21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
GPx8 #2646 Ez xbox verzió. Lehet, hogy a PC-n jobb/több lesz a füst és az eső függöny. (Pl. a GTA IV -ben is az xbox verzió butább. Kisebb forgalom, kevesebb effekt stb.) -
barcames #2645 csak az érdekel még, hogy az eredményeket a játékban majd meg lehet-e valahol nézni. (pl: futamok száma, győzelem, pontok, rajtelsőség stb.) -
barcames #2644 én konzolon játszok mindennel!:D -
fifa megint csak konzolon lesz jó :/ -
miért? -
Az is jó kis gém lesz, kötelező vétel. -
barcames #2640 hát ezt megnéztem és megint úgy vagyok, hogy minek néztem ide be mert most KELL:D
de ahogy elnézem a fifa11 csak ilyen december felé kell majd elkezdenem... -
Aznap, vagy másnap... kérdezd meg ott ahol vetted, h mi a szokás. -
attila46 #2638 Szerintetek a megjelenés napján már szállitják a megrendeléseket??,vagy csak rá néhány napra? -
Te miről is beszélsz?! ha nem tetszik akkor ne nézd, játszál mással... -
Jó lesz ez,már nagyon várom,mellesleg engem nem zavar,hogy árkádosabb lesz,mert nincs annyi időm hogy 100 köröket menjek,hogy jól szerepeljek egy-egy versenyen... meg szerintem sokan vagyunk így ezzel. -
IXEMGabeo #2635 nektek nem mind1, hogy milyen F1 game? ez nem elég igényes 2002 óta? le van szarva nekem ez élethű, és jobban bejön, mint az F1challenge pedig azt toltam és az is elment, de ez lényegesebben jobbnak tűnik... -
hpnx9020 #2634 Attól szimulátor ,hogy mindíg kicsúszol?Arra ott a ps2-es F1 Carrier. -
IXEMGabeo #2633 srác egyébként nagyon jól tolta, szerintem semmi segítség nem volt bekapcsolva és így is rendesen oda kellett figyelnie nehogy beszúrjanak oldalról...kemény lesz az AL
kár volt azért a 2-3 megpördülésért ugye, hogy mennyire kell itt koncentrálni?:D még az is lehet, hogy a szimesek is meglágyulnak ennek láttán, majd, ha észlelik, hogy ez mégsem ennyire könnyű akkor majd talán értékelni fogják a game-t -
hpnx9020 #2632 Ez fasza?Ez az imbolygás ami a felfüggesztést akarja szimulálni.A tükör 2001 es szint.Azért nézzétek már meg a F1 championship editiont.
Ott van esőfüggöny.És ez a gumifüst induláskor ami azonnal eltűnik.Remélem ez a kapkodó irányítás is csak a pécé gombos irányítás miatt van.Remélem ezek csak videók és nem a játék. -
És csak minimálisat késik a kormány, de ennél jobb nem lesz. Ez van... ez nem fog visszatartani semmitől:)
Esőbe nem lesz könnyő ott hamar meg lehet pördülni, szárazon meg... akik ültek F1es autóba pokoli tapadást éreztek szóval nem kell hogy minden kanyarba keresztbe álljon alattad, mert az nem lenne valós, határon autózva korán gázt adva a normális íveket elcspíve már odafigyelős lesz, de ezeken a videókon messze nem így mennek.
Ami nem tetszik és nagy baki az a boxutcában való közelekedés sutasága ahogy rángatva veszi át a vezetést az autómatika és idétlen mozdulatokkal áll be és jön ki a pitből... hogy ezt hogy gondolták azt nem értem, mint ha rfactort látnám... -
IXEMGabeo #2630 zene a képek, a bemutatása a pályának szenzációs most imádom:D -
IXEMGabeo #2629
nagyon fasza:)
-
F1 2010 First 10 Minutes (Profile, Settings, Setup)
F1 2010 Bahrain Gameplay (PIP) with Fanatec Wheel (Directfeed) Xbox 360 PS3 -
grimm13 #2627 Érdekes hogy a menüje szerintem nagyon hasonlít az Assassin's creed 2-re :D Ti nem tartjátok kicsit természetellenesnek azt hogy azonnal ítélkeznek a sportfelügyelők verseny közben? Az életben azért van egy kis "hatásszünet". -
barcames #2626 1 hét múlva ilyenkor már mindenki reggeltől fogja püfölni a játékot:) -
nem lesz baj ezzel a játékkal:) bár a csávó elég érdekesen vezetett ha már beállítja az ideális ívet akk legalább azon menne :D -
biztos ki lehet, de az is biztos, hogy nem menüből. -
RYO21 #2623 Akkor miért kapőták meg a nagyobb oldalak, újságok ha nem beszélhetnek róla?
