21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Jövő héten mindenre fény derül, addig meg jegeljük a témát. -
hpnx9020 #2603 Még mindíg nem érthető ,hogy a kamera szempontjából a csávó valós idő a tv ben látott kép -xms?Egyébként meg kamuzott egy videót és tekergeti előtte a kormányt.Kamus. -
007 Zolee 007 #2602 Na hát ezt érdekesen fogalmaztam meg... -
K.Gyuri gyere visszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!!!!!! 

-
007 Zolee 007 #2600 A tv-képe csúszik kamerán keresztül, de a kormány (számítógépes a csávó kezében) nem csúszhat hiszen az nem a tv-ben van. Úgyhogy ha kamerán veszel fel valakit aki autóversenyes játékkal játszik tv-n, és a kormány jól van beállítva, full szinkronban kell lennie a kettőnek. -
Fantasy180 #2599 a másik és a legnagyobb esélyes az az hogy volt a kezembe ilyen Fanatec kormány és lehet állítani a winfosba hogy mekkora legyen a holt játéka.. és szerintem ezen kicsit nagyobb ra van álítva hogy finomabb legyen a kormányzás... és az intenzitása is le van véve... amúgy kicsit száraz pályán a játék szerintem GRID es irányítású.. legalábbis nekem G25 el a grid is így mozog... (nem fikázásképp mielőtt egyesek belém kötnek) -
hpnx9020 #2598 Nem mhz hz de teljesen jó amit mondasz.Ezt mondom már mióta és pontosan 3ms a válaszidő.És értsétek meg,hogy tv-t tv-ben nézni csak csúszással lehet.Ki kell próbálni egy mezei webcammal. -
Fantasy180 #2597 nagy a vitatkozás látom.. arra senki nemgondol hogy azért késik a kormányzás mert steering help van neki bekapcsolva... F1C nél is ez volt nálam steering help bevan kapcsolva akkor késik mert a gép próbál segíteni a jobb ívek kihasználásában!! vagy még lehet a tv miatt nem látom pontosan mien tv ez.. de ha valaki tudja nézze meg a teljesítményét hogy hány MHZ es és azt hogy mekkora a válasz ideje... akik nemtudják milisec be írják le... általában ezek a monitorok 3 M/s esek... szal képesek enyit késni... -
a pc-t miért nem birjátok normálisan leirni mert már idegesít h mindenki ugy irja h pécé -.-" istenem ird már le normálisan -.-" -
pedig logikus, ha alulkormányozott akkor a monitoron fordul előbb mint a kezében -
-
jajj
ez nagyon nagy butaság volt:D -
bazz lehet azért késik, mert valaki Alul és valaki Túlkormányzottan szereti az atót... az is lehet hogy a videófevétel is belejátszik, de lehet, hogy a srác épp túlkormányzottan :D -
Nem vitatkozni akarok, úgy sincs értelme...
De annál nincs unalmasabb mint egy "döglött" autóval menni hónapokat!!!!
Aki érti érti, aki meg nem annak nem is kell ! :DDD -
Nekem meg már elegem van az odaokádott félkész, összespórolt szutykot bámulni, amik pécés űberszim címszó alatt futnak. Ok, jó a fizka, jóa vezetés, de minden más rég elavult. Inkább legyen szép és tartalmas prezentációban és felőlem lehet kevésbé hardkór... legalább az élvezet a toppon lesz. -
GPx8 #2589 Akik már próbálták, nem írták, hogy nincs "földi fizikája"...
Ha valami jól néz ki, akkor már árkád?
(Ha lehetne benne "Power UP"-okat felvenni a pályán, meg nitrózni meg nagy színes fényújság szerű nyilak mutatnák a kanyarokat mint pl. az Nfs carbonban, vagy minden kanyart be lehetne venni 300-zal, akkor lenne árkád). -
Én már öreg vagyok ehhez....El sem hiszem, hogy egy autós játéknál az a lényeg mennyire szép .Mikor még soha nem vezettem szimulátort akkor is okádtam az árkád gyökérségektől, nem mondom, hogy vérprofi legyen, de legalább valamit lássak azért a földi fizikából :))))) -
Brutalis:)))) A szinvonal gyokalatti!:))))) Es meg meg is magyarazza:D -
hpnx9020 #2586 Szerintem amig nincs a gépben a lemez ne is beszéljünk ilyesmikről,hogy miket láttunk itt ott. -
DIRT2be késik amúgy? már nem emlékszek rá, de akkor megnézem a demot mindjárt. Ha ott nem vagy nem zavaró, akkor ez sem lesz más. -
hpnx9020 #2584 De remélem nem valami éppenhogy pécébe fogod betteni crt monitoron nézni aztán fikázni. -
hpnx9020 #2583 pl: 60i/60p mód: 1/15 sec., 1/30 sec.A késés ha érted de biztos. -

