21775
  • akyyy
    ez Live játék lesz, ami pont ugyan ezt tudja, dobozossal is. Mekkora Epic Fail :S
  • JUVEfun
    Várjál még azért azzal a 2011-s változattal ...
  • JUVEfun
    PC ára 79.95 , PS3 109.95
  • GPx8
    Mivel 2011-ben (is) jön az aktuális változat, teljesen felesleges lenne kiegészítőket gyártani. Max. patch, ha valami nagyobb változás van.
  • JUVEfun
    Azért te óriási csávó vagy . (vagy jövőbe látó) TE már tudod , hogy nem lesz hozzá kiegészítő .(szerintem még az se tudja aki csinálni fogja)
  • barcames
    hát kb ja:D de külföldön nem számít mert ott az emberek a 4x keresik mint itt:D
  • gman906
    Mindegy úgy is drága :(
  • gman906
    Szerintem az ausztrál dollár :DD
  • Firerock
    ennyi pénzért még vehetsz 2 sapkát is
  • barcames
    itt sapika is van a játékhoz:D
  • barcames
    de nem fog! mert már a 2011 játékot fejlesztik:)
  • pointer4
    De patch azért jöhet rá :D
    Meg DLC is jöhetne :D
  • barcames
    de ehhez nem lesznek semmi kiegészítők!!!!
  • Firerock
    igen,pl a Cod 6:)
  • pointer4
    Ezt értem, de cserébe kapsz egy olyan szolgáltatást, hogy minden patch egyből benne van, illetve a világon akárhol gép elé kerülsz, bejelentkezel, és letöltés után játszhatsz is.
    Meg látni ha haverok is tolják, bááár, az Euro miatt tényleg tud gáz lenniaz ára.
    Az a legjobb amikor a boltban megvettet, belehet regisztrálni náluk, akkor dupla az öröm :D
  • barcames
    mert olcsóbban is meglehet venni!
  • pointer4
    Látom kombinációs készséged, vetekszik egy rozsomákéval.

#2219: indok?
  • barcames
    f1game.hu szerintem erre gondolsz
  • akyyy
    Ez xboxon nemjó epic fail. én is irhatnám hogy vedd meg Live-on az a leggyorsabb.
  • oneal1
    nemtudjátok hol találom azt az oldalt ahol sok videó volt a gameről egymás alatt?
  • barcames
    hülyeség innen megvenni
  • pointer4
    Úgy látom még nem írta senki,
    steam-es előrendelés.
    Steam-nél mostanában kicsit drágábbra jön ki (€), de általában ez a leggyorsabb. Ráadásul ha olvashatatlan lesz a lemez, az sem akadály :D
  • barcames
    és a galf life 2 óriási játék lett
  • FSpofon2
    én azóta nem hiszem ebben mióta a gamestarban megjelent a half-life 2 tesztjük külön kis 20 oldalas újságmellékletben, omg world 1st felkiáltással

és olyan legendákat írtak róla hogy nemigaz, meg netről szedett képeket használtak csak, angol Doug Lombardi interjút lefordítottak és Gabe Newell interjúként közölték (vagy fordítva nememlékszemmár), a steamről vmi magyar fanoldalról szedték az infókat és a fegyverek listájába olyat is betettek ami 1.5 évvel a megjelenés előtti trailerben szerepelt csak aztán kivágták :D
  • bertino
  • barcames
    megkapták úgy sőt a pcguru is meg fogja bőven a megjelenés előtt!!!
    de ne mond el senkinek!
  • Casillas
    csak nem ezzel
  • Prince23
    No akkor még is csak f1-el gammáztak a biztonságiak :D
  • padavanHUN
    Kérdésedre egyszerű a válasz. Maga Ian Webster (Helios) írt nekem ez ügyben, íme:

The reason why some magazines are already posting reviews is because they have access to dev Xbox 360's and PS3's meaning we can send them code that won't work on retail consoles.
  • Norberto91
    Akik már értékelték már megkapták. Pl.: Volt egy holland oldalon, ahol videó előzetes volt a játékról és ők maguk mutattak be eddig nem látott jeleneteket és közbe kommentálták a játékot. "hát gondolozzunk már"
  • gman906
    Honnan tudod, hogy nem próbálták még ki, vagy nem kaptak tesztváltozatot?
  • TAMÁS_19!!
    árulja már el valaki, hogy lehet egy játékot értékelni, ha nem is játszottak még vele?
    ezt akkora fasságnak tartom, hogy hihetetlen, már elnézést a szóért...
    röpködnek itt a 10/8, 10/9 meg % os arányszámok, de könyörgöm nem hogy még meg se jelent, de még a tesztpéldányok se kerültek ki az ujságírók elé, akik tudnák tesztelni premier elött...
    hát gondolkozzunk már...
  • barcames
    valamelyik külföldi oldal 90%-ra értékelte
  • Prince23
    Azon gondolkodom, lehet nem is játék volt az :D
  • VRolee94
    Ez mekkora kamu!! :D
    De legalább annyit elértél hogy figyeltek rád egy kicsit.
  • TAMÁS_19!!
    mi a a bloom effect?
  • Muttley
    Ha álarcban mész, vmi mással jácccccottak vóóóóna...
  • IXEMGabeo
    hol merrefele volt ez?:O hehe ők is készülnek a kalandra:D
  • Prince23
    Ma voltam az OTP-ben és 2 biztonsági játszott az F1 2010el, mondom WTF. mi lehet ez. demó vagy régi gamma, de az is wtf h munkaidőben ezt hogy tehetik meg:D
  • SirAlo
    Remélem a bloom effekt kikapcsolható lessz mert nekem nagyon nem jön be:(( Forma1 játéknál főleg... teljesen valóságtalan tőle a grafika