21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Forzában jó és a Race Proban is. Az F1 nem konzolos cucc, hanem multiplatform, ahogy a GRID is az volt. Azért nem volt jó GRID kormánnyal, mert a fizika sem volt túl jó, meg minek ahhoz kormány? kontrollerrel hatásosabban lehetett irányítani. Egy nem szimulátor játéktól nem szebed elvárni hogy úgy kezelje a kormányokat mint az iracing és ennek az ég világon semmi köze a konzolhoz, sosem volt a múltban sem. -
IXEMGabeo #2523 elég laza üzemmódban vezetett nem mérvadó, nem ment annyira a határokon látható volt -
Remeljuk;)
Bar a GRID-ben is a kormanyzassal voltak gondjaim:) Ezek a nagyreszt konzolos cuccok altalaban olyanok, mintha kormanyzasnal a kontrolleres pocoktologatast csak egyszeruen at lehetne allitani normalis kormany tekeresre;) Mindig komoly hianyossagok vannak a kormanyszogek, -elfordulasok, -linearitasok stb. beallitasaiban.
Ami valahol termeszetes, mert ezeknek a fejlesztese, valszeg elsosorban konzolos, az eladasok/bevetelek miatt. De talan, ennel valtozik majd a helyzet. -
GCn volt Monacos player aki minden 2. kanyarba keresztbe állt. Álló kerekeket még én sem láttam, de nem hiszem hogy diísznek van ott az BAS off, meg kitudja hogy a féknyomás mire van nekik állítva, mennyire nyomják, és persze hogy mikor kezdenek el fékezni. -
3* LOL -
RYO21 #2519 Reménykedjünk, hogy a konzol ereje miatt van késés! -
Meg egy het, aztan kiderul;)
Nekem meg mindig, mint korabban is, a kormanyzas gyanus. Remelem, lehet majd allitani a kormany- es a kormanyzas szoget?! Raadasul, eddig egyik videoban sem - ha jol emlekszem - volt szinkronban a ket kormany, jatekon belul csuszott... -
jaja, sehol semmi látványos. a srác meg nem nagy tehetség, azért illene legalább az íveket tartani, viszont az is lehet, hogy szimplán lazán ment, enyhén adott gázt és nem fékezett határon. ezt igy nehéz megállapítani. iracingben a felvezető köröm is sokkal jobb, már nem azért... :D -
Hát végigszenvedtem ezt a videót, én egy árva ellenkormányzást, kipörgést, blokkoló kereket nem láttam, pedig folyamatosan rontott a srác ....Elvileg ha jól láttam minden segítség ki volt kapcsolva.A kormányzás meg nagyon lágy, és pontatlan ....
Ezt hamar meg fogom unni . -
Nem én kezdtem...
-
Fantasy180 #2514 new vidió...
First look+commentálás játék közbe! -
ToMy_ #2513 Sőt, Szujó Zoltánt is választhatod.
Édes Istenem, annyira jó, hogy elkezdődött az iskola, és ilyenkor már azok a retardok is hozzáférnek a géphez a suliban, akik elől anyuapu otthon elzárja a billentyűzetet...
-
tudom, sok az oldal, de ha ennyit nem tudsz a játékról, akkor inkább olvass vissza... és ... a Google a barátod :D -
En megertem mindkettotoket, a nevek alapjan a foci-klanhoz tartoztok, igy ertheto a dolog;) -
a karrier modban az uj csapatok közül lehet majd választani? (pl: lotus virgin ilyenek?) -
Ketto uj XBox-os kep:) Fantasztikus:D
-
barcames #2508 siettem na de te tökéletes vagy! minden topicban belém kell kötnöd?! (hát igen sajnállak, hogy nincs senkid akivel törődj és velem szarakodsz...) -
barcames #2507 angol cikk van benne 2 új kép! -
kérdezd a kedves magyar tanárát :) -
Mit jelent az , hogy "kérdjen" ? A kérjen és a kérdezzen összevont alakja? -
barcames #2502 :D csak poénból írtam neki:D de itt ne kérdjen torrentet meg ilyen szarokat:) -
a gépigényét sem tudod xD :D cask a GA-ját... ugyan olyan, mint nekem (HD 4850 512...) Nekem a DiRT 2 simán ment... :D -
barcames #2500 neked nem fog elindulni! felejtsed el! -
brasco84 #2499 mondjuk ja :D:D -
Akkor már mondhattad volna a steamet ha minden áron tölteni akar. :D -
brasco84 #2497 cdgalaxis.hu -
kukorica86 #2496 honnan lehet tölteni? -
Hivatalosan, Formula1-auto-versenyszimulator, vagyis teljesen korrekt. -
Nem, az aszfaltrol fog lekopni az eso;DDD -
Ez(ek) alreg(ek), messzirol latszik, a regisztracio idopontjan is;) Csak a flame-keltes miatt jon be;) -
szimulálja a Forma 1et tehát az:) -
az esőgumiról lefog kopni a csik? -
nem,mivel ez nem szimulátor
autós kategóriában:D -
áá ez a játék:D:D idén szimulátor kategóriában mindent visz :D:D -
ööö a dirt 2nél jobb grafikája van am a dirt 2 lazán megy :) -
nézd meg a dirt2 demoját hogy fut, és képzelj rá egy 20%-os teljesítmény romlást még -
tudom a gépigényt 1024 be elfog menni de kérdés h 1280x1024-be elmegy e? -
attila46 #2485 Hát ez jó,geforce 7800...minimum,akkor az én 9600 gt 1000gb om ,mennyivel jobb?vagy egyáltalán jobb?? -
Itt megtalálod a gépigényt csak görgesd lejjebb. -
semmit, csak egy kép a játékból :D