-
hpnx9020 #2581 Tessék pont ezt írtam párral lejjebb.Halolover legalább racionális. -
hpnx9020 #2580 Ugyanis amit ő csinál azt közvetlenül veszia kamera ami pedig atv-ből jön az egy 50-60-100 hz jel.De nem vitázom veled.Jobban tudod és én nem értem a dolgot. -
Ezen a videón kimondottan szar, de voltak GCs videók ahhol majdnem jó volt. Kár ezen vitázni, szerdán kiderül! ha késik ha nem én odaleszek érte és rongyosra fogom játszani. -
hpnx9020 #2578 em a fény hanem a kép.Nézz már utána a dolgoknak. -
Azta..rva!
Ezt nem is értem hogy lehet vezetni, simán van 5 tized késés a kormány és a játék kerekei között!!!! -
Késik a fény a tv-ből érkezve???
Atyavilág :)))))

-
majd kikapcsolod azt az effectet amit a gridbe kellet azt ennyi -
Tényleg, ezek a marhák a tévében, meg benne ülnek az autóban. Hát szóljon már nekik valaki, tegyenek sámlit maguk alá :D -
Nemtom, en az utat nezem verseny kozben nem az autom hatuljat. Gyonyorkodni ott a depo meg a replay.
Plusz hatulnezetben egyszeruen nem lehet pontosan iranyitani. Nem erezni mennyit mozdul az auto egy kormanymozdulatra, hol kezdjek fekezni, befer-e meg, stb.
-
pedig alap úgy játszani, hogy lássam a kocsit
pl ilyen forza félékbe minek 200 autó ha mindben a földet nézném előtte
belső nézetben meg nem lehet semmit látni (F1-re ez nem lesz igaz szerencsére), teljesen értelmetlen kínzás úgy vezetni egy játékban. -
hát ha valaki hátulról fogja nyomni az elég gáz szerintem,a 10éves gyerekek játsznak úgy -
hpnx9020 #2570 Még mindíg nem érted miért késik a kép?Ráadásúl tesco gazdaságos samsungon játszik.Nehogy erre adj. -
hpnx9020 #2569 A komolyabb tv-kben van thx media director ott van a sötétebb sárgás képbeállítás.De még mindíg mondom:Nem mindegy miről és mivel szedték a képet. -
Settingsbe csak at lehet allitani. Meg van tv-n es monitoron is szinhomerseklet allitas, lehet azzal is megoldhato lesz. Bar en se ertem minek eroltetik ezt a szinvilagot, ez nem egy regi mozifilm basszameg. -
RYO21 #2567 Hogy dugnák fel a seggükbe a rohadt sárga effektjüket! 
Miért pont a PC-s verziót kell elbaszni? Most várhatok hónapokat a modderekre! -
GPx8 #2566 Mér'? Mindenki T-Camból fogja nyomni, ott nem olyan zavaró, de gyanítom, hogy a többség majd hátulról tologatja mint a medzsó't... :D -
hát ez a kormány pontosság borzalmas:(
kicsit lelombozott