Csak azt akartam megtudni, hogy a PC-s verzióban ki-e lehet kapcsolni a fos efektet. -
F1 2010: Gamepro Video Review -
tmisi #2621 Pedig még nincs tiltott verzió sem...
-
mekjelenésig nemszabad róla beszélni -
RYO21 #2619 Van itt valaki, aki játszott már a PC-s verzióval? -
Radian #2618 Igazat mondott,de ez nyilatkozat még akkor született amikor nem rakták bele a játékba fejlesztett felfüggesztés fizikát. Szóval nem tudhatjuk, hogy azután mennyivel lett jobb. Nem biztos, hogy olyan sokkal de Sutil nyilatkozatára nem lehet már hivatkozni mert nem a véglegessel játszott. -
Pitti #2617 Itt a válasz arra, hogy ez mennyire szimulátor, és mennyire van összhangban a kormányzás. Köztudott, hogy Sutil nagyon sokat játszik szimulátorokkal online. Valamint asszem F1-es autókat is ismeri kissé. Ha neki sem hiszitek el, akkor sajnálom.
Adrian Sutil: In this case I’m doing PR, but at home I am playing regularly, especially at the PC. Most GTR, a great game, which I enjoy because it’s more a simulation than arcade.
XboxFront: And what do you think of F1 2010? Would you put it into the arcade or simulation genre?
Adrian Sutil: The game is really fun, but I see it more as arcade, because it feels really different than sitting in a real Formula 1 car, where the reaction to steering is more direct. With F1 2010 is a real minimal lag.
-
Konzolon esetleg.
-
IXEMGabeo #2615 egy érdekes, ám bugyuta kérdésem lenne...osztott képernyő lesz rajta? hiszen arcade/Szim és F1 miért ne lehetne? -
IXEMGabeo #2614 na és ezt most mi alapján kell belőni? az mondjuk nem jo szted, ha minden 50%? mi az optimális? -
F1 2010: Expert Race Setting: Part 1 mutatja a kormány beállításokat
F1 2010: Expert Race Setting: Part 2 - Replay látszik hogy blokkol a kerék -
GPx8 #2612 Az F1-ben folyamatosan változnak a szabályok (pl. tavaly még volt kötelező tankolás) és az autók kinézete is. Sőt, a pályák is gyakran változnak. Ezért, ha az adott évhez igazítják a játékot, ami nem kevés munka, akkor az nem annyira lehúzás. -
hpnx9020 #2611 Észrevettem .Nem én kezdtem. -
hpnx9020 #2610 oké -
Igen pusztán üzlet az egész.
Hadjuk ezt a tv, monitor csúszás témát. Hsz-ek törölve lesznek. -
Minden sport játéknál eljátszák ezt, pl. fifa, superbike. -
hpnx9020 #2606 Jogos.Inkább azt meséljétek el légyszives miért ekkora probléma beletenni a biztonsági autót egy játékba 2010 végén.?Az anyagi és egyéb duplán eladom ugyanazt kis extrával című megszokott kiadói szarságokon kívül.Mert ugye állítólag a 2011 ben már minden lesz.És akkor megérem megint a 2000-2001-F1 Carrier ugyanaz kiadás.Illetve a 2004-2005-2006 ugyanazkiadást. Mindegyikbe raktak egy kis pluszt ami már az előzőbe is betehették volna de a grafikai motor megvolt csináltak belőle 3 játékot lassan adagolva az extrákat.Most ugyanez lesz 2010-2011-2012 eljátszásával?