21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Elég sok különbség van a játék és a valóság között. Túl sötét minden a játékban... -
Ez így ebben a formában nem igaz:) -
barcames #2399 ha esőben rámész a kerékvetőre igaziból akkor nem maradsz a pályán... ez hiba benne -
Hamilton mellett üllő egyenes karral vezet az se komplett. :D -
Nagyon jó! :)))))))) -
ez kegyetlen XDDDD
Mennyit hülyülnek ezek lol xDDD
:D
Kanyar le vágások... x)
-------------------------------------------------------
Meg amikor a játék és a valóság váltakozik... hírtelen észre se vettem... de aztán igen.... élesebb és/vagy világosabb a kép és az elmosódás... sztem ennnyi!
Nagggyon faxa lett a game... Nagggyjon várom :D:D

-
-
Pitti #2394 Az megint más, hogy ezt az F1 2010 árkád valamit hogy vezeti Davidson. :)
Csak meg kell nézni pl Sutil hogy beszélt a játékról a gamescom-on illetve milyen arckifejezései voltak mikor játszott...
Úgyhogy teljesen mindegy hogy mivel játsza az ember billel paddal vagy kormánnyal, mindegyikkel ugyanúgy lehet majd élvezni.
GTA-t se játszotta senki kormánnyal, pedig abba is van fizika :) -
ezért bocsi véletlen volt... -
Pitti #2391 Perceken belül lesz az 1000km-es silverstoni LMS verseny befutója, ahol Anthony Davidson egy LMP1-es peugeot volánja mögött meg fogja nyerni, ha valakit érdekel hogy vezet Davidson kapcsoljon az eurosport-ra :)
-
egyszer se csúszott meg a kocsi, vagy valami korrigálás.. semmi:D -
Az régen volt és azok nagyon is kívántak többet... Nézd meg az alábbi videót, vagy egy balfasz játszik úgy a gamepaddal mint ha bill lenne, vagy billel tolja, de rossz nézni ahogy nincs semmi uralma a gép felett. -
Hát nem tudom, joy-paddal még sosem volt olyan érzésem mintha vezetnék.
Én gyerekkoromban minden autós játékot éveztem billel, Slick, Pitstop 1-2, RodKing, StuntCar, Grand Prix Circuit, TestDrive 1-2, Stunts, TheLastV8, Skidmarks, SuperCars, csak hogy PC-s játékokat még ne is említsek, és lehet jobban élveztem ezeket mint majd ezt fogom, ez majd kiderül.
Persze ez részben az én hibám is, öregszik az ember.. :D -
Persze hogy nem, csak éppen billel a szikrányi élvezete is odavész a vezetésnek... billel semmit sem tudsz csinálni, max bekapcsolni minden segítséget és had menjen helyetted a gép és még úgy is sután. -
Új vidi;) -
youtube videót hogy tuduk beilleszteni?
-
Maxx jobb időket lehet vele menni.
Élvezni a játékot, a vezetést, az nem ezen fog múlni. -
böff böff -
ugy született. -
IXEMGabeo #2381 2007/08 elejéig a Super Aguri versenyzője volt előtte tesztpilótája a Hondának, manapság pedig ugye ezen az F12010 projekten is dolgozik benne van a reklámozásban is -
ahhhha az VOLT:D:D -
Ha meg én akarok gonoszkodni, lehet ő is kb annyit játszott vele mint te vagy én... :)))))
-
IXEMGabeo #2378 ez komolyan a Davidson volt?:S elvileg neki hibátlanul kellene vezetni
Totti te meg ne legyél ego:D -
Ő is versenyző volt nem?Forma 1es? -
Ha gonosz akarok lennei akkor Davidosnnak sincs több köze a játékhoz mint nekem, mert így én is mennék pár kör után:) , mert ugye Davidson vezet elvileg?! de hogy minden féktávot és ívet elront... -
bgreg #2375 sziasztok.
szerintetek x360 controller for windwossal jobban lehet majd élvezni mint billel? -
ez metál.
-
Érdekes hogy a visszajátszásban csak az ő kocsija veri fel a vizet. de amúgy nagyon zsírul néz ki. elég durva versenyközben hogy kb semmit nem látni mert az előttünk levő felver egy csomó vizet :D -
Igazabol, az elso korbe, egyik kanyar sem sikerult neki:DD -
Jók a hangok (még ha kamerás is, milyen lesz ez full HD-ban :D), viszont a pilot elég béna :D -
-
HJ #2369 A Grid is egész jól és finoman játszható billentyűről. Na jó... kell hozzá sok gyakorlás :) -
GPx8 #2368 Ne ott = Na, ott -
GPx8 #2367 F1 2009-et játszottam Wii-vel. Ne ott szim. módban (pedig az nem hardcore szim, ugye...), a Wii irányítójával szinte lehetetlen játszani. -

-
Hát azért nem egy autós játék van ,amit simán lehet billel játszani, ahogy Alex mondta egyszer, autós témájú ügyességi játékok ! :)
Legkönnyebb nehézségi szinten valszeg ez is ilyen lesz, ebben biztos vagyok .( Remélem azért a nitrót hanyagolják... :) ) -
A lényeg, hogy autós játékot mindenképp érdemes kormánnyal játszani. Billentyűzettel nem tudsz tartani egyenletes tempót például egy kanyarba. Így értékes tizedeket veszítesz, de az xboxnak kontrollerel is tökéletesen játszható, mert a hátszó ravasz gombok, vagy nem is tudom hogy nevezik őket nyomás érzékenyek szóval azzal is tudod tartani a megfelelő sebességet. Csak gyakorlás, és megszokás kérdése az egész. -
A legtöbb tudást igénylő autós játék a trackmania, és a legjobb játékosok java része billentyűzeten tolja, elvétve gamepaddal. -
Várjál még mi lesz itt ha megjelenik ??!!!
'1 Autós játék = kormány
'2 FPS = bill.
'3 Foci= bill.+ gamepad
'4 stb. = stb. -
Mondjuk ez olyan szuper lesz, hogy kézrátétellel vagy gondolattal lehet irányítani ! :))))