21775
  • BoneDragon
    Elég sok különbség van a játék és a valóság között. Túl sötét minden a játékban...
  • Totti5
    Ez így ebben a formában nem igaz:)
  • barcames
    ha esőben rámész a kerékvetőre igaziból akkor nem maradsz a pályán... ez hiba benne
  • adam46
    Hamilton mellett üllő egyenes karral vezet az se komplett. :D
  • Totti5
    Nagyon jó! :))))))))
  • palinho96
    ez kegyetlen XDDDD
    Mennyit hülyülnek ezek lol xDDD
    :D

Kanyar le vágások... x)
    -------------------------------------------------------
    Meg amikor a játék és a valóság váltakozik... hírtelen észre se vettem... de aztán igen.... élesebb és/vagy világosabb a kép és az elmosódás... sztem ennnyi!
    Nagggyon faxa lett a game... Nagggyjon várom :D:D
  • Firerock
  • Pitti
    Az megint más, hogy ezt az F1 2010 árkád valamit hogy vezeti Davidson. :)
    Csak meg kell nézni pl Sutil hogy beszélt a játékról a gamescom-on illetve milyen arckifejezései voltak mikor játszott...
    Úgyhogy teljesen mindegy hogy mivel játsza az ember billel paddal vagy kormánnyal, mindegyikkel ugyanúgy lehet majd élvezni.
    GTA-t se játszotta senki kormánnyal, pedig abba is van fizika :)
  • peti193
    ezért bocsi véletlen volt...
  • Pitti
    Perceken belül lesz az 1000km-es silverstoni LMS verseny befutója, ahol Anthony Davidson egy LMP1-es peugeot volánja mögött meg fogja nyerni, ha valakit érdekel hogy vezet Davidson kapcsoljon az eurosport-ra :)
  • leho94
    egyszer se csúszott meg a kocsi, vagy valami korrigálás.. semmi:D
  • Totti5
    Az régen volt és azok nagyon is kívántak többet... Nézd meg az alábbi videót, vagy egy balfasz játszik úgy a gamepaddal mint ha bill lenne, vagy billel tolja, de rossz nézni ahogy nincs semmi uralma a gép felett.
  • pointer4
    Hát nem tudom, joy-paddal még sosem volt olyan érzésem mintha vezetnék.
    Én gyerekkoromban minden autós játékot éveztem billel, Slick, Pitstop 1-2, RodKing, StuntCar, Grand Prix Circuit, TestDrive 1-2, Stunts, TheLastV8, Skidmarks, SuperCars, csak hogy PC-s játékokat még ne is említsek, és lehet jobban élveztem ezeket mint majd ezt fogom, ez majd kiderül.
    Persze ez részben az én hibám is, öregszik az ember.. :D
  • Totti5
    Persze hogy nem, csak éppen billel a szikrányi élvezete is odavész a vezetésnek... billel semmit sem tudsz csinálni, max bekapcsolni minden segítséget és had menjen helyetted a gép és még úgy is sután.
  • palinho96
    Új vidi;)
  • palinho96
    youtube videót hogy tuduk beilleszteni?
  • pointer4
    Maxx jobb időket lehet vele menni.
    Élvezni a játékot, a vezetést, az nem ezen fog múlni.
  • Totti5
    böff böff
  • bertino
    ugy született.
  • IXEMGabeo
    2007/08 elejéig a Super Aguri versenyzője volt előtte tesztpilótája a Hondának, manapság pedig ugye ezen az F12010 projekten is dolgozik benne van a reklámozásban is
  • palinho96
    ahhhha az VOLT:D:D
  • lac coo
    Ha meg én akarok gonoszkodni, lehet ő is kb annyit játszott vele mint te vagy én... :)))))
  • IXEMGabeo
    ez komolyan a Davidson volt?:S elvileg neki hibátlanul kellene vezetni

Totti te meg ne legyél ego:D
  • szabii98
    Ő is versenyző volt nem?Forma 1es?
  • Totti5
    Ha gonosz akarok lennei akkor Davidosnnak sincs több köze a játékhoz mint nekem, mert így én is mennék pár kör után:) , mert ugye Davidson vezet elvileg?! de hogy minden féktávot és ívet elront...
  • bgreg
    sziasztok.
    szerintetek x360 controller for windwossal jobban lehet majd élvezni mint billel?
  • bertino
    ez metál.
  • Hunter of Deer
    Érdekes hogy a visszajátszásban csak az ő kocsija veri fel a vizet. de amúgy nagyon zsírul néz ki. elég durva versenyközben hogy kb semmit nem látni mert az előttünk levő felver egy csomó vizet :D
  • Alexease
    Igazabol, az elso korbe, egyik kanyar sem sikerult neki:DD
  • Prince23
    Jók a hangok (még ha kamerás is, milyen lesz ez full HD-ban :D), viszont a pilot elég béna :D
  • Alexease
  • HJ
    A Grid is egész jól és finoman játszható billentyűről. Na jó... kell hozzá sok gyakorlás :)
  • GPx8
    Ne ott = Na, ott
  • GPx8
    F1 2009-et játszottam Wii-vel. Ne ott szim. módban (pedig az nem hardcore szim, ugye...), a Wii irányítójával szinte lehetetlen játszani.
  • lac coo
  • lac coo
    Hát azért nem egy autós játék van ,amit simán lehet billel játszani, ahogy Alex mondta egyszer, autós témájú ügyességi játékok ! :)

Legkönnyebb nehézségi szinten valszeg ez is ilyen lesz, ebben biztos vagyok .( Remélem azért a nitrót hanyagolják... :) )
  • adam46
    A lényeg, hogy autós játékot mindenképp érdemes kormánnyal játszani. Billentyűzettel nem tudsz tartani egyenletes tempót például egy kanyarba. Így értékes tizedeket veszítesz, de az xboxnak kontrollerel is tökéletesen játszható, mert a hátszó ravasz gombok, vagy nem is tudom hogy nevezik őket nyomás érzékenyek szóval azzal is tudod tartani a megfelelő sebességet. Csak gyakorlás, és megszokás kérdése az egész.
  • lolSL
    A legtöbb tudást igénylő autós játék a trackmania, és a legjobb játékosok java része billentyűzeten tolja, elvétve gamepaddal.
  • JUVEfun
    Várjál még mi lesz itt ha megjelenik ??!!!

'1 Autós játék = kormány

'2 FPS = bill.

'3 Foci= bill.+ gamepad

'4 stb. = stb.
  • lac coo
    Mondjuk ez olyan szuper lesz, hogy kézrátétellel vagy gondolattal lehet irányítani ! :))))