21775
  • IXEMGabeo
    most méé? persze, mert a gyerek minden segédletet bekapcsolt, naaa, de ha kikapcsolsz mindent és felnyomod az AL-t legendre akkor előzzél kispofám mondjuk úgy, ha nincs kormányod:D bár én sztem kontrollerrel is remek irányítás lesz...
  • FSpofon
    ebbe lehet előzni
    arcade fos
  • adam46
    Itt még szerintem nem. :)
  • IXEMGabeo
    vótmá?

egy kis Schumi

• IXEMGabeo
    lehet hülyeséget kérdezek, de MO-n hol van ilyen "szimközpont", ahol ki lehet próbálni a gamet?
  • Fantasy180
    na gyuri meg előztél most akartam linkelni a videókat :D ez már tetszetősek :D ezzel meg vagyok már én személy szerint elégedve :D de nem lenne baj ha még jobban le lehetne zúzni és érzékenyebbek lenének :D de amúgy jól láttam a ferkánál hogy nem repült el a kerék?? azaz hogy megcsinálták a játékba azt hogy "lánc" tartja oda?? mint a valóságban?? hogy ne repüljön el?
  • padavanHUN
    Remélem nem unjátok még. :) Törés videók, de még nem az igazi...
  • GPx8
    Elég nyomor.
    A legjobb szerintem is a lökhárító nézet, mert az igazi vezetés közben is előre nézek, nem a kezem és a kormány van a látóteremben. Viszont a formula autókban az Lfs-ben pl. mindig belső nézetből megyek, nekem úgy tetszik.
  • IXEMGabeo
    egyetértek
  • IXEMGabeo
    nem hiába Rosberget a nagy előző Hamilton se tudta lenyomni Kínában:D:D milyen komoly már ahogy védekezett asszem ez a játék csúcs lesz
  • IXEMGabeo
    azért Senna 10. helye durva:D:D:D

végre egy video ahol előzgetnek is:);) ezt hiányoltam, mindenki baszott nehézre állította, de nem szégyen sztem ha mediumon van a traction control
  • symbol
    a cockpit nézetből kell vezetni, nem T-camból. Mert bár a cockpit nézet nem adja vissza ugye a periférikus látásunkkal a valóságot, de akkor is közelebb áll a valósághoz mint egy fenti kamera.
    Egyébként ugye a cockpit nézet és még két monitor már megoldás, akkor majdnem tök reális nézetet kaphatsz. Aki csak autós gammákkal tolja, az akár be is ruházhat egy ilyenre, a TFT monitorok ma már nem olyan veszett drágák. :)
  • Totti5
    A legjobb szimes nézet legtöbb esetben a motorháztető, mert onnan van a legjobb sebességérzet és a legjobban onnan lehet érezni az autót. Tcam tökéletes a formulánál és az rfactorban is onnan játszik a többség.
  • TAMÁS_19!!
    és ha megnézed még a ferrari meg még 1-2 autó oldalkszaniján van a visszapillantó tükör... ha ferrari belső nézetére rányomsz egy videon, láthatod, hogy nincs is visszapillantó tükör.. nyilván most az okosok aztmondják , hogy van hátsó kamera nézet, de ugy nem olyan. Tehát, mivel nincs, azaz van d enem látod a ferrari belső nézetéből a visszapillantó tükröt, csak ha kinézel oldalra, ami kormánnyal elég érdekes lesz, hisz ott nincs joypad, akkor rájövünk hogy belső kamera nézet nem adja vissza a szimulációt, így élvezhetetlen. Megoldás A t-cAM, ami zseniális
  • TAMÁS_19!!
    hát, ha te cockpitből elvezeted egy versenyhétvégén akkor benyalok.
    több okból is. pl: nem érzed az autó szélességét, és egyes kanyarokban is úgy fordul el mint a taknyos zsebkendő, de nyilván ezt a nézetet a legnehezebb visszaadni, hogy valós legyen...
    T-Cam nézet meg zseniális, én picit még hátrébb is raktam volna, hogy a versenyző bukósisakja 100%-ban látszódjon... ( ez E3-on így is volt, valamiért, előrébb tették picit, lehet azért, mert nem mindig van a kanyarokkal összehangban a versenyző feje) Vissaztérve, azért is nyomják T-CAm nézetben, még Sutil is, mert egyszerüen cocpitból lehetetlen, és nem jön át...
    De ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de nem is baj...
  • GPx8
    Engem inkább ez a T-Cam -es vezetés szomorít el. Gyakorlatilag mindenki onnan nyomta (még Sutil is!), az pedig nem szimulátoros nézet.
    (Az autómat sem a tetejéről vezetem, pedig biztosan jobban látnék onnan...) :)
  • TAMÁS_19!!
    Abu-Dhabi lemodellezése azért nem lett semmi... szép!!
  • padavanHUN
    Kösz, igyekszem. :D
  • greg benz
    najó.. -fav
  • palinho96
    basszus egy-két jóembernek köszönhetően megint áll a bál... lol am Gyuri nagyon jó, hogy megcsináltad azt az oldalt nagyon fasza... :D xD
  • Firerock
    link privátban!
  • adam46
    Ja, meg csinált egy vagány nap szemcsis képet. :D
  • Firerock
    van vagy 15 éves a srác-ez meglátszik az oldalon írt hozzászólásokból- és azt próbálja beállítani magáról hogy 40 éves:D
  • adam46
    Azok, az ideje múlt oldalak kicsit régebb óta léteznek mint a tied. ;) Kis tiszteletet adhatnál másiknak.
  • barcames
    majd természetesen lehet állítani is!!! és amit most elvittek arra a játékkiállításra vagy mire az nem a végleges verzió volt ahogy ők fogalmazták egy nagyobb demó! 11 pályával...
  • padavanHUN
    Nézzél már át azokra az oldalakra amikre céloztam jóasszony... Aztán pampogj itt nekem nagyképűségről.
  • Totti5
    Ők sem tudnak többet mint amit a fejlesztők elmondtak és amit a videókon látni.
  • Firerock
    ne legyél már ennyire nagyképű...
    a te oldaladon máshonnan lopod le a videókat és másokat ócsároló hozzászzólásokat írsz,semmi mást nem csinálsz,szánalom vagy
  • Totti5
    olvass vissza, vagy olvass cikkeket, vagy gondolkozz ésszerűen.

