21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Évek óta náluk vásárolok (és most nem pár db.-re gondolok) -
Nekem is leírhatnád privátba -
Ez engem is érdekelne -
RYO21 #2683 Ez nagyon jól sikerült! Grat!
-
Nem sikerült, na mindegy, itt van:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=c4b6h0q2ra8o3nrpk8fu.jpg -
Ilyet én is tudok. :D
-
GPx8 #2680 xbox
-
-
Minden kiallitason, bemutaton 95%-ban arkadban es/vagy bekapcsolt segitsegekkel mennek. Ezert soha nem lehet semmi ertelmeset leszurni a grafikan kivul;) Meg kell varni a megjelenest... -
Most akartam írni, hogy olvastam a kézikönyvet, és a törésmodellezésnél 3 opció van ki kapcsolt, vizuális, és a teljes. Mikor mentek ezek a Gamescom felvételek mindenki fikázta, hogy letört első szárnnyal, hogy veszik ilyen gyorsan a kanyarokat? Nos lehet, hogy vizuális törés modell volt, amin meglátszik a törés, de nincs hatással a kocsi menettulajdonságaira.
Respect a fordításért. Nem kevés munka lehetett.
-
Örömmel jelentem be, hogy elkészültünk az F1 2010 kézikönyvének fordításával.
Itt megtekinthető, innen pedig letölthető. -
Énis kiváncsi vagyok rá,ha akarod írhatsz egy pm-et :) -
Nem tudom mire gondolsz, de én már rendeltem játékot, könyvet, elektronikai cuccot amit ők hoztak ki, és mind a rendelés utáni napon itt volt. Esetleg privátba leírhatod kíváncsi vagyok rá. -
nem szívesen árulom el, de én többször meggondolnám, hogy onnan rendelek-e :S -
PL mire gondolsz? 8-10 játékot rendeltem tőlük és szerintem megbízhatóak,a futár sráccal már kb jól kijövök annyiszor volt itt :D -
cdgalaxis jó lenne de sajnos a gls szállítja, és hát vannak náluk pár sötét dolgok... -
Én is -
PC GAMES tesztje 87% (Német nyelvű) -
Redokee #2668 Én steamen rendeltem előre pár hete. Én meg szinte mindent ott veszek... Mert állandóan minden kiadott patch feltelepítődik magátol, és mindig up to date bármilyen progi... ;) -
Én a helyetekbe a konzolvilágról rendelném meg,ott ha előrendelésbe rendeled,ingyen házhoz viszik,igaz nemnéztem meg,hogy pc-re kapható e ott az F1,de én általában minden játékot onnan rendelek,és megbízhatóak,meg még a cdgalaxisról szoktam :) -
IXEMGabeo #2666 Isten nem létezik, de ez nem az a topik...Senna Brazíl létére természetes, hogy vallásos...kicsit reálisnak kéne lenni MO-on... -
-
IXEMGabeo #2664 az is lehet valakinél futott a szekér elvesztette az állását megvan a gépe, de örül, ha fenntartja magát az illető, mert most krízis van (nem magamra gondoltam, hanem mások pl-jára) kicsit empátia kéne és oké -
attila46 #2663 Akkor konkrétabb leszek...én az 576 -nál rendeltem meg.Ott mi szokás,,,milyen gyorsan szállitanak???,mert erre vonatkozolag nincs tapasztalatom!! -
barcames #2662 Ha van egy célod az életedben, egy igazi cél, nem számít, hogy szegény vagy gazdag származású vagy, ha keményen dolgozol és hiszel Istenben, elérheted a sikert az életedben. (Senna) -
barcames #2661 nem azért de akinek van egy ps3 vagy egy xbox360 kurva nagy tv-vel annak nem olyan nagy gond szerintem sőt akinek a legjobb számítógépe van fullos benne minden annak se! (de ha cigizel akkor az mert 1 hónapban elbaszol rá 15 ezret... de persze le is lehet tölteni és kipróbálod, hogy milyen... én sem veszek meg mindent csak ami nagyon kell meg tudom, hogy jó lesz és minőség) -
aha
és akkor annak hogy van >150k-s gépe amin futna a játék?
ostoba -
Akkor neki nincs szüksége konzolra, high end pécére, játékokra és internetre sem. -
nem. van aki 4 ezer forintból 2 hétig eszik -
ez nemigaz
mindenki megtudja hozni,áldozatért cserébe... -
Akkor nyalogasd a 2001es F1et, ha az jobb. -
IXEMGabeo #2655 nem mindenki konzolos és nem mindenki tudja megvenni... -
LOL, max 11500 konzolra, pécére meg 7 asszem. -
barcames #2653 milyen 16???? 10-12 között van apjuk! -
hpnx9020 #2652 És elnézést kérek,hogy olyan dolgok nekem természetesek lennének 2010 ben amit már 2001 ben is meg tudtak csinálni. -
hpnx9020 #2651 Igazad van 16 ezerért ne legyünk igényesek.Végül is ők ebből élnek. -
IXEMGabeo #2650 annyira felesleges dolgok le vannak szarva ezek:D sokan itt elég nagy igényűek... -
Füst effekt láthatóan igazából nincs F1nél. Egy egy nagyobb állókeres fékezésnél egy egészen minimális, ha van. Rajtnál sem füstölnek:), max a motor egy picit, ahogy elég pl egy kis olaj, de ez sem jellemző dolog, főleg nem mindenkinél. Kicsúszásnál lehet füst ha lemegyünk a pályáról max, meg ha álló helyzetben pörgettjük a kerekeket. -
DIRT 2be több por volt pécén? nem:) ( max sufni moddingal ) ennél nagyobb esőfüggöny hova kell? ha mögötte mész semmit nem látsz és teljesen elhomályosodik minden. -
Meg lehet nézni van statisztika rész benne. Dirt 2, Grid-be is volt. Meg folyamatosan nyomja a képernyőre töltésnél. Ezeket a statisztikákat.