21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
barcames #1905 senkinek nem hiányzik bőven elég a 19 pálya -
GPx8 #1904 Igen, moddolásra gondoltam, de nekem egyáltalán nem hiányzik az amatörök által összegányolt pálya. -
Ő a modderekre célzott, mint akik most az rfactort támogatják lelkesen. -
zsotesz #1902 ki beszélt itt dlc-ről? olvasd már el a #1898-as hsz-t. -
DLC az nem mod, hanem hivatalosan letölthető tartalmak. ez az év epic failj-a mennyen is fel napiszarra:D -
zsotesz #1900 valamelyik fejlesztői videoban elmondták, hogy a játék nem lesz moddolható -
ha engedik nekik...(gondolok itt a fileszerkezetre) -
GPx8 #1898 Ha népszerű lesz a játék, akkor a modderek megoldják, nyugi... -
barcames #1897 mert ez nem fifa! -
IXEMGabeo #1896 FIFA sorozatban is lehet venni mezeket, labdákat, régi játékosokból álló csapatot is, itt is miért ne lehetne régi pályákat unlockolni:D -
IXEMGabeo #1895 mi jutott eszembe..poénból lemodellezhették volna, sőt a quickrace féle fülecskébe, vagy akár a bonus track menübe, extras vagy akármi közé nyugodtan tehettek volna régi pályákat, pl Imola, régi Hockenheim, Zandvoort, A1 ring, vagy pl Nürburgring, sőt én betettem volna Indianapolist és mellé Magny Courst is...olyan jó pályák mind... -
tényleg gusztustalan egy kicsit, de a dlct nem kötelező megvenni... -
barcames #1893 nah most kaptam egy e-mailt, hogy ahonnan megrendeltem a megjelenés napján tuti a kezemben lesz de szerintük 2 nappal előbb érkezik nekik meg és akkor már 22-én elkezdik kiszállítani:D:D:D -
A DLC mapok a CoD6-ban úgy voltak, hogy +4 pálya és +2 új MóD!
A 4 mapból 2 CoD4-es és 2Új...!
És ebból 2db! nagy buziság!
A CoD6 azért jó mostmár WarEz-ban, mert ingyen van és az ún. AlterIW bannolja a csítereket... ;)
Valami ötlet, hogy vagyen rá a ősöket, hogy előrendelhessem ezt a játékot???? -
így beza -
Hallottam a fantasztikus pénzszerzésükről. :D Meg azt is, hogy az 1. csomag pályába majdnem mind az volt, mint a COD 4-be. -
nehogyúgyjárjunk mint a paraszt Activision-el
a Cod6-t megvettem annó 10.000Ft-ért aztán jött hozzá 2x4db pálya ami még 2x 4ezer forint,vérlázító... -
Lehet, de akkor elvárható, hogy ingyenes legyen. -
barcames #1887 Mint arról az F1-live.hu korábban beszámolhatott, Katar elismerte, dolgozik az F1-es projektén, és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) emberei már látogatást tettek losail-i versenypályán, melyről nagyon jó véleménnyel voltak.
Az átalakítások megkezdődtek, és a legfrissebb hírek szerint, ha Dél-Korea nem készül el a versenypályájával, akkor még idén októberben debütálhat Katar a száguldó cirkuszban.
Talán még is lesz DLC:D -
GPx8 #1886 Ha valami nagyon gáz hiba volt a "nyilvános teszt"-en, akkor azt javítják. -
Most már reklám dömping van, a játék elkészült :D -
barcames #1884 gőz erővel csinálják a játékot:D -
Értem. Bár arról lövésem sincs, hogy melyik futárszolgálattal van szerződésük.
Fantasy180
Direkt próbára teszik az idegrendszered. Mikor omlassz össze. :D -
Fantasy180 #1882 valami új hír vagy új videó a játékról?? vagy csak szimplán valami érdekesség??? van valami mert már 2-3 napja semmi és ezt már nem bírom :D -
Annyiban igen, hogy a PC-változat 7999+1000 (ez a szállítási díj), de nem hozzám jön a pénz, sőt, hozzám semmi nem jön, mivel csak közvetítek, illetve az F1GH révén +1 lehetőséget adok az érdeklődőknek a beszerzésre. Természetesen ezt teljesen ingyen és bérmentve csinálom.
Szóval megrendeled, a rendelési lista elkerül az 576-hoz és ők viszik ki a rendelőnek a játékot.
barcames: Valóban, aki városban él és könnyen eljut egy 576-ba, annak jobb vétel, ha személyesen bemegy érte. De gondolom vannak olyanok is, akiknek utazgatniuk kéne érte, ez esetben viszont már jó ötlet lehet egy ilyen rendelés. Tagjaink között is vannak olyanok, akiknek többe kerülne egy beutazás valamelyik 576-hoz, mint az a összeg, amit a kiszállításért elkérnek. :) -
barcames #1880 ott drága -
Ha, jól értelmezem, akkor nálatok 7990+posta hozzád+utánvételi díj? -
barcames #1878 én találtam olyan helyet ahol 10490ft :P -
Már nálunk is lehet előrendelni. -
barcames #1876 már linkeltem olvass vissza! -
Amúgy függ ez attól is, hogy mennyi rendelés van az adott környékről. Holnap összeszedegetem azokat a helyeket, ahonnan érdemes rendelni, és kiírom. -
mert akkor honnan kell rendelni?:D -
Cdgalaxis kihozza!
én egyszer rendeltem bc2-őt náluk és nem hozták volna csak két napos késéssel,,, -
barcames #1872 onnan elvileg tutira kihozzák! de ott ha jól tudom van hozzá postaköltség -
sanszos, hogy nem.
de az is lehet, hogy igen. -
ha előrendelem 576-tól akkor a megjelenés napján kihozzák? -
barcames #1869 
-

-
barcames #1867 jól van na megértettem -
Fantasy180 #1866 barcames mit nem lehet ezen érteni?? a tied szobába volt.. annak úgy volt hűtés... amik ott kint vannak azok kb 40x40 es üveg dobozba vannak bezárva amin jó esetbe van egy két lyuk... és az úgy megy 10-12 órát avgy többet az jó hogy felmelegszik és szaggat