Nem nem csak 3 körös lesz, lesz 60körös teljes táv is.
  • Prince23
    Úristen :D

Hiteles forrás a VG247, eurogamer és a FACEBOOK. ennyi
  • Firerock
    "Az egyetlen hiteles forrás és legteljesebb körű információs központ az F1 2010-el kapcsolatosan az F1GH."
    ezt a nagyképű dumát,és ráadásul oltári hülyeség is:D
  • Prince23
    De most mindegyik F1-es pálya vajon csak 3 körös lesz? mert akkor tényleg szar lesz! Játékélményromboló.
  • padavanHUN
    Nem nagyon izgat, hogy hol van az a csatabárd, a föld alatt, vagy a fejedben... Nekem mindegy.

Mindenki másnak: Interlagos
  • palinho96
    néztem egy videót.. a box pit manuálon volt, de úgy is az al irányítja sztem.. de lehet, hogy Én néztem el... :S
  • Fantasy180
    igen járok és járni is fogok... én is várom a játékot nem csak te... és szerintem felesleges egymást baztatni mert egyikünk se ér el vele semmit... szal jó lenne ha el ásnánk a csatabárdot és megbékélnénk egymással.. én ebbe benne vagyok már csak rajtad áll!!
  • barcames
    hát nem semmi:D (y)
  • padavanHUN
    Új vidi.
  • adam46
    Ez a gépi box kiállás nem teszik. Olyan darabosan áll be. Csiszolhatnának rajta.

Valamelyik tökös gyerek igazán bevállalhatná már a manuál boxot.:D
  • adam46
    Igen, azért mert ez csak egy bemutató. Sokan ki akarják próbálni. Túl sokáig tartana, mire mindenki lenyomná a teljes versenytávot. A verseny hossz elég nagy skálán lesz állítható.

Totti5: Azt én se tudom milyen nagy bejelentés, de ígértek valamit. :)
  • padavanHUN
    Te még jársz ebbe a topikba? :D MINEK??? :DDD