21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Egy Xbox-os konzol-kocka mutogatja a frissen szerzett F1 2010 jatedobozat;) -
elmondanad mit abrazol?:)estig eloadason vagyook es nem jeleniti meg a telo:) -
Hockenheim gameplay 8 kör HD -
miről beszélsz?:D -
az már lejárt van más is xDDDD -
tesztoszteron túltengésed van?:D
kapcsolj redtubera vagy valahova,ne itt éld ki magad:D -
grrr engem már nem is érdekel annyira a játék, de ilyen kérdésre még én is tudom a választ... naná, hogy van kemény, felhasználói kézikönyv elő, kötelező mindkét fajtát használni, ha 10% fölötti távot mész futamon. -
GazCamp3r #2803 miért van minden versenynél minden autón a lágy gumi? Lesz köztes gumi,m eg kemény keverék? Vagy csak lágy van, meg az eső? :S -
jah, ugyanaz -
mardal #2801 Az időmérőről mit lehet tudni?
Teljesen ugyanaz lesz mint az igazi versenyben? -
áááááááááááá 
csak mini szoknyába legyenek és ne legyen túl kicsi a dekoltázsuk.... :D
-
én nem azért mondtam h nagy a szám:D:D de am biztos lesz olyan is ja :) -
GPx8 #2798 Laserscannelt pit-csajokat ígértek, de szerintem ezek nem azok!
-
jaja... és a karmozgását is mi irányítjuk ahogy issza a friss Jég hideg RedBullt (nem azt autót) XDDD -
HRT a kavicságyba, de nagy :DDD -
IXEMGabeo #2795 óó addigra már olyat is lehet sztem, hogy Webberrel fürdünk a Monacoi medencében, ha megnyertük a futamot xD -
Codemasters F1 2010™ - Final Game Intro Trailer -
Majd a 2011-be! Bizzunk:D .... :D -
IXEMGabeo #2792 értékelésnél meg is mondták, hogy az hiba, dehát Istenem akkor is le kell cserélni a szárnyat a boxban... -
Szép videók... Az a graf Hockeimheinben... Király... Nekem csak azzal volt bajom, hogy annyira nem volt feltünő sztem az "irányíthatatlanság", mikor letört az első szárny... :(
Nagyon várom... :) -
Redokee #2790 hát ja, elég idegesítő hogy nem jön rá váltani kéne... nagyon nagyon zavaró ez a motorhang így... pancser :)) -
IXEMGabeo #2789 pedig manuálisan lehet az igazi élvezet...egyszer el kell kezdeni a tanulást nem szégyen az:) vonatkozik a kormányosokra -
Nyugi, a sok nagyszájú aki itt okoskodik még ennyire sem fog tudni :DDDDD
-
Főleg ha rendesen volna benne motorfék is, első visszaváltáskor fejre állna ....:))) -
alonsos video az jó volt de a ps3as az nagyon nem tud vezetni :D:D -
Rossz hallgatni ahogy pörög a motor de nem válták el, vagy 16ezernél elváltja:) nem igazán érzik hogy hogyan kellene. -
Defektes gumival alig lehet a kanyarodni, meg lehet nyugodni:) -
Gondolom ebben a többség autómata váltóval megy majd, mert ahogy a videókat nézem elég soknak gondot okoz :DDD -
Oké, de mindenki beírja hogy hány %, mennyit foglal, letöltötte stb... semmi értelme 1 oldalon keresztül. -
F1 2010: Ferrari F10 @ Montreal - PS3
F1 2010 Gameplay Video - Hockenheim T-Cam with Fernando Alonso (Heavy Rain) -
SANTANTICA #2780 thx -
Buy-ra, automatikusan indul vásárlás után. Ha nem, a játék listában jobb gomb alatt lesz download. -
ti mire mentetek h nektek tölti? -
Redokee #2777 ha előrendelted, a libraryban ott van hogy aviable for pre-load. -
de én nem találok olyat h download vagy valami :S -
IXEMGabeo #2775 nyugi én csak a játék méretét kérdeztem akár eredeti, akár warez... -
másold át az egészet ahova akarod, és töröld le a clientregistry.blob filet mielőtt elindítod újra. -
SANTANTICA #2773 hogy lehet a steam alapértelmezett könyvtárát megváltoztani? illetve amit installál annak én adjam mag hogy hova menejn? -
igen,csak még nincs engedélyezve az hogy tudj vele játszani -
steamon már tölthető vagy mivan most?:D