21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-

-
már csak 16 nap
*ollóval vágott egy újjabb csíkot :DD -
úgyis a sajtótájékoztatón van a hangsúly -
GPx8 #2196 Kirippelték belöle a pályákat... :D -
azt írták hogy 12 Gb kell neki merevlemezen, akkor gondolom nem 1003 mb:D -
Az elöttem lévő hsz-t is elolvastad?
-
barcames #2193 jaja vagy valami f1c...
warez ilyen 20 felé már lesz pc-re tuti:S -
Tenyleg ott van de valami rFactor mod az vagy kitudja mi:D -
barcames #2191 és 1003mb hehe persze:D -
ezt poénnak szántad? -
-
ENkóRon lOl!:D
Nincs 1gb sem, biztos nem fék!:D -
barcames #2187 szerintetek már folyik a gyártás?:P -
Már dolgozunk rajta. :) -
Fantasy180 #2185 Gyurikám videó interjú :D tessék csak felhasználni és a honlapra kirakni!!
http://www.youtube.com/watch?v=Y63R1QGmcHo&feature=player_embedded -
bejön ez a box utcás nyüzsgés:D -
thx:D 

-
és legalább mostmár tudod:) -
ki nem tudta?:D
és amúgy meg (Ross) Brawn és a Petronas pedig csak egy szponzor:) -
bocsi, nem tudta, hogyan kellett leírni... Akkor Merci(Petronas) -
Impresszív, bár nem ujdonság mert a Dirt 1ben is volt, de a gumival jól nézett ki ahogy a becsapódáskor elmozdult. Ez brutális F1es élmény lesz! -
-
Braun?
-
Azt olvastam az amicsik eslő 50 előrendelőinek Braun/Ferrari/McLaren/Red Bull sapit küldenek ajándékba ;) -
elég durva videó
törés is elég komoly benne:D -
télleg
f1 rft 2010-et kipróbálhatnád esetleg,és az Emerico-ék Gp2-es módját
hoyg legyen némi viszonyítási alapod -
Beleszagoltam az LfS-be, igaz, távolról sem pro szinten, tényleg csak megízleltem a zamatát. rFactorral toltam hosszabb ideig, F1-es modok terén volt meg az érdeklődés, illetve ugye a régebbi F1-es játékokat is ismerem persze. Szóval összehasonlítási alap azért lesz és szerintem be fogom tudni lőni, hogy minden segítség nélkül mennyire szimulátor vagy nem szimulátor az F1 2010. Ha árkádfos, azt is le fogom írni. :) -
GPx8 #2172 Gratulálok! 
Szvsz ne szarakodj az in-game videókkal, előbb a szöveg legyen meg, aztán jöhetnek a videók is. Végül is, videót már láthattunk eleget, inkább egy "éles" tesztre lenne szükség.
(Mondjuk annak örülnék, ha Lfs versenyző lennél és úgy néznéd, de mind1...)
-
Ian Webster az illető neve. Vele álltunk kapcsolatban, párszor váltottunk levelet, egyszer küldött egy eredeti BGP sapkát amiért kérésre levettünk az oldalról egy nem publikus videót, aztán a múltkor jött ez a lehetőség, hogy mint Magyarország egyetlen F1 2010-es oldala, tesztelhetünk egyet. -
kivel?:D -
Jó helyeken feküdtem le. :D -
:)
azt mire föl kaptál te ilyet? -
Nincs probléma, én sem vagyok oda az állandó torzsalkodásért.
A cikket pedig úgy szeretném megírni, hogy az hiteles maradjon, nem szeretnék senkit sem becsapni. Szóval nem lesz ilyen "mindenáron minden szempontból fúdeszuper" hangvételű, amennyire lehet, kiegyensúlyozott és mindenre kiterjedő szeretnék lenni. Nem vállalom azt a felelősséget, hogy valaki esetleg épp az ismertető alapján kiad érte több ezer forintot és nem azt kapja, amit rajongásom által vezetve leírtam. Inkább törekszem az objektivitásra. (Csak már tartanék ott...
)
-
amúgy én nem bántani akartalak,remélem nem vetted komolyan a megsértődést
ha cikket írsz róla akkor próbálj meg szubjektív maradni:)mivel sokak szerintem a te cikked után fogják végleg eldönteni hogy most veszik vagy nem.
szóval ne érzelemből és első ránézésre írd meg:)
természetesen nem dulakodni szeretnék,ez csak egy tipp -
Na, azt nem tudom, majd kiderül. De nem hiszem, végleges változat lesz. -
Az zsír. Ez a sajtópéldány valamibe különbözik a boltba kerülővel? -
Hamarosan küldeni fognak egy sajtópéldányt, ezt az ígéretet kaptam a kommunikációs menedzserüktől. (Legkésőbb a premier előtt egy héttel.) De pssszt, ezt titok! :D -
Te is kapsz egy verziót Coditól. Az oldal működtetéséért? -
Addig csinálj vmi hasznosat xD -
akkor már remélem én is tudom tesztelni
ELőrendeltem:D