21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
barcames #1865 hát nem tudom milyen a hűtése az xboxnak de nekem a ps3 slim volt h ment folyamatosan 9 órát és semmi akadás nem volt. na de mind1 -
Jó, nekem se szaggat xbox, de úgy értettük, hogy egész nap megy nyuku szellőzésezel.
Igen karrier módban. -
Nem is csoda amikor bent voltak a gépek egy szinte zárt plexi mögött, amikor alapből kint is 40 fok volt... mint mindennek ezeknek is kell a szellőzés és a hőleadás. -
barcames #1862 nekem ps3-on nem szaggat az nfs! -
barcames #1861 ez gondolom a karrier módban lehet majd elérni:) -
Akkor, ahogy látom nem csak az xbox ilyen.:D
Választható sisakok -
Ja. NFS Shift bemutatóján kint voltam a Hungaroring Fest-en, de annyira szaggatott a játék, (PS3-on) hogy ki sem próbáltam. :D Ott is csak a gépek melegedtek, mert reggel szaggatás nélkül ment, csak dolgoztam és nem értem rá, mire ki tudtam volna próbálni már kb 5-10FPS-el ment a game xD -
IXEMGabeo #1858 egyetértek... -
barcames #1857 ááá még 1 hónap olyan sok már nem bírok magammal:D -
persze hogy nemlessz,hamarabb kiesik az...:) -
barcames #1855 de első sem:D -
Akadás meg szerintem lehet attól is, hogy ilyen rendezvényeken egész nap megy a xbox, eléggé felmelegedik. -
Amúgy igen, 20k-ért egy minőségi kormány. -
IXEMGabeo #1852 eléggé túlkormányzott beállításai voltak a gyereknek...szinte megmozdította a kormányt és máris csúszott, meg azért látszik, hogy túl sok a hirtelen mozdulat a srácnál...hmm ez nagyon tetszetős....Schumi pedig nem lesz 24. a Belga nagydíjon:D -
Formula Ex egy puritán szarkupac ehhez képest ( nekem is az van Pécére ). -
Nincs semmi baj a MS kormánnyal. Minőségi anyagokból készült, masszív, erős az FFB, nagyon kényelmes a fogása! és a pedálok nagysága is pont jó lehet taposni a gázt neki kényelmesen, kiváló a pillangóváltó és wireless, szóval -1 madzag. Nem G25 és nem is tud olyan dolgokat mint a DFP ( szekvenciális váltó és 900 fok ), de amennyibe került ( 20k ) azt a pénzt megszolgálja. -
IXEMGabeo #1849 gokart stílus:)
bannert mivel lehet a legjobban elkészíteni? photoshop meg egyéb ilyen program? -
tévedés,a srác keze közben mozog -
azért mozog közben a keze ugye? :D -
ki ne merd itt ejteni a szimulátor szót mert leharapják a fejed:) -
felvétel akadozik, nem a játék -
mondjuk ez a szaggatás borzasztó idegessé tenne. ez nem olyan hogy néha, ritkán kevés az FPS, hanem egyszerűen akadozik. ez egy ilyen autós játék vagy szimulátor halála. -
barcames #1843 hát nehéz vezetni a gépet azt lehet látni ha kigyorsításnál egyből a gázra lépsz elindul a hátulja:D:D:D úgy gondolom megérte várni sok évet egy igazi játékra
-
és eszméletlen rossznak néz ki ez az xbox kormány:)
kb olyanna nézki mint egy 10k-s teszkós
amúgymeg van egy eladó FOrmula Force Ex-em,nem kell valakinek?:D -
megnéznék egy olyan videót ahol eső vs slick:) -
eszméletlen még mindig ez az eső. anno a massa kubica csatában massa belső kamerájából lehetett igazán látni, hogy ha harcolsz valakivel és szorosan mögötte vagy, totál semmit nem látni majdnem. kábé itt is ez lesz és ez nagyon-nagyon faja lesz. -
Itt már látszik, hogy nem lehet eszeveszetten száguldozni.
-
köszi:)
átírhatnád Until Release-re mert ez hülyén nézki,de a számláló jó -
IXEMGabeo #1837 ja, házigazda lett okés, akkor grat -
Csinálom főnök. :D -
Éljen Ádám... :D:D -
akkor már mehetne is ki egy számláló:) -
-
IXEMGabeo #1832 Xboxos vagy? akkor te leszel az első aki letesztelheti? -
na hát akor megvan:)
végre -
Eszem megáll hatalmas köszönet a moderátoroknak!
-
egy apró észrevétel. ugye dinamikus időjárás etc. változó pályaállapot percról percre. akkor a codi dróton rángatós ellenfeleit vagy elfelejthetjük, vagy csak le van programozva mikor hogy haladjanak, haladhatnak maximum/minimum és aszerint mennek, de akár az is lehet, hogy most már végre számol is valamit. vagy nem? -
Köszönöm!
-
barcames #1827 xbox360
ezt akartam előbb linkelni! bocsi -
barcames #1826 xboxra!
előrendelés estén nem kell postaköltség!!!