21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Szeptember 24-30 között :D -
mikor? -
Hungamer -
bgreg #2156 és ez a nálunk ez mit takar oldalcímmel? -
Nálunk is lesz nagy teszt, igaz videó nem lesz róla. csak szöveg :D -
Nem akarok semmit elkiabálni, de úgy néz ki, hogy a megjelenés előtt egy elég komoly tesztelésnek tudom majd alávetni a játékot. Szóval vásárlás előtt érdemes lesz benézni hozzánk, mert lesz nagy teszt, ingame videókkal, képekkel - már ha ez engedélyezve lesz, nem csak a szöveges ismi. -
Ha Németországba jön 23.-án akkor minek állítsam vissza? -
barcames #2152 3 hét pontosan:) -
véleményem szerint vagyunk annyira kiéhezettek, hogy nagyon nem mindegy, hogy 24-én vagy 23-án jön ki a játék...
azér tmég is csak majdnem bő 8 éve várunk egy jó f1 játékra... NEM MINDEGY :) tessék átiírmi:)) minden nap minden óra minden perc számít!!! -
Majd a Hungamer orrba-szájba lefogja tesztelni a gammát :D -
Hogyan ne játszunk :D
Hogyan ne vezessünk:D Vagy volt már???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bgreg csak a Németeknek lesz 23-dikai öröm, mi magyarok, csak később:D:D Az órát át ne álítsd!!! :D -
ha te németországba laksz okés ;)
Nem kell átállítani... :D
-
Nem mindegy az az 1 nap?!:))) -
bgreg #2146 A játék SZEPTEMBER 23.ÁN JÖN!!! http://www.f1-game.de/ a fejlécbe ott a dátum! A visszaszámlálót át lehet állítani. -
"így van viszonyítási alapja, hogy kaphat még jobbat is..."
A jobb az eleg relativ;) Olyan jobbat, amivel korbe is tud menni a palyan, nem csuszik-maszik bekapcsolt segitsegekkel?!:))) Kinek mi a jo;) -
ez is jogos... csak annak meglepetés, aki játszott gamescomon a játékkal, mert ő átérzi, tudja milyen az irányíthatóság, így van viszonyítási alapja, hogy kaphat még jobbat is...
a kívülállók, akik a gameplay-eket nézték, azok nem érzik ezt át, hogy a demon, milyen volt a kocsi viselkedése a kormánymozdulatokra, ezért tartom érdekesnek a hírt...
ez akkor lenne nagy hír, ha már kintlenne a demo, akkor tudnánk átérezni a hír nagyszerűségét... így kb semmmitmondó -
GPx8 #2143 Az rendben van, de ne legyen már meglepetés, hogy még csiszolnak egy szoftveren a megjelenésig... Mi lesz a következő nagy meglepetés, az első patch??? :D -
barcames #2142 nem tehetik meg! mert akkor a szerződésük egyből kuka -
Kár túlreagálni. Nem új fizikája lesz hanem ami volt azon csiszoltak még, vagyis folyamaotsan csinálják, amíg aranyra nem kerül... a kivitt demo meg lehetett 2 hónappal ezelőtti állapot is. -
Én abban reménykedem, hogy jönnek szépen az infok szombattól, hisz szombaton kerül aranyba, akkor lesz kész a végleges változat, és remélem vasárnap már pár lelkes újságíró megkapja tesztelés gyanánt...
szóval ha szerencsénk van jövőhéten már kaphatunk infokat az uj felfüggesztett fizikai cuccról. -
IXEMGabeo #2139 bazz márcsak 3 hét és itt van:O nagyon nehezen lehet kibírni:D -
release #2138 szerintem szept 23 az lesz a hivatalos oldalon amit már megszoktam megjelené hlasztva még vagy 4 hónappal:S
de azért reménykedek hátha már tolhatom
sziasztok
-
GPx8 #2137 Most nem azért, de ez milyen meglepetés? Tessék itt van egy játék, próbáljátok ki, aztán bejelentjük, hogy eléggé megváltozik a "fizikája". Ez így elég hülyén hangzik. Az ilyet szvsz. kár volt bejelenteni, inkább mondták volna, hogy kicsit csiszolunk a játékon, hogy még realisztikusabb legyen... -
barcames #2136 jaja látom elolvastam az oldalukat hát nem semmi szép lesz nagyon majd leszedjük jövőhéten és kipróbáljuk:D:D:D -
szept. 9. -
barcames #2134 képek
-
barcames #2133 3 pálya lesz benne azt vágom és mikor lesz elérhető?:D -
juteszembe
cdgalaxisról hogyan tudok előrendelni? -
énmeg tuti letöltöm:D
bár most ezzel nem leszek túl népszerű:D
de nyugi az f1 2010-et megveszem,most akarom előrendelni -
Nah mit szoltok a ferrari szimulator versenyhez?:) A ferrarisok csak egy normalis szimulatort gyartanak:) En tuti benevezek 15 eurot meger ;) -
egyetértek... ezt érezni kell :)) -
Valszeg a kialliotasra egy mar tobb hetes, kesz, biztosan mukodo, jol letesztelt valtozatott vittek. De lehet, hogy tobb honaposat;) Az uj fizikat (ha egyaltalan lesz, es nem csak az eladasokat megkonnyito fogasrol van szo, foleg hogy meg demo sem lesz:P) igy volt idejuk integrealni.
De teljesen lenyegtelen mit irkalnak, ezt ki kell probalni, mashogy nem megy. -
várom én is nagyon csak be kéne szerezni egy g25öt! -
barcames #2126 nyugi egy óriási játékot kapunk az tuti
akkor jövőhéten lehet aranybamegy

-
Eddig se nagyon tesztelték a játékosok. Csak 3 körös versenyt mentek, ami alatt nem lehet sokat tesztelni. Erre van nekik Antony Davidson meg pár tesztelő. -
hírt értelmezve:
gamescom augusztus 22-én lett vége, ekkor még nem volt kész az új fizikai cumó, a végleges változat meg szeptember 4-én lesz kész, azaz most szombaton.
Ez idő alatt kell megcsinálniuk egy olyan fizikai koncepciót amit a játékosok már nem tudnak tesztelni, se rendezvényen se máshol, bugokat kijavítani, és összedobni úgy, hogy a meglepetés erejével a szánk tátva maradjon. Hát nem tudom... Legyünk optimisták -
Forrás: f1game.hu -
barcames #2122 A meglepi a következő: Feljavított felfüggesztés-fizikát kap a játék, amitől az autók kezelése még realisztikusabbá válik, illetve sokkal jobban lehet érezni a versenygépünk viselkedését. A dolog azért nem bukott ki a Gamescomon, mert mégsem készültek el ezzel a javított fizikával a kiállításra, így azt már nem tudták ott bemutatni. Mindazonáltal Steve megerősítette, hogy tényleg erről van szó és a játék végleges, általunk megvásárolható verziójában már ez a sokkal realisztikusabb fizika fog helyet kapni. Nos tehát akkor tessék szépen felidézni a Gamescomos videókat és arra gondolni, hogy még a látottaknál is valósághűbb lesz az F1 2010, mire a boltokba kerül! -
Iceakos #2121 Igen, 500 ft egységesen az ország egész területére, ajánlottan,elsőbbségivel,de személyesen is átvehető. -
barcames #2120 gondolom postaköltség az itt van?