21775
  • Totti5
    Forzában jó és a Race Proban is. Az F1 nem konzolos cucc, hanem multiplatform, ahogy a GRID is az volt. Azért nem volt jó GRID kormánnyal, mert a fizika sem volt túl jó, meg minek ahhoz kormány? kontrollerrel hatásosabban lehetett irányítani. Egy nem szimulátor játéktól nem szebed elvárni hogy úgy kezelje a kormányokat mint az iracing és ennek az ég világon semmi köze a konzolhoz, sosem volt a múltban sem.
  • IXEMGabeo
    elég laza üzemmódban vezetett nem mérvadó, nem ment annyira a határokon látható volt
  • Alexease
    Remeljuk;)
    Bar a GRID-ben is a kormanyzassal voltak gondjaim:) Ezek a nagyreszt konzolos cuccok altalaban olyanok, mintha kormanyzasnal a kontrolleres pocoktologatast csak egyszeruen at lehetne allitani normalis kormany tekeresre;) Mindig komoly hianyossagok vannak a kormanyszogek, -elfordulasok, -linearitasok stb. beallitasaiban.
    Ami valahol termeszetes, mert ezeknek a fejlesztese, valszeg elsosorban konzolos, az eladasok/bevetelek miatt. De talan, ennel valtozik majd a helyzet.
  • Totti5
    GCn volt Monacos player aki minden 2. kanyarba keresztbe állt. Álló kerekeket még én sem láttam, de nem hiszem hogy diísznek van ott az BAS off, meg kitudja hogy a féknyomás mire van nekik állítva, mennyire nyomják, és persze hogy mikor kezdenek el fékezni.
  • Totti5
    3* LOL
  • RYO21
    Reménykedjünk, hogy a konzol ereje miatt van késés!
  • Alexease
    Meg egy het, aztan kiderul;)
    Nekem meg mindig, mint korabban is, a kormanyzas gyanus. Remelem, lehet majd allitani a kormany- es a kormanyzas szoget?! Raadasul, eddig egyik videoban sem - ha jol emlekszem - volt szinkronban a ket kormany, jatekon belul csuszott...
  • symbol
    jaja, sehol semmi látványos. a srác meg nem nagy tehetség, azért illene legalább az íveket tartani, viszont az is lehet, hogy szimplán lazán ment, enyhén adott gázt és nem fékezett határon. ezt igy nehéz megállapítani. iracingben a felvezető köröm is sokkal jobb, már nem azért... :D
  • lac coo
    Hát végigszenvedtem ezt a videót, én egy árva ellenkormányzást, kipörgést, blokkoló kereket nem láttam, pedig folyamatosan rontott a srác ....Elvileg ha jól láttam minden segítség ki volt kapcsolva.A kormányzás meg nagyon lágy, és pontatlan ....
    Ezt hamar meg fogom unni .
  • JUVEfun
    Nem én kezdtem...
  • Fantasy180
    new vidió...

First look+commentálás játék közbe!
  • ToMy_
    Sőt, Szujó Zoltánt is választhatod.

Édes Istenem, annyira jó, hogy elkezdődött az iskola, és ilyenkor már azok a retardok is hozzáférnek a géphez a suliban, akik elől anyuapu otthon elzárja a billentyűzetet...
  • palinho96
    tudom, sok az oldal, de ha ennyit nem tudsz a játékról, akkor inkább olvass vissza... és ... a Google a barátod :D
  • Alexease
    En megertem mindkettotoket, a nevek alapjan a foci-klanhoz tartoztok, igy ertheto a dolog;)
  • gera995
    a karrier modban az uj csapatok közül lehet majd választani? (pl: lotus virgin ilyenek?)
  • Alexease
    Ketto uj XBox-os kep:) Fantasztikus:D
  • barcames
    siettem na de te tökéletes vagy! minden topicban belém kell kötnöd?! (hát igen sajnállak, hogy nincs senkid akivel törődj és velem szarakodsz...)
  • barcames
    angol cikk van benne 2 új kép!
  • bakkerman
    kérdezd a kedves magyar tanárát :)
  • JUVEfun
    Mit jelent az , hogy "kérdjen" ? A kérjen és a kérdezzen összevont alakja?
  • barcames
    :D csak poénból írtam neki:D de itt ne kérdjen torrentet meg ilyen szarokat:)
  • palinho96
    a gépigényét sem tudod xD :D cask a GA-ját... ugyan olyan, mint nekem (HD 4850 512...) Nekem a DiRT 2 simán ment... :D
  • barcames
    neked nem fog elindulni! felejtsed el!
  • brasco84
    mondjuk ja :D:D
  • Lunki88
    Akkor már mondhattad volna a steamet ha minden áron tölteni akar. :D
  • brasco84
    cdgalaxis.hu
  • kukorica86
    honnan lehet tölteni?
  • Alexease
    Hivatalosan, Formula1-auto-versenyszimulator, vagyis teljesen korrekt.
  • Alexease
    Nem, az aszfaltrol fog lekopni az eso;DDD
  • Alexease
    Ez(ek) alreg(ek), messzirol latszik, a regisztracio idopontjan is;) Csak a flame-keltes miatt jon be;)
  • Totti5
    szimulálja a Forma 1et tehát az:)
  • gera995
    az esőgumiról lefog kopni a csik?
  • Firerock
    nem,mivel ez nem szimulátor
    autós kategóriában:D
  • gera995
    áá ez a játék:D:D idén szimulátor kategóriában mindent visz :D:D
  • gera995
    ööö a dirt 2nél jobb grafikája van am a dirt 2 lazán megy :)
  • lolSL
    nézd meg a dirt2 demoját hogy fut, és képzelj rá egy 20%-os teljesítmény romlást még
  • gera995
    tudom a gépigényt 1024 be elfog menni de kérdés h 1280x1024-be elmegy e?
  • attila46
    Hát ez jó,geforce 7800...minimum,akkor az én 9600 gt 1000gb om ,mennyivel jobb?vagy egyáltalán jobb??
  • Lunki88
    Itt megtalálod a gépigényt csak görgesd lejjebb.
  • FZoleee
    semmit, csak egy kép a játékból :D