21775
  • barcames
    hát nem tudom milyen a hűtése az xboxnak de nekem a ps3 slim volt h ment folyamatosan 9 órát és semmi akadás nem volt. na de mind1
  • adam46
    Jó, nekem se szaggat xbox, de úgy értettük, hogy egész nap megy nyuku szellőzésezel.

Igen karrier módban.
  • Totti5
    Nem is csoda amikor bent voltak a gépek egy szinte zárt plexi mögött, amikor alapből kint is 40 fok volt... mint mindennek ezeknek is kell a szellőzés és a hőleadás.
  • barcames
    nekem ps3-on nem szaggat az nfs!
  • barcames
    ez gondolom a karrier módban lehet majd elérni:)
  • adam46
    Akkor, ahogy látom nem csak az xbox ilyen.:D

Választható sisakok
  • laci 700
    Ja. NFS Shift bemutatóján kint voltam a Hungaroring Fest-en, de annyira szaggatott a játék, (PS3-on) hogy ki sem próbáltam. :D Ott is csak a gépek melegedtek, mert reggel szaggatás nélkül ment, csak dolgoztam és nem értem rá, mire ki tudtam volna próbálni már kb 5-10FPS-el ment a game xD
  • IXEMGabeo
    egyetértek...
  • barcames
    ááá még 1 hónap olyan sok már nem bírok magammal:D
  • Firerock
    persze hogy nemlessz,hamarabb kiesik az...:)
  • barcames
    de első sem:D
  • adam46
    Akadás meg szerintem lehet attól is, hogy ilyen rendezvényeken egész nap megy a xbox, eléggé felmelegedik.
  • adam46
    Amúgy igen, 20k-ért egy minőségi kormány.
  • IXEMGabeo
    eléggé túlkormányzott beállításai voltak a gyereknek...szinte megmozdította a kormányt és máris csúszott, meg azért látszik, hogy túl sok a hirtelen mozdulat a srácnál...hmm ez nagyon tetszetős....Schumi pedig nem lesz 24. a Belga nagydíjon:D
  • Totti5
    Formula Ex egy puritán szarkupac ehhez képest ( nekem is az van Pécére ).
  • Totti5
    Nincs semmi baj a MS kormánnyal. Minőségi anyagokból készült, masszív, erős az FFB, nagyon kényelmes a fogása! és a pedálok nagysága is pont jó lehet taposni a gázt neki kényelmesen, kiváló a pillangóváltó és wireless, szóval -1 madzag. Nem G25 és nem is tud olyan dolgokat mint a DFP ( szekvenciális váltó és 900 fok ), de amennyibe került ( 20k ) azt a pénzt megszolgálja.
  • IXEMGabeo
    gokart stílus:)

bannert mivel lehet a legjobban elkészíteni? photoshop meg egyéb ilyen program?
  • Firerock
    tévedés,a srác keze közben mozog
  • symbol
    azért mozog közben a keze ugye? :D
  • Firerock
    ki ne merd itt ejteni a szimulátor szót mert leharapják a fejed:)
  • TAMÁS_19!!
    felvétel akadozik, nem a játék
  • symbol
    mondjuk ez a szaggatás borzasztó idegessé tenne. ez nem olyan hogy néha, ritkán kevés az FPS, hanem egyszerűen akadozik. ez egy ilyen autós játék vagy szimulátor halála.
  • barcames
    hát nehéz vezetni a gépet azt lehet látni ha kigyorsításnál egyből a gázra lépsz elindul a hátulja:D:D:D úgy gondolom megérte várni sok évet egy igazi játékra
  • Firerock
    és eszméletlen rossznak néz ki ez az xbox kormány:)
    kb olyanna nézki mint egy 10k-s teszkós
    amúgymeg van egy eladó FOrmula Force Ex-em,nem kell valakinek?:D
  • Firerock
    megnéznék egy olyan videót ahol eső vs slick:)
  • symbol
    eszméletlen még mindig ez az eső. anno a massa kubica csatában massa belső kamerájából lehetett igazán látni, hogy ha harcolsz valakivel és szorosan mögötte vagy, totál semmit nem látni majdnem. kábé itt is ez lesz és ez nagyon-nagyon faja lesz.
  • adam46
    Itt már látszik, hogy nem lehet eszeveszetten száguldozni.

• Firerock
    köszi:)
    átírhatnád Until Release-re mert ez hülyén nézki,de a számláló jó
  • IXEMGabeo
    ja, házigazda lett okés, akkor grat
  • adam46
    Csinálom főnök. :D
  • palinho96
    Éljen Ádám... :D:D
  • Firerock
    akkor már mehetne is ki egy számláló:)
  • akyyy
  • IXEMGabeo
    Xboxos vagy? akkor te leszel az első aki letesztelheti?
  • Firerock
    na hát akor megvan:)
    végre
  • adam46
    Eszem megáll hatalmas köszönet a moderátoroknak!
  • symbol
    egy apró észrevétel. ugye dinamikus időjárás etc. változó pályaállapot percról percre. akkor a codi dróton rángatós ellenfeleit vagy elfelejthetjük, vagy csak le van programozva mikor hogy haladjanak, haladhatnak maximum/minimum és aszerint mennek, de akár az is lehet, hogy most már végre számol is valamit. vagy nem?
  • adam46
    Köszönöm!
  • barcames
    xbox360

ezt akartam előbb linkelni! bocsi
  • barcames
    xboxra!

előrendelés estén nem kell postaköltség!!!