek és akkor repül egyet felfele ) és amellett hogy ott hagy egy pecsétet ( gumi ) be is horpad a cucc. -
Jó lett az új banner! 
:D -
GPx8 #1641 Ami műanyag az vagy alaktartó (kis nyomást alakváltozás nélkül visel el), vagy törik. Szerintem ebben az esetben az oldaldobozok egyszerűen (le)törnek, de nem horpadnak be. -
Látszik is hogy törött szárnyal nincs akkora tapadása. -
Kúrva jóóóó! F1 2010 Gamescom in Hungaroring :D:D:D xD Verseny 3 és fél kör + törés + Ferrari + Box kiállás xD Nagyon fasza!!!! Az uccsó vidi az!!:D -
barcames #1638 a játék még nincsen kész ezt hangsúlyozták!!! most sok ember kipróbálta és a vélemények alapján még javítanak rajta ilyen 2-3 hetet még majd dolgozhatnak rajta és mehet aranyba:D -
A váz/bukókeret nem, de a oldaldoboz és minden ami szénszálas műanyagból van vagyis a komplett külső borítás deformálódhat vagy törhet ( első hátsó szárny törik is ). -
Amúgy, mondták, hogy lesznek az 1. szárnyról leszakadó alkatrészek, amik majd befolyásolják az irányítást ez szerintem elég. Ha, nagyobbat csattansz úgy is vége a futamnak, vagy box. -
GPx8 #1635 Mire gondolsz konkrétan?
A korszerű F1-es autóknak nem szabad deformálódniuk. Azért ússzák meg a pilóták a nagy eséseket. -
GPx8 #1634 Osztom a véleményed, bár én is a "szim" jellegű játékokat(!) szeretem jobban. Pl. a RBR-ben tényleg úgy érzed, mintha autót vezetnél, pedig egy igazi WRC autóval elindulni sem tudnék, hiába van sok-sok éve jogsim, RBR-ben meg milyen gyorsan megyek a fák között... 
Az Lfs is nagyon jó játék(!), bár most dolgozzák át épp az egész "fizikáját". Aztán ott van az iRacing, ami elvileg vegytiszta szim., de ott meg a körítés teljes hiánya hervasztó és bőven vannak ott is hiányosságok. -
Nem hinném. Amúgy rendben van. A body fizka a lényeg hogy ne kezdjen el repülni össze vissza mint az rfben. Talán ami benne lehet a fullba az még egy kicsit drasztikusabb kaszni formálódás, de ebben ki is fújt a dolog. -
ekkora ütközésnél kicsit több motyó repül:D -
Azért remélem, hogy lesz ennél jobb is. Ez kb. F1C szint. -
Némi törés.
-
Hogyan légy tök utolsó fél kör alatt című műsor:) pörögnek forognak az emberek szépen. F1gamén van egy falábú Monacó videó is. -
:DDD Most mondom, hogy a sokkal szélesebb rétegek pont azért fogják szeretni ezt a játékot, amiért a rFactortól kiszédült árkádosok nem. De te nyugodtan mantrázd csak hogy nemfogjaszeretnisenkinemfogjaszeretnisenki, biztos tényszerű megállapítás ez.
CTDP: Hoztál egyetlen modot, amiben a Toyota részt vett, mennyien is játszanak ezzel a moddal? Ötszázan? Abból mennyi vette meg a rFactort becsülettel? Na, erről beszélek. Meg kell nézni a rFactor szerverkeresőjében, mikkel tolják az emberek F1 modokat illetően. RFT, FSOne, MMG, csupa árkád fos... Aztán kijön a játékból azzal a tudattal, hogy fú, mekkorát szimulátorozott. :D
És ha nem tűnt volna fel, ezért fogalmaztam úgy, hogy "az rFactor modok legeslegnagyobb része simán árkádfos", mert tisztában vagyok azzal, hogy van kábé kettő mod, ami valamennyire legalább igyekszik lekövetni a valóságot. Csak azzal játszanak szerver-szinten párszázan, a többi meg csapatja a fent említett, valóságtól teljesen elrugaszkodott szemetekkel. Nahh, ennyit a kőkemény szimulátoros társadalmadról. :D
A túlnyomó többségnek pedig nem okoz gondot, hogy nem akarnak hetekig setupolni és versenymérnöki tudásra szert tenni egy játék okán, ez inkább a ti gondotok, hiszen ti éltek abban a jópofa kis mátrixban, hogy kajak autóversenyzők vagytok. Na, ez már tényleg gond, amit nem ártana esetleg kezeltetni :))) Sutil is megmondta tegnap a gamescomon: Akármelyik szimulátort vehetjük alapul, mindegyik eszméletlen messze van a valóságtól, és bármilyen jó vagy szimulátorban, ez a valóságban kábé semmire nem elég. Cáfold meg a srácot. :D -
Amig meg nem probalom ki nem mondok inkabb semmit rola :D -
Itt már nem 220-al veszi a kanyarokat. :D