21775
  • barcames
    1.

2.

előrendelés! pc-re
  • barcames
    hát most néztem felnyomták 11ezerre de postaköltség nincsen:S óóó
  • adam46
    Meg a Xbox-oshoz is.:D
  • Firerock
    linkt a pc-shez!:D
  • barcames
    természetesen lesznek!
  • Fantasy180
    meg még arra lennék kiváncsi hogy azért az AI hibázni fog-e l kipördül magtól vagy elfékezi... ilyenekre remélem lesznek benne...
  • barcames
    mechanikai hibák csak az a1 kocsiknak lesznek benne
  • Héeder
    Csak én látom úgy??, de az utolsó képkockákon mint ha kezdene szétfoszlani a gumi oldala.
  • Fantasy180
    azért kiváncsi lennék hogy lesznek-e benne mech hibák is??? és remélem le is válik a felniről a gumi de az se baj ha nemmajd a 2011 ben igen :D
  • barcames
    szerintem a kerrier mód az iszonyat jó lehet neked neked kell felépítened a saját versenyzői pályafutásodat:) elején semmi neved nincs és évek múlva már a világbajnoki címért harcolhatsz:D de várom már:D az első pontszerzés az első dobogó, győzelem és a világbajnoki cím hosszú lesz:D
  • barcames
    defektes?:D nemár:D
  • barcames
    találtam olyan oldalt ahol konzolra 12450ft pc-re meg 7900 postaköltség nem kell ha előrendeled:)
  • adam46
    Ezt én is kérelmezni akartam, hogy a 11500-as Xboxos verziót linkelje be. :)
  • padavanHUN
    Gamescom: Vasárnapi összefoglaló
  • lac coo
    Nekem egy hónapig bejött! :)
    Én már nem hiszek benne , hogy normális szimulációt csinál valaha is a Codemasters, a legelső Race Driver óta várunk rá, de nem .... :)
  • Fantasy180
    kiváncsi lennék hogy mech hibák lesznek-e benne.. remélem igen.. plusz arra hogy az AI hogy reagál az időjárás változásra
  • Fantasy180
    kár hogy nem válik le.. de ez már brutálisan jó :D alig várom már HC szimesként is :D de ez a defekt kúrva jó eddigi legjobb amit játékba megvalósítottak... ha nem szakad le az se baj.. meg ha a kaszni nem dől be.... de látványra tökéletes :D majd a 2011 ben már leszakad a gumi :D
  • TAMÁS_19!!
    srácok, ez lenne a meglepi?

http://www.youtube.com/watch?v=365c94ORqTU&feature=player_embedded

nem rossz, főleg hogy láthatóak a színskálák a gumiknál... kék, sárga, fekete :DDD
  • Alexease
    Attol felek en is;D
    Elsosorban a latvany es a hangulat miatt erdekel. De csak akkor, ha a vezetesi elmeny megfelelo. De a GRID valahogy nem jott be, akarhogy piszkaltam. Talan majd ez.
  • padavanHUN
    Biztos rFactor pro- és ligamer über szimulátoros... :DDD Nekik kötelező fikázni, miközben a kis kedvencük egy halom szemét...
  • padavanHUN
    Nem baj, van PC-re 8000-ért is, tehát ha tudsz konzolra 11500-ért, akkor is 3500 a különbség és nem 1500. Egyébként megtennéd, hogy linkeled a 11500 Ft-s beszerzési lehetőséget a többi konzolosnak?
  • lac coo
    Még a végén F1 mániás leszel, aztán itt követeled majd a legújabb kasztnit! :DDD
  • lac coo
    Bal kanyarnál sem esett orra az autó simán magasban tartotta az autót a tök "lapos" kerék.
    :)

Amúgy jó lesz nem azt mondom, a gridet is a csicsái miatt szerettem ! :)
  • Totti5
    Mérföldekkel reálisabb mint ami bármelyik másban van. Szépen levált az oldalfalról, és nem is kötelező neki leesni vagy eldurranni, de remélhetőleg ilyen is lesz benne.
  • symbol
    jah, lac coo kicsit túlzásba viszi ezt a tökmindegy; "a codi akármit csinál úgyis szar" dolgot. :D
  • Alexease
    - Lehet hogy szamolja, csak egy kicsit erdekesen mozog a gumi:) Es talan, meg szet is tud szakadni, leesik stb., csak egyelore amit nem latunk videon, arrol nem is tudunk;D
    Tegye fel a kezet az, aki eddig is tudta, hogy lesz benne ilyen es igy megoldva:P

- A vicc (a topic szokas) az ilyen "ujdonsagoknal" altalaban az, hogy ha eddig esetleg nem tudtak rola, nem gondoltak ra, most hogy van, nem az az elso, hogy milyen jo, hogy van benne ilyen is, hanem hogy milyen szar, mert ezt es ezt nem tudja, vagy amit tud azt szarul:DDDDDDDD
  • lac coo
    Jól mondod defekt-szerű ! :))))

Ezek mind csak csicsák ....
  • symbol
    nem rossz, kár hogy nem esik le, nem szakad szét :D majd talán jövőre. XD
  • Totti5
    Cdgalaxinsál meg 10 ezer. Ahol én veszem 360ra ott meg 11500.
  • padavanHUN
    576-ban a PC-s változat 8000 Ft. A konzolos 13000 Ft.
  • symbol
    sorry, az lehet, hogy most annyi. de pár napja valahol láttam 7990-ért, míg a konzolost árulták 12990-ért. azért az már 5 ezer forint...
  • Totti5
    "menynivel olcsóbb a PC verzió"

Ja 1500 forintal.
  • Firerock
    BRUTTÁL:D
  • leho94
    elég hülyén mozog, meg nem esik szétfelé
  • symbol
    amúgy azért brutális menynivel olcsóbb a PC verzió ami ugye még elvileg szebb is lehet most már egy konzolos verziónál. nem akarok vitát indítani, de lassan el lehet gondolkozni tényleg megéri-e konzol venni. :)

a PC-sek meg húzzanak bele és vegyék szép számmal a gammát, mert kicsit kellemetlen lenne, ha nem jelenne meg jövőre csak konzolon. :)
  • Alexease
    Nem olvasok vissza, ertheto okokbol:))
    Ez a defektes-szeru video volt mar?!

• adam46
    Ja, az ma 22.-én van.
  • symbol
    szerintem nem lesz már meglepi. gondoljatok bele, akkora nagy durranás nem lehet, mert azt már elsütötték volna hamarabb, remélve hogy megnöveli az előrendelések/vevők számát. szal én nagy dolgot nem várok.
  • Firerock
    a gamescom végére gondoltam:D
  • adam46
    Szerintem nincs határidő, és már a Gamescomnak is vége. Szóval lehet, hogy megóvják a szívünk nem mutatták meg. :)